Results 46 to 60 of 172
-
19-08-2019, 21:50 #46george1520Guest
- 19-08-2019, 21:59 #47
Εννοείται και θα σας το πώ !! Με βοηθήσατε πολυ, με αυτα που μου ειπατε και ενιωσα πολυ καλυτερα . Να στε καλα !!
19-08-2019, 22:03 #48george1520GuestΓια τώρα.... Οσο περνάνε οι μέρες ομωςςςςςςςς;;;
20-08-2019, 07:51 #49
μια χαρα θα σε προσεξουν, να μην φοβασαι τιποτε.
οταν γνωρισεις ενα αγορι που πραγματικα θα το θελεις, θα σε θελει και θα σου φερεται καλα, θα δεις οτι θα νοιωθεις ασφαλεια μαζι του και ΜΕΤΑ θα προχωρησεις στο σεξ.
αν δεν νοιωσεις καλα εσυ, αστους να χτυπιουνται οσο θελουν. δεν ειναι υποχρεωτικο το σεξ. πρεπει να σου βγει κι εσενα η επιθυμια.
21-08-2019, 01:01 #50
Ευχαριστώ για τις συμβούλες , μακάρι όλα να πάνε προς το καλύτερο για όλους εμάς που ταλαιπωρούμαστε έτσι..
21-08-2019, 06:13 #51
21-08-2019, 16:22 #52
Απλα ..επειδη τον εχω ζησει σε πολλα σταδια . Απο εκει που ζηλευε παθολογικα με ειχε αποκοψει με τον τροπο του απο παρεες κλπ απο σοσιαλ μιλαμε τωρα 1 μιση χρονο πριν με τη συμφωνη θεληση και των δυο οχι μονο της δικης μου ξαφνικα με εβγαλε φταιχτρα οτι αυτος ειχε φιλους και πως κατηντησε ετσι οτι δεν τον επιβεβαιωνω (εν καιρώ πανελληνιων) . Απλα οτι συμφωνουσαμε οποτε δεν του εκανε στις περιστασεις και τις διαθεσεις που βιωνε την εκανε με ελαφρα . Βρε παιδια αυτο που δεν μπορω να προσδιορισω ειναι τις διαθεσεις του καθολου ομως. Πιο συγκεκριμενα, καθε φορα οταν το παει στο χωρισμο λεει ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ : "μαλλον απο οτι καταλαβαινω εγω και επειδη το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι τοσα χρονια δεν μας βγαινει και το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα ηρεμησουμε ποτε " και κατι τετοια ..και του λεω αρα θες να χωρισουμε μαλλον προς τα εκει παει αρα χωριζουμε ναι ή οχι? Ξερεις οτι δεν μπορω να το πω ετσι ΛΕΕΙ . Ξερω, η συμβουλη ειναι μια μακρια του απλα μονος του ερχεται μονος του φευγει και να πεις οτι δεν ξερει σε ποια επιστρεφει ..? . Σημερα το μεσημερι ειχα μια κληση απο αποκρυψη δεν ξερω αν ηταν εκεινος . Αυτο που με τσαντιζει περισσσπτερο ειναι η αχαριστεια και η αναισθησια ! . Αφηστε δε που ψιλιαζομαι οτι επειδη μια ομαδα μπασκετ του εκανε προταση να παιξει επι πληρωμη εκει που σπουδαζει με.μονη προυποθεση οτι δε θα μπορει να κατεβαινει στην ιδια συχνοτητα οπως πριν να με βλεπει και το σκεφτοταν βεβαια ηθελε να δειξει οτι δε τον νοιαζει αλλα το καταλαβαινα . Μαλιστα μου ειχε πει οτι αν περασεις εσυ εξω σε επαρχια θα δεχτω :/ ..τι να πω με ποναει πολυ αλλα ολα για καποιο λογο γινονται!!
21-08-2019, 17:13 #53george1520GuestΟταν χωρίζουμε και είμαστε εκει κολλημένοι.. ψάχνουμε αφορμές για να συνεχίσουμε να είμαστε κολλημένοι. Οπως εδω. Σε πηρε κάποιος απόκρυψη , αμέσως ίσως ειναι αυτός. Κι αν ειναι; Οτα θες να μιλήσεις στον αλλον, οταν θες να ακούσεις τον αλλον δεν κρύβεσαι. Μην ενθουσιαζεσαι με το παραμικρό..
Αυτο με το μπάσκετ δεν το κατάλαβα..
