Results 1 to 15 of 58
-
29-07-2019, 00:55 #1
Φίλοι στο fb και παλιές φωτό με πρώην
Καλησπερα σας! Μιλάω με κάποιον εδώ και δύο εβδομάδες και θα βγούμε για πρώτη φορά,του οποίου το facebook και ινστα έχει αρκετές παλιές φωτό με την προηγούμενη του σχέση. Επίσης,είναι ακόμα φίλοι στο fb. Το ξέρω ότι ακόμη δεν έχουμε βγει και βιάζομαι πολυ αλλά ρε παιδιά μου φαίνεται κάπως....ήδη το ψιλοανεφερα και μου είπε ότι το θεωρεί μικροπρεπεια να σβηστούν μετέπειτα και απλά δεν ασχολήθηκε μέχρι τώρα να το κάνει αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γυρίσει στο παρελθόν του. Πίστευετε σημαίνει κάτι που πρέπει να απαιτήσω να τα σβήσει όλα πχ αν προχωρήσει η σχέση; Είναι κάτι σοβαρό που δε θα έπρεπε καν να δώσω ευκαιρία; Ποια είναι η γνώμη σας;
- 29-07-2019, 00:58 #2tzo1Guest
κοιτα αρκετοι αφηνουν φωτο με ατομα του παρελθοντος στα σοσιαλ .. αν ειναι πολλες συνηθως διαγραφουν καποιες , να μην ειναι τοσο εντονο , αλλα πολλοι αφηνουν καποιες φωτο ..το βλεπεις οταν τον γνωρισεις και απο κοντα τι παιζει , αν σου φανει οντως διαθεσιμος , αν αναφερει την πρωην κλπ .. αλλα δες το αρχικα, μην πεσεις με τα μουτρα , μπορει να εχει αλλα ελαττωματα και ετσι δεν θα ναι το μονο θεμα να ειναι ακομα κολλημενος με την πρωηνν..
29-07-2019, 08:47 #3
Νομίζω πως το τι θα κάνει με τις φωτό είναι δικό του θέμα. Είναι η ζωή του πριν από σένα οπότε δε μπορείς να απαιτήσεις κάτι.
Από κει και πέρα εξαρτάται και το τι θες εσύ από αυτή την πιθανή σχέση. Αν ας πούμε είσαι 25 και δε σκέφτεσαι να παντρευτείς πριν τα 35 τότε ακόμα και να προχωρήσετε μαζί, αύριο μεθαύριο μια πρώην θα είσαι κι εσύ κι αυτός επίσης για σένα. Οπότε μη χαλιέσαι.
Εστίασε σε άλλα πράγματα. Κοίτα να περνάτε καλά και διέκρινε άλλα ενδεχόμενα ελαττώματα του.
Αν υποθέσουμε ότι προχωράτε και όλα πάνε καλά, θα ρθει η ώρα που θα της σβήσει από μόνος του χωρίς να του το πεις.
29-07-2019, 09:08 #4
σωστά τα λέει ο bilevelnyourself δώσε μια ευκαιρία να τον γνωρίσεις πρώτα ...
29-07-2019, 09:43 #5
Εγώ αυτή την άνεση με τους πρώην δεν μπορώ να την καταλάβω αλήθεια.Για μένα το παρελθόν είναι παρελθόν.Δε λέω βέβαια ότι είναι λάθος ο άνθρωπος,εγώ απλά δεν λειτουργώ έτσι και σίγουρα θα ξενέρωνα στη θέση σου...Γι αυτό και δεν γίνεται όλοι να ταιριάζουμε με όλους.Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης.Για μένα φαντάζει πολύ σουηδικό όλο αυτό..
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-07-2019, 10:15 #6
Εγώ πάλι δεν έχω κανένα θέμα αν κάποια έχει φωτό με πρώην της. Σίγουρα πριν από εμένα είχε άντρες στη ζωή της με τους οποίους έβγαινε φωτογραφίες. Αν δηλαδή αντί για το Facebook τις είχε σε άλμπουμ θα απαιτουσα να τις κάψει για να έχω λιγότερες ανασφάλειες? Δε νομίζω...
Επίσης το να έχουν ακόμη επαφές δε με ξενίζει ιδιαίτερα. Με κάποιους ανθρώπους το ερωτικό τελειώνει αλλά υπάρχει ακόμη σεβασμός, αγάπη, κοινά στοιχεία. Δεν βλέπω γιατί τους ξεγράφεις τέτοιους ανθρώπους.
