Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    ααα... ωραία αντίδραση σε κάποιον που χάνει χρόνο να κάθεται να σου απαντάει!
    Να κάτι που πρέπει να διορθώσεις λοιπόν αν δεν θες να σου φεύγουν τρέχοντας οι γυναίκες.
    Αυτό μόνο βλέπεις εσυ; ο άνθρωπος προσπαθεί να μας πείσει ποσο την θελει. Οταν του ειπα οτι ειναι απλα ενθουσιασμος επεμενε οτι δεν ειναι, και με το που γύρισε η κοπελα τη πλάτη της και δικαιολογημενα ετρεξε να αλλάξει δυο γκομενες αλλα ταυτοχρονα την θέλει και πίσω. Η ανωριμότητα στα χαι της.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αυτό μόνο βλέπεις εσυ; ο άνθρωπος προσπαθεί να μας πείσει ποσο την θελει. Οταν του ειπα οτι ειναι απλα ενθουσιασμος επεμενε οτι δεν ειναι, και με το που γύρισε η κοπελα τη πλάτη της και δικαιολογημενα ετρεξε να αλλάξει δυο γκομενες αλλα ταυτοχρονα την θέλει και πίσω. Η ανωριμότητα στα χαι της.
    Εε 23 χρόνων είμαι, είπα ότι δεν ειμαι ανώριμος;;

Senior Member
    Εντάξει 23 είναι, τι περίμενες;

Η αντίδραση του πάντως από την αρχή στα μνμ που του έθεταν τα λάθη του, ακόμα κι αν γινόταν ευγενικά, έδείχνε οτι δεν είναι σε θέση να ακούσει, ούτε να δεχτεί τίποτα.
    Θέλει απλά εγωιστικά να την έχει πίσω, να το κάνουν για να της αποδείξει πως δεν είναι γκει. Δεν είχε άλλο σκοπό για παραπέρα έτσι κι αλλιώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εντάξει 23 είναι, τι περίμενες;

Η αντίδραση του πάντως από την αρχή στα μνμ που του έθεταν τα λάθη του, ακόμα κι αν γινόταν ευγενικά, έδείχνε οτι δεν είναι σε θέση να ακούσει, ούτε να δεχτεί τίποτα.
    Θέλει απλά εγωιστικά να την έχει πίσω, να το κάνουν για να της αποδείξει πως δεν είναι γκει. Δεν είχε άλλο σκοπό για παραπέρα έτσι κι αλλιώς.
    Αυτο του ειπα και εγω οτι την θελει εγωιστικα. Ναι δυστυχώς παιζει ρολο η ηλικία αν και θα μπορουσε να ήταν ωριμος δεν είναι και 15.

Miliva21
    Guest
    Ρε παιδιά πολύ το ζαλίζουμε το θέμα.....Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν......ενδιαφέρεται η δεν ενδιαφέρεται ζήτησε άποψη για να τη φέρει πίσω.......

Με το μπλοκ που έφαγε δύσκολο να τη ξανα πεισει .....Και μένα μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι απλά ενθουσιασμός ή ο πληγωμένος του εγωισμός επδ τον γειωσε....Αλλά οκει...εξάλλου 23 είναι.....τι σοβαρό δλδ μπορεί να ήθελε από αυτη; γάμο και παιδιά ας πούμε;

Αυτό που εμείς θα μπορούσαμε να του πουμε είναι τα λάθη που έκανε ότι δλδ με γκρίνια καταπίεση νεύρα και βρισίδι καμία δεν ανέχτηκε κανέναν.........Δεν είναι η άλλη κτήμα μας μέσα σε λίγες βδομάδες γνωριμίας να βγάζουμε εγωισμό και κτητικοτητα......γτ είμαι σίγουρη ότι την έκανε τσαλιμια......της το έπαιζε αρχηγός και της έκανα νούμερα....
    "Έλα δω που πας" "με ποιους βγαίνεις" "δεν θα πατάς λικε γτ έτσι θέλω εγώ" "στο διάολο ******* να πας να βρεις αγόρια στο φβ να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά".....

Εεε τέτοιες συμπεριφορές δεν περνανε.... αυτό του εξηγουμε...αν θέλει το καταλαβαίνει αν δεν θέλει κακό δικό του

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ρε παιδιά πολύ το ζαλίζουμε το θέμα.....Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε κανέναν......ενδιαφέρεται η δεν ενδιαφέρεται ζήτησε άποψη για να τη φέρει πίσω.......

Με το μπλοκ που έφαγε δύσκολο να τη ξανα πεισει .....Και μένα μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι απλά ενθουσιασμός ή ο πληγωμένος του εγωισμός επδ τον γειωσε....Αλλά οκει...εξάλλου 23 είναι.....τι σοβαρό δλδ μπορεί να ήθελε από αυτη; γάμο και παιδιά ας πούμε;

Αυτό που εμείς θα μπορούσαμε να του πουμε είναι τα λάθη που έκανε ότι δλδ με γκρίνια καταπίεση νεύρα και βρισίδι καμία δεν ανέχτηκε κανέναν.........Δεν είναι η άλλη κτήμα μας μέσα σε λίγες βδομάδες γνωριμίας να βγάζουμε εγωισμό και κτητικοτητα......γτ είμαι σίγουρη ότι την έκανε τσαλιμια......της το έπαιζε αρχηγός και της έκανα νούμερα....
    "Έλα δω που πας" "με ποιους βγαίνεις" "δεν θα πατάς λικε γτ έτσι θέλω εγώ" "στο διάολο ******* να πας να βρεις αγόρια στο φβ να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά".....

Εεε τέτοιες συμπεριφορές δεν περνανε.... αυτό του εξηγουμε...αν θέλει το καταλαβαίνει αν δεν θέλει κακό δικό του
    Το κατι σοβαρό δεν είναι γαμος και παιδιά. Ειναι μονογαμια. Εγω στα 23 μου ειχα 3 χρονια σχεση. Δε μπορώ να δεχτώ οτι χτυπιέται σε τοσα μηνύματα και μας ρωτάει πως να τη γυρισει πισω εμεις να του απαντάμε προσπαθώντας να βοηθήσουμε και τελικα να μας λεει οτι ενώ εδω χτυπιέται έχει παει ηδη με δυο. 23 είναι οχι 13.Αφού κανει τη ζωή του τι τον κοφτει η κοπελα; ας την αφήσει να βρει κάποιον πιο ωριμο που θα τη σέβεται και δε θα την πιεζει κιολας

Senior Member
    Φίλε το πρώτο σου ποστ διάβασα μόνο. Φύγε μακριά, τίποτε αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Αυτό εννοώ και γω ακριβως, με καλυψες απόλυτα μπορώ να πω.
    Και δεν ήταν ότι δεν έτρεξα ή δεν ήθελα, απλά νόμισα ότι αυτή δεν ήθελε ακόμα.
    Δεν γύρισα όμως να την πω λεσβία ή μηξοπαρθενα ή κάτι τέτοιο....
    Απλά επειδή μέσα μου τη θέλω, θέλω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Για αυτο ήρθα εδώ ,για να πάρω γνώμες.
    Και ότι είναι να γίνει ας γίνει...
    ]Σου έδειξε τι είναι η κοπέλα και σε τρώει ο κολος σου. Πήγαινε και θα φας καλα. Όταν λέμε σε αλλά θέματα εδώ μέσα ότι το σεξ πάει πακέτο βαριά στο 3ο ραντεβού, μας έλεγε μισογυνηδες κάποια εδώ μέσα. Φύγε γραψτην και αν σε ξαναενοχλησει δώσε απευθείας ραντεβού για σεξ και τίποτε άλλο. Αν νομίζεις ότι ξενέρωσες και δεν θα σου βγει, εξαφανίσουν και μην ασχοληθείς καθολου

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    ]Σου έδειξε τι είναι η κοπέλα και σε τρώει ο κολος σου. Πήγαινε και θα φας καλα. Όταν λέμε σε αλλά θέματα εδώ μέσα ότι το σεξ πάει πακέτο βαριά στο 3ο ραντεβού, μας έλεγε μισογυνηδες κάποια εδώ μέσα. Φύγε γραψτην και αν σε ξαναενοχλησει δώσε απευθείας ραντεβού για σεξ και τίποτε άλλο. Αν νομίζεις ότι ξενέρωσες και δεν θα σου βγει, εξαφανίσουν και μην ασχοληθείς καθολου
    Κλείνεις ραντεβου μονο για σεξ σε εκδιδόμενες κάνεις ότι κάνεις πληρώνεις και φεύγεις κύριος!
    Από ότι κατάλαβα όμως η κοπέλα δεν εκδίδεται.
    Θεματοθέτη κάνε ότι σου λέει και έλα να μας πεις τι έγινε να γελάσουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Θα μπορούσε να πει αυτό,μήπως παίζω αλλού.
    Γιατί να πει το γκέι ας πούμε και να τα γαμησει ολα!
    Όπως είπες έχεις δίκιο, ανοιχτά όλα τα χαρτιά, αυτή όμως δεν τα άνοιξε. Αντίθετα άρχισε να λέει κουταμαρες, ότι τάχα είμαι γκέι, εε έλεος.
    Ακριβώς αυτό, ευτυχώς έχεις λίγο μυαλό. Εκεί πλέον αν κάτσει η φάση, η πηδάς και φεύγεις η απλώς δεν ασχολείσαι καν. Οτιδήποτε μα οτιδήποτε άλλο, θα το μετανιώσεις πικρά. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σεβαστεί έναν άντρα που τον αποκάλεσαν γκέη και αυτός την κυνηγάει από πίσω. Ήδη γελάει με τις φίλες της με το πρώτο λάθος σου που την ξαναπροσεγγισες και που εισαι ακομα. Συνεχισε και ενημερωσε μας, θα έχει πλακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Κλείνεις ραντεβου μονο για σεξ σε εκδιδόμενες κάνεις ότι κάνεις πληρώνεις και φεύγεις κύριος!
    Από ότι κατάλαβα όμως η κοπέλα δεν εκδίδεται.
    Θεματοθέτη κάνε ότι σου λέει και έλα να μας πεις τι έγινε να γελάσουμε!
    Εννοώ αν θελήσει να συναντηθούν, απλώς της λέει έλα σπίτι με σκοπο αυτό που γουστάρει το κορίτσι, να πηδηχτουν. Αν πάει και δεν θελήσει να ανοίξει την πόρτα και γεια σου. Αν νομίζει ο ίδιος ότι δεν είναι σε φάση να την πηδήξει επειδή λογικά θα ξενέρωσε, απλά την ξεχνάει και δεν ασχολείται καν.
    Τις ιερόδουλες αστες, έχουν πιο ανθρώπινη ηθική, καμία δεν θα σε προσβάλει στα ισια

Senior Member
    Εισαι μισογυνης βασικά. Αποδεξου το και παμε παρακάτω.

Ακριβώς αυτό, ευτυχώς έχεις λίγο μυαλό. Εκεί πλέον αν κάτσει η φάση, η πηδάς και φεύγεις η απλώς δεν ασχολείσαι καν. Οτιδήποτε μα οτιδήποτε άλλο, θα το μετανιώσεις πικρά. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να σεβαστεί έναν άντρα που τον αποκάλεσαν γκέη και αυτός την κυνηγάει από πίσω. Ήδη γελάει με τις φίλες της με το πρώτο λάθος σου που την ξαναπροσεγγισες και που εισαι ακομα. Συνεχισε και ενημερωσε μας, θα έχει πλακα
    Δεν ήθελα να ξαναγράψω κάτι εδώ γιατί πραγματικά πήρα απόφαση ότι δεν θα ξανανασχοληθω μαζί της , γιατί τέτοιου είδους κοπέλες προσβλητικές σαν αυτή δεν αξίζουν το ενδιαφερον μας.
    Απλά σου απαντάω για να διευκρινίσω κάτι.
    Όταν χωρισαμε , δεν ξανασχοληθηκα μαζί της.
    Αυτή άρχισε να μου ξαναστελνει συνέχεια στο 5ημερο πάνω.
    Άρα δεν την ξαναπροσέγγισα εγω ,αυτή με ξαναπροσεγγισε.
    Το μόνο λάθος μου όμως, ήταν πως δεν γέλασα εγώ με τους φίλους μου τότε....ενώ θα έπρεπε.

Senior Member
    Εισαι μισογυνης βασικά. Αποδεξου το και παμε παρακάτω.
    Όχι απλά δε γουστάρω ανθρώπους σαν την κοπελιά που μας λέει, σιγά μη της χαϊδέψω και τα αυτιά, δεν έχει να κάνει με γυναίκα. Αν της έλεγε πιο.πριν αυτός ρε μπας και είσαι καμία λεσβία και το αποφεύγεις? τι θα του έλεγες? Δεν θα ήταν μαλακας ο άνθρωπος? Αποδεξου το λοιπόν εσύ και μην κρύβεσαι πίσω από δάκτυλο. Η γυναίκα ήταν απλώς απαράδεκτη και δεν αξίζει καμίας προσοχής.

Senior Member
    Όχι απλά δε γουστάρω ανθρώπους σαν την κοπελιά που μας λέει, σιγά μη της χαϊδέψω και τα αυτιά, δεν έχει να κάνει με γυναίκα. Αν της έλεγε πιο.πριν αυτός ρε μπας και είσαι καμία λεσβία και το αποφεύγεις? τι θα του έλεγες? Δεν θα ήταν μαλακας ο άνθρωπος? Αποδεξου το λοιπόν εσύ και μην κρύβεσαι πίσω από δάκτυλο. Η γυναίκα ήταν απλώς απαράδεκτη και δεν αξίζει καμίας προσοχής.
    Εσύ βρε Γιώργο αν βγαίνεις με κάποια καναδυο βδομάδες κι έρθει να κοιμηθεί σπίτι σου, θα κάνεις καμιά κίνηση να το προχωρήσεις ή θα περιμένεις να σου το ζητήσει από μόνη της;
    Για να ξέρουμε και τι λέμε εδώ μέσα.

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast