Results 151 to 165 of 228
-
01-08-2019, 18:25 #151
- 01-08-2019, 18:28 #152
Δε μιλάω μονο γι αυτό. Ειναι και ο κανόνας που ειπες για τα 3 ραντεβού ειναι και η γνώμη που σχημάτισες για ενα ατομο ποτ δε ξέρεις, που στη τελική ο Σάκης μπορεί να τα παρουσίασε οπως τον συμφέραν.ακομα και αυτό που ειπες οτι θα γελάει με της φίλες της ε πως να το κάνουμε δείχνουν μεγάλη κακια.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
01-08-2019, 18:35 #153
01-08-2019, 18:39 #154
01-08-2019, 19:48 #155
Όχι απλά να σου πω κάτι ,το ότι εσύ και η φίλη σου η Ελισάβετ από πάνω, δεν παραδέχεστε το αυτονοητο που το έχουν παραδεχθεί ολοι εδώ μέσα, τα αγόρια περισσότερο, ότι το να με πει γκει σε τέτοια στιγμή ήταν απαράδεκτο και αυτό τα ξεκίνησε όλα, νομίζω η άρνηση σας αυτή λέει πολλά....
Έχω κάνει και εγώ λάθη, το ότι την πίεζα ,το ότι την εβρισα, ναι ήταν λάθη μεγάλα..
Αλλά ότι εσείς μονάχα οι δύο δεν παραδέχεστε το αυτονοητο, με εξοργίζει.
Και το βλέπεις στο λένε και άλλοι, δεν στο λέω μόνο εγώ.
Μάλλον δεν έχεις έρθει εδώ ούτε εσύ ούτε η φίλη σου για να βοηθήσετε, αλλά μάλλον για να βγάλετε τα δικά σας απωθημένα.
Αν ερχοσασταν για βοήθεια ή έστω για σχολιασμό, θα ησασταν αντικειμενικές και το αυτονόητο θα το παραδεχοσασταν.
Εσείς όμως κάνετε λες και μιλάω για εσάς, λες και θίγω εσάς. Νομίζω ότι ήρθατε να καλύψετε εδώ δικες σας εμπειρίες.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη "βοηθεια", έχω πάρει την απόφαση μου να μην ξανανασχοληθω με αυτην.
Ας παει λοιπόν και αυτή, αλλά και εσείς που δικαιολογείτε αυτήν της την κουβέντα , σε κάποιον επόμενο και να τον πείτε γκέι επειδή δεν σας πήδηξε στο 10ημερο, και θα δείτε αν δεν σας πετάξει έξω με τις κλωτσιές μετά...
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει και εγώ, αλλά ήμουν μαλακας δυστυχώς.
Καλή συνέχεια σε ολους!
01-08-2019, 19:58 #156
Καταρχας η κοπελα δεν ειναι φίλη μου. Μάλιστα εχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αρκετές φορές οποτε ηδη ακυρώνεται το μισό σου κείμενο..Εκανε ενα λαθος εκανες τοσα εσυ. Τι να κάνουμε αυτή ειναι η αλήθεια. Με το να σε κρίνω και να σου δείχνω τα λαθη σου σε βοηθάω και ας μη το καταλαβαινεις. Επίσης σε συμβούλεψα στο τι μπορείς να κάνεις οποτε παλι σε βοήθησα. Μη στέκεσαι σε οτι σε συμφέρει.Αυτα φιλικά παντα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
02-08-2019, 01:01 #157
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι συνέβη. Ο άνθρωπος δεν το πήρε βαριά επειδή τον αποκάλεσε γκέη, δε τον πλήγωσε αυτό, όσο το ότι προσπάθησε να παρατείνει το σεξ για να νοιώσει η κοπέλα πιο άνετα και να της δείξει ότι την θέλει, να δείξει λίγο ρομαντισμό που φανερώνει αισθήματα, και οοολα αυτά επειδή η κοπέλα με τα λεγομενα της ζητουσε κατανοηση (καθώς έλεγε ότι έχει περάσει δύσκολα και ότι πλέον είναι πολύ προσκετικη και διάφορα τέτοια σχετικά και στο κομμάτι του σεξ ), και ενώ την σεβάστηκε και έδωσε χρόνο η κοπελάρα αυτή βγάζει ξαφνικά το πόρισμα ότι ήταν γκέη. Απλά επικίνδυνη και κυρίως για τον εαυτό της γιατί τώρα έπεσε σε συγκρατημένο άνθρωπο αλλά μεθαύριο θα το πει σε κάναν περίεργο και έχουμε ακούσει που μπορεί να καταλήξει.
Φίλε εκεί θα ακούσεις πολύ χειρότερα αν μείνεις. Η την παίρνεις στη πλάκα, ρίχνεις κανένα και αστη να λεει, όπως έχει μάθει, ή εφόσον θα ξαναπληγωθεις δεν ασχολείσαι, μακριά κι αγαπημένοι.
Είμαι αρκετά μεγαλύτερος σου και εννοείται έχω πέσει σε κάνα δυο τέτοιες περιπτώσαρες, γνωστά φρούτα, δεν στα λεω απο το μυαλο μου, μιλαμε για πανομοιότυπες περιπτώσεις.
Επίσης όπως επιμένω σε εσένα να την στείλεις αδιαβαστη, το ιδιο εχω κανει εδω μεσα πολλες φορες και σε γυναικες που εχουν μπλεξει με μαλακες, απλώς μην με παρεξηγουν για μισογυνη. Δεν τίθεται θέμα άνδρα και γυναίκας.
02-08-2019, 02:00 #158
Νοσηρή, άλλο νομίζω, υποθέτω κτλ και άλλο στο λέω κατάμουτρα. Κι εγώ μπορεί να υποθέσω ότι θέλω για μια κοπέλα που τη ξέρω 10 μέρες, αλλά αν της τα πω θα μου φέρει το τραπεζάκι στο κεφάλι η στη καλύτερη θα με βρίσει και θα με πετάξει έξω.
Όποιος δεν έχει την δυνατότητα να φιλτράρει το μυαλό του τι θα ξεστομίσει, ο άλλος δεν φταίει σε κάτι. Λεκτική και ψυχολογική βία ονομάζεται αυτό.
Ελπίζω να εννοείς τουλάχιστον ότι θα το κρατούσες για τον εαυτό σου
02-08-2019, 02:07 #159
02-08-2019, 02:09 #160
Πραγματικά θεωρώ το παραπάνω σχόλιο της νοσηρης στο οποίο απαντάς, ως τουλάχιστον ατυχές.
Για να μην πω κάτι χειρότερο.
Εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να της απαντήσω σε αυτό.
Σε ευχαριστώ όμως πάλι, με καλύπτεις απόλυτα.
Έχω πάρει την απόφαση μου πλέον και όπως είπες και εσύ δεν θα ξανασχοληθω με αυτήν.
02-08-2019, 03:15 #161
Ναι δε θα το έλεγα γιατί θα ειχα ξενερωσει και δε θα είχε νοημα
Αλλα ότι θα τον θεωρούσα γκει είναι δεδομένο. Θεωρώ ότι για να φτάσεις σε σημείο να μείνεις στο σπίτι κάποιου μια χαρά του δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κίνηση.. Αλλιώς γιατί να θέλει να μείνει σε σένα; σπίτι δεν έχει; όλα όσα λέει τα θεωρώ δικαιολογιες.μια χαρά σημαδια του έδωσε εκείνος δε τα κατάλαβε. Αν ήταν πιο ωριμος αντρας θα το είχε καταλάβει αμέσως αλλά είπαμε είναι μόνο 23Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
02-08-2019, 07:31 #162
εγω δεν εχω καταλαβει,
αυτο που σε προσβαλε τοσο πολυ ειναι το οτι ΣΚΕΦΤΗΚΕ οτι ισως εισαι γκει επειδη δεν εκανες κινηση, η το οτι σου ΕΙΠΕ οτι το σκεφτηκε;;;;
γιατι η κοπελα ΔΕΝ σε ειπε γκει. αλλα ΑΦΟΥ της ξεκαθαρισες οτι ηθελες να κανετε σεξ αλλα φοβοσουν μηπως δεν θελει , οταν δηλαδη καταλαβε οτι δεν εισαι γκει, τοτε σου ειπε οτι το ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ.
επομενως δεν ειναι ενας χαρακτηρισμος. κατι που πιστευει οτι εισαι. ειναι τι σκεφτηκε οταν δεν ηξερε τι γινεται, γιατι νομιζε οτι δεν την θελεις σεξουαλικα.
ποια ειναι η προσβολη; γιατι εγω δεν το καταλαβαινω. νομιζω οτι εκανες μια τεραστια φασαρια για το τιποτε.
02-08-2019, 08:00 #163
ας σου πω κι εγω τι πιστευω οτι εγινε.
στην κοπελα αρεσες εμφανισιακα. ηθελε να κανετε κατι.
ενω δεν ειχατε τπτ ουσιαστικο ομως, εσυ αντι να ξεκινησεις να την πλησιαζεις, ξεκινησες με αυτα που την ξενερωναν, τον ελεγχο, την πιεση κλπ. ΔΙΚΙΟ ειχες να ανησυχεις αν κοιτουσε προφιλ και καυλαντιζε, αλλα δεν ειχες δικαιωμα να κανεις ελεγχο βρε παιδι μου. τπτ δεν ειχατε με την κοπελα, μολις ειχατε γνωριστει.
απο την αλλη, εβλεπε οτι ενω δεν την πλησιαζεις για σεξ, αρχιζεις να μιλας για αισθηματα, δεσιμο κλπ. δεν ξερω αν την τρομαξε οπως το λες, αλλα σιγουρα την προβληματισε.
κανεις δεν αναπτυσει αισθηματα σε τοσο λιγο διαστημα και ΟΥΤΕ ηταν αισθηματα. η ανασφαλεια σου ηταν μην την χασεις, οπως ανασφαλεια ηταν και ο ελεγχος και οι γκρινιες που της εκανες.
ολα αυτα, αρχισαν απο την αρχη ακομα να την ξενερωνουν.
αντι να προχωρατε το μεταξυ σας, εσυ ασχολουσουν με τα γυρω, γυρω. το τι κανει με αλλους, το να μιλας για χωρισμους (που δεν θελεις) ενω δεν ειχατε τιποτε και αλλα περιεργα.
δλδ, εδειχνες μια πρεμουρα που δεν συμβαδιζε με το σημειο που ηταν η γνωριμια σας (γιατι, σχεση δεν ηταν). εδειχνες να θελεις να δεσεις αυτην την σχεση στα λογια, ενω δεν ειχε προχωρησει ουσιαστικα. εδειχνες οτι φοβασαι μην φυγει, ενω δεν την διεκδικουσες πρακτικα (σεξ), αλλα μονο θεωρητικα (σκηνες ζηλοτυπιας). αυτα ολα την εκαναν να αναρωτιεται προς τι τοση πρεμουρα να δειχνετε οτι εχετε σχεση ενω δεν εχετε προχωρησει.
εξ ου και η σκεψη περι γκει.
κι εγω το ιδιο θα σκεφτομουν.
δλδ, μας λες "ηρθε σπιτι μου, φιληθηκαμε και μετα συναψαμε ερωτικη σχεση" πως την συναψατε την ερωτικη σχεση, αν δεν κανατε σεξ;;;
οσο για τα μηνυματα που δεν εδινε. τι αλλο μηνυμα να δωσει μια κοπελα που λετε οτι τα εχετε κι ερχεται να κοιμηθει σπιτι σου;;;
αυτα που λες με τις απαντησεις της, ηταν ναζια παιδακι μου. δεν ηταν αρνηση.
απλα εισαι λιγο απειρος και δεν το καταλαβες.
και θα μου πεις, και τι να κανεις εσυ, αν αλλα ηθελε κι αλλα ελεγε; να μυρισεις τα νυχια σου;;;
οχι, υπαρχει πιο αποδοτικος τροπος.
λες οτι δεν ηθελες να την πιεσεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν προσεγγισες καν . το να της λες "ε, δε θα κανουμε τιποτε;" δεν ειναι προσεγγιση. ξενερωμα ειναι. ΚΑΝΤΟ, μη το λες.
το να κανεις μια κινηση να προχωρησεις παραπανω, ειναι προσεγγιση. αν δεις οτι αντιδραει η λεει "οχι", σταματας αμεσως.
δεν ειπε κανεις να την πιεσεις, αλλα εσυ δεν εκανες καμια προσεγγιση. μονο λογια...
02-08-2019, 08:55 #164
02-08-2019, 08:58 #165
Σε ξαναρώτησα και δεν απάντησες. Μιας και είσαι μεγαλύτερος κι έχεις εμπειρίες λοιπόν σε ρωτώ.
Αν μια κοπέλα που βγαίνατε, ερχόταν να κοιμηθεί σπίτι σου, θα έκανες κίνηση να προχωρήσεις;
Το ότι έρχεται να κοιμηθεί σπίτι σου το θεωρείς σημάδι ότι θέλει να προχωρήσετε ή περιμένεις να το πει κιόλας;