Όπως και να'χει όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν και με το να το κρύβουμε, ξεγελαμε τον εαυτό μας πρώτα πρώτα"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
29-07-2019, 10:19 #7
Το πες και μονος σου. Παρελθον. Για μενα το να κρατήσω επαφή με πρώην οσο και αν τον σεβάστηκα σαν άνθρωπο ειναι σα να με κρατάει κατι πίσω. Σέβομαι σχεδόν όλους τους ανθρώπους που περασαν απο τη ζωή μου αλλα δε τους θέλω στη καθημερινοτητα μου... Τα παλια στα παλια και τα νεα στα νεα.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
29-07-2019, 10:27 #8
Όπως είπες κι εσύ ο καθένας όπως τη βρίσκει. Εμένα η καλύτερη φίλη μου εδώ και χρόνια είναι πρώην μου. Αν λειτουργούσα όπως εσύ θα είχα χάσει έναν καταπληκτικό άνθρωπο από τη ζωή μου.
Κατά τα άλλα, καλημέρα σε όλους και όλες ανεξαρτήτως παρελθόντος :)"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
29-07-2019, 14:44 #9tzo1Guest
εγω πιστευω πως οι μεγαλοι ερωτες δεν γινεται να μεινουν απλα φιλιες , η δεν ειναι φιλιες η δεν ηταν και κατι τοσο δυνατο σαν ερωτες.. απο εκει και περα απο γνωστους που εμεναν φιλοι με το πρωην ταιρι τους , συνηθως η κοπελα τον κραταγε για την επιβεβαιωση.. τωρα νταξει ο καθε ενας εχει την δικη του οπτικη σε διαφορα θεματα , μια τυπισσα ηταν κολλητη με τον πρωην της ο οποιος της την ειχε ξανα πεσει κιολας και αυτη οταν την ρωτησα πως γινεται να ειναι κολλητοι μου χε πει πως μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται αχχαχαχα , λες και δεν εβλεπε ξεκαθαρα τις προσπαθειες του αλλου για επανασυνδεση :p
29-07-2019, 15:07 #10
Δεν έχεις τίποτα με τον άνθρωπο, τουλάχιστον προς το παρόν. Οπότε, καλό θα ήταν να μη ξεκινάς με απαιτήσεις, πέραν του να σε σέβεται. Κατά τη γνώμη μου, το να του κάνεις κουβέντα για κάτι τέτοιο και τόσο νωρίς μου μοιάζει λίγο κτητικό και κάπως ανώριμο θα έλεγα. Και γενικότερα βέβαια το παρελθόν του είναι δικό του και του ανήκει. Τώρα αν έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με την πρώην του είναι άλλο θέμα. Το οτι είναι φίλοι στο fb και έχει τις φώτο δεν αποδεικνύει τίποτα.
29-07-2019, 16:53 #11
29-07-2019, 17:19 #12
Ναι ο καθένας έχει την οπτική του και λειτουργεί διαφορετικά. Εδώ όμως η κοπέλα αναφέρει ότι δεν έχουν βγει καν αλλά σκοπεύουν. Εμένα ο πρώην δεν είχε φεισμπουκ και είχα γλιτώσει από τέτοιους νταλκαδες. Αλλά έλα όμως που μίλαγε με την πρώην του μια φορά την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Εννοείται ότι με ενοχλούσε αλλά όσες φορές κ να του είχα ζητήσει να κόψει επαφή, αυτός τον χαβά του. Ωστόσο, με την πρώην τα είχε 14 χρόνια. Μου είχε εξηγήσει ότι ήταν σαν αδέρφια κ ότι νοιαζόταν για εκείνη. Εγώ προσωπικά το δέχτηκα, τον εμπιστεύτηκα και δεν έχασα.
29-07-2019, 17:21 #13
29-07-2019, 23:08 #14
Πόσο χρονών είσαι ;
Σε θεωρώ υπερβολική με το θέμα των φωτογραφιών.
Πρώτον ακόμα δεν έχετε βγει καν άρα νομίζω οτι δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις τίποτα.
Ακόμα κι αν βγείτε όμως και κάνετε σχέση...τι σημαίνει αν ο αλλος έχει ακόμα φωτογραφίες με την πρώην του; Κι εγώ έχω, κι ας μην τις έχω στο φεισμπουκ. Κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον καινούργιο, πρέπει να πετάω τις προηγούμενες φωτογραφίες μου;
Βέβαια αν έχει φώτο προφιλ μια φώτο που φιλιέται με την πρώην του, εκεί αλλάζει το θέμα. Αλλά αν μιλάμε για απλές φωτογραφίες, δεν βρίσκω πουθενά το κακό.
Επίσης προσωπικά διατηρώ φιλικές σχέσεις σχεδόν με όλους τους πρώην μου. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά μπορεί να τηλεφωνηθούμε μια στο τόσο, να πούμε τα νέα μας ή να βρεθούμε για έναν καφέ. Με τον έναν από αυτούς ειδικά, τον θεωρώ πραγματικά δικό μου άνθρωπο και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανα μια καινούργια σχέση και θα μου απαγόρευε να μιλώ μαζί του.
31-07-2019, 21:37 #15
Καλησπέρα σας! Τελικά όντως δεν χρειάστηκε και δεν το ξαναανέφερα, ξαφνικά "πιέστηκε" μόλις το κάναμε και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημά μου.