Results 31 to 42 of 42
Thread: Θα φύγει άραγε
-
16-08-2019, 04:41 #31
Ναι σύμφωνο απλά και στο σεξ έχω στύση κανονικά απλά το θέμα είναι στο μυαλό μου εννοώ έχω στύση συναιχια σκέφτομαι πως την επόμενη φορά δεν θα έχω και τέτοια
- 17-08-2019, 13:23 #32
Παιδιά ξέρω πος σας τα έχω πρήξει απλά μια ερώτηση εχτές.πηγα με μια κοπέλα που η αλήθεια δεν πολλο γούσταρα πριν να βρεθούμε είχα πολύ άγχος όταν βρεθήκαμε όλα οκ την πρώτη φορά το κάναμε μια χαρά την δεύτερη και την τρίτη φορά δεν είχα τέλειος στύση είχα στο στοματικό αλλά μετά κάπως έπεφτε σας έχει τύχει κάτι τέτοιο???
17-08-2019, 14:16 #33
Φίλε βαιπερ ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι πλέον έχεις μπει στον κόσμο του ψυχαναγκασμου.
Καλως όρισες λοιπόν.
Το πρόβλημα σου σαφώς δεν είναι η στυτική δυσλειτουργία. Αλλά κάτι άλλο. Το σκέφτεσαι συνέχεια για να μην σκέφτεσαι αυτό που σε προβληματίζει πραγματικά.
Στυτική δυσλειτουργία είναι άλλο πράγμα. Ας σου πει κάποιος που το έχει η σου λέω εγώ που το βιωνω από τον άντρα μου.
Ο αυνανισμός είναι φυσιολογικός όμως έχεις φτάσει πλέον σε ψυχαναγκαστικο επίπεδο. ΠΡΈΠΕΙ να το κάνεις για να ησυχάσεις ότι δεν έχεις πρόβλημα.
Δεν έχεις πρόβλημα. Αλλού είναι το θέμα. Και πρέπει να το βρεις είτε μόνος σου είτε με βοήθεια για να ησυχάσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι εμμονικα.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
17-08-2019, 16:10 #34
Ευχαριστώ πάρα πολύ όντος έχεις δίκαιο γιατη και όταν είμαι οκ στο σεξ την άλλη.μερα πάλη αγχονομε έκλεισα ραντεβού με ψυχολόγο:)
18-08-2019, 09:19 #35
Δεν μας έχεις πριξει καθόλου...
Ας τα πάρουμε λίγο απτήν αρχή...
Στυτική δυσλειτουργία σημενει να μην έχεις στύση καθόλου και πότε και με καμία γυναίκα...
Πχ ..προσπαθείς να κάνεις σεξ με μια κοπέλα και δεν τα καταφέρνεις προσπαθείς με μια άλλη μετά από μερικές μέρες πάλι δεν σηκώνεται...και πάει λέγοντας..
Αυνανιζεσαι και δεν σου σηκώνεται..βλέπεις γυμνές γυναίκες και δεν σου σηκώνεται..αν αυτό συμβενεια συνέχεια για μέρες αυτό λέγεται στυτική δυσλειτουργία.
Εάν όμως κάνεις σεξ μια φορά...και μετά πας στο καπάκι να κάνεις και δεύτερη το πιο λογικό είναι να μην σηκωθεί...εάν σηκωθεί έχει καλώς αλλά αν δεν σηκωθεί δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα ..απλά είναι φυσιολογικό θέλει λίγο να ξεκουράσει...δύο βάρδιες θα αντεχες να δουλέψεις???δες το έτσι..
Που το δικό σου πέος έχει αντέχει και περισσότερο..
Απλά δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια.
Στυτικη δεισλειτουργια σημενει αυτό που είχα εγώ πχ
Προσπαθούσα για ένα μήνα να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου...και το πέος μου δεν ήταν καν σε θέση να εισχώρηση τόσο πολύ πεσμένο.. εννοείτε ότι δεν γινόταν τίποτα ...
Εσύ κάνεις σεξ μια χαρά ..απλά μετά πρέπει να τον ξεκουράσεις λίγο το πόσο είναι αυτό εσύ το ξέρεις..ο καθένας μας ξέρει της δικές του αντοχές..
Εγώ παρά πολύ σπάνια θα κάνω σεξ δύο Φορες στην ίδια μέρα..και αυτό πρέπει να περάσει τουλάχιστον δύο τρεις ώρες μέχρι να μαζέψει ξανά δυνάμεις...και αυτό σου λέω πολύ σπάνια..συνήθως κάνω και φορά ..απλά κάνω μια φορά δύο τρεις φορές την εβδομάδα..μπορεί να τύχει και εβδομάδα να μην κάνω καθόλου....να μην έχω ορέξεις βρε αδερφέ...δεν έχουμε συνέχεια αυτό στο μυαλό μας..
Εισαι 100% υγιής....στο σεξουαλικό τουλάχιστον...
Εδώ προχθές αυνανιστηκες πέντε φορές και της πέντε σου είχε γίνει κάγκελο...ρεκόρ είναι αυτό πλάκα μου κάνεις..???μέσα σε μια μέρα??και ακόμα ανυσηχεις??
Δηλαδή τι άλλο να κάνει ???
Θέλεις να περπατάς στο δρόμο με σηκωμένη τη σημαία για να ησυχάσεις???θα ησυχάσεις τότε???
Δεν στην λέω προσπαθώ να σου βάλω μέσα στο μυαλό σου ότι είσαι υγιής και δεν έχεις τίποτα απόλυτος..
Παρεμπιπτόντως αν θέλεις πες μου σε πιο νησι είσαι??
Με έχει φάει η περιέργεια που βρίσκεις και γ....ας κάθε μέρα ..
18-08-2019, 09:42 #36
Για το ψυχαναγκασμό θα σου πρότεινα να κάνεις διαφορτικα πράγματα από τη κάνεις στην καθημερινότητα σου..πχ αν δεν δουλεύεις βρες μια δουλειά...είναι η καλύτερη θεραπεία..το μυαλο ξεκολλάει να σκεφτετε τα ίδια και τα ίδια...αποροφασε στην δουλειά και έτσι ξεκολλάς..αν ήδη δουλεύεις..βρες μια ασχολεια της ελεύθερες σου ώρες ..πχ γυμναστήριο μουσική...αν σε βολεύει κάνε ένα ταξιδακι στα διπλανά νησιά έτσι θα αλλάξεις παραστάσεις θα σε βοηθήσει πολύ..μπορεί να κάνεις και νέες παρέες .
Εγώ απτήν στυτική δυσλειτουργία..είχα πάθει το ίδιο μέσα εσένα συνέχεια αυτό σκεφτόμουνα ...συνέχεια το μυαλό μου ήταν στη στύση μου και όσο το σκεφτόμουν και αγχονομουν τόσο δεν μου σηκωνοτανε...ώσπου μια μέρα έτυχε να βρω δουλειά...
Αποροφηθηκα τόσο πολύ με τη νέα μου δουλειά που τα ξέχασα όλα...στύση πέος σεξ επιδόση. ...τίποτα δεν είχα στο μυαλό μου...μου έφυγε και το άγχος της ανεργιας στην δική μου περίπτωση έτσι..
Ώσπου μια μέρα μετά από ένα μήνα συνεχείς εργασίας ήρθα σπίτι τα χαράματα νυχτερινός ήμουν..έκανα μπάνιο πήγα να ξαπλώσω και βλέπω ξαφνικά από κει που δεν το περιμενο μου είχε γίνει κάγκελο από μόνο του κι όλας χωρίς χάπια χωρίς χαιδεματα χωρίς τίποτα...
Ε αυτό ήταν από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα δόξα το θεό καλά είναι .
18-08-2019, 14:47 #37
Χαχα έχετε δίκαιο παιδιά πάλη το βράδυ αυνανιστικα ειταν μια χαρά) πλέον θα παλέψω να το βγάλω τέλειος από το μυαλό μ Κύπρο μένω αδελφέ νά'ρθεις οπότε θέλεις να σε ξενάγησο))
18-08-2019, 15:06 #38
18-08-2019, 15:24 #39
Χαχαχαχα οπότε θέλεις αδελφέ ελα είναι πολύ καλά εδώ έχει 22 χρονια εδώ μένω
18-08-2019, 22:20 #40
18-08-2019, 23:25 #41
Ενας μυς ειναι κι αυτος, μην τον ταλαιπωρεις άσκοπα και επανειλημμένα. Γυμναστήριο έχεις πάει ποτέ? Σηκώνεις 50 κιλά και αν δε δίνεις χρόνο ξεκούρασης κλαταρουν οι μυς.
Όταν γίνει η γυμναστική εμμονή και ένδειξη ανδρισμού ξέρεις τι γίνεται? Από απόλαυση καταντάει ψυχαναγκαστική αγγαρεία. Απόλαυσε το σεξ οταν θέλεις να κάνεις σεξ, όχι επειδή πρέπει και όχι για να αποδείξεις κάτι.
Ρώτησε να σου απαντήσουν ειλικρινά άντρες που αλλάζουν σεξουαλικού συντρόφους συνέχεια και το πήδημα είναι τρόπος ζωής η ακόμη χειρότερα σκοπός ζωής, αν είναι ευχαριστημένοι από την ζωή τους.
Βλέποντας ένας νεαρός παρατηρητής εσένα που πηδάς αρκετες γκόμενες, σε εκθειαζει, σε θεωρεί πρότυπο άνδρα. Βάλτο τώρα να σε ρωτήσει εάν περνάς και νοιώθεις καλα.
Μην χάνεις την ουσία, το σεξ ειμαι για να το απολαμβάνουμε όταν το ζητάμε, όχι για να αποδείξουμε κάτι κάπου κάποτε.
18-08-2019, 23:46 #42
Έχεις απόλυτο δίκαιο και όντος έτσι είναι και πλέον το πήρα απόφαση να το παλέψω. Ναι δουλεύω η αλήθεια τα νοίκια είναι ακριβά αλλά δουλειά βρίσκεις συναιχια εδώ χειμώνα καλοκαίρι