Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 228
    Quote Originally Posted by little View Post
    Πραγματικά νομίζω ότι κουράζεσαι άδικα όμως. Καμία κοπέλα δεν θα ξενέρωνε τόσο εύκολα άμα ενδιαφερόταν συγνώμη αλλά νομίζω δεν της πολυάρεσες εξαρχής και έχω την εντύπωση πως για αυτό σου εδινε και τις συγκεκριμένες απαντήσεις. Ισως ηταν φιφτι φιφτι και σκεφτόταν κάτσε να δουμε, ε και έγινε και ότι έγινε και σου λέει άστο τελικά. Είμαι βέβαιη πως καμια που ενδιαφερόταν πραγματικά και της άρεσες πάρα πολύ δεν θα χαλιόταν τόσο εύκολα εδώ άλλα τους κάνουν και τις έχουν στο τρέξιμο μήνες και πάλι αυτές ειναι εκεί κολλημένες. Αυτό ειναι το βασικό σε όλη την ιστορία. Οπότε προχώρα.
    Κοίτα οτι της άρεσα πολύ της άρεσα και δεν το λέω εγώ.
    Το έλεγε σε όλες τις φίλες της , μου το έλεγε η ίδια συνέχεια , όταν με πρωτοείδε έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένη.
    Έλεγε ότι εμφανισιακά τουλάχιστον της άρεσα πολύ και πριν γνωριστούμε από κοντά.
    Αφού αυτή με προσέγγισε πρώτη.
    Και όταν ήταν να χωρίσουμε έλεγε ότι της αρέσω παρά πολύ, απλά με αυτό που έγινε δεν έχει νόημα.
    Λες και προσπάθησαμε πολύ ας πούμε....τι να πω..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Εσένα δεν πρέπει να μπω καν στον κόπο να σου απαντάω, λες πραγματα τα οποία δεν έχω πει, λες τα γεγονότα όπως εσύ τα φαντάζεσαι και τέλος προσπαθεις να με βγάλεις συνέχεια λάθος.
    Ισως έχεις τους λόγους σου δε ξέρω.
    Ας έλεγες εσύ σε κανένα αγόρι ότι τα φιλάκια και τα ποτά σου αρκούν, όπως μου είπε αυτή, και θα σου λεγα εγώ αν θα γυρναγε να σε ακουμπούσε μετά...
    Αλλά τι να σου λέω τώρα εσύ τα δικά σου θα λες παλι...
    Η Ελισάβετ είναι σωστή σε κάποια που σου λέει και σου είπα και εγώ.....

Πέραν του θέματος περί ομοφυλοφιλίας που σε εξόργισε όλα τα παρακάτω.....οι συμπεριφορές σου δλδ και η καταπίεση σου ( με ποιους μιλάει.... που πάει...σε ποιον πατάει λικε...) Και η συνεχής γκρίνια είναι άκρως ξενερωτικοι παράγοντες στην αρχή μιας γνωριμίας που ακόμα δεν ξέρεις κάποιον.......Δεν ξέρω αν της έκανες ερωτική εξομολόγηση πάντως αν ανοίχτηκες και εκδηλώσες συναισθήματα μπορεί να παγώσε επδ ενδεχομένως μπήκε πιο χαλαρή σε αυτή τη φάση...να σε γνωρίσει και όπου βγει ......

Χρειάζεται να το δεις λίγο πιο ήρεμα το θέμα και να δώσεις χρόνο και χώρο στο άλλο άτομο.....αρχή είναι ακόμα...Αυτό λέει η Ελισάβετ

Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν αντιλέγω αλλά σε ρώτησα και άλλα. Της ξεκαθάρισες πως θέλεις μονογαμική σχέση; πως δεν θες να προχωρήσεις ερωτικα; ; τα ήξερε όλα αυτά;
    Ε έτσι όπως εδειχνε δεν της είχα μιλήσει για σχεσεις και τέτοια ούτε καν. Εδώ δεν είχαμε προχωρήσει καλα καλά και ανησυχούσα μήπως δεν ήθελε.
    Απλά το θεωρώ λογικό όταν είσαι με μια κοπέλα, έστω και αρχή, να μην θες να ψάχνεται αλλού, και την ίδια ώρα να είναι και μαζί σου.

