Results 136 to 150 of 264
-
25-08-2019, 11:44 #136
και συνεχίζεις να συκοφαντεις... δε ντρεπεσαι? κρίμα.
Και απάντησα και δε μαζεύω τιποτα.. το ιστορικό υπάρχει και τα ίδια λέω. Αν βλεπεις μαζεμα.. μπορει να βλέπεις και μονοκερους :)
Δεν εχεις την ικανότητα να κανεις πολιτισμένη συζήτηση χωρις χαρακτηρισμους και χυδαιότητες?
- 25-08-2019, 11:54 #137
25-08-2019, 12:00 #138
1. Εσύ το μπερδεύεις όχι εγώ. Δεν έκανες το θέμα για να μας πεις ποιες γυναίκες προτιμάς, αδύνατες ή χοντρές και ποιες επιλέγεις. Δικαίωμα σου είναι αυτό. Έκανες το θέμα για να ρωτήσεις πλάγιους τρόπους που θα της πεις πόσα κιλά να είναι στην πορεία της σχέσης. Δεν μιλάμε για θέμα γούστου και κριτήριο επιλογής. Αυτό δεν θα υπήρχε θέμα ούτε το να το δηλώσεις ούτε να βρεις τρόπους να το ρωτήσεις. Σου αρέσουν οι αδύνατες, βρίσκεις αδύνατες, τόσο απλό. ¨Αλλο σε απασχολεί εσένα και το χαρακτηρίζεις μάλιστα εσύ ο ίδιος ΦΟΒΙΑ ΠΑΧΟΥΣ. Κι αυτό παραποίηση δική μου είναι τζορτζ? δεν έγραψες εσύ τον τίτλο???
Υποκριτής είσαι εσύ που βαφτίζεις αγάπη την χειριστικότητα σου. ΚΙ όχι μόνο υποκριτής αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για όποιο κοριτσάκι σε ευάλωτη φάση βρεθεί στον δρόμο σου.
2. ΔΕν βλέπω καμιά συκοφαντία εδώ, μια ευχή έκανα να τους κόβει λίγο σε όσες γνωρίσεις και να φεύγουν πριν τις οδηγήσεις στον ψυχίατρο.
3. Εσύ το λες αυτό. Εσύ λες πως στα 40 κατι κιλά εσένα σου αρέσει όπως είναι ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ κιλα (γιατί άραγε???) και συμπληρώνεις βέβαια μετά (πάλι γιατί ξέρεις πως θα φας κράξιμο) ότι κι σύ θα της πεις να πάρει κιλά για λόγους υγείας , αλλά σου αρέσει κι όπως είναι, άρρωστη δηλαδή.
25-08-2019, 12:03 #139
Μα αυτό είναι το πρόβλημα του βρε Αποστολία, δεν το χεις καταλάβει ακόμα μετά από τόσες σελίδες;
Το λέει και το ξαναλέει ο άνθρωπος πως μόλις τους κάνει τέτοια κουβέντα, αυτές το παίρνουν στραβά.
Γιαυτό ψάχνει ΕΜΜΕΣΟΥΣ και ΠΛΑΓΙΟΥΣ τρόπους να τις χειρίζεται γιατί το ευθύ και το άμεσο είδε πως δεν πιάνει.
25-08-2019, 12:03 #140
Γεια σου φιλε μου, 1000 συγνωμη που δεν απάντησα (αυτο εννοεις παρακατω ως σχολιο που δεν απάντησε ε?) αλλα χαθηκα στην ροή :)
Δεν ειναι τοσο οτι δε θέλω όσο το οτι δε με απασχολεί. Μην ακους τους αλλους που λενε οτι θελω κουτση στραβη κτλ .. λεω οτι δε με πειραζει ειδικα σε σύγκριση με το πάχος.
Και αυτά τα άτομα μιλανε στην ουσία υποτιμητικά για τις κοπέλες αυτές που μπορει να είναι είτε κουτσές είτε τυφλες ή οτιδήποτε, οποτε ΟΧΙ δε με πειραζει αν η αλλη ειναι πχ σε αναπηρικό καροτσάκι, ή δε βλεπει, το ίδιο θα την αγαπαω αλλα και το ιδιο θα μου αρεσει, τους απαντάω, πιο πολυ θα με χαλούσε αν έβαζε απο αμέλεια-αδιαφορία 10 κιλά.
Ναι αν αυτη που μου αρεσει πχ η Kate Beckinsale (ας βαλω μια celebrity γιατι δεν εχουμε κοινη γνωστή) βγει οπως η εικονιζομενη που έστειλες... δε με πειραζει. Δε κανει διαφορά.
:)
25-08-2019, 12:09 #141
Αποστολία σωστά το λες και ετσι κάνω. Ασε να λεει η elisabet τα δικά της απο την φαντασία της.
Η ευγένεια και ο κομψός τρόπος δεν ειναι πλαγιος ή δόλιος. Αν πεθάνει ο σκύλος σου μπορει να σου πει καποιος " καλημερα, ο σκυλος σου ψόφησε" μπορει να πει και "καλημερα, δυστυχως καλή μου είχε ένα ατύχημα ο σκύλος, λυπαμαι αλλα ... κτλ" και τα 2 ευθυς ειναι αλλα διαφέρουν.
Μπορει να έρθει κάποια κι εμενα να μου πει.. πως εισαι ετσι ρε.. εγω θελω φετες.. και μια αλλη να πει .. μου αρεσεις αλλα ε αν ειχες και φετες δε θα με χαλουσε ή θα γουσταρε πολυ με φτιαχνει κτλ :)
Συμφωνω παντως 100% μαζι σου. Έπιασες ακριβώς το νόημα. Thank you.
25-08-2019, 12:15 #142
Πολλα ποστ για να το διαβάσω όλο.
Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι μπορείς να έχεις ότι γούστα θες. ΟΜΩΣ δεν είναι καθόλου σωστό να δημιουργείς ανασφάλειες σε γυναίκες ειδικά όταν υπάρχει τέτοια προβολή στις μέρες μας για το βάρος και γενικά για την εξωτερική εμφάνιση. Αν σου αρέσει κάποια, έχει καλώς. Το να προσπαθείς να την κάνεις να χάσει μερικά κιλάκια ακόμα γιατί εσένα θα σου άρεσε καλύτερα, δεν είναι σωστό. Και δείχνει ότι κατά βάθος έχει εσύ θέματα με τον εαυτό του και επειδή δεν μπορείς να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν, προβάλλεις τις ανασφαλείες σου, σε γυναίκες που έχουν ήδη ανασφάλειες για να νιώσεις εσύ καλύτερα.
25-08-2019, 12:31 #143
25-08-2019, 12:32 #144
Για να σε βοηθήσω να μπεις στο θεμα, αφου έκανες τον κόπο και έγραψες εδω και σε ευχαριστώ γιαυτό, Δε μιλάμε για προσπάθειες να κανουμε καποια να χάσει μερικά κιλάκια, μιλάμε για καποια που ΔΕΝ έχει ανάγκη να χασει κιλάκια (ίσως το αντίθετο) και όταν την γνωρίζεις θέλεις να της πεις την αλήθεια, ότι γουσταρεις που είναι έτσι αδυνατη (Healthy BMI) όπως είναι τώρα και δε θελεις να αλλάξει.
Θα χαρώ να ξανατοποθετηθείς βάση του θέματος μετά απο αυτή την διευκρινιση που ελπίζω να βοήθησε. Αν κάτι σε μπερδεύει ή υπάρχει σκοτεινό σημείο - παράληψη , ευχαρίστως να το διαλευκάνω.
25-08-2019, 12:41 #145george1520GuestΓιώργο όταν ανοιξες το θέμα έλεγες για ακραία κιλά . Μετα επειδη είδες τις αντιδράσεις μας αλλαξες τα κιλά και τα έκανες λιιιιγο πιο φυσιολογικά . Ακόμη και ο τρόπος σου ήταν κάθετος. Να μην βάλει κιλά και να συνεχίσει να είναι τόσο λεπτή όσο ήταν όταν την επέλεξες και να μην επηρεάζεται απο τρίτους που της λένε να βάλει κιλα. Ελπίζω να άλλαξες τρόπο σκέψης και όχι να άλλαξες τα λεγόμενα σου για να μην είσαι ο παράλογος εδώ. Αν θες να πάρεις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς να είσαι σε θέση να ακούσεις και τις γνώμες των υπολοίπων και να τις σκέφτεσαι. Βλέπω εδώ και ώρα πως ότι δεν σου κάθεται σωστά σαν απάντηση είσαι επιθετικός. Διαβάζεις για να απαντήσεις κι όχι για να καταλάβεις!
