Results 76 to 90 of 172
-
23-08-2019, 22:10 #76
Η αληθεια ειναι πως ευχομουν να μη ξαναστειλει ωστε , να μη μπω σε πειρασμο τι να κανω ..μαλλον δε θα απαντησω. Δεν καταλαβαινω τι περιμενει απο μενα να του πω τι? Ναι ειμαι καλα ? Και μετα τι? Απορω ...τι σκεπτικο εχει . Αγαπητέ , george ακριβως αυτο με κραταει περισσοτερο απο ολα η βιαιη συμπεριφορα για να ειμαι ειλικρινης και οχι τοσο τα" φυγε-ελα "του . Whyalwaysme, πιστευω οτι αν καταλαβαινε οτι πραγματικα με χανει θα το εκανε αλλα θελει ρισκο για κατι τετοια που εγω δε το χω με τετοια οποτε μαλλον οχι.
- 23-08-2019, 22:12 #77WhyAlwaysMe?Guest
Όπα!
Σε κρατάει η βίαιη συμπεριφορά του?
Τι εννοείς?
23-08-2019, 22:15 #78george1520GuestΔεν θα άλλαζε Έλενα. Ισως για λίγο..
Αν καθήσεις και γράψεις τα θετικα του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του σε ενα χαρτι.. ακομη και βιβλίο να γράψεις... Μονο που έχει στα αρνητικά του βίαιη συμπεριφορά .. ολα τα θετικά του ειναι ασήμαντα.
Τι περιμένει απο εσενα; Απλα να απαντήσεις. Μετα τίποτα.. μπορεί ομως και να θελει να επιστρέψει.. μέχρι να φυγει παλι.
23-08-2019, 22:16 #79WhyAlwaysMe?Guest
23-08-2019, 22:17 #80
23-08-2019, 22:19 #81
23-08-2019, 22:23 #82george1520GuestΔεν ξέρω αν έχει.. δεν νομίζω να έχει σημασία. Απο την στιγμή που δεν σεβάστηκε τον άνθρωπο που είχε μαζι του και τον παράτησε τοσες φορες, χρησιμοποιει βια για να λύσει τα προβλήματα του ή για να επιβληθεί.. ολα τα αλλα είναι ασήμαντα ..
23-08-2019, 22:27 #83WhyAlwaysMe?Guest
23-08-2019, 22:32 #84
Εννοω οτι με κραταει πισω απο το να στειλω με συγκρατει γιατι ξερω πως δεν ειναι καθολου καλο.. . Απλα βρε παιδια , ξερετε τι σκεφτομαι μηπως νιωθει οτι δε τον θελω ξερω γω? οτι ενιωθε λεει οτι τον ειχα δεδομενο κτλ φυσικα αυτο απο πλευρας μου δεν ισχυε και δεν ειμαι και απο τις κοπελες που ζουζουνιαζουν πολυ κτλ κανω οτι πρεπει σε καθε περισταση και ιδιως μετα απο οσα εκανε δεν μπορει σε 4 μηνες ,να ειμαι τοσο δοτικη ξανα και πιστευω ηταν και σωστο και θα επρεπε να το καταλαβαινει. Δεν ηθελα να τον πληγωσω , απλα αμυνα ηταν οσον αφορα τον λογο που μου πε πριν μερες να το ληξουμε . Οσο για το βιαιος ,ναι ειχε πλημμυρισει τοσο απο θυμο που το εκανε οταν του ειχα πει οτι δε τον θελω πισω και οτι μιλαγα με τον "αντιζηλο" του απο την περιοχη μας και οτι θα βγαιναμε, ο οποιος σπουδαζει αλλου και ερχεται χριστουγεννα πασχα κτλ .. . Και οταν ειχε γυρισει πριν 4 μηνες με ρωταγε αν εχω κανει κατι με αλλομ εστω και φιλι για να σηκωθει να φυγει εκεινη τη στιγμη ,οποτε μαλλον και εκεινος ειχε χεσμενη τη φωλια ..τι να πω
23-08-2019, 22:34 #85WhyAlwaysMe?Guest
23-08-2019, 22:38 #86george1520GuestΑυτο που ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου για να δικαιολογησεις την συμπεριφορά του είναι λάθος. Το δικαιολογώ επειδή εισαι στην αρχή του χωρισμού.. αλλα άνοιξε τα μάτια σου. Μην παραμυθιαζεσαι. . Θες να είναι κάποιος μαζι σου γιατι σε εκτιμάει; Ή θες να ειναι μαζι σιυ επειδή σε θεωρει σίγουρη; Και να σε βαραει κιολας...
