Δεν αντέχω την κριτική και φοβάμαι την απορριψη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 110
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Βρε παιδιά δεν είπα τίποτα για τους παχύσαρκους γενικα!
    Το θέμα μου δεν είναι τόσο τα κιλά της κοπέλας όσο το ότι πάει να το παίξει κάτι που δεν είναι. Αν ήταν συνειδητοποιημένη με αυτογνωσία δεν θα σχολίαζα τίποτα.
    Φάλαινα δεν με έλεγες ούτε όταν είχα τα κιλά και κάνεις ποτέ δεν με σχολίασε, φανερά τουλάχιστον, για αυτό. Δικο μου ήταν το κόλλημα και άλλαξα. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε "δεν ασχολείσαι με το να βελτιωθείς" αναγνωρίζω πως θα είχε δικιο. Και απορώ πως άφησα τον εαυτό μου και δεν έκανα νωρίτερα την προσπάθεια. Μου χρειαζόταν όντως κράξιμο. Ίσως αν είχα την ίδια αυτοπεποίθηση με τώρα να είχα κάνει σχέση και να είχα γλιτώσει τα σχόλια αλλά ο,τι έγινε έγινε.
    Σημασία έχει ότι "ξυπνησα" έστω κι αργά και δεν αφήνω να με πατάνε οι άλλοι

Επειδή κάποιος ρώτησε τι φοβάμαι και να πω χωρίς να αναφερθώ σε άλλους : φοβάμαι μην με απορρίψουν, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και νιώσω πάλι έστω και για μια στιγμή ότι δεν αξίζω. Δεν θέλω να στενοχωρηθω έτσι ποτέ ξανά και να αρχίσω να αναρωτιέμαι μήπως οι τάδε είχαν δίκιο ότι δεν θα κάνω ποτέ σχέση.
    Αυτό. επίσης φοβάμαι μήπως η ενοχληση μου στην κριτικη μου προκαλέσει προβλημα σε ερωτική σχέση στο μέλλον η σε δουλειά
    Πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν αρεσουμε και δεν κολλαμε με όλους. Η απόρριψη ειναι πάντα μεσα στο παιχνίδι και ειναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Δε σημαίνει κατι αν σε απόρριψει καποιος ή σου ασκηθεί άσχημη κριτική. Ολα στη ζωή είναι. Παρτο πιο χαλαρα γιατί ολα αυτα θα σε κάνουν ενα κομπλεξικό ατομο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν βοηθάει νομίζω αυτός ο τρόπος. Ήδη έκανε ένα βήμα. Μίλησε δημόσια. Έχει καταλάβει πως φοβάται την απόρριψη γιαυτό είναι επιθετική. Κάποιοι χρησιμοποιούν ως όπλο για να αμυνθούν το ίδιο όπλο που τους πλήγωσε. Εδώ πρέπει όμως να το καταλάβει και να το αποβάλει.

*κάτι εντελώς άσχετο. Επειδή έχει αναφέρει κάποιος την λέξη "μηνύματα". Μπορούμε να στείλουμε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον; Α ναι, ας μου στείλει κάποιος και να μου πει τα βήματα. Μην χαλάω το θέμα. Ευχαριστω
    Έχεις δίκιο, δεν βοηθάει αλλά δεν μπορούμε και συνεχώς να χαιδεύουμε αυτιά.
    Δεν θα έλεγα ποτέ μια γυναίκα φάλαινα όσο παχύσαρκη κι αν ήταν από ένα σημείο και μετά είναι αρρώστια, απλά της το έφερα ως παράδειγμα για το τι θα μπορούσαν να λένε και οι άλλοι γιαυτήν μπας και συνέρθει.

Για να στείλεις προσωπικά μνμ πρέπει να χεις συμπληρώσει έναν αριθμό δημοσιεύσεων στο φόρουμ, νομίζω 50. Μετά μπορείς να το κάνεις σε όποιο μέλος τα έχει ενεργοποιημένα.