Οι αρχικές σου περιγραφές ήταν για κοπέλες που είναι σχεδόν κόκκαλο.. Και θες να βρεις τρόπους έτσι ώστε αυτό το κόκκαλο να μην αποχτήσει κρέας.. Με αλλά λόγια, με τον τρόπος σου να δημιουργήσεις ανασφάλειες και κόμπλεξ.
Δεν είχα σκοπό να ξανασχολιάσω .. αλλα επειδή είδα ότι αλλαξες αυτα που λες, ήθελα τουλαχιστον οι αναγνώστες του θέματος σου (οι οποιοι δεν έχουν τον χρόνο ή την διάθεση να διαβάσουν 10 σελίδες) να έχουν την σωστή εικόνα των πραγμάτων και όχι αυτή που θες τώρα να περάσεις. Ευχομαι πραγματικά να σκεφτείς ξανα όλα όσα είπαμε και να ανοιξεις λίγο το μυαλό σου και να δεις τα πραγματα πιο πάνω απο το εγώ σου και τα γούστα σου. Δεν κρίνω τα γουστα σου ε! Κρίνω το μετά, τις απαιτήσεις που έχεις και τον τρόπο που θες να τις περασεις.
καλημεραLast edited by george1520; 25-08-2019 at 12:43. Reason: διορθωση
25-08-2019, 13:04 #146
Καλημέρα φίλε μου, κατανοώ την συγχυση που δημιουργήθηκε και είναι λογικό μετά απο τόσα posts. Σε θεωρω καλοπροαίρετο και τα σχόλια που έκανα για κακή αίρεση μερικών δεν ήταν για σενα, αν έδωσα τετοια εντύπωση να με συγχωρείς. (αναφερόμουν σε αυτές που με βγαλαν παιδεραστη κτλ. συγνώμη αλλα δε μπορω να ειμαι φιλικος με τέτοια θέματα, είναι λεπτά, δε σηκώνω αστεία σε αυτά). Αντίθετα στην αποστολία αλλα και σε αλλους που μιλουσαν ευγενικά , απαντήσω ευγενικά.
Θα σε στεναχωρήσω όμως και θα διαφωνήσω μαζί σου γιατι αν δεις και στο 1ο post που έκανα 1η σελίδα λεω ξεκαθαρα!!!
"(Φυσικά πάντα στα πλαίσια της καλής υγείας χωρίς βλάβη του οργανισμού)"
και "Δε θέλω να χάσει κιλά αν είναι κανονική, "
Ακόμα ακριβώς τα ίδια λέω, ίσως να μπερδεψες λίγο τα λεγόμενά μου (ή μπορει να μην ηταν ξεκαθαρα απο την αρχη, δεν ηθελα να γραψω 10 σελιδες 1ο post :) ) αλλα λέω οτι ΑΝ είναι η άλλη πολυυυ αδυνατη μου είναι αισθητικά ωραίο και ναι μου αρεσει οταν φαινονται κοκκαλα οπως πχ στα σημεια που ειπα πλατη γοφος collarbone κτλ. και στην κανονικη μπορει να φαίνονται. Και μιλησα για υγιες αλλα χαμηλό βαρος. (και προσθεσα οτι η ουσια ειναι στο ποσοστο λιπους αλλα τεσπα )
Οποτε καλως η κακώς δεν άλλαξε τίποτα ως προς την ουσία, εκτός αν θελεις να υποδείξεις καποιο συγκεκριμενο σημειο, που ισως να εχω και ατόπημα μετα απο τοσες σελιδες, δεν αντιλέγω :)
Η εικόνα που περναω ακομα και τωρα ειναι παρακαλώ διαβάστε την αρχικη τοποθέτηση, εσυ θεωρεις δηλαδη οτι στο 1ο ποστ λεω να βρω καποια με παραπανω κιλα και να της πω να τα χασει? Γιατι αυτο μου ειπε η δυμφορουμιτισσα πριν και αναγκάστηκα να διευκρινίσω.
