Results 61 to 75 of 93
-
25-08-2019, 09:18 #61
δεν μπορω να καταλαβω (η μαλλον μπορω), γιατι κανει αυτους τους ακροβατισμους το μυαλο σου για να καταληξεις στην λυσσα, και δεν σκεφτεσαι το ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
πηγες με το βρεγμενο μαγιω και κρυολογησες. γι αυτο και τα συμπτωματα...
πως σου εχει κολλησει ετσι η λυσσα; εχει νοσησει κανεις δικος σου απο λυσσα;
- 25-08-2019, 09:23 #62
25-08-2019, 15:38 #63
@george1520
Είναι σε σημείο που μπορώ να δω γι'αυτό και αγχώθηκα.
25-08-2019, 15:41 #64
Γειά @Remedy
Όχι,δεν έχει συμβεί σε κανένα άτομο που ξέρω.Μυαλο ομως είναι αυτό και μπορεί να κάνει παράλογες σκέψεις όταν είσαι κουρασμένος ψυχικά.
Μπορεί να είναι και απ'αυτό τα σημαδακια.Αν και το σουτιεν που φορουσα χθες δεν ακουμπαει σ'εκεινο το σημειο.Δεν ξέρω..
17-10-2019, 17:58 #65
Καλησπέρα σας, φίλοι μου.Πώς είστε?
Ήθελα να μοιραστώ ότι αισθάνομαι αρκετά καλύτερα και όποτε μου έρχονται σκέψεις σχετικά με τη φοβία μου για τη λυσσα, καταφέρνω να τις αντιμετωπίσω με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία.Καθως και περνάω διαστήματα κατά τα οποία νοιώθω πολύ καλα!Σ'αυτό έχουν συνδράμει καθοριστικά τα καινούρια πράγματα που εχω κάνει για τον εαυτό μου.
Όμως!Μ'έχει πιάσει μια ακόμα ανησυχία και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.Αν θέλετε ακούτε,αν θέλετε γράφετε επίσης.Ευχαριστω όπως και να'χει.
Παρατήρησα λοιπόν χθες δύο σπυράκια δίπλα δίπλα στο χέρι μου.Το μυαλό μου λοιπόν αυτομάτως πήγε σε τσιμπήματα νυχτεριδας καθώ ένα απόγευμα νωρίς ενώ κοιμόμουν άκουσα έναν ήχο στο δωμάτιό μου, ο οποίος όμως μπορούσα να διακρίνω ότι ήταν εντόμου.Τωρα λοιπόν σκεφτομαι: πρωτον,πες οτι δεν κατάλαβες οτι σε τσίμπησε νυχτεριδα δεν θα την έβρισκες πουθενά μέσα στο σπίτι ή μήπως συνομωτησε το σύμπαν για να δραπετεύσει χωρίς να τη δεις?(χαχαχα),δεύτερον μοιάζουν με απλά σπυράκια(όπως αυτά που έχω ξαναβγαλει)και δεν είχαν και πληγή από όσο ειδα,τρίτον σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα φαρμακείο για να ζητήσω τη γνώμη ενός πιο ειδικού αλλά μόνο στη σκέψη ντρεπομαι(Πόσο μάλλον να πάω σε νοσοκομείο ή γιατρό γι'αυτό το λογο!Επίσης δεν ειναι λυση αυτη καθε φορα που θα εντοπιζω κατι "υποπτο".Και τέλος το γεγονός και μόνο ότι ντρέπομαι,από όσο έχω διαβάσει και από άλλες περιπτώσεις αρρωστοφοβιας,δείχνει σε μεγάλο βαθμό ότι ο φόβος μου είναι μη ρεαλιστικός και ότι το καταλαβαίνει εν μέρει αυτό το μυαλό μου.).
Ελπίζω να μη σας κούρασα.Πώς σας φαίνονται όλα αυτά?
18-10-2019, 17:08 #66george1520GuestΤο μυαλό μας κάνει σενάρια και δεν ηρεμεί όταν η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερα της. Ακόμη και αν δεν είναι λογικα όλα όσα σου συμβαίνουν το μυαλό επιμένει.
Έγινε κάτι αυτές τις μέρες;
18-10-2019, 18:13 #67
Γεια σου @george1520 .
Η αλήθεια είναι πως δε μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο που να έγινε.Ισως επειδή το μυαλό μου ήταν πολύ ήρεμο and I was enjoying life για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, αναζήτησε τώρα μια νέα αιτία για να με αναστατώσει, γιατί σου λέει "Πολύ καιρό έμεινες ήρεμη!"... Ή μπορεί να αποτελεί ξέσπασμα του οργανισμού μου από συσσωρευμένο άγχος προηγούμενης περιόδου.
Κρίνεις πως δεν υπάρχει λόγος ρεαλιστικής ανησυχίας?