23-08-2019, 23:01 #87
Προσπαθω να καταλαβω απλα μηπως κανω καπου λαθος .. . Ξερετε , πιστευω η συνηθεια ειναι χειροτερη και απο τον ερωτα αυτο ειναι που μαλλον λειπει και στους δυο και τιποτα παραπανω ..
23-08-2019, 23:05 #88
Λοιπον κουκλιτσα γεια σου κ παλι!κ παιδες!!!διαβαζοντας τα τελευταια...ερχεται το αγορι σου κ ταραζει τα νερα σου!καλα κανει αυτος!εσυ του το επιτρεπεις κ δικη σου ειναι η λιμνη κ εσυ την οριζεις κ μονο!οποτε μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι!οσα σου εχουμε γραψει αυτοματως μπαινουν στην ακρη απο 1 μην του,του τυπου τι κανεις?δικαιολογημενα η καρδουλα σου φτερουγιζει κ παυεις να σκεφτεσαι αντικειμενικα κ λογικα!εγω σαν μεγαλυτερος σου,σαν εξω απο το χορο...θα σου πω κατι πολυ στοχευμενο που ισως δεν το καταλαβεις τωρα αλλαμε τα χρονια σιγουρα ναι!αυτον τον ανθρωπο στην παρουσα φαση με τα καλα κ ασχημα του...τον αγαπας?τον βλεπεις ως τον εναν που μπορειτε να προχωρησετε τη ζωη σας κ α κανετε οικογενεια?να αλληλοστηριχθει ο 1 στον αλλον κ να προχωρησετε!στον τσακωμο να μαλωσετε αλλα να τα ξανα βρειτε,να αναπνεει ο 1 για τον αλλον?η απλα επειδη ειναι ο πρωτος σου δεν μπορεις να κοψεις απο αυρον?να απογαλακτιστεις κατα καποιον τροπο?αν νιωθεις οτι μπορεις να στηριξεις τα αισθηματα σου κ να βλεπεις στο προσωπο του κατι σοβαρο να πας να τον βρεις,να μιλησετε σοβαρα,να του πεις τα καλα να κρατησει κ τα ασχημα να αλλαξει...κ το αναλογο αυτος σε σενα!αν ισχυει το 2ο οτι ως 1η σου σχεση ειναι κ δεν μποδεις να ξεκοψεις...κατσε μεσα κλαψε,ξεσπασε αλλα κοψε καθε ειδους επικοινωνια!δεν εχεις καιρο για χασιμο κ μπροστα σου εχεις τα νιατα σου κ την σχολη!δεν μπορει ο καθενας να παιζει μαζι σου!αν οντως λοιπον υον αγαπας για κατι σιγουρο...να πας να τον βρεις κ να του μιλησεις!αν ειναι εξυπνος θα το εκτιμησει!δηλ θα σου πει ναι ειμαι μεσα η ξερεις εγω δεν μπορω να στηριξω τετοια αποφαση!κ τοτε ως 2 ειλικρινη ανθρωποι θα τραβηξετε χωριστες γραμμες!αν βγαλει επιπολαιοτητα ισως γελασει,σε ειρωνευτει κ πει ψεμματα διχως να δωσει υποσχεσεις απλα να σμιξετε για λιγο κ φτου απο την αρχη!οποτε ερχομαι να απαντησω στο τιτλο του ποστ σου...δεν μπορεις η δεν θες να καταλαβεις αν πρεπει η οχι να το ληξεις?εισαι μικρη ακομα κ εχεις χαστουκια πολλα να φας απο τη ζωη!αν εχεις διπλα σου τον ανθρωπο σου καλως...δεν εχεις θα μαθεις να στηριζεσαι σε οσα εχεις στην παρουσα φαση!δεν θα το βαζεις κατω,θα ξανα σηκωνεσαι!καποια στιγμη θα βρεθει αυτος που θα σε εκτιμησει κ θα κλεισετε ως ζευγαρι με τη δικη σας οικογενεια!
Εσυ ομως στην παρουσα φαση τι βλεπεις σε αυτον τον ανθρωπο?εναν τελειωμενο κυκλο η βασεις για κατι κοινο μελλοντικα?
Ισως ακουστουν καπως στα αυτια σου κ στην καρδια σου!ισως δεν τα καταλαβαινεις οπως τα γραφω...αλλα πισυευω να χτυπησω το καμπανακι κ να σε κανω οπως κ οι υπολοιποι που μιλανε πολυ λογικα...να σου βγαλουμε το αισθημα της αληθειας κ αγαπης!
Οποτε κλεινοντας...σαν απαντηση στο μην του η του γραφεις θελω να μιλησουμε...η απλα κλαις,χτυπιεσαι,οτι θελεις κανεις αλλα δεν απαντας κ προχωρας παρακατω...ορισε εσυ το παιχνιδι!οκ μικρουλα!
Δυστυχως οτι εχει να κανει με αισθηματα κ καρδια ποναει!σου ευχομαι η καρδια σου να χτυπαει περισσοτερο απο ομορφες στιγμες κ οχι απο ασχημες περιοδους...
Γιωργος 38 χρονων!
23-08-2019, 23:13 #89george1520GuestΓιώργο.. συμβουλεύεις μια κοπέλα να παει να μιλήσει σε ενα άνθρωπο που ασκεί βία; Εγώ σου λεγ θα της πει ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. στην πρώτη διαφωνία της δίνει καμια και μετά τι; Αν δεν υπήρχε αυτο στην μεση μαζι σου κι εγω. Να προσπαθήσει. Αλλά απο την στιγμή που χρησιμοποιεί την βια για μενα εχει φαει ενα μεγαλο Χ. Αν θέλει να είναι μαζι της, να αλλάξει.. να σεβαστεί. Κανένας δεν ειναι πιονι για κανένα. Κανενας δεν ειναι σακος του μποξ για κανένα!!! Δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει. Αλλα κανεις δεν ξέρει.
23-08-2019, 23:26 #90
Θεωρω, οτι μετα απο το τελευταιο ειδικα που παλι με εδιωξε ετσι δεν υπαρχει κατι να σωθει .και να επιστρεψουμε ο ενας στκν αλλο θα χαλασει το πραγμα γιατι στην πορεια δε θα εχω και εγω διαθεση θα ειμαι ανασφαλης συνεχως και με το καθετι θα αρπαζομαι .. . Πιστευω το μηνυμα του εστειλε γιατι του λειπει η συνηθεια και οχι εγω γενικοτερα. Οποτε, τι απαντησω τι οχι δεν αλλαζει κατι . Το εχω καταλαβει απλα ειναι αυτο που ειπατε δεν μπορω να "απογαλακτιστω" ακομη γιατι ειναι ο πρωτος μου σε ολα και δεν μου παει η καρδια με τιποτα ... . Δε μπορω να υποκριθω οτι δε μου λειπει , κι ας εχουν γινει τοσα αλλα ειμαι ταυτοχρονα και πολυ απογοητευμενη που με βρισκει παντα τοσο ξαφνικα αυτος ο χωρισμος. Ισως , φταιω και εγω που ειμαι στον κοσμο μου και δεν καταλαβαινω την ιδια μου τη σχεση ..απλα νομιζα οτι περναγε καλα :/