Results 151 to 165 of 172
-
31-08-2019, 01:16 #151
Kαλησπέρα σε όλους και πάλι παιδιά , μετά απο μέρες. περασα στη σχολη που ηθελα τελικα ωστοσο σε αλλη πολη απο αυτη που προσδοκουσα οως υπαρχει το ενδεχομενο μετεγγραφης κι ετσι ειμαι καλα . Οσο για τον αλλο, ειχε θρασος να ρωτησει αν περασα τελικα του ειπα οτι δεν εινα ιδουλεια του κι αν οντως τον εδνιεφερε θα ηταν κοντα μου να σιγουρευτει οτι ολα ειναι καλα του ειπα νε με αφησει στην ησυχια μου και οτι δεν εχω την ορεξη του . Μου ειπε οτι δε βρισκει κακο το οτι μερωτησε μοναχα γενικα εχει αρχισει να ενοχλει ξανα και εμμεσα να μου ριχνει παλι ευθυνες κτλ αλλα ταυτοχρονα με γραφει ξανα κι οταν του εξηγω μου λεει οτι εχω εναν πανεμορφο τροπο να τα προσεγγιζω ολα χωρις να ειναι ετσι και οτι δεν περιμενε και κατι αλλο ,αλλλα μου μιλαει παρολαυτα. ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!
- 31-08-2019, 01:34 #152
Γεια σου ελενα!δεν με ενδιαφερει τιποτα απο τα οσα εγραψες...για τον πρωην σου κ δεν το λεω ειρωνικα!
Πλεον βλεπεις τα πραγματα ως εχουν,ειναι μια καλη αρχη να ορθοποδησεις!μην ανταπαντας κ χαλιεσαι!
Το μονο που επρεπε να μας πεις ειναι τα ευχαριστα οτι περασεςστην σχολη που επιθυμουσες!πολλα πολλα συγχαρητηρια!το αξιζες κ το παλεψες παρολο που ησουν κ εισαι χαλια ψυχολογικα!μπραβο σου!τα καλυτερα μολις αρχισαν για σενα!σου εστειλα κ μην,δε ξερω αν το ειδες!
Καλο σου βραδυ!πολυ χαρηκα να ξερεις!χαμογελα το αξιζεις!
31-08-2019, 02:23 #153
Σε ευχαριστω παρα πολυ !!!!! ναι το ειδα απαντησα να σαι καλα για το ενδιαφερον και ολα εχουν παρει τον δρομο τους πιστευω και με βοηθησατε πολυ .
31-08-2019, 11:21 #154george1520GuestΔεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι. Τον θες, δεν τον θες;;
Πρωτα απο ολα συγχαρητήρια που πέρασες. Η ζωη σου θα δεις τωρα θα μπει σε μια σειρα. Το μυαλό θα απασχολείται με αλλα θεματα πιο σοβαρά. .
Πιστεύω οτι εκανες λαθος που απάντησες.. αλλα.αφου απάντησες θα έπρεπε να ηταν διαφορετική η απάντηση σου. Ο θυμός ειναι ενα συναίσθημα και δυστυχώς ειναι κολλητο με την αγαπη-ερωτα. Εσυ έδειξες θυμωμένη. Θα μπορούσες απλα να εισαι πιο τυπική. "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλα είναι κατι που αφορα εμενα και δεν θα ηθελα να το μοιραστώ ε τρίτους".
Οπως και να εχει εμεις κρατάμε το θετικο, ότι πέρασες και απο εδω και περα θα δεις οτι αυτο το κομμάτι που ζεις τωρα θα ειναι μια ανάμνηση.
31-08-2019, 15:06 #155
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα . Νιωθω οτι οντως ξεκιναει κατι καλο για μενα επιτελους και πρεπει να κοιταξω το μελλον μου. Οσο για εκεινον οταν το εστειλε ημουν νευριασμενη με κατι και ηταν ο τελευταιος που ηθελα να δω οτι εστειλε και δεν μπορεσα να μη του τα πω ξεκαθαρα , με ενοχλει η υποκρισια ακου εκει να ενδιαφερθει που περασα .Με κραταει πισω συναισθηματικα και εκεινος προχωραει τιποτα παραπανω και το διαπιστωσα πολυ καλα πλεον που βλεπω πιο καθαρα και τον λυπαμαι. Την ευτυχια σε σχεση αυτος δε θα τη βρει ποτε . Τετοιοι κολωχαρακτηρες χωρις μπεσα δεν πανε ποτε μπροστα. Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ george!!
