Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 228 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Χαίρομαι που καταφέραμε να το επιλύσουμε χωρίς να δημιουργηθούν παρανοήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα που πολλές φορές δεν μπορούμε να τα φανταστούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ επιλέγω να αναλαμβάνω την προσωπική μου ευθύνη. Η συγκεκριμένη προσέγγιση με βοηθάει να αντιλαμβάνομαι που φταίω εγώ ή τι μπορώ να κάνω εγώ ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν φταίω σε κάτι.

Είναι μεγάλη παγίδα να λέμε ότι φταίει ο άλλος. Γιατί πολύ απλά με το τρόπο αυτό θεωρούμε ότι είμαστε θύματα και ανήμποροι να αλλάξουμε τις συνθήκες στη ζωή και στις σχέσεις μας. Πράγμα που είναι απόλυτα εσφαλμένο αλλά και επικίνδυνο.
    Χαίρομαι να συζητώ μαζι σου Golden
    Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι δεν θα υπάρξουν παρανοήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Χαίρομαι να συζητώ μαζι σου Golden
    Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι δεν θα υπάρξουν παρανοήσεις.
    Το ίδιο ισχύει και για μένα.

Να περνάς όμορφα.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κοίτα, αν έρθει να κοιμηθεί σπίτι σου, κάνεις κίνηση για παρακάτω και σου πει για ποια με πέρασες ή δεν ξέρω αν σε θέλω κτλ κτλ....διώξτην με συνοπτικές διαδικασίες, δεν το συζητώ.

Απλά έτσι όπως τέθηκε στην αρχή ένιωσα ότι χρειάζεται επεξήγηση γιατί υπάρχουν ένα εκατομμύριο περιπτώσεις που μπορεί να συμβούν...ακόμα και το να ξεκινήσει να γίνεται κάτι και κάποιος απ τους δύο να θέλει να το σταματήσει για κάποιους λόγους και ο άλλος ΟΦΕΙΛΕΙ να το σεβαστεί. Τώρα το διευκρίνησες πλήρως :)

ΜΟυ χει τύχει βέβαια κ περίπτωση ο άλλος να επιμένει μανιωδώς να κοιμηθώ σπίτι του, να αρνούμαι, να συνεχίζει να επιμένει, να του εξηγώ τους λόγους (που ήταν λόγοι υγείας) να μου δίνει τον λόγο του πως δεν θα γίνει κάτι κ απλά θέλει να κοιμηθούμε αγκαλιά κι όταν έκανα την βλακεία και πήγα τελικά την επόμενη μέρα μου χρέωσε πως δεν τον θέλω αρκετά.
    Γι αυτό λέμε ότι δεν κοιμάσαι μαζί με γυναίκα εάν δεν έχετε σκοπό να κάνετε σεξ και μιλάω για ένα ζευγάρι που δεν έχει έρθει ακομη σε επαφή.
    Αν γίνει αυτό το λάθος τουλάχιστον να μην λέμε ο ένας στον άλλο ότι μαλάκια μας ήρθε στο μυαλό, μήπως είσαι ασεξουαλ, μήπως είσαι λεσβία, μήπως είσαι γκέη, μήπως σε βίασαν και έχεις τραύμα. Απλά ανθρώπινα πράγματα.

Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516