Δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το τελειώσω οριστικά μαζί του!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 172
    Ναι ειναι ενα πολυ παραξενο αισθημα .. αλλα πιστευω αυτη τη φορα δε θα γυρισει για καποιο λογο ισως εψαχνε και αφορμη ωστε να μη νιωσει φταιχτης τωρα οπως τις προηγουμενες φορες..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ελενα17 View Post
    Αν επιδιωξει συναντηση απλα για να μιλησουμε να δεχτω λες? ή χειροτερα θα ειναι ?τι εικαζεις οτι αξιζει σε ενα ατομο με τετοια συμπεριφορα που αποκλειεται να το κανει αλλα λεμε..
    Αν θεωρείς οτι μπορείς να μην λυγίσεις με τα ωραια λογια που θα σου ταισει να δεχτείς... Αν οχι τοτε καλύτερα οχι..

Οτι και να σου λεμε εμεις τωρα εσυ εισαι στην φάση που παρακαλάς να γυρίσει. Το καταλαβαίνω απλά νομίζω οτι σου αξιζει κάτι καλύτερο. Και αν θες αυτον.. τότε να γίνει καλύτερος! Έτσι όπως ειναι, μακριά!!

Senior Member
    Λοιπόν, είσαι νέα κοπέλα και όχι καμιά γιαγιά που μεγάλωσε στην Άνω Τραχανοπλαγιά το 1920!
    Αν ήσουνα φίλη μου κι είχα το θάρρος, αυτή τη στιγμή θα σου είχα ρίξει ένα γερό χέσιμο, θα σε είχα πιάσει από τους ώμους να σε τραντάξω, θα σου είχα πάρει το κινητό να μην έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ και τηλέφωνα και θα σε είχα πάρει με το ζόρι για εξόδους, μπάνια, ποτάρες και μπορεί και για κάνα γκομένισμα τριγύρω με νορμάλ ανθρώπους.

Ειλικρινά, κάτσε και κοίτα τι γράφεις!
    Ντυνόσουνα σεμνά για να μη ζηλεύει ο κύριος, ήσουν 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη για σεξ μη και χαλαστεί το κελεπούρι και πάλι σε λέει χοντρή και άσχημη και δεν σε ικανοποιεί, σου λέει ότι δεν είσαι άξια να βρεις φίλες και παρέες, κατά καιρούς γινόταν βίαιος, έχει ξενοπηδήσει, σε έχει χωρίσει, έχει ξαναγυρίσει και σου ζητάει ελεύθερες σχέσεις κι εσύ το ζώον δέχεσαι, ουσιαστικά πάει να ρίξει το φταίξιμο σε εσένα για την δικιά του μαλακία στον εγκέφαλο, μετά ξαναφεύγει και το παίζει κονιόρδος κι εσύ κάθεσαι και σκας για το ότι δεν έχει επικοινωνήσει 3 μέρες αντί να τον στείλεις στο διάολο τον παπάρα και να ανοίξεις σαμπάνιες.

Συγγνώμη που τα λέω χύμα (και τα λέω όσο πιο απαλά μπορώ), αλλά λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε πάνω σας τα νέα κορίτσια; Να σας κάνει ο κάθε κομπλεξικός σκουπίδι και να τρέχετε από πίσω; Να ανέχεστε προσβολές και βία; Και να ταϊζετε τον εγωισμό του κάθε καθικιού, να καλλιεργείτε μια αίσθηση κανονικότητας για καταστάσεις άκρως κακοποιητικές και απαράδεκτες; Δηλαδή αν εσύ τον έχεις μάθει έτσι πασά τον τύπο που νομίζει ότι γαμάει και δέρνει στα 18-20, σε λίγα χρόνια τι θα φταίει καμια άλλη που θα την πιάνει από τα μαλλιά και θα την πατάει κάτω και θα της ρίχνει το βρισίδι του αιώνα και θα περιμένει να ακούει κι ευχαριστώ; Λογικά κάποια στιγμή τον μάστορά του θα τον βρει στο μέλλον από κάποια άλλη κι από την ίδια τη ζωή, στο μεταξύ οι υπόλοιπες τι φταίνε δεν ξέρω κι εσύ τι μυαλό κουβαλάς που κάθεσαι και προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις κιόλας. Μάθετε επιτέλους να αναλαμβάνετε την ευθύνη του εαυτού σας και να βάζετε την αξιοπρέπεια και την λογική μπροστά από το συναίσθημα!

