Results 1 to 13 of 13
-
01-01-2020, 09:35 #1
Οι ερωτικές σχέσεις πάνε όλες σκατα
Καλημέρα και καλή χρονιά. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο και λυπημένο ρεβεγιόν. Δεν εχω έναν άνθρωπο να τα πω να με ακούσει με πραγματικό ενδιαφέρον και να νοιαστεί.
Μόλις χώρισα, λίγο πριν την αλλαγή του χρονου. Αλλη μια αποτυχια. Αλλος ένας άνθρωπος που νόμιζα διαφορετικός και βγήκε κάτω των περιστάσεων.
Όταν γνωριστήκαμε είχε ο καθένας τα βαρίδια του. Με τράβηξε σ αυτον η καλοσύνη του. Φαινόταν πολύ καλός άνθρωπος. Ενώ υποτίθεται ξεκίναγε κάτι χαλαρό αυτός έβαλε πολύ ρομάντζο και συναίσθημα στο όλο σκηνικό. Άρχισαν τα σ αγαπαω και τα συναισθήματα να λεγονται σχετικά νωρις.ειπα Επιτελους κάτι που κυλάει ομορφα αβιαστα. Και η κλασσική ιστορία. Ο ένας τη πατάει και τα νιώθει στην ουσία ο άλλος τα λέει ρηχα και όταν αρχίζουν τα ξεκαθαρισματα έρχεται και ο χωρισμός..
Χα υποτίθεται είμαι "κελεπουρι" έτσι μου λένε στο περίγυρο. Νεα ομορφη με καλή δουλειά αξιόλογος άνθρωπος κοινωνική. Αλήθεια γιατί δεν το βλέπει κανένας από αυτούς που τα φτιαχνω; Δεν ψάχνω κάτι το ιδιαιτερο. Ναι θα μου πείτε...όταν βρεθεί ο κατάλληλος...Θα σε εκτιμήσει. Χαζοσυμβουλη μου φαίνεται. Έχω δώσει τόσες φορές τη καρδούλα μου και πήρα τα φρύδια μου. Μήπως περιμένω πολλά από τους ανθρωπους;
Ηθελα κάπου να τα πω σ εναν ανθρωπο και να με αγκαλιασει και να με καταλαβει
- 01-01-2020, 09:58 #2
Καλημέρα και καλή χρονιά!
Δεν θα σου πω απλά όταν βρεθεί ο κατάλληλος.. Δεν ξέρω τι έκανες σε άλλες σχέσεις αλλά στην τελευταία όπως λες είχατε ο καθένας τα "βαρίδια" του. Εσύ ήθελες αυτόν τον άνθρωπο πραγματικά; Ή απλά ακουμπησες κάπου για να ελαφρυνουν τα βαρίδια σου ή να πιαστείς από κάπου; Ή να ξεχάσεις αυτά που σε βαραίνουν;Και κάτι άλλο. Αυτή την καρδούλα σου που λες ότι την έδωσες τόσες φορές. Περιμένεις κάποιος να την αγαπήσει προφανώς. Εσύ την αγαπάς;
Αυτό το "κελεπούρι" που σου λένε οι άλλοι εσύ το βλέπεις;Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
01-01-2020, 10:41 #3george1520GuestΚαλή Χρονιά με υγεία.. Ίσως ο λόγος που σου είπε όλα αυτά τα ωραία λόγια ήταν γιατί ήταν ενθουσιασμενος και τα είπε.. Ή ακόμη να το έκανε για να τα ακούσει πίσω και να ανεβάσει το εγώ του.. Το θέμα δεν είναι τι λέει ο άλλος αλλά τι κάνει στην πράξη... Ίσως όμως και να είναι ο τρόπος του για να ρίχνει τις γυναίκες... Δεν θα καθισεις τώρα να βγάλεις άκρη... Δεν θα σε βοηθήσει. Αν αυτός ο χωρισμός σε στεναχωρεί, ζήσε τον.. Κλαψε, ξέσπασε. Βγάλε τα όλα από μέσα σου.. Μην τα αφήνεις να σε τρώνε.. Μην απογοητευεσαι όμως. Υπάρχουν άνθρωποι έξω που αξίζουν.. Που δεν χτίζουν πύργους μονο με λόγια αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν κοινούς δρόμους για να είστε μαζί..
