Γαδα η μήπως φοβεια?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Γαδα η μήπως φοβεια?

Γεια σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας βασανίζομαι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με της κρισις πανικου και το άγχος αλλά δεν είναι κάθε μέρα υπάρχουν μέρες που είμαι καλά είναι γαδα αυτό η μήπως φοβεια γιατη η αλήθεια όταν είμαι καλά σκέφτομαι αν θα με ξαναπιασι το άγχος η άμα αγχοθο λίγο φοβάμαι πως θα ξανατραβιξω ολο εκείνο το άγχος που είχα πιο παλιά τη πιστεύετε είναι γαδα η φοβεια??

Senior Member
    Έτσι ακριβώς ειμαι κ γω.. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι για να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά σίγουρα μετράει κ η ψυχολογία πάνω απ όλα. Όταν ήμουν καλύτερα ψυχολογικά τίποτα απ αυτά δεν είχα.. Πάντα ήμουν αγχώδης αλλά όχι κρίσεις, φυσιολογικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Γεια σας παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας βασανίζομαι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με της κρισις πανικου και το άγχος αλλά δεν είναι κάθε μέρα υπάρχουν μέρες που είμαι καλά είναι γαδα αυτό η μήπως φοβεια γιατη η αλήθεια όταν είμαι καλά σκέφτομαι αν θα με ξαναπιασι το άγχος η άμα αγχοθο λίγο φοβάμαι πως θα ξανατραβιξω ολο εκείνο το άγχος που είχα πιο παλιά τη πιστεύετε είναι γαδα η φοβεια??
    Τι σκέψεις εχεις που οδηγουν σε πανικο,για να δουμε τι εχεις???μπορει να εχεις απλα διαταραχη πανικου ή κ ολα μαζι,,,,επισης δεν εχει κ πολυ σημασια τι απ τα 3 ειναι

Senior Member
    Εμ βασικά είναι αστείο το είχα ξανά αναφέρει και πριν λίγο όλα ξεκίνησαν όταν δεν κατάφερα να ολοκληρώσω με μια κοπέλα με αποτέλεσμα το άγχος μου να γίνει ανυπόφορο πριν από αυτό ειμουν οκ δεν είχα άγχος η σκέψεις που κάνω είναι πως το άγχος θα μου άφησε μόνιμο πρόβλημα στο σεχ (παρόλο που από τότε είχα αρκετές σεξουαλικές επαφές που ήταν καλές) και πως έχω κάποια ψυχική διαταραχή και θα μείνω με το άγχος για μια ζωή

Senior Member
    Εμ βασικά είναι αστείο το είχα ξανά αναφέρει και πριν λίγο όλα ξεκίνησαν όταν δεν κατάφερα να ολοκληρώσω με μια κοπέλα με αποτέλεσμα το άγχος μου να γίνει ανυπόφορο πριν από αυτό ειμουν οκ δεν είχα άγχος η σκέψεις που κάνω είναι πως το άγχος θα μου άφησε μόνιμο πρόβλημα στο σεχ (παρόλο που από τότε είχα αρκετές σεξουαλικές επαφές που ήταν καλές) και πως έχω κάποια ψυχική διαταραχή και θα μείνω με το άγχος για μια ζωή
    ωραια... και τι κανεις γιαυτο? σε γιατρο δεν θες να πας... εξετασεις δεν θελεις να κανεις.... γενικα τι περιμενεις να ειναι ολα τελεια?

Senior Member
    Εξέτασης έχω κάνει όλα καλά δόξα τον θεό αλλά σε τη γιατρό να παω?

Senior Member
    Εξέτασης έχω κάνει όλα καλά δόξα τον θεό αλλά σε τη γιατρό να παω?
    κοίταξε φιλε μου καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να πάρεις φαρμακευτική αγωγή... και κανένας μας δεν θέλει..... αν νομίζεις εσύ ο ίδιος ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις χωρίς φάρμακα τότε καλός... αν τώρα δεν μπορείς να κανεις κάτι και βασανίζεσαι συνεχεια τότε καλο θα ήταν να σε δει αρχικά ψυχολόγος... θα μπορούσες επίσης να δοκίμαζες και cbd..... βοηθάει αρκετά στην διαχείριση του άγχους...

Senior Member
    Φάρμακα για το άγχος ενοις?

Senior Member
    Φάρμακα για το άγχος ενοις?
    αν ειναι τοσο εντονο το ανχος και το αφηνεις χωρις να κανεις κατι γιαυτο στο τελος μπορει να πρεπει να παρεις καπια αγωγη...

το cbd οχι δεν ειναι φαρμακο... google it

Senior Member
    Δηλαδη το μονο θεμα που σε αγχώνει ειναι εαν θα ξανα γινει αυτο που εγινε στο σεξ?σε αποτρεπει απ το να κανεις κ αναζητας σεξ?εχεις παθει ποτε κριση πανικου επειδη σκεφτοσουν εντονα αυτο το γεγονος?..................νομιζω φοβια εχεις,κ πρεπει να το δις με ψυχολογο αρχικα...........για cbd πιστευω θα ειχε ουσια εαν επινες πριν το σεξ κ εκανες υπο την επιρρεια σεξ

Senior Member
    Όχι ακριβώς μετά από αυτό είχα αρκετές σεξουαλικές επαφές και ειταν καλές απλά δεν καταλαβαίνω γιατη μου δημιούργησε τόσο αφόρητο άγχος αυτό που φοβάμαι είναι πως αν ξανάγινι αυτό στο σεξ θα με ξαναπιασι το άγχος που με είχε πιαση όταν το έπαθα

Γαδα τι είναι φίλε?

Senior Member
    Εννοεί ΓΑΔ, Γενικευμένη Αγχωδης Διαταραχή
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Ακριβώς αυτό

Senior Member
    Όχι ακριβώς μετά από αυτό είχα αρκετές σεξουαλικές επαφές και ειταν καλές απλά δεν καταλαβαίνω γιατη μου δημιούργησε τόσο αφόρητο άγχος αυτό που φοβάμαι είναι πως αν ξανάγινι αυτό στο σεξ θα με ξαναπιασι το άγχος που με είχε πιαση όταν το έπαθα
    δεν ειναι παραλογο το οτι αγχωθηκες πιστευω.....γενικα δεν εχεις τις διαταραχες που ειπες νομιζω....ειναι θεμα να αποδεχθεις το πως αντιδρα ο εαυτος σου και γιατι αντεδρασες ετσι,κατι που σ πα μ φαινεται λογικο μπορω να τ καταλαβω,,,,,,,ψυχολογος θα σε βοηθουσε πιστευω

Page 1 of 2 12 LastLast