18-10-2019, 18:42 #68george1520GuestΣήμερα δεν είμαι και στα πάνω μου για να σου δώσω και την τοπ συμβουλή. Θα σου πω την γνώμη μου ομως. Ή μάλλον θα σε ρωτήσω.
1) πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μπήκε νυχτερίδα μέσα στο σπίτι; και να σε δάγκωσε (της χρωστούσες λεφτά);
2) Περιγράφεις ένα περιστατικό και ταυτόχρονα μας λες και ότι το σενάριο είναι απίθανο (δεν την είδες κάπου).
3) όλες οι σκέψεις σου είναι γύρο από την λύσσα. Αυτό απο μόνο του θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος για να μην ανησυχείς.
4) τι κόλλημα έπαθε ο εγκέφαλος με την λύσσα. Σονι και καλά να πιασεις λύσσα;
5) τα σπυριά είναι απλά σπυριά. Αν σε δάγκωνε τρύπες θα έβρισκες.
6) σε δάγκωσε, δεν την είδες, δεν πόνεσε. Ποια είναι τέλος πάντων? Ο κασπερ;
18-10-2019, 19:00 #69
@george1520
Χαχαχαχαχα!! Σε ευχαριστώ που με έκανες να αισθανθω καλύτερα. :)
Καταλαβαίνω την έλλειψη ρεαλισμού στις σκέψεις μου.Απλως κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη να τις μοιραστώ και να με συμβουλέψει κάποιος πιο ψύχραιμος που είναι έξω από την κατάσταση.
Όπως και να'χει, η παρέμβαση σου είναι πολύτιμη και θα προσπαθήσω να βρω τρόπους να το πολεμήσω και αυτή τη φορά.Ελπιζω επίσης να αισθανθείς πολύ καλύτερα σύντομα.
18-10-2019, 19:03 #70george1520GuestΧρειάζεσαι απλά κάποιον να σου πει αυτό που ήδη γνωρίζεις για να ηρεμήσεις. Το ξέρω, το έχω νιώσει και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
18-10-2019, 19:36 #71
η βεβαίωση είναι το μεγαλυτερο λάθος που μπορεις να κάνεις σε κάποιον που έχει ιψδ, γιατι το μυαλο θα ανακουφιστει για λιγο και θα ψαξει για την επομενη αμφιβολια ,το βήμα για να αρχίσεις να το ξεπερνάς είναι να δεχτείς το γεγονος οτι μπορεί και να ηταν νυχτεριδες δεν εγινε τιποτα..κανεις δεν πέθανε απο νυχτεριδες και τιποτα κακο δεν εγινε...
18-10-2019, 19:40 #72george1520GuestΕγώ είπα την γνώμη μου με βάση τα γεγονότα που ανάφερε η ίδια.
18-10-2019, 19:58 #73
@eleni.p
Συμφωνώ εν μέρει σ'αυτό που λες γιατί η ενασχόληση με το θεμα εντείνει τελικά το πρόβλημα των ιδεοψυχαναγκαστικων.
Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ όμως σ'αυτήν την περίπτωση.Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και το να λες σε κάποιον "Ε και τι έγινε μωρέ να ήταν νυχτεριδες στο σπίτι σου και να σε τσίμπησαν?Δε θα πάθεις κάτι." είναι τεράστιο λάθος αν βέβαια γνωρίζεις ότι πολλές νυχτερίδες μεταφέρουν θανατηφόρες ασθένειες που αν δεν προληφθούν εγκαίρως οδηγούν σε βασανιστικο θάνατο.
18-10-2019, 20:16 #74
18-10-2019, 20:22 #75george1520GuestΒεβαίωση; πιθανότητες είναι. Αν της έλεγα Αχ καλέ και να σε δάγκωσε τι θα πάθεις? Στο μυαλό της υπάρχει πάντα το σενάριο της λύσσας. Είτε από νυχτερίδα, είτε από σκύλο κτλ. Έχει αναφέρει στο θέμα ότι οι νυχτερίδες της περιοχής της έχουν λύσσα. Αν της πω και να σε δάγκωσε τι θα πάθεις σε τι θα την βοηθήσει? Απλά θα φουσκωσω το σενάριο που έχει φτιάξει το μυαλό της και μετά τι; να αρχίσει να σκέφτεται και την λύσσα; αν και αυτό σκέφτεται, άσχετα αν δεν το είπε.
Εγώ καταθεσα την άποψη μου με βάση αυτά που πιστεύω. Οι πιθανότητες να σε δαγκώσει μια νυχτερίδα είναι μηδαμινές. Πόσο μάλλον να είσαι σπίτι. Πόσο μάλλον να μην το καταλάβεις ότι σε δαγκωσε.
Εγώ προσωπικά όταν ειχα ένα σενάριο στο μυαλό μου(τέτοιου είδους) και ήξερα πως είναι χαζό ήθελα απλά κάποιο να με ακούσει και να μου πει αυτό που ήδη ξέρω.