01-01-2020, 12:24 #4
Καλημέρα! Καλή χρονιά. Κάτι κάνεις λάθος, προσπάθησε να το βρεις. Ή επιλέγεις λάθος ανθρώπους ή εσύ έχεις λάθος συμπεριφορά. Για ποιόν λόγο χώρισες, ξεκίνα από κει να βρεις την άκρη.
01-01-2020, 13:38 #5
Όμως πέρα από την άποψη της κοπελιάς , αν κατάλαβα καλά, δεν έχουμε και την άποψη του πρώην συντρόφου της για να μάθουμε τελικά για ποιό λόγο χώρισαν.
Νομίζω ότι καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάχνουμε και τις δύο απόψεις για να μπορούμε να έχουμε μια αντικειμενική άποψη για το τι έχει συμβεί,
άρα το ζήτημα επιστρέφει σε εσένα νηματοθέτρια όπου το σημαντικό είναι, τον ρώτησες για ποιο λόγο εκείνος πιστεύει ότι πρέπει να χωρίσετε;
Μαθαίνει πολλά πράγματα ένας άνθρωπος που ξέρει να ακούει τον άλλο
καλή χρονιά με υγεία
02-01-2020, 01:30 #6Miliva21GuestΔιάβασα και παλιότερα θέματα σου εδώ στο φόρουμ......
Ίσως αυτό το "λάθος" που ψάχνεις από τη μεριά σου να είναι το γεγονός ότι μπλεκεις με τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους.....
Φυσικά και δεν είναι υπερβολικό να θες μια ουσιαστική ερωτική σχεση που θα περνάτε όμορφα και θα υπάρχει συναίσθημα όμως όταν πας σε άτομα που το ποιον τους δε ταιριάζει με το δικό σου... και αντί να τερματίσεις αυτή τη σχέση τη διαιωνίζεις μέχρι τελικής πτώσης.....αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πέφτει και άλλο η αυτοπεποιθηση σου και να φθείρεσαι ψυχικα
Ξεκινά να αγαπάς τον εαυτό σου έτσι όπως είσαι πρώτα ....και έπειτα γινε λίγο πιο προσεκτική με ποιον δενεσαι....μην ανοίγεσαι τελείως με τη πρώτη....κράτα και μια επιφύλαξη...
Ίσως να μην έχεις γνωρίσει ακόμα τον άνθρωπο που θα μπορέσεις να πεις ότι ναι αυτός είναι για μένα τελικά....
Όλες οι σχέσεις τελειώνουν κάποτε...
Εσένα αυτή η σχέση σου πως ήταν και γιατί έληξε;
02-01-2020, 04:46 #7
Καλα τα λες , αγαπητη Κασσανδρα ........ ειναι συνηθες να πιστευουμε οτι ειναι στραβος ο γιαλος , δεν αρμενιζουμε εμεις στραβα .....ισως μας βολευει να το βλεπουμε ετσι ..... τωρα που μεγαλωσα , και κοιτω πισω , βλεπω οτι αρμενιζα εγω στραβα , δεν ηταν στραβος ο γιαλος ........ στις ανθρωπινες σχεσεις αναφερομαι ....
02-01-2020, 08:45 #8
Μήπως είσαι εσύ που έχεις το πρόβλημα?
Επειδή είσαι νέα, όμορφη (το τελευταίο μπολτ) μήπως έχεις ένα τουπέ, μια έπαρση ότι κάποια είσαι?
Τα πρώτα μπόλτ, τι άλλο δεν θα θελε μαι γυναίκα από έναν άντρα! Δεν μας είπες τι ακριβώς συνέβη και τα χαλάσατε, μάλλον να στοιχηματίσω ότι εσύ τα χάλασες, μια που όλα έβαιναν καλώς μέχρι την κρίσιμη στιγμή που έγινε αυτό που προκάλεσε το χωρισμό. Κι αν κατάλαβα καλά έχεις απορρίψει κι άλλους μετά από προφανώς κάποιο ικανό χρονικό διάστημα που τους είχες γνωρίσει κι αυτούς αρκετά καλά και τους οποίους με τα προσόντα που λες πως εχεις προφανώς τους επέλεξες από διάφορες προτάσεις.
Μήπως ο τελευταίος χωρισμός είναι μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση χωρισμών επειδή ζητάς υπερβολικά πράγματα ή δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από κάποιον?γιάννης
02-01-2020, 11:46 #9
καλημερα και χρονια πολλα!
ΜΕΓΑ καμπανακι φιλη, το να αρχιζουν τα σ'αγαπω στα ξεκαρφωτα απο νωρις...
που το ειδες το ομορφα κι αβιαστα;
καποια απωθημενα ειχε ο τυπος κι αρχισε τα σ αγαπω με το καλημερα.
τα δικα σου τα "βαριδια" μας τα ειχες πει.
εκεινος τι βαριδια ειχε;
και πως σε χωρισε τελικα; με τι λογο κι αφορμη;
υποτιθεται οτι εισαι κελεπουρι, αλλα εσυ δεν νοιωθεις καθολου κελεπουρι, κι αυτο ειναι το προβλημα σου.
02-01-2020, 12:43 #10
Αγαπώ με το καλημέρα υπάρχουν όταν η κοπελιά είναι "νέα ομορφη με καλή δουλειά αξιόλογος άνθρωπος", οπότε ο τύπος, μάλλον ο κάθε άντρας, αν δεν ξέρει τρόπους, δεν έχει πείρα κι ευστροφία δηλαδή, για να την κάνει πρώτα να δεθεί μαζί του και στο τέλος ομαλά να της πει γι' αγάπες, θα πέσει σαν άπειρος στις σχέσεις άτσαλα και σαν παρακαλάκιας με το καλημέρα να λέει γι αγάπες κι ίσως έμμεσα για σοβαρούς σκοπούς. Άρα μάλλον περί τέτοιου τύπου πρόκειται, χωρίς αυτό να λέει με βεβαιότητα ότι ο τύπος είχε απωθημένα ή βαρίδια.
γιάννης
02-01-2020, 14:17 #11Miliva21GuestΕγώ πάντως επδ διάβασα και παλιότερα θέματα της εδώ δεν νομίζω πως ευθύνεται εκείνη για τον χωρισμό......
Έμπλεξε με ανθρώπους ακατάλληλους και τράβηξε σχέσεις πολύ περισσότερο από όσο ίσως θα έπρεπε και αυτό την χαντακωσε ψυχολογικά
Το ότι έπεσε στον "αγαπούλη" από την πρώτη μέρα δικαιολογείται γιατί ήθελε έναν άντρα να της εκφράζεται συναισθηματικά σε σύγκριση με τον πρώην της που ήταν ένας άντρας με ναρκισσισμο και κόμπλεξ που δεν της φερόταν καλά
Ίσως δεν μπορεί η θεματοθετρια να δει καθαρά....Ίσως οι πληγές της την έχουν κάνει ευάλωτη στους πιο λάθους άντρες
Έπαρση μπορεί να βγάζει λανθασμένα προς τα έξω ως βιτρίνα....
Σίγουρα όμως μέσα της υποφέρει από χαμηλή αυτοπεποίθηση και μη αποδοχή του εαυτού της και της εμφάνισης της
02-01-2020, 14:31 #12Miliva21GuestΘεματοθετρια κανένας δεν θα δει το πως είσαι έτσι ευκολα.....μη περιμένεις επιβράβευση και αναγνώριση τόσο εύκολα... ειδικά από τους άντρες και ειδικά από τους πιο ακατάλληλους άντρες...στο λέω από προσωπική εμπειρία
Το ότι είσαι όμορφη έξυπνη και κελεπούρι θα το δουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για σένα.....και αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν και να φέρονται σωστά
Υπάρχουν τόσες κοπέλες σαν εσένα εκεί έξω όμορφες και έξυπνες και με όλα τα καλά και όλα τα προσόντα που μπορούν να ανταποκριθούν σε ουσιαστικές σχέσεις και έχουν αγάπη να δώσουν ...και ομως τη πατάνε επειδή μπλέκουν με άντρες επιφανειακούς που απλά θέλουν να περάσουν καλά ή τα φτιάχνουν με άντρες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους
Οι σχέσεις και οι άντρες (Αλλά και κάποιες γυναίκες εκεί έξω.....-για να μην γίνομαι μονόπλευρη-) έχουν χαλάσει αρκετά!
Δικαίωμα σου να ανεβάζεις τα στάνταρ σου από τη στιγμή που έχεις τα προσόντα...όμως κοστολογισε πιο ακριβά τον εαυτό σου και ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ....
Μην χαρίζεσαι τόσο εύκολα λόγω της ανάγκης σου για αγάπη και αποδοχή....
Απόδεξου και αγαπά εσένα περισσότερο
02-01-2020, 17:46 #13