Κόψε κάθε επαφή και ξέχνα τον το μαλάκα. Πόσο πιο χύμα να στο πούμε;

Senior Member
    το έχει καταλάβει ότι θες να παίξεις εσύ μαζί του για αντίποινα, όπως δήλωσες εδώ, οπότε θα σε πηγαίνει έτσι εις αει. Αν γουστάρεις αυτό το παιχνίδι, που το γουστάρεις γι αυτό και μένεις και το γνωριζει, κάνε παιχνίδι. Να τα βρείτε και να κάνετε υγιή σχέση διέγραψε το από το μυαλό σου. Σκέψου τι θες εσύ και όχι αυτός και πράξε ανάλογα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ειλικρινά, κάτσε και κοίτα τι γράφεις!
    Ντυνόσουνα σεμνά για να μη ζηλεύει ο κύριος, ήσουν 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη για σεξ μη και χαλαστεί το κελεπούρι και πάλι σε λέει χοντρή και άσχημη και δεν σε ικανοποιεί, σου λέει ότι δεν είσαι άξια να βρεις φίλες και παρέες, κατά καιρούς γινόταν βίαιος, έχει ξενοπηδήσει, σε έχει χωρίσει, έχει ξαναγυρίσει και σου ζητάει ελεύθερες σχέσεις κι εσύ το ζώον δέχεσαι, ουσιαστικά πάει να ρίξει το φταίξιμο σε εσένα για την δικιά του μαλακία στον εγκέφαλο, μετά ξαναφεύγει και το παίζει κονιόρδος κι εσύ κάθεσαι και σκας για το ότι δεν έχει επικοινωνήσει 3 μέρες αντί να τον στείλεις στο διάολο τον παπάρα και να ανοίξεις σαμπάνιες.

......σας κάνει ο κάθε κομπλεξικός σκουπίδι και να τρέχετε από πίσω; Να ανέχεστε προσβολές και βία; Και να ταϊζετε τον εγωισμό του κάθε καθικιού, να καλλιεργείτε μια αίσθηση κανονικότητας για καταστάσεις άκρως κακοποιητικές και απαράδεκτες; ..
    Λογικά κάποια στιγμή τον μάστορά του θα τον βρει στο μέλλον από κάποια άλλη κι από την ίδια τη ζωή, στο μεταξύ οι υπόλοιπες τι φταίνε δεν ξέρω κι εσύ τι μυαλό κουβαλάς που κάθεσαι και προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις κιόλας. .....
    Κόψε κάθε επαφή και ξέχνα τον το μαλάκα. Πόσο πιο χύμα να στο πούμε;

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.
    ο πρωην σου καλη μου δεν σε ζηλευε επειδη σε γουσταρε τοσο πολυ, σε ζηλευε γιατι εχει εναν τεραστιο εγωισμο.
    και μονο για την βιαιη συμπεριφορα του, επρεπε να φυγεις τρεχοντας, ακομα κι αν δεν ειχε συμβει τιποτε αλλο.
    εσυ ομως οχι μονο εμεινες, αλλα τον παρακαλας να γυρισει πισω μετα απο καθε κερατο που σου ριχνει (γιατι αυτο κανει οταν εξαφανιζεται, αν ακομα αναρωτιεσαι), ΔΕΝ σου προσφερει οσο σεξ θελεις, σε προσβαλει, σε υποτιμα για να μπορει να σε εχει του χεριου του και να νομιζεις οτι σου κανει πολυ μεγαλη χαρη που ασχολειται ακομα μαζι σου, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, γιατι εισαι πολυ ανασφαλης για να καταλαβεις οτι δεν σου αξιζουν τετοιες συμπεριφορες κι οτι μπορεις να εχει ομορφες σχεσεις με αγορια που θα σε λατρευουν και δεν θα σε υποτιμουν.

το προβλημα με το οτι καθεσαι ακομα σε αυτην την ιστορια στην ηλικια που εισαι, ειναι οτι οσο περισσοτερο ασχοληθεις, τοσο περισσοτερη ανασφαλεια θα μαζεψεις κι αυτο θα καταστρεψει ΚΑΙ τις πιθανες μελλοντικες σου σχεσεις.
    φυγε ΧΘΕΣ και κατσε αργοτερα να αναλυσεις τα πως και τα γιατι, ΜΑΚΡΙΑ απο αυτον τον ΠΑΠΑΡΑ.

οπως ειπε και η σονια, αυτος δεν γινεται να βρει τον δασκαλο του απο εσενα.
    κι αυτο, γιατι εισαι ηδη πολυ ανασφαλης και δεν εισαι ουτε για "παιχνιδακια" σε παπαρες, ουτε για να του κανεις την μοιραια. σε παιζει οπως θελει και τον παρακαλας.
    ασχολησου με το πως θα φυγεις οσο πιο μακρια γινεται. δεν ειναι για τα κυβικα σου η βλακεια που εχει στην κεφαλα του...
    τον δασκαλο του θα τον βρει απο το φτυσιμο που θα φαει απο γυναικες που ξερουν τι αξιζουν και ποσο λιγος ειναι.

Senior Member
    Τι να κερδίσει από αυτό το παιχνίδι βρε Γιώργο; Αφού αυτός είναι μανούλα στο να τη χειρίζεται και να την παίζει. Απέξω κι ανακατωτά τα ξέρει αυτά τα παιχνίδια. Απλά θα του τονώνει κι άλλο τον εγωισμό και η κοπέλα θα βασανίζεται έτσι και θα πληγωθεί στο τέλος χειρότερα. Τσάμπα χάνει τον καιρό της.
    Όπως λες κι εσύ, υγιή σχέση δεν έχει να περιμένει. Εγώ το ξαναλεώ, να κόψει κάθε επαφή και πάμε για άλλα!

george1520
    Guest
    Ειμαι της αποψης ότι καλύτερα να προβληματιζουμε τον αλλον και να αποφασίζει ο ίδιος (κατι που ηδη ξέρει) γι'αυτό έκανα και την πιο πάνω συζήτηση. Η έτοιμη τροφή συνήθως καταλήγει στα σκουπίδια γιατί είναι στην φαση που οτι και να ακουσει εχει την ανάγκη να τον δει να επιστρέψει..

Οπως και να εχει, ολοι σου λεμε το ιδιο. Ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Η ζωη είναι ωραία, δεν θα χαλιομαστε για να ικανοποιήσουμε το εγω του οποιουδήποτε.

Κουκλιτσα μου ομορφη καλη σου μερα!κ παιδες επισης!γμωμη μου να το ληξεις εξωτερικα κ να μην κανεις καμια κινηση προς το μερους του,ουτε να δεχτεις τυχον κιμησεος του!εχει χαλαρωσει η ολη φαση κ εσυ απο μεροθς σου απο ολα οσα διαβασα εισαι συνηδειτοποιημενη κ δοτικη αλλα πιστευω δεν αξιζει αλλη προσπαθεια!προφανως σε παιζει μιας κ αποδεχεσαι τις συνεχομενες επιστροφες σου!
    Μεσα σου κλαψε οσο θελεις,θυμισου ολα τα καλα αλλα κ ασχημα που σας εφτασαν ως εδω...αλλα ολα αυτα μεσα σου!εχεις δικαιωμα κ υποχρεωση στον ευατον σου να βγεις εξω να γεμισεις θετικη ενεργεια!επικεντρωσου ως προς την σχολη που θελεις να περασεις κ με τον καιρο θα γνωρισεις καποιον αλλον...οσο κρατησει κ με αυτον αλλα ποιοτικα κ αστο παλι,ληξτο...ετσι ειναι οι σχεσεις!καποια στιγμη μεγαλωνοντας θα βρεις κατι καλο κ θα σταθεροποιηθεις!τωρα ειναι ο 1ος ερωτας σου κ λογικο ειναι να σε ποναει!
    Πολυ κακη συμπεριφορα απο μερους του παιζοντας μαζι σου,εχοντας βιαιες συμπεριφορες κ ανασφαλειες επισης!
    Αυτος φταει που δεν τα εχει καλα μεσα του κ δεν σεβεται το γεγονος οτι εισαι διπλα του να τον στηριξεις αντι να απομακρυνθεις!
    Απο μερους μου κ φιλικα παντα...ληξτο χτες...κ αυτα περι σοσιαλ ρε παιδακι μου...δεν τα καταλαβαινω!αν καππιος αγαπαει λεει:ελα εδω θελω να βρεθουμε,δεν σηκωνεις τηλ?ερχεται σπιτι σου κ χτυπαει το κουδουνι...ομορφα πραγματα κοιταζοντας ο ενας τον αλλπ στα ματια!αυτος προφανως δεν εχει τα κοτσια με τα οσα σου εχει κανει κ παιζει σαν παιδακι αντι να συμπεριφερεται οριμα ως συνεσταλμενος εφηβος!
    Καλημερα κ παλι!κρατησε μονο 2 πραγματα!...1.κυριο μελημα σου η σχολη στην οποια θελεις να περασεις,κρινεται το μελλον σου απο ολο αυτο κ 2.κλαψε μεσα σου κ μονο κ εξω τερματισε το!