Αλλα αδερφε κι εγω τι να κανω? Ειπα κατι να συζητήσουμε μα οταν το παιζει καποιος φωστηρας της απολυτης αληθειας κι εμεις ειμαστε οι χαζοι και παιδεραστες .... ε δεν ειναι σοβαρος για συζητηση, συγνωμη εχω κι εγω δικαίωμα να απανταω σε οποιον θελω :)
(περιμένω να δω τι αλλαξα :) )
25-08-2019, 13:04 #147
Originally Posted by Georgewww;1063162
[B
Αποστολία το αναφέρει συνεχώς. Ψάχνει πλάγιους τρόπους να το πει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν είναι 5 χρονών ο τζορτζ. έχει κάνει σχέσεις στην ζωή του μέχρι τώρα, αν είχε δει οτι ο ευθύς τρόπος δεν του δημιουργούσε πρόβλημα, δεν θα ζητούσε συμβουλές ψάχνοντας για έμμεσους τρόπους.
25-08-2019, 13:17 #148
Παλι αστοχίες?
Πλάγιος τρόπος και έμμεσος ειναι το πως να πεις μια κοπελα πολυ αδυνατη οτι σου αρέσει και να το πιστέψει? Η αποστολία καταλαβαινει γιατι το εζησε γιαυτο ειναι τοσο εύστοχη, ακόμα και οταν λες σε μια κοπελα τοσο λεπτη οτι εισαι ωραια... δε σε πιστεύει. (δε ψαχνεις πλάγιο τρόπο.. ψαχνεις απλα τρόπο για σε πιστέψει, αφου είναι αληθεια)
Και μετά λέω οτι ΔΕΝ χρειάζεται να χάσει κιλα. Κι αυτο πλάγιο? Αφου λεω ΔΕΝ
"υδρωνω να την πείσω ότι έτσι όπως είναι μου αρέσει." Αυτη ειναι η ουσια.. γιατι εσυ και καποιες αλλες την εχετε πεισει οτι ειναι ασχημη, αλλα βεβαια εγω ειμαι ο κακος που της λεει οτι ειναι ομορφη και το πιστεύω. πφφφφ
Τωρα αν καποιος το "πως το θετω όμορφα" (την αλήθεια, για να με πιστέψει) το μπερδεύει με το πλαγιο δόλιο κτλ. δε ξερω. Μαλλον εδω ειναι η διαφωνία μας. Το όμορφο παντως δεν ειναι ουτε πλαγιο ουτε δολιο ουτε εμμεσο. (αλλιως θα το εγραφα "ψαχνω έμμεσο τρόπο")
"αν είχε δει οτι ο ευθύς τρόπος δεν του δημιουργούσε πρόβλημα, δεν θα ζητούσε συμβουλές ψάχνοντας για έμμεσους τρόπους."
Ψάχνω τρόπους να διορθώσω το πρόβλημα που ΕΣΥ δημιούργησες στην λεπτή κοπέλα όταν την έπεισες οτι δεν ειναι ωραία ετσι όπως είναι. Γιατί είμαι μειοψηφια αλλά την θεωρώ κούκλα.
25-08-2019, 14:10 #149
Gewrgeww οι κοπέλες που είχες είχαν κάποιο θέμα υγείας και ήταν τόσο λεπτες?αυτή με το 1.70 και 42 κιλά είχε κάτι? Γιατί ήταν όντως πολύ λίποβαρης.
25-08-2019, 14:18 #150
Εμένα πάντως μου αρέσουν οι αντίθετες από εμένα, δηλαδή παχουλές και τσαχπίνες ή γλυκές (εγώ είμαι λεπτός και κλειστός)! Αλλά μου αρέσει κάτι άλλο περισσότερο, δυστυχώς ή ευτυχώς: η μοναξιά μου!