Senior Member
    Το θέμα μου δεν είναι τόσο τα κιλά της κοπέλας όσο το ότι πάει να το παίξει κάτι που δεν είναι. Αν ήταν συνειδητοποιημένη με αυτογνωσία δεν θα σχολίαζα τίποτα.
    Φάλαινα δεν με έλεγες ούτε όταν είχα τα κιλά και κάνεις ποτέ δεν με σχολίασε, φανερά τουλάχιστον, για αυτό. Δικο μου ήταν το κόλλημα και άλλαξα. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε "δεν ασχολείσαι με το να βελτιωθείς" αναγνωρίζω πως θα είχε δικιο. Και απορώ πως άφησα τον εαυτό μου και δεν έκανα νωρίτερα την προσπάθεια. Μου χρειαζόταν όντως κράξιμο. Ίσως αν είχα την ίδια αυτοπεποίθηση με τώρα να είχα κάνει σχέση και να είχα γλιτώσει τα σχόλια αλλά ο,τι έγινε έγινε.

Επειδή κάποιος ρώτησε τι φοβάμαι και να πω χωρίς να αναφερθώ σε άλλους : φοβάμαι μην με απορρίψουν, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και νιώσω πάλι έστω και για μια στιγμή ότι δεν αξίζω. Δεν θέλω να στενοχωρηθω έτσι ποτέ ξανά και να αρχίσω να αναρωτιέμαι μήπως οι τάδε είχαν δίκιο ότι δεν θα κάνω ποτέ σχέση.
    Αυτό. επίσης φοβάμαι μήπως η ενοχληση μου στην κριτικη μου προκαλέσει προβλημα σε ερωτική σχέση στο μέλλον η σε δουλειά
    Το φάλαινα το είπα ως παράδειγμα για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς ποτέ να ελέγξεις αυτό που μπορεί να πει κάποιος. Εσύ μπορεί να είχες 5 κιλά παραπάνω και κάποιος αυτό να το θεωρούσε υπερβολικό και να σε έλεγε φάλαινα. Ε και;;;

Το αν είναι συνειδητοποιημένη και με αυτογνωσία πάλι δεν το γνωρίζεις κι αν το γνωρίζεις δεν σου πέφτει λόγος. Το ίδιο μπορεί να πιστεύει κι αυτή για σένα. Την ίδια στιγμή που εσύ την θεωρείς έτσι όπως την θεωρείς επειδή έχει παραπάνω κιλά αυτή μπορεί να σκέφτεται για σένα "α την καημένη, δεν μπορεί να κάνει σχέση και μας ζηλεύει όλες". Δεν μπορείς να ελέγξεις τι λένε ή τι σκέφτονται οι άλλοι. Και δεν σε αφορά κιόλας. Το πώς νιώθεις εσύ θα πρεπε να είναι το μόνο που σε νοιάζει.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχεις δίκιο, δεν βοηθάει αλλά δεν μπορούμε και συνεχώς να χαιδεύουμε αυτιά.
    Δεν θα έλεγα ποτέ μια γυναίκα φάλαινα όσο παχύσαρκη κι αν ήταν από ένα σημείο και μετά είναι αρρώστια, απλά της το έφερα ως παράδειγμα για το τι θα μπορούσαν να λένε και οι άλλοι γιαυτήν μπας και συνέρθει.

Για να στείλεις προσωπικά μνμ πρέπει να χεις συμπληρώσει έναν αριθμό δημοσιεύσεων στο φόρουμ, νομίζω 50. Μετά μπορείς να το κάνεις σε όποιο μέλος τα έχει ενεργοποιημένα.
    Καταλαβαίνω ποιος ειναι ο λόγος που το έκανες.

Σε ευχαριστώ που απάντησες και στην ερώτηση μου

george1520
    Guest

Για κανε μας πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Ποιος ηταν αυτος που εκανε κριτική σε σενα και τι ακριβώς έλεγε; Γιατι εδω με μπερδεψες λιγο. Το πρόβλημα τους ηταν η εμφάνιση σου ; Και τι ελεγαν;

Δεν πρέπει να μας νοιάζει η εικόνα που νιώθουν οι άλλοι για τον εαυτό τους. Μπορεί να τα έχουν καλα με τον εαυτό τους και να το δείχνουν. Επειδη σε εμας δεν αρέσει κατι δεν σημαίνει οτι όντως δεν είναι ωραιο.