Παρέες εχεις γενικά; Φίλους;
21-08-2019, 17:40 #54
Απλα επειδη παλαιοτερα οταν με ειχε ξαναχωρισει ..με επαιρνε με αποκρυψη καποιες φορες οταν του ειχα κοψει επαφη νομιζω οτι κανει κατι τετοια και τωρα,χωρις βεβαια να το ξερω 100% εννοειται απλα δεν με παιρνουν σπάνια με αποκρυψη. Οταν συμβαινει ,συνηθως ειναι σε κατι τετοια διαστηματα γι αυτο. Εννοω οτι επειδη εκει που ειναι στην επαρχια που σπουδαζει εχει κανει γνωριμιες κλπ και του αρεσει πολυ το μπασκετ και παιζει και καλα καποια ομαδα ερασιτεχνικη δε θυμαμαι καλα του προτεινε να παιζει και να πληρωνεται οχι κατι το ουαου αλλα θα παιρνει κατι και θα κανει και κατι που του αρεσει αλλα αυτο θα σημαινε οτι δε θα μπορουσε να κατεβαινει για να βλεπομαστε καθοτι οι αγωνες θα ειναι τα ΣΚ και ετσι θα ηταν πολυ δυσκολο το μεταξυ μας και λεω μηπως του ηρθε κουτι η ολη κατασταση τωρα. Εκμεταλλευτηκε την αφορμη οτι κατεβασαμε "ρολά" κτλ για να του ειναι πιο ευκολο .. . Δεν ειμαι ατομο με πολλους φιλους και φιλες γενικα ειμαι πολυ επιλεκτικη και κλειστος χαρακτηρας, εχω παθει και στραπατσα απο φιλες διαφορα και δεν εμπιστευομαι οποιον γνωρισω αμεσως . Εχω μια φιλη ,εδω και 6 χρονια απο το σχολειο με την οποια για χαρη αυτης της σχεσης χαθηκαμε πολλες φορες αλλα οποτε τη χρειαζομαι ειναι εκει . Εχω τα ξαδερφια μου με τα οποια ευτυχως εχουμε τις ιδιες ηλικιες και περιμενω να ξεκινησει και η σχολη μου..:(
21-08-2019, 17:55 #55george1520GuestΝα σου πω είμαι ένα περίπου στην ίδια φάση με σένα. Εννοώ χώρισα πρόσφατα (για αλλους λόγους αλλα οκ). Όταν μένω σπίτι το μυαλό ανακυκλώνει τα γεγονότα. Προσπάθησε να γεμίσεις την μέρα σου με διάφορες ασχολίες για να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ και να ρίχνεις ευθύνες σε σενα (σίγουρα το κάνεις γιατί είσαι στο πρώτο στάδιο του χωρισμού). Βγες με τα ξαδερφια σου και αυτή την φίλη και σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Σου έχω πει ότι συμφωνώ με τα παιδιά ότι καλύτερα μακριά του γιατί δεν σου φέρθηκε καλά και αν είναι "γραφτό" να είστε μαζι θα πρέπει να γίνει σωστά. Να μάθει αυτός να σέβεται. Αλλα περισσότερο πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Δεν κάνουμε στην άκρη τους φίλους μας για κανένα (το έχω κάνει κι εγω) ο άλλος ( η σχέση μας δεν είναι ολος μας ο κόσμος).
Γενικά σαν άτομο μπορεί να σε πλησιάσει κάποιος; (για τους φίλους εννοω).
21-08-2019, 18:27 #56
Βασικα την πρωτη φορα που το ειχε κανει ηταν οτι χειροτερο μου ειχε συμβει ειχα χασει 7 κιλα σε μισο μηνα ειχα γινει ρακος ..και ειχα και πανελληνιες στο ιδιο μετωπο να αντιμετωπισω ωστοσο βρηκα δυναμη ψυχης και για τον στοχο το παλεψα και μπορω να πω βγηκα νικητρια ασχετα με το αν εχασα για 10 μορια την 1η επιλογη . Η βαθμολογια ηταν πολυ καλη για οσα περασα . Τωρα, που ειναι η τριτη φορα που με αφηνει, το πηρα αρκετα πιο ψυχραιμα απλα στενοχωρηθηκα παρα πολυ ψυχικα γιατι δεθηκα ξανα και εγκεφαλικα γιατι δε τον ενοιαξε καν να βρεθουμε , η σκεψη οτι δεν τον νοιαζει αν θα με ξαναδει , ή που μου απαντουσε καθε 10 με 12 ωρες με σκοτωνει καθε φορα με τιμωρει για καποιο λογο ισως και να φταιω σε πολλα ποιος ξερει πως νιωθει..αλλα δεν εφυγα ποτε απο το πλαι του. Αντιθετα, παρεμεινα και υπεμεινα πολλα αλλα ισως να μη του φτανει. Δυστυχως, το εκανα εκανα περα τους παντες απλα γιατι ενιωθα πληρης μαζι του σε ολα ,γεμιζε καθε κενο
...αλλα εκανα λαθος γιατι εκεινος μαλλον δεν περναγε τοσο καλα οσο εδειχνε:/.. . Κοιτα, ενω ειμαι κλειστος χαρακτηρας σε εναν καινουριο χωρο με νεους ανθρωπους θα κανω κινηση να γνωριστω και πιστευω αν με προσεγγισει καποιος ,απλα ειμαι κομματακι ντροπαλη και οχι τοσο εκδηλωτικη στις αρχες . Μου αρεσει να γνωριζω τον αλλο να δω τι ειδους ανθρωπος ειναι και μετα να αρχισω να ξεδιπλωνομαι. Το χειροτερο κομματι ειναι οτι εχω αρχισει να τον βλεπω στον υπνο μου και δεν παλευεται το περναω καθε φορα..ειναι και ετσι η περιοδος του αυγουστου που ολοι λειπουν και περναω μεγαλο μερος της μερας στο σπιτι. Αλλα το παλευω .. :(
21-08-2019, 18:37 #57george1520GuestΈχεις περάσει όλο αυτό την πρώτη φορά. Τον δέχτηκες με τοση ευκολία πίσω.. Αφου δεν σεβάστηκες εσενα γιατί να το κάνει κάποιος αλλος,; Τωρα που επιτέλους άρχισες να βλέπεις και τα δικά σου λάθη (που τον είχες σαν θεο σου), σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με σενα. Οτι κανενας άνθρωπος δεν ειναι η ζωη μας, ότι ειναι ενα κομμάτι που μας συμπληρώνει. Αρα ετσι στην επόμενη σχέση (ή και με αυτή) να εισαι πιο σωστή απέναντι στον εαυτό σου.
Τώρα θα ξεκινήσουν και τα μαθήματα και ασχολησε και με αλλα πράγματα. Θα γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους και οι σκέψεις θα ειναι περισσότερες. Όταν είσαι συνέχεια σε ενα σπίτι με μικρά διαλείμματα (για να βγεις με φίλους), η σκέψη ειναι μια. Αυτος ο άνθρωπος.
Η σχολή ειναι εκει που μένεις ή άλλου;
21-08-2019, 19:04 #58
Βασικα ειμαι παντοτς της αποψης οτι για να φτασει καποιος να κανει τετοια πραγματα κατι τον εχει ενοχλησει οντως μαλλον ισως να πιεζομουν και να μην μπορουσα να ανταποκριθω σε ανεμελιες και ζουζουνιες τοτε οσο θα θελε . Αυτο που με ειχε ενοχλησει δεν ειναι τοσο οτι ηθελε ενα διαλλειμα απο τη σχεση αλλα συγκεκριμενα απο μενα για να δοκιμασει κατι με μια αλλη δεν ξερω τι του προσφερε μεσα στις πανελληνιες κατι τετοιο ..αυτο ηταν που θεωρησα τραγικο βασικα περισσοτερο απο ολα... και οχι τοσο γιατι δε μπορουσε αλλο. Μου ορκιστηκε οτι τον αλλαξε ολο αυτο και δεν μπορω να σου περιγραψω με ποση λατρεια και αγαπη γυρισε πως μου εκανε ερωτα σχεδον εκλαιγε και μου κραταγε το κορμι τοσο σφιχτα δεν το χω ξαναζησει ποτε απο τοτε αυτο το πραγμα . Ηταν απιστευτο το αισθημα που μου ειχε βγαλει τοτε ειχα σαστισει. Ηταν η αγαπη και οχι τοσο η ευκολια να τον δεχτω εδωσα μια ευκαιρια αυτο..τη δευτερη φορα που συναιβει ομως να με διωξει παλι εκει δε μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου τι προσπαθουσε να κανει παλι υστερα ,απο ολα οσα ειχαμε περασει.. . Απλα περνουσα ομορφα και ειχα τοσα σχεδια γι αυτη τη σχεση δεν σταματησα να κανω ποτε βασικα. Η φιλη μου και ο ξαδερφος μου δεν τον ενεκριναν και απο το πρωτο περιστατικο μου ειπαν οτι ειναι κωλοπαιδο και δεν σεβεται καθολου σαλιαριζε μου ελεγε η φιλη μου με την αλλη σε ολο το αμφιθεατεο ενω εσυ ησουν σπιτι κανοντας απουσιες που χρειαζοσουν για το τελος και κλαιγοντας τι περιμενες απο αυτον? . Η σχολη μου ειναι αθηνα και αυτη που περασα αλλα εν τελει δε μου αρεσε και αυτη που εχασα τωρα βεβαια ολα ειναι ρευστα και μπορει να παω και επαρχια αλλα δεν θα με νοιαξει για το θεμα αυτο καθοτι δε φαινεται να τον ενοιαξε και εκεινον ποτε.. . Παντα σε στιγμες σημαντικες για μενα δεν ηταν ποτε εκει. Επισης να σου πω κι ενα περιστατικο που ειχε συμβει ειχε τυχει να γνωρισω μια συμφοιτητρια του στην αθηνα σε μια καφετερια ουτε καν μου τις συστησε μονες τους ηρθαν και πριν καν μου πει το ονομα της τον σκουνταει στον ωμο και μου λεει" δεν περιμενα το ατομο αυτο που ειναι ετσι στην παρεα να εχει τοσο μακροχρονια σχεση" ..τι σημαινει αυτο κουκλα μου? Ουτε καν σε ξερω και μου λες κατι τετοιο? Ασε που αυτος μολις τις ειδε τρελαθηκε απο χαρα με παρατησε λιγο πριν καθησουμε και πηγε να μιλησει..
21-08-2019, 19:15 #59george1520GuestΔωσε προτεραιότητα στις σπουδές σου τωρα. Είναι το μελλον σου. Αυτος ή αντρες υπάρχουν πολλοί. Δες που υπάρχουν κενα στην ζωή σου και γέμισε τα. Για να κρεμεσαι τοσο πολυ απο ενα άνθρωπο (που ξέρεις οτι ειναι λαθος) σημαίνει οτι θελεις δουλειά με τον εαυτό σου. Οι άντρες ελκύονται απο γυναίκες που μπορούν να ζήσουν και μονές τους. Που έχουν φίλους, που μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις μονες τους. Θα δεις πως οταν γινεις πιο δυναμική θα ειναι και διαφορετικά τα πράγματα στην ζωή σου. Κάθησε και γράψε σε ενα χαρτί τους στόχους σου. ακόμη και μικρούς. Τα σχέδια σου. Θα δεις οτι η ζωη σου δεν ειναι μόνο αυτος (ή οποιοδήποτε άνθρωπος). Οταν φεύγει κάποιος απο κοντά μας τον αφήνουμε.. αν γυρίσει τοτε ζυγίζουμε σωστα τα πράγματα και αποφασίζουμε αν αξίζει. Αν δεν γυρίσει τοτε απλά δεν αξιζε, δεν ηταν για εμας. Αυτος πάντως δεν ήταν για σενα. Αλλα ειναι η αποψη μου :).
* Ηθελα να σου στείλω ενα δικο μου περιστατικό με μήνυμα αλλα πρέπει να συμπληρώσεις 50 μηνύματα.. δεν πειράζει
21-08-2019, 19:42 #60
Εχεις απολυτο δικιο σε ολα . Αυτο πρεπει να γινει θέλοντας και μη γιατι μονο εγω βλεπω να χανομαι σε ολο αυτο εκεινος δεν δειχνει αισθηματα ουτε ενοχης ουτε αγαπης απεναντι μου. Απλα μου φαινεται τοσο απιστευτο οτι ενα ατομο που παρακαλαγε να εισαι μαζι σου ξαφνικα αποχωρει διχως να νοιαστει καν .Αυτο μονο ,ειναι το παραπονο μου ηταν πολυ κρυο αυτο .. . Ισως επειδη ειναι ο πρωτος ανθρωπος που εχω επενδυσει τοσα πολλα μαλλον. Ευχομαι να μου γινει μαθημα για τα επομενα. Σε ευχαριστω πολυ !! Και στειλε αμα θες να ξαλαφρωσεις και εσυ, η ψυχη δεν αντεχει και πολλα. Καλυτερα να τα βγαζεις να παιρνεις και γνωμες οπως εγω καλη ωρα και μου εκανε παρα πολυ καλο.