31-08-2019, 15:38 #156WhyAlwaysMe?GuestΝα μην τον λυπάσαι καθόλου.
Μείνε αδιάφορη ως προς αυτόν και κοίτα μπροστά!
31-08-2019, 15:42 #157george1520Guest
31-08-2019, 15:45 #158
31-08-2019, 15:48 #159george1520GuestΧαχαχα .. ναι. Και μετα θα ειναι απλα μια ανάμνηση.
31-08-2019, 16:23 #160
Είσαι μικρή, προτιμάς το γνώριμο από το άγνωστο, έχεις συνηθίσει και μένεις σε μία τοξική σχέση που δεν σε ικανοποιεί σε κανένα επίπεδο. Πρέπει να χωρίσεις, να μείνεις λίγο καιρό μόνη σου να ηρεμήσεις, να κάνεις έναν απολογισμό αυτής της μακροχρόνιας σχέσης, να πάρεις τα μαθήματά σου και να προχωρήσεις την ζωή σου.
Μια πετυχημένη σχέση, σε ικανοποιεί και σε κάνει καλύτερη. Αυτό δεν ισχύει στην δικιά σου περίπτωση. Είναι πολύ όμορφο πάντως που, ακόμα και με τα καμώματά του, εσύ είσαι κολλημένη. Κλαις και "χτυπιέσαι" γι' αυτόν. Φαίνεσαι για άτομο που δένεται συναισθηματικά, κι αν πέσεις στην περίπτωση θα είσαι ευτυχισμένη, κι εσύ και ο σύντροφός σου.
Φύγε και βρες άλλον. Μην χαραμίζεσαι. Είσαι μικρή, θα βρεις άτομο που τα κλάματά σου θα αξίζουν, μόνο που εκεί θα είναι από χαρά, και όχι από βάσανα!
01-09-2019, 01:04 #161
whyalwaysme xa xa ! ακριβως καποια στιγμη θα τον απομυθοποιησω οσο για τα μηνυματα δεν ξερω αν φτανουν ποτε τα στελνω αλλα για δες και πες μου :( !!
george1520 ειμαι σε καλο δροομο οσο να πεις χααχα!!
almalexia το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω καμια ορεξη για νεες περιπετειες ειτε μικρες ειτε μεγαλες. Εχω παρει καποια μαθηματα σχετικα με εμενα απο τον συγκεκριμενο οσον αφορα την δυσκολια μου στο να εκφραζω αγαπη διαχυτα οταν ειμαι μεσα στη σχεση γιατι πιστευω οτι αν το κανω θα με πληγωσουν πιο ευκολα. εκεινος πιστευε οτι ειμαι κρυα και απομακρη οτι κατι συνεβαινε . Ομως ειμαι παντα εκει για εκεινον ακομη και αλλη αν βρει θα ειμαι εκει να του προσφερω βοηθεια αν τη χρειαστει. Ξερω οτι δεν με λυπαται τοσο οσο θα ηθελα οταν με φερνει σε αυτη τη θεση που ειμαι τωρα αλλα ελπιζω πως γνωριζοντας αλλες κοπελες και καταστασεις καταλαβει τι ειχαμε ποια ημουν και πως σε καθε καλο ή κακο ημουν εκει για ολα . τον αφηνω να το νιωσει . Εμενα ο χαρακτηρας και οι προτιμησεις μου ειναι αλλες εκεινος το ζει αλλιως δικαιωμα του. το χειροτερο ηταν οταν μου ειπε οτι εμμεσα ημουν ενα λαθος και οτι ηταν λαθος που γυρισε να με ψαξει πριν καποιους μηνες οταν εγω τον εβλεπα να παρακαλαει κλαιγοντας τρελαμμενος ποτε δε θα μου περναγε απο το μυαλο οτι μετα απο λιγους μηνες θα ελεγε οτι ηταν λαθος..
01-09-2019, 01:45 #162WhyAlwaysMe?GuestEλενα όχι,δεν μου ηρθε κατι!
01-09-2019, 20:30 #163
παταω sumbit message αλλα δεν ξερω γιατι δεν φτανει ποτε το μηνυμα μου :/ πρεπει να πατησω κατι αλλο?
01-09-2019, 20:32 #164WhyAlwaysMe?Guest
01-09-2019, 20:47 #165WhyAlwaysMe?GuestΣυν πως η απομυθοποίηση σε αυτούς,παίζει να τους κάνει κακό.Γιατί μάλλον είναι νάρκισσοι,με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.
Και αν τους απομυθοποιήσεις,είναι σαν να καταρρέει ο κόσμος τους,