Senior Member
    Κοίτα οτι της άρεσα πολύ της άρεσα και δεν το λέω εγώ.
    Το έλεγε σε όλες τις φίλες της , μου το έλεγε η ίδια συνέχεια , όταν με πρωτοείδε έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένη.
    Έλεγε ότι εμφανισιακά τουλάχιστον της άρεσα πολύ και πριν γνωριστούμε από κοντά.
    Αφού αυτή με προσέγγισε πρώτη.
    Και όταν ήταν να χωρίσουμε έλεγε ότι της αρέσω παρά πολύ, απλά με αυτό που έγινε δεν έχει νόημα.
    Λες και προσπάθησαμε πολύ ας πούμε....τι να πω..
    μην δινεις βαση στο τι λέει γιατι αυτη μπορει να λεει τα ιδια για διαφορετικο αγορι καθε μηνα ή να ενθουσιάζεται ευκολα
    οι πραξεις της αλλα εδειξαν
    επισης πως ξερεις τι ελεγε στις φιλες της ομως;

Quote Originally Posted by little View Post
    μην δινεις βαση στο τι λέει γιατι αυτη μπορει να λεει τα ιδια για διαφορετικο αγορι καθε μηνα ή να ενθουσιάζεται ευκολα
    οι πραξεις της αλλα εδειξαν
    επισης πως ξερεις τι ελεγε στις φιλες της ομως;
    Είχε μια χαζή φίλη και μου τα ελεγε όλα + ότι την πέτυχε με την παρέα της γνωστός μου( που αυτή δε ήξερε ότι είναι γνωστός μου) και τους έλεγε για εμένα ότι βγήκε με ένα παιδί και ενθουσιάστηκε και τέτοια
    Περίεργη φάση ξέρω αλλά έτσι έγινε οντως

Ε έτσι όπως εδειχνε δεν της είχα μιλήσει για σχεσεις και τέτοια ούτε καν. Εδώ δεν είχαμε προχωρήσει καλα καλά και ανησυχούσα μήπως δεν ήθελε.
    Απλά το θεωρώ λογικό όταν είσαι με μια κοπέλα, έστω και αρχή, να μην θες να ψάχνεται αλλού, και την ίδια ώρα να είναι και μαζί σου.
    Εσύ ήθελες να μην ψάχνεται αλλά εκείνη δεν ήξερε τι ακριβώς θέλεις εσύ. Ίσως και για αυτό δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Επιμένω πως την προσεβαλες. Το ότι ήθελε να καταλάβει πόσο την γουστάρεις ή αν τη δουλεύεις ( υπάρχουν αγόρια που επειδή παίζουν μπαλιτσα με 3 4 είναι αδιάφοροι) οπότε ίσως να σκέφτηκε καχύποπτα. Συμφωνώ και με την little που έγραψε πως αν γουστάρει πολύ θα ξανά επικοινωνήσει. Νομίζουμε ότι οι άλλοι μπορούν να μας καταλάβουν αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρέπει να λέμε ακριβώς τι θέλουμε.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Η Ελισάβετ είναι σωστή σε κάποια που σου λέει και σου είπα και εγώ.....

Πέραν του θέματος περί ομοφυλοφιλίας που σε εξόργισε όλα τα παρακάτω.....οι συμπεριφορές σου δλδ και η καταπίεση σου ( με ποιους μιλάει.... που πάει...σε ποιον πατάει λικε...) Και η συνεχής γκρίνια είναι άκρως ξενερωτικοι παράγοντες στην αρχή μιας γνωριμίας που ακόμα δεν ξέρεις κάποιον.......Δεν ξέρω αν της έκανες ερωτική εξομολόγηση πάντως αν ανοίχτηκες και εκδηλώσες συναισθήματα μπορεί να παγώσε επδ ενδεχομένως μπήκε πιο χαλαρή σε αυτή τη φάση...να σε γνωρίσει και όπου βγει ......

Χρειάζεται να το δεις λίγο πιο ήρεμα το θέμα και να δώσεις χρόνο και χώρο στο άλλο άτομο.....αρχή είναι ακόμα...Αυτό λέει η Ελισάβετ
    Κοίτα εγώ πάντα μπαίνω παντού χαλαρός,μα πολύ χαλαρός ,να φανταστείς και τώρα έκανα κάτι με δύο κοπέλες και μετά στα τέτοια μου.
    Αυτή ερχόταν στον πρώτο καφέ ( όπως μου είπε και η ίδια αλλά και η φίλη της αργότερα ) με σοβαρούς σκοπούς .
    Εγώ ερχόμουν τελείως στ @ρχιδια μου ! Μα πραγματικα τελείως.
    Αλλά μολις την είδα και από κοντά και με το βγες βγες συνέχεια , εε κόλλησα!
    Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα.
    Γι αυτό το συζηταω και εδώ ακόμα.

Senior Member
    Εσύ ήθελες να μην ψάχνεται αλλά εκείνη δεν ήξερε τι ακριβώς θέλεις εσύ. Ίσως και για αυτό δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Επιμένω πως την προσεβαλες. Το ότι ήθελε να καταλάβει πόσο την γουστάρεις ή αν τη δουλεύεις ( υπάρχουν αγόρια που επειδή παίζουν μπαλιτσα με 3 4 είναι αδιάφοροι) οπότε ίσως να σκέφτηκε καχύποπτα. Συμφωνώ και με την little που έγραψε πως αν γουστάρει πολύ θα ξανά επικοινωνήσει. Νομίζουμε ότι οι άλλοι μπορούν να μας καταλάβουν αλλά αυτό δεν ισχύει. Πρέπει να λέμε ακριβώς τι θέλουμε.
    Πολυ όμορφη η τοποθέτηση σου. Όντως αν δεν έκανε κίνηση μπορουσε να θεωρήσει οτι παίζει γι αυτό και να πήγε να τον προσβάλλει λέγοντας τον γκει, ή σε αλλη περίπτωση να νομιζε οτι δε τη θελει αρκετα. Γενικά όταν δεν ανοίγεις τελείως τα χαρτιά σου παρεξηγήσεις γίνονται. Και εννοώ τελείως όμως. Θελω αυτο και εκείνο και το άλλο, ψάχνω αυτό με πειραζει εκεινο. Εκει εισαι ξεκαθαρος και φταίει η αλλη πλευρά αν γίνει στραβή
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Δε διαφωνω καθόλου.

Senior Member
    Ήταν μαζί σου. Δε σε παντρεύτηκε. Πράγμα που σημαίνει ότι το μάτι της θα έπαιζε.

Έκανες το λάθος να πέσεις με τα μούτρα επάνω της και τώρα θες να την κάνεις να αλλάξει γνώμη. Εγώ πιστεύω πως στο φινάλε θα καταλήξεις να έχεις άδικο και αυτή θα ανεβεί στα μάτια μας.

Μην γίνεσαι Ιεχωβάς. Στο είπα και πριν. Της δίνεις απίστευτη εξουσία. Τόσο σε αυτήν όσο και σε κάθε επόμενη. Να είσαι χαλαρός σε σημείο αηδίας.

Δηλαδή εσύ θα έμπαινες σε ένα μαγαζί που οι πωλητές είναι πρήχτες και χειριστικοί ή σε ένα μαγαζί που θα σε άφηναν ελεύθερο να διαλέξεις διακριτικά αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον; Εγώ δεν συμπαθώ εύκολα όποιον με ελέγχει και με διατάζει. Όπως και δεν μπορώ να είμαι σε χώρους που οι σεκιουριτάδες σε παίρνουν στο κατόπι και σε κυνηγάνε ακόμη και αν έχεις μπει με καλές προθέσεις στο χώρο που εποπτεύουν.

Μην είσαι τόσο άκαμπτος. Γίνε πιο εύκαμπτος. Δείξε πολιτισμό και σεβασμό.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Πολυ όμορφη η τοποθέτηση σου. Όντως αν δεν έκανε κίνηση μπορουσε να θεωρήσει οτι παίζει γι αυτό και να πήγε να τον προσβάλλει λέγοντας τον γκει, ή σε αλλη περίπτωση να νομιζε οτι δε τη θελει αρκετα. Γενικά όταν δεν ανοίγεις τελείως τα χαρτιά σου παρεξηγήσεις γίνονται. Και εννοώ τελείως όμως. Θελω αυτο και εκείνο και το άλλο, ψάχνω αυτό με πειραζει εκεινο. Εκει εισαι ξεκαθαρος και φταίει η αλλη πλευρά αν γίνει στραβή
    Θα μπορούσε να πει αυτό,μήπως παίζω αλλού.
    Γιατί να πει το γκέι ας πούμε και να τα γαμησει ολα!
    Όπως είπες έχεις δίκιο, ανοιχτά όλα τα χαρτιά, αυτή όμως δεν τα άνοιξε. Αντίθετα άρχισε να λέει κουταμαρες, ότι τάχα είμαι γκέι, εε έλεος.

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Ήταν μαζί σου. Δε σε παντρεύτηκε. Πράγμα που σημαίνει ότι το μάτι της θα έπαιζε.

Έκανες το λάθος να πέσεις με τα μούτρα επάνω της και τώρα θες να την κάνεις να αλλάξει γνώμη. Εγώ πιστεύω πως στο φινάλε θα καταλήξεις να έχεις άδικο και αυτή θα ανεβεί στα μάτια μας.

Μην γίνεσαι Ιεχωβάς. Στο είπα και πριν. Της δίνεις απίστευτη εξουσία. Τόσο σε αυτήν όσο και σε κάθε επόμενη. Να είσαι χαλαρός σε σημείο αηδίας.

Δηλαδή εσύ θα έμπαινες σε ένα μαγαζί που οι πωλητές είναι πρήχτες και χειριστικοί ή σε ένα μαγαζί που θα σε άφηναν ελεύθερο να διαλέξεις διακριτικά αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον; Εγώ δεν συμπαθώ εύκολα όποιον με ελέγχει και με διατάζει. Όπως και δεν μπορώ να είμαι σε χώρους που οι σεκιουριτάδες σε παίρνουν στο κατόπι και σε κυνηγάνε ακόμη και αν έχεις μπει με καλές προθέσεις στο χώρο που εποπτεύουν.

Μην είσαι τόσο άκαμπτος. Γίνε πιο εύκαμπτος. Δείξε πολιτισμό και σεβασμό.
    Δε διαφωνω φίλε.το έκανα το λάθος αυτό και έπεσα με τα μουτρα..ή μάλλον καλύτερα δεν το εκανα , το έπαθα..

Senior Member
    Θα μπορούσε να πει αυτό,μήπως παίζω αλλού.
    Γιατί να πει το γκέι ας πούμε και να τα γαμησει ολα!
    Όπως είπες έχεις δίκιο, ανοιχτά όλα τα χαρτιά, αυτή όμως δεν τα άνοιξε. Αντίθετα άρχισε να λέει κουταμαρες, ότι τάχα είμαι γκέι, εε έλεος.
    Αν έκανες την αρχη εσυ ίσως ακολουθούσε. Δε το λεω με σιγουριά βέβαια μια υπόθεση κανω
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Ήξερε όμως ότι γενικά είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν, και φεύγαν πολλές ευχαριστημένες.
    Μάλιστα ήξερε και ποια ήταν η προηγούμενη μου σχέση πριν από αυτή.
    Οπότε δε πιστεύω ότι πίστευε ότι ειμαι γκει, απλά το είπε για να μου σπάσει τα νεύρα , όπως και εγώ της είπα αυτό το άσχημο και δεν το εννοούσα. Απλά το είπα σε άκυρο χρόνο και όχι όταν έπρεπε, με αποτέλεσμα το μπλοκ

