Results 1 to 15 of 172
-
19-08-2019, 01:32 #1
Δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το τελειώσω οριστικά μαζί του!!
Καλησπέρα σε όλους και ολες. Είμαι, 19 ετών και βρίσκομαι σε μια άκρως τοξική για τη λογική μου(πλέον) , αλλά και των γύρω μου σχέση. Σχέση 4.5 χρόνων με συμμαθητή . Το θέμα μου, είναι οτι ο άνθρωπος αυτός με ζήλευε αφάνταστα και παθολογικά εως και τις αρχές της 3ηςλυκείου, δυστυχώς έκανα πολλά απο όσα μου ζήταγε να ντύνομαι πιο σεμνά κτλ (μέγα λάθος) όμως το άφησα να συμβεί για να είναι καλά. Στην 3ηλυκειου ..λόγω συνεχών τσακωμών απο τις πανελλήνιες με χωρίζει τα χριστούγεννα ξαφνικά .Δήθεν ,ήθελε χώρο χρόνο και φίλους και τα έμπλεξε με κοπέλα απο το τμήμα του. Τον συγχωρώ και παράλληλα δικαιλογώ, πηγαίνουμε διακοπές και δυο μήνες μετά φεύγει για σπουδές σε άλλη πόλη μια ώρα μακριά απο Αθήνα. Απροσδοκητη τροπη για μενα ,αλλα εγινε. Ως εδώ ειναι το ζουμί της ιστορίας, απο εκεί και έπειτα ξεκινά ένας γολγοθάς προσωπικός μιάς και βιώνα ταυτόχρονα προσωπική απογοήτευση αφου ,δεν μπήκα για 10 μορια στη σχολη που στοχευα και θα περιμενα αλλη μια χρονια για να εισαχθω(χωρις νεα εξεταση). Τον πρωτο μηνα ενα περιστατικο με συμφοιτητριες του ηρθε να ταραξει τα νερα μας ξανα !.εκαναν κατι αιτηματα δυο δυο για να μσ νευριασουν και τα επαιρναν πισω ..διαπληκτιστηκαμε νευριασε και δεν μου σηκωνε τα τηλεφωνα ενω εκλαιγα και παρακαλαγα να με ακουσει και οταν απαντουσε μου ελεγε εμμεσα οτι ενοχλώ και μεσα απο μνμτ στο φβ οτι καλυτερα να το ληξουμε εκει που ειναι. Αφου , οι μερες περνουσαν χωρις νεα του τον αφησα χωρις να πιεζω και συνεχισα τη ζωη μου, σε ενα μηνα ομως ειχαμε φτασει στο σημειο να πεφτει στα γονατα να παρακαλα κλαμμενος με τα πολλα τον δεχτηκα πισω γιατι τον αγαπουσα. Οι μήνες κυλάνε και οι τσακωμοι είναι κάπως συχνοί αλλά για χαζομάρες οπως και στις διακοπές που πήγαμε και κατα την αποψη του κατεβασαμε ΠΑΛΙ ΡΟΛΆ . Με ξαναχώρισε για τριτη φορα ,μεσα απο ΜΥΝΗΜΑΤΑ χωρις να ξερω πως και τι
Καθώς, με δικη μου πιεση αποκαλυφθηκε .
Δεν δεχεται ειπε, να ξαναπροσπαθησουμε γιατι παλι τα ιδια θα εχουμε ,εγω εχοντας αλλη γνωμη του ειπα οτι δεν παει ετσι οποτε σου τη βρονταει σηκωνεσαι και φευγεις?. Με αποπηρε και με εγραφε ,του ειπα ευχομαι να μη το μετανιωσεις σε αγαπω! εν τελει αφου ,τον μπλοκαρα απο ολα τα σοσιαλ ,μου στελνει απο ψευτικο προφιλ οτι θα ειναι καλυτερα ετσι και θα το διαπιστωσω και οτι με αγαπαει και να τον ξεμπλοκαρω να βλεπει τι κανω (τραγικό)..και η κουβεντα συνεχιζοταν ως και προχθες μεχρι που προχθες το βραδυ στο τελευταιο μηνυμα του που ηταν μια λεξη "nai"απεναντι σε κατι ακρως σοβαρο που ρωτησα μετα απο 12!! ωρες αποφασισα να μη διαβασω και να μη γραψω τιποτε αλλο εχουμε να μιλησουμε δυο μερες. Τι με συμβουλευετε να κανω και πως να φερθω? Τι πιστευετε πως συμβαινει ? Να επισημανω οτι δεν ειναι λιγες οι φορες που μου λεει οτι δεν του προσφερω επιβεβαιωση και οτι εχει βαια ξεσπασματα και εχει σηκωσει χερι σε μεγαλο καβγα!! Τι μπορει να σημαινει ? (Γιατι πιστεψτε με δεν ισχυει ..θελω να κανουμε σεξ 24 ωρες το 24ωρο σε αντιθεση με εκεινον αλλη ιστορια αυτη..). Θα κανει κινηση να μιλησει λετε? Συγνώμη , για το σεντόνι απλά θέλω να δώσω καποια σκηνικα που ηταν τα πιο βασικα πιστευω για το που βρισκομαστε τωρα!! Ευχαριστω για την κατανοηση και περιμενω συμβουλες !!
- 19-08-2019, 01:34 #2WhyAlwaysMe?Guest
Λήξε το χθες!
19-08-2019, 01:40 #3
Και η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο απο ολα με ειχαν προβληματισει τα βιαια ξεσπασματα σε καβγαδες...αλλα με εκανε να πιστευω οτι δεν υφιστανται και οτι αυτο δεν ειναι χτυπημα ή οτι τον νευριασα και το εκανε. Αυτο με την επιβεβαιωση τι μπορει να σημαινει ?:/
19-08-2019, 01:43 #4
19-08-2019, 01:44 #5
οι περισστεροι διαλεγουν σχεσεις σαν αυτες σαν να τους απωθει οτι δεδομενο και αν δε τους απωθει το βλεπουν φιλικα αρα προκοπη απο ερωτικες σχεσεις δε θα δεις...
19-08-2019, 01:56 #6
Θα ηθελα απλά να καταλαβω τι σκεφτεται και πως θα μπορουσα να παιξω εγω μαζι του αντι να παιζει εκεινος ρε παιδια εστω και μια φορα ..τι διαολο κανει καθε 5 μηνες?
19-08-2019, 02:02 #7george1520GuestΚαλησπέρα..
Από την μια λες ότι ο φίλος σου ζήλευε αλλα μετά αυτός που την κοπάνησε για να κάνει αλλη σχέση ήταν αυτος (τροφή για σκέψη). Επιστρέφει και εσύ τον δέχεσαι πίσω.
Σε ξαναχωρίζει και εσυ παρακαλάς ( Λάθος: Πότε δεν παρακαλάμε κανένα. Όταν παρακαλάς κάποιον να μην φύγεις τον απωθείς.Αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι!). Περνάει ο ένας μήνας και καταλαβαίνει ότι το σιγουράκι του (εσύ) υπάρχει πιθανότητα να την κοπανήσει. Ρίχνει το κλαματάκι του και εσυ ΠΑΛΙ τον δέχεσαι πίσω. Φαντάζομαι δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια απο πλευράς του (Λάθος). Όταν κάποιος φεύγει απο κοντά μας (για δεύτερη φορά) δεν τον δεχόμαστε πίσω αμέσως. Πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι δίπλα σου. Δεν θα είσαι εσύ εκει να περιμένεις πότε θα κάνει εμφάνιση. Σε θεωρεί δεδομένη. Αρά μια ζωή θα είσαι με τον φόβο ότι θα φύγει (γιατί αυτό του έμαθες! Ότι είσαι πάντα εκεί). Και τώρα πάλι έφυγε. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Είμαι υπέρ να θεωρούμε κάποιον δεδομένο. Δεν είναι ωραίο να έχουμε τον άλλον στο άγχος και στην αμφιβολία. Είμαι αντίθετος όμως τον να θεωρούμε τον άλλο Σίγουρο.
19-08-2019, 02:05 #8
Εχεις απολυτο δικιο..η αληθεια ειναι οτι ημουν παρα πολυ επιφυλακτικη μαζι του οταν του ειπα το ναι και τον αφησα να πιστευει στο γεγονος οτι ηθελα ελευθερη σχεση κατι που δεν ημουν εγω και ειχε παθει πλακα δεν ηθελε ουτε κατα διανοια το επαιζα φιλελευθερη κατι που αν κρινω απο τις συμπεριφορες του θελει αλλα δε το βασταει η υποληψη του καθως φαινεται..και φυσικα αφου εγινα αυτη που ημουν κουραστηκε παλι και τα βροντηξε
19-08-2019, 02:09 #9george1520GuestΈφυγε γιατί ξέρει ότι όταν γυρίσει το κεφάλι πίσω.. Εσύ θα στέκεσαι εκεί να περιμένεις. Αν θεωρείς ότι σου αξίζει.. Τότε πάρε και μια καρέκλα, μην πονέσεις και τα πόδια σου :)
19-08-2019, 02:10 #10
θυμασαι μια φραση που ειχε πει ο ρομπιν ουιλιαμς για τους αντρες το αιμα λεει παει η στον εγκεφαλο η στο πουλι τους θυμαμαι πχ τον εαυτο μου στο γυμνασιο ψιλοομορφος τοτε σε κατασταση μεγα γραψαρχιδισμου με ειχαν καψουρευτει ολα τα μοντελα της ταξης πολες φορες σκεφτηκα τοτε τι στο καλο εκανες και σε τι κοσμο βρισκοσουν ε τωρα ειναι ζωη αυτη? οτι αγνωεις να σε κινηγα σαν τρελο? σαααακη
19-08-2019, 02:20 #11
Δηλαδη με λιγα λογια σε ενα μηνα πισω στα ιδια παρακαλια? Γιατι ειπε οτι δεν φταιει κανεις που φευγω τωρα απο αυτη την κατασταση απλα δεν το βλεπεις δεν παει ειπε ολο τσακωνομαστε ..το κακο δεν ειναι αυτο αλλα οτι δεν καθεται να το παλεψει αυτο ενω εγω εσκισα την καρδια μου πολλες φορες για εκεινον και την εραψα.
19-08-2019, 02:24 #12george1520GuestΔεν μπορούμε να ξέρουμε πως λειτουργεί ο καθένας. Όταν θα κάνει αυτό που θέλει και του περάσει(γιατί σίγουρα έχει λόγο που σε χώρισε) ή όταν φάει τα μούτρα του θα επιστρέψει στο σιγουράκι του.
Απο τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω ότι θες να γυρίσει.. Βάλε όμως τα πράγματα κάτω. Τι ακριβως θες απο αυτή την σχέση. Και τι είναι ικανός να δώσει.
19-08-2019, 02:28 #13
το κακο ειναι ο αρχων του κοσμου αυτου αν το εχεις καταλαβει αρα για να βρεις καλο πρεπε να σκεφτεις σαν εξωγιηνος.
19-08-2019, 02:29 #14
Βασικά ,δεν ξερω και να θελω αν πρεπει να γυρισει ..οταν ενας ανθρωπος αντι να προσπαθησει σε πεταει ακομη μια φορα πως να σου κανει διαθεση και να επιστρεψει ουτε στον ερωτικο τομεα τελευταια δεν εδειχνε διαθεση τυψεις θα αισθανομαι αν γυρισει θα νιωθω οτι πιεσα για να γινει..απλα θελω να δω πως το βλεπετε εσεις . Σιγουρα κατι τον πειραξε τελειος δεν ειναι κανεις αλλα και εκεινος δεν ηταν επισης η αγαπη μου ωστοσο τα νικησε ολα για χαρη του..τι να πει κανεις? :/
19-08-2019, 02:31 #15george1520GuestΤι θες πραγματικά; Ρώτησε τον εαυτό σου πρώτα και πες. Τι θες πραγματικά (τι σου αξιζει ε!!);