Παιδιά ,είστε όλοι πολύ σωστοί απεναντι στο θεμα μου και αντικειμενικοί όπως το ήθελα και το περίμενα και σας ευχαριστώ πολύ!! .Γιατί ,όσο πιο πολλά διαβάζω και βλέπω τι γίνεται σαν να μην είμαι εγώ που το ζώ,τόσο το καλύτερο να μην ενδώσω σε καμία άλλη κίνηση του.. . Αυτά ,που εμένα με τάραξαν σαν γεγονότα δεν είναι τόσο οι συνεχείς επανασυνδέσεις που θα πρεπε βέβαια να με ταράξουν και με το παραπάνω αλλα τα βίαια ξεσπάσματα , η δυσκολία διαχείρισης του θυμού του που δεν είχε μάθει να ελέγχει τα νεύρα του καθόλου( πράγμα που απο μόνο του χωρίς ιατρική βοήθεια δεν φτιάχνεται) και παρόλο που με χτύπησε που το έβλεπα πως φέρεται σε καβγάδες ορισμένες φορές ,τον συμβουλευα οτι αυτο δεν ειναι σωστο και θελει βοήθεια δεν πρέπει οτι ,και να γίνει να ξεσπάς έτσι . Πές ,οτι ειχες οικογενεια αργότερα μαζί μου θα με χτυπούσες ή θα σήκωνες χέρι επάνω μου τόσο απροκάλυπτα για τον οποιοδήποτε λόγο ? . Φυσικά , δεν το αποδεχόταν και ξεχνιόταν όλο το σκηνικό κάθε φορά. Επίσης, το γεγονός οτι κάθε τρείς και τόσο ,είτε για δήθεν "πλάκα "είτε άλλοτε σοβαρά μου έλεγε " γιατί δε με λές και ποτέ ωραίο" . Πιστεύω για έναν άνδρα, αγόρι που εχει σώας τα φρένας αλλα και για μια κοπέλα αυτά τα λόγια δεν λέγονται εκτός κι αν όντως υπάρχει σοβαρό θέμα . Στην περίπτωση μας ομως, όπως σας περιέγραψα και εσώρουχα είχαα πάρει και διαθέσεις είχα και γενικά αισθανόμουν πολυ άσχημα οτι τον πίεζα κιόλας ..εγώ τι θα πρεπε να πώ δηλαδή ? . Εχω στενοχωρηθεί τοσο πολυ βρε παιδια γιατί όσο και να λές δεν αξίζει, ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσα και πάλι με αφήνει πιστεύοντας κιόλας οτι κάνει αναμφισβήτητα το σωστό γιατι ξενέρωσε με όσα ειπώθηκαν και έγιναν αυτή τη φορά. Υποτίθεται, θα περιμέναμε μαζί τα αποτελέσματα μου στο τέλος του μήνα να χαρεί στο πλάι μου, τα γενεθλια μου που πλησιάζουν έχω και ένα ορμονολογικό θέμα και απο όλο αυτό το ξαφνικό που μου έκανε πάει απο το κακό στο χειρότερο και το ξέρει.. και με άφησε πάλι μόνη.

george1520
    Guest
    Δεν είσαι μόνη.. Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς. Μακριά απο τοξικούς ανθρώπους. Διαβασε εκατό φορές αυτό που έγραψες:

τα βίαια ξεσπάσματα , η δυσκολία διαχείρισης του θυμού του που δεν είχε μάθει να ελέγχει τα νεύρα του καθόλου,με χτύπησε

Ελενααα εκτος των 2 σημειων που στο τελος του σχολιου μου...σου τονισα...πρεπει να σου τονισω κ ενα 3ο:φροντισε τον ευατον σου τοσο ψυχολογικα αλλα στην παρουσα φαση να εχεις διπλα σου εναν καλο γιατρο να σε κανει καλα πληρως,ως προς το ορμονικο προβλημα που αναφερεις!
    Γενικοτερα στηριξου στις δυναμεις σου κ διαβαζω μολις οτι βλεποντας το απο τη δικη μας πλευρα...βλεπεις ποσο λαθος ειναι να το συνεχισεις!
    Κοφτο κ κρατησε μεσα σου οσα καλα περασατε!μην τον μισησεις κ αν μπορεις να τον βοηθησεις ειμαι σιγουρος θα το κανεις αν στο ζητησει!
    Προτιστως κοιτα τον ευατον σου κ μπαλωσε τις πληγες σου!οτι σου εγραψα πιο πανω...κλαψε πονεσε για παρτη σου αλλα εξω οφειλεις να δειχνεις καλα κ να θεσεις ασπιδα ως προς τον ευατον σου!
    Καλο ειναι να αναγνωρισει καποια στιγμη ο πρωην σου το θεμα που εχει κ να μαθει να το διαχειριζεται ομαλα!θες απο μονος η με την παρεα των δικων του ανθρωπων?θες με ψυχολογικη υποστηριξη?παντως πρεπει να γινει!
    Εσυ προχωρα μπροστα κ κοιτα το μελλον σου ως προς την σχολη,κοιτα την ψυχολικη σου διαθεση κ επισης να λυσεις το θεματακι σου το ορμονικο!
    Αντε μικρουλα κ παρε τα πανω σου!
    Εχεις πολλα στραπατσα να φας στη ζωη!μην σε παιρνει απο κατω!εδωσες πηρες,τελειωσε...παμε παρακατω!
    Προχωρα με οτι εχεις στην παρουσα φαση,τον ευατον σου δηλ κ αν ειναι κατι καλο να ερθει καλως να ερθει...θα ερθει κ γρηγορα πιστευω!εσυ κοιτα να παρεις τα πανω σου κ τιποτε αλλο!!!

Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω κάποια στιγμή..απλά βρε παιδιά ήταν και ο πρώτος μου και φοβάμαι οτι θα μου είναι πολύ δύσκολο να αισθανθώ ασφάλεια στο σεξουαλικό κομμάτι με κάποιον . Φοβαμαι ,οτι όποιος άλλος ερθει δε θα με προσέξει σε αυτό το κομμάτι , κάτι φοβίες περίεργες αν και πιστεύω οτι είναι παροδικές αλλά ποιά η γνώμη σας σε αυτό ? :(

george1520
    Guest
    Όλα είναι μέσα στο κεφάλι σου. Υπάρχουν πολλα αξιόλογα παιδιά. Πάρε τον χρόνο σου, ζήσε τον χωρισμό και θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις ο επόμενος. Αγάπησε τον εαυτό σου και απαίτησε να σε σέβονται. Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.

Πότε έχεις γενέθλια να σου ευχηθώ εγώ;

Εύχομαι να βρώ κάποιον, και όχι χωρίς ελαττώματα αυτό δεν υφίστανται για κανέναν . Αλλά κάποιον που θα θέλει να τα αγαπήσει τα δικά μου και εγω τα δικά του και να είναι εκεί όπως και να χει :/.. 2 Σεπτεμβρίου χαχα ^^ και λίγες μερες πριν θα μαθω αν περασα στη σχολη μου !! Οποτε ελπίζω να με γεμίσουν χαρα αυτά τα γεγονότα . Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως μου δίνετε πολύ δύναμη!!

Εισαι μικρη ακομα κ εχεις δικαιωμα να γευτεις τη ζωη κ τον ερωτα!αλλωστε κ απο τα γραπτα σου φαινεσαι αρκετα οριμη!σαφως κ ο πρωτος ερωτας μενει,κλειστον καλα μεσα στην καρδια σου κ να ξερεις εισαι τυχερη κ συρος συναμα που η 1η σου φορα ηταν σε μακροχρονια σχεση κ οχι μια ξεπετα η κατι επιπολαιο!
    Επουλωσε τις πληγες σου κ σιγουρα χωρις να το καταλαβεις θα βρεθει αυτος που θα σε κερδισει!σιγουρα ια εχει ελαττωματα οπως ολοι μας,θα υπαρξου εντασεις κ τσακωμοι αλλα εχοντας ο ενας τον αλλον θα ξεπεραστπουν...οτι καλυτερο σου ευχομαι κ απλα απολαυσε τη ζωη,το υπολοιπο του καλοκαιριου!
    Κ οταν με το καλο εχεις που θα εχεις δηλ καλα νεα οτι περασες στη σχολη που θελεις,σχολιασε να μοιραστουμε τη χαρα σου!!!

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast