Αποφεύγει ερωτική επαφη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    George στο μυαλό μου είσαι απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι απλά ανασφάλειες και προδικάζω καταστάσεις....
    V είμαι περίεργη να μάθω τι σκέφτεσαι...

Senior Member
    Μήπως το σεξουαλικό του ενδιαφέρον και οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις σβήνουν από τη στιγμή που μπήκες στη ζωή του ως σύντροφος, γυναίκα που θα παντρευτεί, γυναίκα για γάμο, ίσως και μητέρα των παιδιών του; Λέω εγώ τώρα. Αυτό περνάει από το μυαλό μου, μιας κ είπες ότι σε προηγούμενες του σχέσεις έλειπε το συναισθηματικό και ότι απιστουσε. Οι ερωτικές επαφές που έχετε τώρα από ποιοτική άποψη πως είναι;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό; Αν δε κάνεις εσύ κίνηση, αυτός παίρνει πρωτοβουλία;
    Aυτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω και με πρόλαβες.

Senior Member
    Νομιζω οτι πασχει απο συνδρομο *******ς#μαντονας...
    Θεωρει οτι αλλη γυναικα πηδαει κι αλλη γυναικα παντρεύεται και δεν μπορούν να συνδυαστουν αυτα...
    Δεν ξερω αν υπαρχει γιατρεια γι αυτο γιατι ειναι πολυ βαθια ριζωμένες πεποιθησεις. Το θεμα ειναι οτι αν δεν ενθουσιαζεται με το δικο σας σεξ ισως το ψαξει αλλου (παλι). Οπως σου ειπαν κι αλλοι, δεν ειναι τυχαιο το οτι απατουσε κατα συστημα...

Senior Member
    Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει ..εγω νομιζω οτι αν παντρευτει εσενα θα παει με αλλες μετα ..εκτος αν εχει πια σεξουαλικο προβλημα και αναγκαστικα εγινε συναισθηματικος ..εχω γνωρισει πααααρα πολλους αντρες που τους νοιαζει μονο αυτο εναν απο αυτους τον ερωτευτηκα και μου εκανε την ζωη κολαση ...συναισθηματα μηδεν ..λες και ημαστε ζωα ...οσο παθος και να εχεις για τον αλλο οσο τελειο σεξ και να κανεις χωρις συναισθηματα κατανταει αηδια το πραγμα μετα απο λιγο καιρο .

Senior Member
    Το ενδεχόμενο να έχει άλλη το αποκλείεις;
    Εγώ θα ήταν από τα πρώτα που θα σκεφτόμουν. 'Εχει στο μυαλό του όπως προείπαν άλλη πηδάω άλλη παντρεύομαι, βρήκε εσένα για το δεύτερο και μια άλλη για το πρώτο.

Εμένα αυτό θα μου φαινόταν ως πιο πιθανό σενάριο, εκτός κι αν ο άνθρωπος αντιμετωπίζει κάποιου είδους σεξ. πρόβλημα και έχει γενικώς μειωμένη διάθεση και πάλι βρήκε εσένα που ήξερε από πριν πως ήσουν διαθέσιμη.

Senior Member
    Άρα το πρόβλημα εδώ είναι δισυπόστατο:
    - δεν δείχνει την θεμιτή σεξουαλική όρεξη, αλλά συναισθηματικά είναι όλα κομπλέ
    - στο παρελθόν την έδειχνε, αλλά συναισθηματικά μηδέν και είναι έντονη η διαφορά

Αν καταλαβαίνω καλά θα ήθελες να έχει την ίδια σεξουαλική όρεξη, αλλά με τα αισθήματα που έχει τώρα σωστά?
    Όπως το βλέπω, μάλλον ο τύπος δεν έχει και πολλή εμπειρία από συντροφικές σχέσεις και δεν μπορεί να διαχωρίσει το συντροφικό από το ερωτικό. Σε μια ερωτική σχέση οπου υπάρχουν αισθήματα και σκέψεις για το μέλλον κλπ αυτά τα δύο προσπαθούμε να είναι σε κάποια ισορροπία η οποία φαίνεται να απουσιάζει από εσάς. Επίσης απότι λες και εσύ δεν έχεις εμπειρία ιδιαίτερη από τέτοιες σχέσεις και σου φαίνεται ακατανόητο πως μπορεί να συμβεί αυτό.
    Αν δεν τον είχες γνωρίσει πριν ερωτικά, ώστε να έχεις κάτι να συγκρίνεις με το τώρα, θα σε ικανοποιούσε αυτός ο άνθρωπος? Γενικώς εφόσον θέλεις αυτή τη σχέση και σοβαρά όπως πηγαίνει, έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να είστε μετά από μερικά χρόνια?

Το αν έχει και άλλη, αυτό είναι σε εσένα να το ανακαλύψεις (αν)

Αφήνω στην άκρη τα σεξουαλικά προβλήματα που ξαφνικά μπορεί να αντιμετωπίζει ή μάλλον τα απορρίπτω γιατί αυτός ολοκληρώνει τη σεξουαλική πράξη κανονικά, δεν έχει πρόβλημα ντε και καλά επειδή θέλει λιγότερο σεξ από τη θεματοθέτρια.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    ετσι οπως το γραφεις ειναι σα να λες οτι του εχεις βαλει χ επειδη αλαξε τροπαριο και δε θελει

Senior Member
    Εάν ποτέ δεν είχε συναισθηματική σχέση, απλά το ζει τώρα, και το χαίρεται. Δεν είναι αναγκαστικά κάτι κακό...

Page 2 of 2 FirstFirst 12