Μια δυσκολη σχέση! Βοήθεια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    αν παντρευτεις, οποιαδήποτε αντισύλληψη ξέχνα την. Γενικώς αν δεν είσαι ακριβώς ιδίων πεποιθήσεων, θα υποφέρεις 100%

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tatiana27 View Post
    Έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία ?
    Εγώ πάντως όχι.

Κάποια συμβουλή ?
    Ναι: τρεχάτε ποδαράκια μου, εξαφανιζόλ! Όσο είναι καιρός ακόμα.

Δλδ είναι φυσιολογικό δύο άνθρωποι που αγαπιούνται , ζουν μαζί να μην κάνουν σεξ ?
    Μπορεί και να είναι. Σε αντίθεση με τις καθιερωμένες αντιλήψεις, δεν τα πηγαίνουμε όλοι καλά με το σεξ.

Ενώ θέλουν τόσο ?
    Αυτό όμως που λες τα αλλάζει όλα.

Senior Member
    Είναι πολλές οι απαντήσεις για να διαβάσω όλο το ποστ. Καλύτερα θα ήταν να βρεις τι είναι αυτό που τον οδήγησε σε τόσο φανατισμό με την θρησκεία. Οι άνθρωποι έχουμε μια τάση, όταν απελπιζομαστε και δεν βρίσκουμε λύση σε κάποιο μεγάλο πρόβλημα μας, να στρεφόμαστε στον ονευματισμο και ουσιαστικά να εναποθέτουμε εκεί τις ελπίδες μας επειδή εμείς δεν μπορούμε να το παλέψουμε άλλο.
    Τώρα όπως είπε και ένα φίλος στο φόρουμ, πρόσεξε την αντισύλληψη γιατί αν ταχθεί κατά, αν γίνει κάτι και συ δεν θες το παιδί, μετά θα τρέχεις και αντε να τον πείσεις ότι η έκτρωση δεν είναι αμάρτημα.

Senior Member
    Χαχαχαχ ο ένας να πάω Κύπρο ο άλλος να πάω προς αυτόν εντάξει την έκανα την τύχη μου ????
    Λοιπόν σαν τρίτο άτομο θα μου έλεγα πως μια είναι η ζωή που έχουμε και πως πρέπει να την ζήσεις όσο πιο όμορφα μπορείς , με έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε κάνει να γελάς
    Σαν Τατιάνα από την άλλη που είμαι πιο συναισθηματικια σκέφτομαι πως μήπως να δώσω χρόνο ? Μήπως θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έχω μάθει πως αυτή η τελευταία ελπίδα που έχουμε είναι πάντα ψεύτικη !
    Θεωρώ πως αν χωρίσω δεν θα με διεκδικήσει γιατί θα βάλει στο μυαλό του ότι αυτή δεν ήταν για μένα ο θεός ξέρει και δεν θα κάνει τίποτα
    ειχε προσφατα γραψει παρομοιο θεμα στο φορουμ μια κοπελα που τελικα τον παντρευτηκε τον θεουσο κι αυτος θυμηθηκε την εγκρατεια ΜΕΤΑ τον γαμο, ειναι ανικανοποιητη, και δεν ξερει τι να τον κανει τωρα...
    ψαξε και θα το βρεις το θεμα.
    μην προχωρησεις σε τπτ αν δεν ειναι η σχεση σου οπως την θελεις. οι γαμοι και ΚΥΡΙΩΣ τα παιδια, χειροτερευουν ολα τα προβληματα ενος ζευγαριου. σε γαμο προχωρας με τα προβληματα λυμμενα, οχι για να λυθουν.
    προσεχε..

οσο για γαμπρους, εδω, αλλο τιποτε.
    μια κουβεντα λες και πλακωνουν να σε καπαρωσουν (ταχα στην πλακα παντα..)..

george1520
    Guest
    Καλημέρα. Γενικά δεν είναι καλο να γενικεύουμε ... Οσο αφορά τους γαμπρούς και την πλακα λεω.. Οταν θέλω να την πεσω, το κάνω χωρίς πλάκα. Θα μπορούσες να το δεις και απλα να το προσπεράσεις αλλά βλέπω οτι είναι συχνό φαινόμενο στο φόρουμ να παίρνει κάποιος μια πρόταση ή κάτι που θα πει ο άλλος για να "τον προσβάλλει".

Κάποιο νεο έχουμε; Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

Senior Member
    Bρε Τατιάνα, ποιός να σε διεκδικήσει αν χωρίσεις και γιατί να θες να σε διεκδικήσει; Εσύ ονειρεύεσαι εκείνον τον άντρα που γνώρισες πριν χρόνια που ήταν λογικός, συζητήσιμος, σε πρόσεχε και περνούσες καλά μαζί του. Αυτός πάει, δεν υπάρχει πια. Να δώσεις χρόνο περιμένοντας τι; Να γίνει κανένα θαύμα; Αφού ήδη έχεις κάνει προσπάθειες και δεν έχεις δει αποτέλεσμα, ήδη έχεις δώσει πολύ χρόνο, 2 χρόνια!

Banned
    οι περισσοτεροι γνωριζουν καπιον που τον ερωτευονται επειδη νομιζουν οτι ειναι υπαρκτο προσωπο αυτος τωρα εχει βρει τη θρησκεια ως αλοθι για να σου παει κοντρα απλα επειδη βαρεθηκε.

Junior Member
    Καλο ειναι να ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ κανεναν στο φυγε η μεινε... Πιαστον και μικησε του πολυ σοβαρα...βαλτου τα ορια σου και πες του και την σκεψη σου για χωρισμο...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345