Φαρμακα και κιλα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

Φαρμακα και κιλα

Γειας σας να πω εδω οτι ξεκινησα αγωγη τον Νοεμβρη αυτη ομως δεν ηταν για μενα,τα zoxil με κοιμιζαν εφτασα να περνω τρια την μερα και να κοιμαμε 18 ωρες σχεδον πηρα τριαντα κιλα σε εξι μηνες.Ευτυχως αλλαξα γιατρο (αυτος με εβλεπε τρεις φορες την μηνα ,μιλουσαμε δεκαπεντε λεπτα επαιρνε το πενηνταευρω και γεια σας)Μετα πηγα σε εναν αλλον μου εδωσε zyprexa (ειμαι στα 20)και αντικαταθλιπτικα και ισιωσα.Με μεγαλη δυσκολια ξανα μπηκα στην ασκηση (παλαιοτερα αθλουμουν πιο τακτικα μετα ομως απο ενα εξαμηνο κατακλιση ενιωθα σαν αναπηρη.)Εμενα μου εκανε και απιστευτο πονοκεφαλο,ταχυκαρδια και αποτομο φοβο το zoxil.Εχει παρει κανεις αλλος;

Senior Member
    το εχω παρει εξι μηνες το ζοξιλ, αυτο το φαρμακο εχει το ελατωμα οτι παχαινει, σε μενα εκανε καλο αλλα πηρα κιλα, εκανε τη δουλεια του και το κοψαμε με το γιατρο, τωρα ειμαι μονο στο σολιαν......

Member
    Εμενα δεν με βοηθησε το σολιαν τι παρενεργειες σου κανει;

Σε ποιο σχήμα αγωγής βρίσκεσαι snow ; είναι ίδια με της νοσηλείας; βρήκε κατόπιν νέο γιατρό ιδιώτη να πηγαίνεις όποτε θέλεις;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Νοσηλευτικα και δωσανε zyprexa μετα ενα χρονο τιποτα ουτε φαρμακα ουτε γιατρος μετα εγινε κατι το εξηγω σε ενα ποστ μου και πηγα ιδιωτη εδωσε zoxil μετα αλλος ιδιωτης,τωρα νοσοκομειο zyprexa και effexor

Το εφεξορ είναι καλό σκεύασμα. Ελπίζω να έχεις βρει καλό γιατρό.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Κοιτα δεν ειμαι σε καλο σταδιο γιατι οπως ειπα αναλυτικα σε ποστ εμενα με στειλανε γιατι δεν πιστευουν οτι μου κανουν bulling οποτε πως να ντιδρασω σε φαρμακα που ειναι για παραισθηεις οτσν αυτα που γινοντε ειναι αληθεια;Απλα αν νοσηλευτης μια φιρα κανεις δεν σε πιστευει και εισαι ευκολο θυμα.Πλεον λεω οτι θελουν να ακουσουν γιατι με απειλουσαν οι δικοι μου για εγκλεισμο

Banned
    απο αντιψυχωτικα εχω παρει zyprexa seroquel risperdal aloperidin clopixol και τωρα ειμαι 1,5 χρονο sto abilify....
    απο θεμα παρενεργειων και κιλων το abilify μου ταιριαξε καλυτερα απο ολα με το ρισπερνταλ ειχα φτασει 100 κιλα με το ζυπρεχα ηθελα να φαω και τα τραπεζια....τωρα ειμαι οκ ειναι ακριβο λιγο το abilify αλλα λογο διαγνωσης ψυχωσεων το περνω με 0% συμμετοχη