Senior Member

Είχε κοιμηθεί σπίτι μου 2 φορές, και εγώ δίστασα να κάνω κίνηση, καθώς την έβλεπα λίγο επιφυλαχτηκή σ αυτό το θέμα (υπόψιν,δεν ήταν παρθένα), καθώς έλεγε ότι έχει περάσει δύσκολα και ότι πλέον είναι πολύ προσκετικη και διάφορα τέτοια σχετικά και στο κομμάτι του σεξ , ε και εγώ πιστευα ότι ήθελε τον χρόνο της για να προχωρησει με εμενα ακόμα. Ε και έτσι δεν είχα κάνει κίνηση, δεν ήθελα να την πιεσω.

Μετά από αυτό που έγινε θέλησε να χωρίσουμε αμέσως ( την επόμενη μέρα δηλαδή), καθώς έλεγε ότι αποτύχαμε στο κομμάτι σεξ ( μόνο μια φορά δοκιμή και έπειτα από καυγά και όσα μου είπε, εγώ δεν το λέω πως αποτύχαμε, ούτε καν προσπαθήσαμε ακόμα, αλλά οκ).
    Είπε επίσης πως την ενοχλουσε ότι την πίεζα γενικά με ποιους μιλάει και τέτοια( σε αυτό είχε δίκιο, την πίεζα λίγο) και ήταν και αυτός ένας λόγος. Απλά όλα τα θυμηθηκε μετά από εκείνο το βραδυ.
    Αυτό που με προβληματιζει είναι ότι όποτε της μίλαγα για αυτό, εννοώ ότι νιώθω κάποια πράγματα για αυτήν σε μικρό χρονικό διάστημα ή ότι δεν θέλω να χωρίσουμε γιατί έχω δεθεί και τη θέλω πολύ, αυτή τρόμαζε και δεν της άρεσε να της λέω τέτοια συναισθηματικά καθόλου. Ίσως το έπαιρνε σαν πίεση, ίσως δεν ήταν έτοιμη για σχέση κανονική πχ, δε ξέρω.

Όταν άρχιζα τα συναισθηματικά ,φοβόταν. Ίσως επειδή ήταν αρχή ακόμα.
    Ποιο από τα 3 που ανέφερα δεν τα είχες πει προηγουμένως μόνος σου και το παραποίησα;;;
    ΚΑΝΕΝΑ λάθος σου δεν παραδέχεσαι. Προφανώς γιαυτό σε μπλόκαρε και δεν σου μιλάει κιόλας.
    Λες γενικά κι αόριστα ναι έχω κάνει λάθη, όταν στα κάνουμε συγκεκριμένα όμως δεν παραδέχεσαι κανένα.
    Ακόμα και το γεγονός οτι την πίεζες ( που το παραδέχτηκες ο ίδιος στο πρώτο σου μνμ!!!!) όταν στο τονίζουν πας να βγεις λάδι λέγοντας πως όλοι το ίδιο θα έκαναν. ¨Οχι δεν θα έκαναν όλοι το ίδιο με μια απλή γνωριμία σε 2-3 εβδομάδες.

Επίσης συμφωνώ με όσους είπαν πως η κοπέλα δεν σε ήθελε αρκετά. Στο είπα από το πρώτο μου μνμ αλλά δεν ακους.
    Ούτε εσύ ποστεύω πως την θες πια. Απλά σου πλήγωσε τον εγωισμό επειδή σε πέρασε για γκει και έχεις βαλθεί να της αποδείξεις πόσο άντρας είσαι. Επειδή το μυρίστηκε, δεν πρόκειται να γύρισει.

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast