Ερώτηση για xozal
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Ερώτηση για xozal

Καλησπέρα
    Θέλω να κάνω μια ερώτηση? Έχει πάρει κανένας από εσάς xozal? Με είχε τσιμπήσει το απόγευμα της Παρασκευής ένα κουνούπι και μετά έβγαλα εξανθήματα κόκκινα μικρά σπυράκια και είχα φαγουρα. Πήγα σε 2 νοσοκομεία στο Συγγρο στο δερματολογικο μου είπαν να πάρω για 20 μέρες xozal. Και πήγα και αλλού στο παθολογικό να πάρω και δεύτερη γνωμη. Μου είπαν για 5 μέρες να το πάρω και μου έκαναν ενδοφλέβιο fenistil και ορο. Δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα οι κοκκινίλες έχω κνησμό ακόμα... Λέτε να το πάρω?

george1520
    Guest
    Το χοζαλ το παίρνω χρόνια για αλλεργική ρινίτιδα. Να το πάρεις! Το βράδυ γιατί φέρνει λίγη νύστα. Να μην το φοβάσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by enya12 View Post
    Καλησπέρα
    Θέλω να κάνω μια ερώτηση? Έχει πάρει κανένας από εσάς xozal? Με είχε τσιμπήσει το απόγευμα της Παρασκευής ένα κουνούπι και μετά έβγαλα εξανθήματα κόκκινα μικρά σπυράκια και είχα φαγουρα. Πήγα σε 2 νοσοκομεία στο Συγγρο στο δερματολογικο μου είπαν να πάρω για 20 μέρες xozal. Και πήγα και αλλού στο παθολογικό να πάρω και δεύτερη γνωμη. Μου είπαν για 5 μέρες να το πάρω και μου έκαναν ενδοφλέβιο fenistil και ορο. Δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα οι κοκκινίλες έχω κνησμό ακόμα... Λέτε να το πάρω?
    Ναι γιατί να μη πάρεις; εγώ έπαιρνα χρόνια ξοζαλ γιατί είχα χρόνια αλλεργίες. Απλά προτίμησε να τα παίρνεις βράδυ γιατί φέρνουν υπνο
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το χοζαλ το παίρνω χρόνια για αλλεργική ρινίτιδα. Να το πάρεις! Το βράδυ γιατί φέρνει λίγη νύστα. Να μην το φοβάσαι.
    Οπότε λες να το πάρω νύχτα? Επίσης θα παίρνω και amoxil αντιβίωση για 5 μέρες λόγω εξαγωγης φρονιμίτη επηρεάζει κάτι?

Οπως και τα παιδια παραπανω,πασχω και εγω απο αλλεργικη ρινιτιδα και χρησιμοποιουσα για αρκετο καιρο τα xozal βοηθαν αρκετα! Αλλα για να απογυγεις αυτο το αισθημα της νυστας που σου φερνει κατα καποιον τροπο,θα σου ελεγα να παρεις τα bilargen ειναι 3η γενιας αντισταμινικα που κανουν την ιδια δουλεια χωρις να σου φερνουν υπνο! Αλλα ρωτα με ενα τηλεφωνακι τον παθολογο σου!

Quote Originally Posted by Isol View Post
    Οπως και τα παιδια παραπανω,πασχω και εγω απο αλλεργικη ρινιτιδα και χρησιμοποιουσα για αρκετο καιρο τα xozal βοηθαν αρκετα! Αλλα για να απογυγεις αυτο το αισθημα της νυστας που σου φερνει κατα καποιον τροπο,θα σου ελεγα να παρεις τα bilargen ειναι 3η γενιας αντισταμινικα που κανουν την ιδια δουλεια χωρις να σου φερνουν υπνο! Αλλα ρωτα με ενα τηλεφωνακι τον παθολογο σου!
    Δεν τα ξέρω και οι δύο πάντως μου είπαν ξοζαλ. Δεν χάνω κάτι όμως να τον ρωτήσω θα δείξει

Senior Member
    το αγαπω το xozal.... πολλες φορες αντι για xanax επερνα xozal χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by enya12 View Post
    Οπότε λες να το πάρω νύχτα? Επίσης θα παίρνω και amoxil αντιβίωση για 5 μέρες λόγω εξαγωγης φρονιμίτη επηρεάζει κάτι?
    δεν επηρεάζει κατι... μπορεις να τα περνεις και τα 2 δεν θα παθεις τπτ :P

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    το αγαπω το xozal.... πολλες φορες αντι για xanax επερνα xozal χαχα
    χαχα.. Τι εννοεις;;

Senior Member
    Τα ξοζαλ είναι πολύ καλά αντισταμινικα. Θα έλεγα τα καλύτερα γιατί έχω δοκιμάσει αρκετά. Με την αντιβιωση δε σε επηρεάζει κάπου μπορείς να τα παίρνεις κανονικά. Απλά ιδανικά αν γίνεται να παίρνεις τα ξοζαλ βράδυ γιατί φέρνουν λίγο ύπνο. Έτσι μου είχαν πει και στο νοσοκομείο.

Senior Member
    χαχα.. Τι εννοεις;;
    καταφερα να σταματησω το xanax με xozal.... αλλα μετα σταματησα το xozal και γυρισα στα xanax επιδει ειναι το μοναδικο φαρμακο που μου με κανει λιγο κεφατο... και πολυ cool

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Τα ξοζαλ είναι πολύ καλά αντισταμινικα. Θα έλεγα τα καλύτερα γιατί έχω δοκιμάσει αρκετά. Με την αντιβιωση δε σε επηρεάζει κάπου μπορείς να τα παίρνεις κανονικά. Απλά ιδανικά αν γίνεται να παίρνεις τα ξοζαλ βράδυ γιατί φέρνουν λίγο ύπνο. Έτσι μου είχαν πει και στο νοσοκομείο.
    καλα τι σου ειπα????? μην τα λες αυτα στην κοπελα και νομιζει οτι θα γινει η Ωραία Κοιμωμένη

ακου εκει το xozal φερνει υπνο.......

απλα το pet μου ο βατραχος αγαπάει xozal γιατι κανει κεφαλι...

χαχαχαχαχχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    καλα τι σου ειπα????? μην τα λες αυτα στην κοπελα και νομιζει οτι θα γινει η Ωραία Κοιμωμένη

ακου εκει το xozal φερνει υπνο.......

απλα το pet μου ο βατραχος αγαπάει xozal γιατι κανει κεφαλι...

χαχαχαχαχχαχ
    Ο,τι μου είπε ο γιατρός λέω...Εντάξει είπαμε δε θα πέσει κ σε χειμερία νάρκη αλλά όλα αυτά φέρνουν ύπνο ....

george1520
    Guest
    Δεν φέρνουν ακριβώς ύπνο. Χαλαρώνουν ίσως. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζουν κάπου. Αλλα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός

Δεν φέρνουν ακριβώς ύπνο. Χαλαρώνουν ίσως. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζουν κάπου. Αλλα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός
    Εγώ πάντως δεν ξέρω το πήρα και μετά από καμιά ώρα με έπιασε μια νύστα...άστο λες και με είχαν ναρκώσει

Page 1 of 3 123 LastLast