Results 16 to 21 of 21
-
03-08-2019, 23:11 #16
ηταν σαν να μου μιλαγε καποιος ο οποιος ελεγε το ονομα μου λες και λεγανε ειδησεις για εμενα
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 04-08-2019, 23:03 #17
καλα ειμαι τωρα σχετικα θεωρω οτι ειμαι 90% καλα, με τη διατροφολογο χανω 1 με 2 κιλα το μηνα οχι και ασχημα
05-08-2019, 02:58 #18
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-08-2019, 08:20 #19
Ναι έχω τέτοιες εμπειρίες! Δηλαδή, ιδίως σε κάποιες εκπομπές όταν μιλάνε ειδικοί και φέρνουν παραδείγματα ανθρώπων με αναφορά κυρίως στα βιώματα τέτοιων ανθρώπων ή περιγράφουν καταστάσεις στις οποίες έχουν βρεθεί κάποιοι άνθρωποι ή όταν στην εκπομπή ή στις ειδήσεις κλπ μιλάνε αυτοι στους οποίους τέτοια βιώματα - καταστάσεις αφορούν ή αφορούσαν, και να νιώθω εκείνη τη στιγμή ότι είναι λες και μιλάνε για μένα, επειδή βρέθηκα κάποτε ή βρίσκομαι στην ίδια θέση ή βιωματική εμπειρία με αυτούς σε βαθμό κτυπητής ομοιότητας και τη βιώνω ή την βίωσα συμπεριφορικά και ψυχικά όπως αυτούς. Η ταύτιση δλδ που είναι τρόπον τινά χειροπιαστή και σε σοκάρει.
Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ποτέ δεν έχουν μιλήσει στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο και όμως είναι πραγματικά επιτυχημένοι, κυρίως εν σχέσει με δουλειές και ασχολίες εν σχέσει με άλλους οι οποίοι παρελαύνουν αρκετά συχνά απ τα μίντια.
Σας έχει τύχει κάποτε, πριν χρόνια, να έχετε ακούσει μια κουβέντα από κάποιον που να σας άγγιξε λες και περιέγραφε το χαρακτήρα και το ψυχικό σας κόσμο κι αυτή την κουβέντα να την βλέπετε χρόνια μετά να πραγματώνεται στη ζωή σας? Ιδίως εκει που το βαθύτερο είναι σας, είχε αντιληφθεί τις δυνατότητες σας κι η κουβέντα αφορούσε σ αυτές έστω κι αν ήταν μια κουβέντα στο φλου, που όμως σας άγγιξε και ήταν τέτοια που έριξε τη ψυχολογία σας ενώ είχατε τις δυνατότητες ή σας προκατέλαβε σε κάτι που θα επιδίωκατε που πήγαινε κόντρα στην έλλειψη δυνατοτήτων σας για κάτι που τελικά όμως το επιδιώξατε αλλά αυτή η κουβέντα σας συνόδευε με τρόπο που είτε σας αφαιρούσε δυνάμεις είτε στο τέλος την είδατε να πραγματώνεται. Εννοώ κάτι που τότε σας άγγιξε και τη θυμόσασταν χρόνια μετά και την είδατε να βγαίνει αληθινή.γιάννης
05-08-2019, 19:52 #20davidhGuestΕγω ετσι ξεκινησα στα 23 μου, πριν 16 χρονια (το 2003). Ζουσα Γερμανια τοτε και αρχισαν να μου μιλανε ολοι παρουσιαστες της τηλεορασης. Μου ελεγαν οτι θα γινω σταρ του Hollywood και εκανα οτι μου ελεγαν.. Μετα αστα να πανε.. πως ηρθαν τα πραγματα.. Δεν μπορω να πω με ακριβεια αν μου εχει φυγει τελειως αυτο, πολλες φορες μου συμβαινει ακομα και τωρα αλλα προσπαθω να ξεκολλαω οταν γινεται. Τοσα χρονια κανω θεραπεια, εχω κανει και ECT, εχω παρει πολλα και διαφορα φαρμακα για την θεραπεια, τωρα πια 8 μηνες περιπου ειμαι με 400mg Λεπονεξ και ειμαι καλυτερα σε σχεση με ολα τα προηγουμενα φαρμακα.
06-08-2019, 00:49 #21MrgilleasGuestκαι γω το ενιωθα αυτο το συμπτωμα ειχα παει σε ψυχιατρο του ειχα πει καποια πραγματα και στο ραδιοφωνο ακουγα που λεγαν κατι αρνητικο για το Χαρι ποτερ και γω ειπα ακομα δεν εφυγα και με κοροιδεψε στους παρουσιαστες στο ραδιοφωνο ντροπη του δεν ξαναπαω.επισης ακουγα ειδησεις και θεωρουσα οτι οτι ελεγαν το λεγαν για μενα και για να δειξουν στον κοσμο ποσο εξυπνος ειμαι.επισης ειδα μια ταινια σε σινεμα και θεωρησα ολη αυτη την ταινια την εβγαλαν για να δειξουν τη ζωη μου και οτι ενας ηθοποιος φεροταν οπως εγω στην εφηβεια μου