Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 228
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ε τώρα τα είπες όλα. Αυτό προσπαθούμε να του πούμε τόση ώρα αλλά δεν θέλει να καταλάβει.
    Κάνει μπαμ πως θίχτηκε ο αντρικός του εγωισμός. Γιαυτό και διαφημίζει με πόσες έχει πάει και πόσο θεαματικά αποτελέσματα είχε και πως μείνανε όλες ευχαριστημένες.

Δεν είναι παράλογο για έναν άντρα 23 χρονών να το πάρει τόσο βαριά αυτό. Αλλά αν δεν το ξεπεράσει σύντομα θα φάει τα μούτρα του.
    Δεν έχω τέτοιο θέμα, πραγματικά. Απλά προσπαθώ να πω όλα τα γεγονότα όπως είναι για να καταλάβετε.
    Και σου λέω δεν έχω θέμα με τον ανδρισμό μου.με αυτό που μου είπε.
    Σου λέω πήγα με άλλες 2 μετά από αυτήν και δεν είχα θέμα ,μια χαρά πέρασα.
    Αν είχα θέμα δεν θα μπορούσα να πάω... Δεν "διαφημίζω" όπως λες, απλά μιλάω ανοιχτά. Εδώ ή θα μιλάμε ανοιχτά ή θα κοροϊδεύουμε .

Senior Member
    Φίλε, θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι: θέλω να κερδίσω το Τζόκερ. Θέλω 2.000.000 ευρώ στο λογαριασμό μου την άλλη εβδομάδα.

Τι πιθανότητες έχει να πραγματοποιηθεί αυτή η επιθυμία; Σχεδόν μηδέν!

Εσύ τι πιθανότητες δίνεις να άρει το μπλοκ, να έρθει, να σου ζητήσει συγγνώμη, να σε φιλήσει, να κλείσει το Fb και το insta, να έχει μάτια μόνο για σένα και να σου στέλνει κάθε μέρα μηνύματα σε στυλ:"Θέλω να είμαστε μαζί, συνέχεια, συνέχεια"; Εγώ λέω σχεδόν μηδέν.

Μην επενδύεις τις ελπίδες σου σε τελειωμένες καταστάσεις.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Δεν έχω τέτοιο θέμα, πραγματικά. Απλά προσπαθώ να πω όλα τα γεγονότα όπως είναι για να καταλάβετε.
    Αν είχα θέμα δεν θα μπορούσα να πάω... Δεν "διαφημίζω" όπως λες, απλά μιλάω ανοιχτά. Εδώ ή θα μιλάμε ανοιχτά ή θα κοροϊδεύουμε .
    Πηγες με. Άλλες μετα απο αυτην αλλα την θες πίσω; εισαι φουλ ανωριμος και νομίζω τσαμπα σου απαντάμε και χαλαμε το χρονο μας. Παλικάρι δε ξέρεις τι θέλεις.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ε μεταξύ μας για ενα μηνα ολο αυτο ειναι πολυ. Ηδη εχεις ανοίξει εδω δυο θέματα για την ιδια και δεν ειχατε καν ολοκληρωμένη σχεση. Καπου μπάζει το πραγμα. Μπορεί απλα να μιλαει ο εγωισμος σου και να μην το εχεις συνειδητοποιήσει ακομα. Στα 23 σου δε μπορείς να εισαι σίγουρος ουτε για σενα
    Δύο θέματα άνοιξα γιατί το πρώτο το άνοιξα αλλού για αλλού, καληνύχτα.

Πηγες με. Άλλες μετα απο αυτην αλλα την θες πίσω; εισαι φουλ ανωριμος και νομίζω τσαμπα σου απαντάμε και χαλαμε το χρονο μας. Παλικάρι δε ξέρεις τι θέλεις.
    Α δηλαδή δεν έχεις ξανακουσει κάποιος να θέλει κάποια άλλα να πηγαίνει και με αλλες, ενώ με αυτή που θέλει δεν έχει τιποτα τώρα.
    Δηλαδή αν εγώ συνεχίσω και τη θέλω αλλά δύο χρόνια, τι θα κάνω ,θα κάτσω έτσι χωρίς σεξ;
    Κανείς λες και πρώτη φορά το ακούς να γίνεται αυτό...δεν νομίζω πως λέω κάτι παράλογο...όλοι έχουμε ανάγκες και όλοι το κάνουν αυτό ..

Senior Member
    σε αυτο θα συμφωνήσω αρχικά αν ειχες όντως αισθήματα για εκεινη δεν θα πηγαινες με άλλες και άμα ήσουν κατασταλαγμένος και ώριμος δεν θα θελες μια ότι να ναι για σχέση!!! δεν κολλάνε όλα αυτα
    δεν θέλω να σου την πω αλλά ειναι η αλήθεια

Senior Member
    Α δηλαδή δεν έχεις ξανακουσει κάποιος να θέλει κάποια άλλα να πηγαίνει και με αλλες, ενώ με αυτή που θέλει δεν έχει τιποτα τώρα.
    Δηλαδή αν εγώ συνεχίσω και τη θέλω αλλά δύο χρόνια, τι θα κάνω ,θα κάτσω έτσι χωρίς σεξ;
    Κανείς λες και πρώτη φορά το ακούς να γίνεται αυτό...δεν νομίζω πως λέω κάτι παράλογο...όλοι έχουμε ανάγκες και όλοι το κάνουν αυτό ..
    Ειναι παραλογο οτι εδω και πόση ωρα σχεδον κλαιγεσαι εδω γι αυτήν και λες ποσο την θες. Οχι φίλε μου δεν την θες. Και δε νομιζω να περασε τοσο διάστημα για να δικαιολογεί τις δυο που αλλαξες. Εισαι απλα ενα ανωριμο παιδάκι που το παιχνίδι του δε του εκανε της χάρες που ηθελε και το έχεις πάρει τελείως εγωιστικα.σορρυ αν ειμαι ωμη, αυτή είναι η άποψη μου σαν μεγαλυτερη που λεει και η ελισαβετ.καλα θα κάνει δε να μη γυρίσει γιατί σε θεωρω ανισόρροπο και σιγουρα δε θα περασει καλά. Αυτα απο μενα, καλο υπόλοιπο.

Senior Member
    Αγόρι μου δεν στα λέω με κακή πρόθεση. Είσαι 23 χρονών. Βρέθηκε μια κοπέλα που έτυχε να σου αρέσει και να βγαίνετε για λίγο (σχέση δεν είχατε) και σου είπε μια βλακεία. Τέλος.
    προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε τόσα άτομα εδώ οτι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτή είναι ******* και ήθελε μόνο σεξ, ούτε πως εσύ είσαι κακός και ανίκανος για σχέση. Απλά δεν επικοινωνούσατε. Είχατε άλλους κώδικες. Αν σε ήθελε όπως λες δεν θα την πείραζε η μια φορά που δεν έγινε, καμιά δεν φεύγει γιαυτό από κάποιον που θέλει. Είχε μαζέψει κι άλλα που την ενοχλούσαν κι απλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το μόνο που μπορεί να σε ωφελήσει από την όλη ιστορία είναι να ΜΑΘΕΙΣ κάτι για τον ΕΑΥΤΟ σου και να βελτιωθείς. Τα λάθη που έκανες πρέπει να τα νιώσεις για να μπορέσεις να τα δουλέψεις με τον εαυτό σου και να μην τα ξανακάνεις. Τα δικά της λάθη, πουθενά δεν μπροούν να σε ωφελήσουν, σκοτίστηκες, μην ασχολείσαι με αυτά.

Το ότι ασχολείσαι με αυτή την ιστορία τόσο πολύ , ενώ της ζήτησες ήδη συγγνώμη, δεν είναι υγιές. ΔΕν είναι επειδή την θες όπως νομίζεις τώρα, όταν θελήσεις πραγματικά κάποια θα καταλάβεις την διαφορά και μόνος σου. Την κυνηγάς επειδή θίχτηκες. Κι αυτή επειδή δεν είναι ηλίθια, το μυρίστηκε γιαυτό έκοψε κάθε επαφή.

Quote Originally Posted by little View Post
    σε αυτο θα συμφωνήσω αρχικά αν ειχες όντως αισθήματα για εκεινη δεν θα πηγαινες με άλλες και άμα ήσουν κατασταλαγμένος και ώριμος δεν θα θελες μια ότι να ναι για σχέση!!! δεν κολλάνε όλα αυτα
    δεν θέλω να σου την πω αλλά ειναι η αλήθεια
    Α και δηλαδή άμα τη θέλω για αλλά 3 χρόνια θα πρέπει να κάτσω 3 χρόνια άπραγος. Αυτό θες να μου πεις;; Λίγο δύσκολο.

Senior Member
    Α και δηλαδή άμα τη θέλω για αλλά 3 χρόνια θα πρέπει να κάτσω 3 χρόνια άπραγος. Αυτό θες να μου πεις;; Λίγο δύσκολο.
    ναι αυτο! εγω προσωπικά μπορώ να το κάνω άνετα και δεν με ελκύει κανένας άλλος άμα ειμαι ερωτευμένη και ξέρω και άντρες που μένουν άπραγοι επίσης! εμεις πως μπορούμε δηλαδη και εσυ δεν μπορεις ενω εχεις συναισθήματα για εκεινη;

Senior Member
    Εισαι φουλ παραλογος όμως
    Περασαν 3 χρονιά και δε το ξέρω; γιατί θέτεις ακυρα παραδείγματα; παμε με βάση τα πραγματικά γεγονοτα. Και οχι δε περασς τοσο διάστημα για να το δικαιολογεί όποτε είσαι στην κατηγορία οτι να ναι και καλα εκανε η κοπελα και εφυγε γιατί σιγουρα γλιτωσε. Εσυ τα @@ ήξερες να της τα σπας καθε τρις και λιγο, οταν έφυγε δικαιολογημενα επειδή τη προσβαλες εσυ έτρεξες να το δώσεις αλλου. Ε εισαι οτι να ναι ρε φιλε. Και δε θα κάτσω να χαλασω αλλο χρόνο με το να σου απαντάω. Ηδη χαλασα αρκετο και δε καταλαβαίνεις και τι σου λέμε ποσα ατομα. Οχι 23 ουτε για 13 δε μοιάζεις

Εισαι φουλ παραλογος όμως
    Περασαν 3 χρονιά και δε το ξέρω; γιατί θέτεις ακυρα παραδείγματα; παμε με βάση τα πραγματικά γεγονοτα. Και οχι δε περασς τοσο διάστημα για να το δικαιολογεί όποτε είσαι στην κατηγορία οτι να ναι και καλα εκανε η κοπελα και εφυγε γιατί σιγουρα γλιτωσε. Εσυ τα @@ ήξερες να της τα σπας καθε τρις και λιγο, οταν έφυγε δικαιολογημενα επειδή τη προσβαλες εσυ έτρεξες να το δώσεις αλλου. Ε εισαι οτι να ναι ρε φιλε. Και δε θα κάτσω να χαλασω αλλο χρόνο με το να σου απαντάω. Ηδη χαλασα αρκετο και δε καταλαβαίνεις και τι σου λέμε ποσα ατομα. Οχι 23 ουτε για 13 δε μοιάζεις
    Να σου πω και τη κουβέντα μου, στ....... την κατάλαβες νομίζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    ναι αυτο! εγω προσωπικά μπορώ να το κάνω άνετα και δεν με ελκύει κανένας άλλος άμα ειμαι ερωτευμένη και ξέρω και άντρες που μένουν άπραγοι επίσης! εμεις πως μπορούμε δηλαδη και εσυ δεν μπορεις ενω εχεις συναισθήματα για εκεινη;
    Μου αρέσει που καθεσαι ακομα να του απαντήσεις σοβαρα. Ο τύπος μας έχει φάει τα αυτιά για το ποσο κολλησε και ποσο τοτ άρεσε και παρακαλαει να γυρίσει πίσω και ενώ ο ιδιος της εκανες σκηνες οταν εκείνη δικαιολογημενα έφυγε εκείνος ετρεξε να τον δώσει αλλου χωρίς να χασει χρονο. Τουλάχιστον τραγικό. Αυτοί οι άντρες θεωρώ είναι που βγάζουν το κακο ονομα για ολους.

Senior Member
    Δε νομίζω
    Κλαίγεσαι σε καθε ποστ σου και επειδή σου σερβιρα την αλήθεια ωμή εσυ θιχτηκες. Περπαστικα και θα σου περασει. Και οπως ξαναπα μπράβο στη κοπελα σώθηκε!!! Ηταν έξυπνη τελικά.

Senior Member
    ααα... ωραία αντίδραση σε κάποιον που χάνει χρόνο να κάθεται να σου απαντάει!
    Να κάτι που πρέπει να διορθώσεις λοιπόν αν δεν θες να σου φεύγουν τρέχοντας οι γυναίκες.

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast