Μελλον ψυχικη ασθενεια και μοναξια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Boo, εγώ έχω εμπειρία από σύλλογο σκακιού και όχι από λέσχη. Στο σύλλογο είχαμε έναν προπονητή που μας μάθαινε κάποια ανοίγματα, μας ανέλυε κάποιες θέσεις και μας έβαζε κάποιες θέσεις για να βρούμε πώς θα κάναμε ματ μετά από κάποιες κινήσεις. Επίσης, είχε πρωτάθλημα συλλόγων για 7 Κυριακές του χειμώνα και παίζαμε με κάποιον άλλο σύλλογο και μετά στην προπόνηση αναλύαμε την παρτίδα του καθενός. Δεν ξέρω βέβαια σε εσένα πώς θα είναι, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερα από το να μην κάνεις κάτι. Όλο και κάποιον θα γνωρίσεις, όλο και θα παιδέψεις το μυαλό σου με κάποια θέση. Μακάρι να σου αρέσει και να γίνει το αγαπημένο σου χόμπι!

Senior Member
    Αλλά μη νομίζεις, θα έχει και πλάκα η όλη φάση! Ας πούμε όταν θα παίζετε μεταξύ σας η ομάδα γρήγορες παρτίδες, ή όταν θα χωρίζεστε σε ομάδες για να παίξετε το υπέροχο "φυτευτό" (παρτίδες που μπορεις σαν κίνηση να φυτέψεις όπου θες στη σκακιέρα ένα κομμάτι από αυτά που έχει φάει ο συμπαίκτης σου από τον αντίπαλό του από τη διπλανή σκακιέρα, γίνονται τρελές ανατροπές!).

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Eagle guy!
    το ξανακοιταξα στη σελιδα τους και ειναι συλλογος σκακιστων οχι λεσχη καλα το ειπες εσυ.
    η βλακεια ειναι οτι ειναι καπου στα 30-40 λεπτα περπατημα εκει που ειναι ή 20 λεπτα με το αστικο παει σαν χελωνα..και οταν χειμωνιασει δε ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να πηγαινω ως εκει και δε ξερω και ποσες ωρες ειναι το μαθημα..
    εσενα ποσες ωρες σου κανανε μαθημα?
    θα παρω τηλ να ρωτησω σε καμια εβδομαδα..
    η βλακεια ειναι οτι θα ειμαι με τους αρχαριους οι οποιοι πιστευω θα ειναι μικρα παιδια και δε θ κανω παρεες ετσι..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εγώ όταν πήγαινα έκανα μάθημα μια ώρα και ένα τέταρτο ανά εβδομάδα, αλλά οι περισσότεροι σύλλογοι κάνουν περισσότερο

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Eagle guy!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Mrgilleas
    Guest
    μπραβο boo καλη αρχη εχεις εσυ ή αλλος με ψυχωση παρατηρησει να λεει πολλες φορες τα ιδια πραγματα γιατι ενας φιλος μου το ειπε οτι το κανω και μου το ειπε με ακομψο τροπο και με στεναχωρησε ,μηπως φταιει που επαιρνα για μεγαλα χρονικα διαστηματα αγχολυτικα γι αυτο αν και καποιος με αλλη παθηση πλην ψυχωσης εχει παρατηρησει να λεει καποιες φορες τα ιδια πραγματα ας καταθεσει τη γνωμη του για να καταλαβουμε μηπως φταινε τα αγχολυτικα

Senior Member
    Υπάρχει ένα σύμπτωμα Mrgilleas που λέγεται:Perseveration – Repetition of words and statements; saying the same thing over and over.
    Αλλά δεν ξέρω πως είναι σαν συμπτωμα. Μήπως είναι κάτι τέτοιο αυτό που έχεις.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Υπάρχει ένα σύμπτωμα Mrgilleas που λέγεται:Perseveration – Repetition of words and statements; saying the same thing over and over.
    Αλλά δεν ξέρω πως είναι σαν συμπτωμα. Μήπως είναι κάτι τέτοιο αυτό που έχεις.
    Δεν νομιζω να το εχω δεν το εψαξα σαν παθηση πως ειναι απλα μπορει να το πω το ιδιο 2 με 3 φορες με λιγη σαλτσα παραπανω καθε φορα θεωροντας οτι δεν με χει ακουσει ο αλλος αυτο που ανεφερα και αυξανοντας την αισθηση ικανοποιησης οτι το ειπα και πηρα την ανταμοιβη(ντοπαμινη).Μπορε� � ομως να ειναι και παρεξηγησακιας ο φιλος μου και να τον ενοχλουν ολα.αλλος δεν μου εχει κανει παραπονα γι αυτο οποτε μπορει να φταει το συγκεγκριμενο ατομο.παντως για καλο και για κακο επειδη με στεναχωρει το συγκεγκριμενο ατομο απομακρυνθηκα απο αυτον

Junior Member
    Καλησπέρα και από εμένα, καλώς σας βρήκα.

Εγώ είμαι πλάσμα του διαδικτύου πολλά χρόνια αλλά δεν επιχείρησα να ψάξω, μέχρι σήμερα για άλλους ανθρώπους με την πάθηση μου.

Θα καταθέσω ένα απόσπασμα από εμένα.

Είχα ένα άσχημο τροχαίο που μου στοίχισε χρόνια να συνέλθω.

Μόλις συνήλθα από αυτό , δεν έβγαλα 1-2 χρόνια, με χτύπησε η σχιζοφρένεια.

Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα με φωνές οράματα κτλπ.

Όταν κατακάθισε όλο αυτό, έπαθα κατάθλιψη.

Ζούσα με τον πατέρα μου και έχουμε ένα μαγαζί.

Όταν πέθανε αναγκάστηκα να το κρατήσω μόνος, δύσκολα πολύ αλλά δεν εγκαταλείπω.

Ευτυχώς στο διαδίκτυο είχα φίλους που με σεβάστηκαν και με στήριξαν, έτσι δεν έχασα την επαφή με τους ανθρώπους.

Θα πω ότι έχω πάθει κρίσεις μπροστά σε πελάτες και έχω χάσει κόσμο είτε γιατί ήταν μπροστά, είτε γιατί έμαθαν ότι είμαι σχιζοφρενής.

Κάποτε γνώρισα εδώ μέσα μια κοπέλα με οικογένεια δουλειά και σπούδαζε παράλληλα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο με σχιζοφρένεια, από τότε είπα ότι ούτε εγώ θα το βάλω κάτω.

Ανέπτυξα καινούργια χόμπι όπως ο υποτιτλισμός το σκάκι και το gaming και έκανα και άλλους φίλους.

Το κυρίως πρόβλημα μου είναι ότι όταν το έπαθα αυτό, κατηγόρησα την πόλη μου και τους ανθρώπους της, γιατί είμαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος.

Πέσανε πολλά στο κεφάλι μου, αλλά δεν το βάζω κάτω με το μαγαζί ακόμα. Θα παλέψω.

Παίρνω μια ελαφριά αγωγή 5 milligram Stelazine.

Και έχω και ένα φίλο του πατέρα μου που κράτησα και κάνω παρέα.

Δυστυχώς δεν καταφέρνω, χάνετε η όρεξη για βόλτες στην πόλη, δεν ντρέπομαι, όρεξη δεν έχω.

Το σκάκι βοήθησε πολύ και έχω μνήμη ελέφαντα δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Το πρόβλημα μου είναι που στεναχωριέμαι ότι δεν θα βρω στα πρότυπα μου μια κοπέλα να κάνω οικογένεια.

Μερικές φορές μέσα στην μέρα ακούω φωνές στο...ριλατί...αλλά δεν δίνω σημασία το έχω μάθει ποια το ποίημα και δεν ασχολούμαι.

Το μόνο που δεν νίκησα ακόμα είναι η όρεξη να βγω ξανά σε αυτήν την πόλη. ( Ο σκακιστικός σύλλογος είναι σε διπλανή πόλη).

Όταν είχα τον αδερφό μου μαζί, είναι ναρκομανής και με πίεσε πάρα πολύ λόγο της εξάρτησης του σε σημείο που έπαθα κρίσεις και μπροστά στον φίλο του πατέρα μου που κάνουμε παρέα, δεν ντράπηκα ούτε στεναχωρήθηκα, συνεχίζουμε και κάνουμε παρέα.

Τώρα πλέον έχω την ησυχία μου και παλεύω να κρατήσω ανοιχτό το μαγαζί.

Ούτε Θεούς ούτε δαίμονες, εγώ κρατήθηκα από την μονάδα μου στο στρατό, μια μονάδα αερομεταφερόμενου πυροβολικού του ΝΑΤΟ. Αυτό είναι το δικό μου < εικόνισμα >.

Και έχω αρχίσει και αναιρώ την αντίληψη ότι όλος ο κόσμος εδώ είναι σκάρτος, υπάρχει και κόσμος που με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα.

Και εδώ όταν ζορίζομαι με πολλά και αγχώνομαι τα χάνω και φαλτσάρω, ζητάω συγνώμη και οι φίλοι το καταλαβαίνουν και δεν λένε τίποτα.

Μία μέρα θα βγω νικητής. Καλή δύναμη σε όλους.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by Tom View Post
    Καλησπέρα και από εμένα, καλώς σας βρήκα.

Εγώ είμαι πλάσμα του διαδικτύου πολλά χρόνια αλλά δεν επιχείρησα να ψάξω, μέχρι σήμερα για άλλους ανθρώπους με την πάθηση μου.

Θα καταθέσω ένα απόσπασμα από εμένα.

Είχα ένα άσχημο τροχαίο που μου στοίχισε χρόνια να συνέλθω.

Μόλις συνήλθα από αυτό , δεν έβγαλα 1-2 χρόνια, με χτύπησε η σχιζοφρένεια.

Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα με φωνές οράματα κτλπ.

Όταν κατακάθισε όλο αυτό, έπαθα κατάθλιψη.

Ζούσα με τον πατέρα μου και έχουμε ένα μαγαζί.

Όταν πέθανε αναγκάστηκα να το κρατήσω μόνος, δύσκολα πολύ αλλά δεν εγκαταλείπω.

Ευτυχώς στο διαδίκτυο είχα φίλους που με σεβάστηκαν και με στήριξαν, έτσι δεν έχασα την επαφή με τους ανθρώπους.

Θα πω ότι έχω πάθει κρίσεις μπροστά σε πελάτες και έχω χάσει κόσμο είτε γιατί ήταν μπροστά, είτε γιατί έμαθαν ότι είμαι σχιζοφρενής.

Κάποτε γνώρισα εδώ μέσα μια κοπέλα με οικογένεια δουλειά και σπούδαζε παράλληλα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο με σχιζοφρένεια, από τότε είπα ότι ούτε εγώ θα το βάλω κάτω.

Ανέπτυξα καινούργια χόμπι όπως ο υποτιτλισμός το σκάκι και το gaming και έκανα και άλλους φίλους.

Το κυρίως πρόβλημα μου είναι ότι όταν το έπαθα αυτό, κατηγόρησα την πόλη μου και τους ανθρώπους της, γιατί είμαι ευαίσθητος σαν άνθρωπος.

Πέσανε πολλά στο κεφάλι μου, αλλά δεν το βάζω κάτω με το μαγαζί ακόμα. Θα παλέψω.

Παίρνω μια ελαφριά αγωγή 5 milligram Stelazine.

Και έχω και ένα φίλο του πατέρα μου που κράτησα και κάνω παρέα.

Δυστυχώς δεν καταφέρνω, χάνετε η όρεξη για βόλτες στην πόλη, δεν ντρέπομαι, όρεξη δεν έχω.

Το σκάκι βοήθησε πολύ και έχω μνήμη ελέφαντα δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Το πρόβλημα μου είναι που στεναχωριέμαι ότι δεν θα βρω στα πρότυπα μου μια κοπέλα να κάνω οικογένεια.

Μερικές φορές μέσα στην μέρα ακούω φωνές στο...ριλατί...αλλά δεν δίνω σημασία το έχω μάθει ποια το ποίημα και δεν ασχολούμαι.

Το μόνο που δεν νίκησα ακόμα είναι η όρεξη να βγω ξανά σε αυτήν την πόλη. ( Ο σκακιστικός σύλλογος είναι σε διπλανή πόλη).

Όταν είχα τον αδερφό μου μαζί, είναι ναρκομανής και με πίεσε πάρα πολύ λόγο της εξάρτησης του σε σημείο που έπαθα κρίσεις και μπροστά στον φίλο του πατέρα μου που κάνουμε παρέα, δεν ντράπηκα ούτε στεναχωρήθηκα, συνεχίζουμε και κάνουμε παρέα.

Τώρα πλέον έχω την ησυχία μου και παλεύω να κρατήσω ανοιχτό το μαγαζί.

Ούτε Θεούς ούτε δαίμονες, εγώ κρατήθηκα από την μονάδα μου στο στρατό, μια μονάδα αερομεταφερόμενου πυροβολικού του ΝΑΤΟ. Αυτό είναι το δικό μου < εικόνισμα >.

Και έχω αρχίσει και αναιρώ την αντίληψη ότι όλος ο κόσμος εδώ είναι σκάρτος, υπάρχει και κόσμος που με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα.

Και εδώ όταν ζορίζομαι με πολλά και αγχώνομαι τα χάνω και φαλτσάρω, ζητάω συγνώμη και οι φίλοι το καταλαβαίνουν και δεν λένε τίποτα.

Μία μέρα θα βγω νικητής. Καλή δύναμη σε όλους.
    Mπραβο tom που εχεις φιλους να σε στηριζουν.οι συμμαθητες μου,οι συμφοιτητες μου με εχουν κανει περα .

δεν μου μιλαει κανεις απο αυτους ουτε εγκλημα να εχω κανει ετυχε να αρρωστησω ειχα ενα επεισοδιο αλλα τωρα ειμαι σχετικα καλα.λες και αυτοι εχουν την ανωτερωτητα της ψυχικης υγειας εδω ποσοι και ποσοι ηλικιωμενοι παθαινουν ψυχωση απο αλτσχαιμερ γι αυτο δεν ξερουν πως θα ειναι μεχρι το τελος της ζωης του γαμ@ την παλιοκοινωνια πιο αποδεκτος ειναι αυτος που ειναι μπραβος σε μαγαζι και δερνει οποιον πελατη δημιουργει προβλημα και ριχνει τις καλυτερες γκομενες και γω να προσπαθω να βρω κοπελα και με αγνοουν ολες.

θα μου πειτε εχεις ψυχωση τι τι θες την κοπελα απανταω ειχα ψυχωση τωρα ειμαι καλα γιατι τηρω την αγωγη πιστα.

ολοι οι ανθρωποι θελουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν γιατι να ειμαι εξαιρεση που να μη το θελει αυτο.επαθα ψυχωση αλλα οχι απο δικη μου υπαιτιοτητα να καπνιζα κανναβη να πεις εφταιγα που μου εβγαλε ψυχωση,να πεις οτι ξενυχτουσα σε νυχτερινα μαγαζια και δεν κοιμομουν καλα να πεις εφταιγα που επαθα ψυχωση,αλλα αυτη η κακια του κοσμου με οδηγησε στη ψυχωση οταν ημουν παιδακι και μια φιλη του πατερα μου μου εβαζε τα ποδια της στο στο στομα μου οταν ημουν 3 -4 ετων και με παρακινουσε να της τα πιανω.

οταν ημουν 14 ετων που ο ηλικιωμενος αυτος πηγε να ασελγησει πανω μου οταν με εβαλε στο σπιτι του και ζει ακομα αυτος ειναι πανω απο 95 ετων και τοσο ξυλο που ετρωγα οταν ημουν μικρος και απο συνομηλικους και απο μεγαλους χαστουκι απο γυμναστρια,ραμματα εχω κανει απο το ξυλο που εφαγα μεχρι και χερι μου εσπασαν,σκισιμο ρουχων.

πως να μη παθω ψυχωση δεν ειναι μονο κληρονομικα ειναι και θεμα περιβαλλοντος ξερω 2 αδερφια που ειχαν μανα με σχιζοφρενεια και πατερα που ειχε αδερφη με σχιζοφρενεια αρα ειχαν και απο δυο γονεις προδιαθεση στη σχιζοφρενεια και ομως και τα δυο αδερφια παντρευτηκαν και εχουν παιδια χωρις να εμφανισουν ψυχωση.

και ξερω αλλο ατομο με μανα με σχιζοφρενεια που δεν εχει ψυχωση ο γιος γι αυτο παψτε να λετε οσοι λετε οτι ειναι της μοιρας να το περναμε γιατι αν ειναι ετσι γιατι στις εμπολεμες ζωνες που επικρατει αρκετη βια υπαρχουν πιο αυξημενα ποσοστα ψυχωσης σε σχεση με αλλες περιοχες που δεν εχουν πολεμο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12