Μπράβο σου που παραδεχτηκες τι φοβασαι και δεν αφορούσε τους άλλους. Όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι. Τι είναι για σένα απόρριψη;

Senior Member
    Σχέση μπορω να κάνω και έκανα
    Έστω και σύντομη και τελείωσε από δική μου επιλογή
    Οπότε δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο
    Αλλά στο ότι ο καθένας μπορεί να βρει κάτι αρνητικό για τον άλλο έχεις δίκιο
    Τέλος πάντων, ευχαριστω όσους απαντησαν, θα προσπαθήσω να το δουλέψω και να το αποδεχτω
    Απλά φοβάμαι ώρες ώρες πολυ

Senior Member
    Για κανε μας πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Ποιος ηταν αυτος που εκανε κριτική σε σενα και τι ακριβώς έλεγε; Γιατι εδω με μπερδεψες λιγο. Το πρόβλημα τους ηταν η εμφάνιση σου ; Και τι ελεγαν;

Δεν πρέπει να μας νοιάζει η εικόνα που νιώθουν οι άλλοι για τον εαυτό τους. Μπορεί να τα έχουν καλα με τον εαυτό τους και να το δείχνουν. Επειδη σε εμας δεν αρέσει κατι δεν σημαίνει οτι όντως δεν είναι ωραιο.

Μπράβο σου που παραδεχτηκες τι φοβασαι και δεν αφορούσε τους άλλους. Όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι. Τι είναι για σένα απόρριψη;
    Σχόλια δεν μου έκαναν για την εμφάνιση μου, αλλά για το ότι δεν είχα σχέση. Πέταγαν διάφορες κακίες του τύπου "δεν θα βρεις κανένα αγόρι?" " Τίποτα το ιδιαίτερο στη ζωή σου" "ε όταν έχεις σχέση έτσι είναι, αλλά θα το καταλάβεις αργότερα" κ τετοια
    Σκέφτηκα πως αλλάζοντας την εμφάνιση μου θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτή από το άλλο φύλο και θα είναι πιο δύσκολο να με απορρίψει κάποιος. Κι έτσι βλέπω ότι είναι τα πράγματα, μια εμφάνιση παίζει ρόλο στην πρώτη εντύπωση και ανοίγει περισσότερες πόρτες.
    Απόρριψη είναι να μην με γουστάρει ο άλλος και να μην με βλέπει σαν γυναικα

Senior Member
    Σχόλια δεν μου έκαναν για την εμφάνιση μου, αλλά για το ότι δεν είχα σχέση. Πέταγαν διάφορες κακίες του τύπου "δεν θα βρεις κανένα αγόρι?" " Τίποτα το ιδιαίτερο στη ζωή σου" "ε όταν έχεις σχέση έτσι είναι, αλλά θα το καταλάβεις αργότερα" κ τετοια
    Σκέφτηκα πως αλλάζοντας την εμφάνιση μου θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτή από το άλλο φύλο και θα είναι πιο δύσκολο να με απορρίψει κάποιος. Κι έτσι βλέπω ότι είναι τα πράγματα, μια εμφάνιση παίζει ρόλο στην πρώτη εντύπωση και ανοίγει περισσότερες πόρτες.
    Απόρριψη είναι να μην με γουστάρει ο άλλος και να μην με βλέπει σαν γυναικα
    Συγγνώμη αλλα εγω δε τα βλέπω κακίες αυτά που αναφέρεις. Μπορεί να στα έλεγαν με Πολυ καλη διάθεση. Επίσης όπως και να εισαι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε απόρριψει

Senior Member
    Η καλή διάθεση που ακριβώς βρίσκεται?
    Αν σέβεσαι κάποιον δεν σχολιάζεις τα προσωπικά του και δεν κοιτάς να τον μειώσεις
    Επίσης αν αφήσουμε αυτό το κομμάτι εντελώς απ' έξω η συμπεριφορά τους έβγαζε ζήλεια και μου το έχουν πει κι αλλοι

Senior Member
    Η καλή διάθεση που ακριβώς βρίσκεται?
    Αν σέβεσαι κάποιον δεν σχολιάζεις τα προσωπικά του και δεν κοιτάς να τον μειώσεις
    Επίσης αν αφήσουμε αυτό το κομμάτι εντελώς απ' έξω η συμπεριφορά τους έβγαζε ζήλεια και μου το έχουν πει κι αλλοι
    Που σε μείωσαν; γιατί εγω απο αυτα που είπες δε το αντιλήφθηκα

george1520
    Guest
    Παντα θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που θα βρίσκουν ενα "κενό" στην ζωή μας και θα λενε τα δικα τους. Πχ. Ποτε θα βρεις μια δουλειά; Πότε θα παντρευτείς; Ποτε το ενα, ποτέ το αλλο. Παντού ειναι αυτοί. Υπάρχουν κι οι άλλοι που τα λενε για το καλο μας. Το θέμα είναι τι κρατάμε απο αυτά που ακούμε και τι οχι.

Απόρριψη απο σχέσεις τρωμε ολοι. Και το πιο ωραίο κορμί να έχουμε. Δεν αρέσουμε σε όλους, δεν ταιριάζουμε σε όλους. Δεν σημαίνει οτι φταιμε εμεις.. Το θεμα ειναι οτι με την επιθετική στάση που εχεις απέναντι σε όλους χανεις ευκαιρίες στην ζωή σου. Να γνωρίσεις ανθρώπους, να κανεις φίλους, σχέσεις. Ποιος θελει στην ζωή του άνθρωπο που με το παραμικρό αναβει; Νομίζεις θα καθίσει να σκεφτεί "μπας και έζησε κατι άσχημο γι'αυτό φέρεται ετσι;"

Ο ψυχολόγος σου κανει ερωτήσεις και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα απο ολες τις οπτικές. Μπορεί εκείνη την μερα που κάποιος σου μιλησε κάπως απότομα να ειχε μια δύσκολη μέρα, μπορεί να τον έκανες εσυ η ιδια να φερθεί ετσι, μπορεί να φέρεται σε όλους ετσι. Είναι πολλά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Που σε μείωσαν; γιατί εγω απο αυτα που είπες δε το αντιλήφθηκα

Το " τίποτα το ιδιαίτερο στη ζωή σου" σου φαίνεται καλοπροαίρετο?

Senior Member
    Το " τίποτα το ιδιαίτερο στη ζωή σου" σου φαίνεται καλοπροαίρετο?
    Αν επιτρέπεται δουλευες όταν στο ειπαν;

Senior Member
    Παντα θα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που θα βρίσκουν ενα "κενό" στην ζωή μας και θα λενε τα δικα τους. Πχ. Ποτε θα βρεις μια δουλειά; Πότε θα παντρευτείς; Ποτε το ενα, ποτέ το αλλο. Παντού ειναι αυτοί. Υπάρχουν κι οι άλλοι που τα λενε για το καλο μας. Το θέμα είναι τι κρατάμε απο αυτά που ακούμε και τι οχι.

Απόρριψη απο σχέσεις τρωμε ολοι. Και το πιο ωραίο κορμί να έχουμε. Δεν αρέσουμε σε όλους, δεν ταιριάζουμε σε όλους. Δεν σημαίνει οτι φταιμε εμεις.. Το θεμα ειναι οτι με την επιθετική στάση που εχεις απέναντι σε όλους χανεις ευκαιρίες στην ζωή σου. Να γνωρίσεις ανθρώπους, να κανεις φίλους, σχέσεις. Ποιος θελει στην ζωή του άνθρωπο που με το παραμικρό αναβει; Νομίζεις θα καθίσει να σκεφτεί "μπας και έζησε κατι άσχημο γι'αυτό φέρεται ετσι;"

Ο ψυχολόγος σου κανει ερωτήσεις και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα απο ολες τις οπτικές. Μπορεί εκείνη την μερα που κάποιος σου μιλησε κάπως απότομα να ειχε μια δύσκολη μέρα, μπορεί να τον έκανες εσυ η ιδια να φερθεί ετσι, μπορεί να φέρεται σε όλους ετσι. Είναι πολλά..

Εγώ επειδή είχα παιδεία από το σπίτι μου και δεν ήμουν γίδι ήξερα να φέρομαι και να μην προσβάλω τους άλλους. Όμως κάποιοι δεν το εκτίμησαν και έτσι απαντάω αναλόγως.
    Αν ήμουν το ίδιο με αυτές θα έλεγα "γιατί δεν βρίσκεις μια δουλειά?" "Γιατί δεν ξεκινάς δίαιτα?" Αλλά ακόμα και τώρα έχω την αγωγή να μην το κάνω, ενώ θα μπορούσα να τις πονέσω

Senior Member
    Φυσικά, και σπούδαζα κιολας
    Το αστείο είναι ότι το άτομο που το είπε δεν κάνει τίποτα όλη μέρα και ασχολείται μόνο με τον γκομενο. Ποιος δεν έχει "τίποτα ιδιαίτερο στη ζωή του" και έχει μια βαρετή ζωή?

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast