Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 264
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εσυ είσαι 52 κιλά με ύψος γύρω στο 1.60-165 αν δεν κάνω λάθος. Πολύ φυσιολογικό μου ακούγεται.
    Ο τύπος ανέφερε παράδειγμα με 42 κιλά και ύψος 1.70. αυτό δεν είναι θέμα σκαριού, είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας αν δεν είναι ήδη εκεί.
    Μέχρι πριν 2 χρόνια ήμουν 43 44 45 κιλά εκεί κυμαινομουν με υψος 1.60.
    Πότε δεν είχα θέμα ανορεξίας έτρωγα κανονικά ούτε κάποιος γιατρός μου είχε πει ότι έχω κάποιο θέμα μέχρι τότε. Το μόνο θέμα που είχα ήταν άγχος και δεν με αφήνε να φτάσω τα κιλα που ήθελα. Γιατί εμένα μου αρέσει τώρα που είμαι 49-50 κιλά.
    Αλλά δεν ήμουν άρρωστη τότε.μη μπερδευουμε την ανορεξία με αυτό. Η ανορεξια είναι ασθενεια.το να είναι κάποιος λιπαβαρης όμως δεν τον οδηγει αυτό στην ανορεξια.πιστεύω και ο θεματοθετης αν ήταν με μια που ήταν 35 κιλά και της έλεγε είσαι ωραία μου αρεσεις ε τότε ναι έχει θέμα και πρέπει να το κοιταξει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Γεια σου φιλε μου, 1000 συγνωμη που δεν απάντησα (αυτο εννοεις παρακατω ως σχολιο που δεν απάντησε ε?) αλλα χαθηκα στην ροή :)

Δεν ειναι τοσο οτι δε θέλω όσο το οτι δε με απασχολεί. Μην ακους τους αλλους που λενε οτι θελω κουτση στραβη κτλ .. λεω οτι δε με πειραζει ειδικα σε σύγκριση με το πάχος.
    Και αυτά τα άτομα μιλανε στην ουσία υποτιμητικά για τις κοπέλες αυτές που μπορει να είναι είτε κουτσές είτε τυφλες ή οτιδήποτε, οποτε ΟΧΙ δε με πειραζει αν η αλλη ειναι πχ σε αναπηρικό καροτσάκι, ή δε βλεπει, το ίδιο θα την αγαπαω αλλα και το ιδιο θα μου αρεσει, τους απαντάω, πιο πολυ θα με χαλούσε αν έβαζε απο αμέλεια-αδιαφορία 10 κιλά.

Ναι αν αυτη που μου αρεσει πχ η Kate Beckinsale (ας βαλω μια celebrity γιατι δεν εχουμε κοινη γνωστή) βγει οπως η εικονιζομενη που έστειλες... δε με πειραζει. Δε κανει διαφορά.

:)
    Δηλαδή αν κάποια ήταν περιποιημένη,ντυμένη ωραία,θηλυκά και στα κιλά που ήθελες(αν και πιστεύω οτι π.χ τα 42 κιλά με ύψος 1,70 είναι πολυ λίγα),δεν θα την ήθελες;

Senior Member
    Αφού δεν το κατάλαβες ακόμα ας κάνω μια προσπάθεια.
    Αν κάποιος γουστάρει τις χοντρές είναι δικαίωμα του όπως και σένα είναι δικαιώμα σου να γουστάρεις τις αδύνατες.
    Αν κάποιος βρει μια με παραπάνω κιλά και την γουστάρει αλλά στην πορεία της σχέσης αυτή αποφασίσει ή τύχει ή συμβεί να αδυνατίσει και ο τύπος πάει και της πει : α εγώ σε ήθελα παχουλή, μου άρεσες όπως ήσουν πριν, σε αγαπάω και πάλι αλλά θα σε βοηθήσω να ξαναπάρεις τα κιλά σου γιατί μου τρέχανε τα σάλια με τα λιπάκια σου πριν" τότε ο τύπος είναι για μπάτσες.

Γιατί 1. δείχνει πως δεν είχε απλά μια προτίμηση στις παχουλές αλλά ΚΟΛΛΗΜΑ το οποίο θέλει ψυχολόγο
    2. Γιατί δείχνει πόσο τρομερά επιφανειακός είναι που μετά από χρόνια σχέσης και αγάπης υποτίθεται μετράει ακόμα κιλά αντί για τον άνθρωπο

3. γιατί δείχνει πόσο χειριστικός και πονηρός είναι και προσπαθεί να της επιβάλει αυτό που ΕΚΕΙΝΟΣ θέλει χωρίς να σέβεται αυτό που η ίδια θέλει για τον εαυτό της.

Αν δεν κατάλαβες ούτε τώρα, είναι ανίατη η κατάσταση σου.
    Α άρα είναι επιφανειακός κάποιος που μετά από χρόνια στη σχέση του δίνει ακόμα σημασία στα κιλά, θα έπρεπε δηλαδή να μπορούν να αφεθούν και οι δύο αφού δέσανε τον γάιδαρο ε? Μπαααα διαφωνούμε. Τέλος. Αν όποιος γουστάρει κάτι που δε γουστάρει η πλειοψηφία είναι για ψυχίατρο ... Καηκαμε. Χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πότε δεν είχα θέμα ανορεξίας έτρωγα κανονικά ούτε κάποιος γιατρός μου είχε πει ότι έχω κάποιο θέμα μέχρι τότε. Το μόνο θέμα που είχα ήταν άγχος και δεν με αφήνε να φτάσω τα κιλα που ήθελα. Γιατί εμένα μου αρέσει τώρα που είμαι 49-50 κιλά.
    Αλλά δεν ήμουν άρρωστη τότε.μη μπερδευουμε την ανορεξία με αυτό. Η ανορεξια είναι ασθενεια.το να είναι κάποιος λιπαβαρης όμως δεν τον οδηγει αυτό στην ανορεξια.πιστεύω και ο θεματοθετης αν ήταν με μια που ήταν 35 κιλά και της έλεγε είσαι ωραία μου αρεσεις ε τότε ναι έχει θέμα και πρέπει να το κοιταξει.
    Πάλι με καλύψεις. Σωστά Αποστολία. Χαίρομαι που τουλάχιστον αυτή που συμφωνώ είναι και αυτή που είχε την εμπειρία, γιατί μιλάς με βάση αυτήν και φαίνεται.

:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δηλαδή αν κάποια ήταν περιποιημένη,ντυμένη ωραία,θηλυκά και στα κιλά που ήθελες(αν και πιστεύω οτι π.χ τα 42 κιλά με ύψος 1,70 είναι πολυ λίγα),δεν θα την ήθελες;
    Πάμε πάλι. Τα κιλά και το ύψος αυτά είναι κάποια που τα είχα, όχι τα νούμερα που θέλω , δυστυχώς κάπως έτσι παρουσιάστηκε - διαστρεβλώσεις!
    Γράφω και στο θέμα ότι αν ήταν η άλλη κανονική ΔΕΝ θα της έλεγα να χάσει.

Στο ερώτημα τώρα. Δε λέω δεν την θέλω, που το γράφω αυτό???? Λέω δεν έχει σημασία, δε κάνει διάφορα, θα δω την κοπέλα πίσω από το μεικαπ πίσω από το μοντέρνο φόρεμα, κτλ. Οπότε δεν αλλάζει κάτι είτε έτσι είτε αλλιώς.

Senior Member
    Πάλι μου συγκρίνεις διαφορετικά. Ήσουν στα 43, 44 κιλά με ύψος 1.60, όχι με ύψος 1.70 και 42 κιλά. Έχει τεράστια διαφορά.
    Και παλι η ίδια λες πως τότε δεν μπροούσες να βάλεις κιλά γιατί είχες κατάθλιψη, άρρωστη ήσουν Αποστολία, δεν ήταν αυτό το ιδανικό σου βάρος, μπορεί να μην είχες νευρική ανορεξία, αλλά και πάλι καλά δεν ήσουν γιαυτό δεν έβαζες κιλά.

Senior Member
    Πάμε πάλι. Τα κιλά και το ύψος αυτά είναι κάποια που τα είχα, όχι τα νούμερα που θέλω , δυστυχώς κάπως έτσι παρουσιάστηκε - διαστρεβλώσεις!
    Γράφω και στο θέμα ότι αν ήταν η άλλη κανονική ΔΕΝ θα της έλεγα να χάσει.

Στο ερώτημα τώρα. Δε λέω δεν την θέλω, που το γράφω αυτό???? Λέω δεν έχει σημασία, δε κάνει διάφορα, θα δω την κοπέλα πίσω από το μεικαπ πίσω από το μοντέρνο φόρεμα, κτλ. Οπότε δεν αλλάζει κάτι είτε έτσι είτε αλλιώς.
    Σε άλλο θέμα έχεις γράψει πως δεν ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ αυτά, μεικαπ, τακούνια , μαλλί στην τρίχα κτλ. Θες να ψάξω να το βρω;;;
    Έλεγες συγκεκριμένα πως θες την γυναίκα απλή, όσο πιο απλή γίνεται απλά να μην έχει τρίχες.
    Σαν παιδί δηλαδή.

Πάλι μου συγκρίνεις διαφορετικά. Ήσουν στα 43, 44 κιλά με ύψος 1.60, όχι με ύψος 1.70 και 42 κιλά. Έχει τεράστια διαφορά.
    Και παλι η ίδια λες πως τότε δεν μπροούσες να βάλεις κιλά γιατί είχες κατάθλιψη, άρρωστη ήσουν Αποστολία, δεν ήταν αυτό το ιδανικό σου βάρος, μπορεί να μην είχες νευρική ανορεξία, αλλά και πάλι καλά δεν ήσουν γιαυτό δεν έβαζες κιλά.
    Κατάθλιψη δεν είχα είχα άγχος.όταν είχα καταθλιψη είχα φτάσει 39
    Το εγραψα και πιο πάνω όταν είσαι λιπαβαρης θα έχεις κάποια θέμα σίγουρα αλλά δεν κρύβεται πάντα η ανορεξια από πίσω. Ίσως είναι κάτι πιο απλό.
    Γι αυτό ρώτησα και τον gewrgeww αν ήταν κάποια λεπτή με θέματα πχ καταθλιψη η άγχος θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της?

Senior Member
    1.70 42 ήταν λίγα και ξαναλέω, το είπα και πριν, την βοήθησα να πάει 45 που ήταν συνήθως. Αυτή ήταν μια που είχα σχέση, δεν είναι νούμερα που ψάχνω κτλ. Μετά έγινε 50 πάλι σούπερ ήταν.

Αποστολία νομίζω ότι 45 παλι αστέρι ήσουν. Δε το θεωρώ άρρωστο. Αλλά αν σε γνώριζα 45 και πήγαινες 55 , .. θα το είχα ήδη αναφέρει από τα 50 ότι δε θέλω να πας πιο πάνω [emoji14]

Senior Member
    Κατάθλιψη δεν είχα είχα άγχος.όταν είχα καταθλιψη είχα φτάσει 39
    Το εγραψα και πιο πάνω όταν είσαι λιπαβαρης θα έχεις κάποια θέμα σίγουρα αλλά δεν κρύβεται πάντα η ανορεξια από πίσω. Ίσως είναι κάτι πιο απλό.
    Γι αυτό ρώτησα και τον gewrgeww αν ήταν κάποια λεπτή με θέματα πχ καταθλιψη η άγχος θα μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της?
    Ε φυσικά και θα μπορούσα. Αν ταιριάζουμε λες να με εμποδίζει αυτό? Ίσα ίσα θα χαρώ να βοηθήσω, να βάλω ένα λιθαράκι όπως μπορώ στη λύση του προβλήματος. Φυσικά θα έκανα και το κάτι παραπάνω μέχρι να γίνει εντελώς καλά :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε άλλο θέμα έχεις γράψει πως δεν ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ αυτά, μεικαπ, τακούνια , μαλλί στην τρίχα κτλ. Θες να ψάξω να το βρω;;;
    Έλεγες συγκεκριμένα πως θες την γυναίκα απλή, όσο πιο απλή γίνεται απλά να μην έχει τρίχες.
    Σαν παιδί δηλαδή.
    Αυτό εδώ λες?

Όχι δεν ισχύει , sorry αλλά στα 35 μου έχω δει αλλά πράματα, φυσικά και τις προσέχω αυτές τις λίγες και με ενθουσιάζουν αλλά είναι λίγες και συνήθως είναι μικρές , αν είναι 28-35 και λίγο όμορφη να τα μακιγιάζ και τα μαλλιά και ρούχα κτλ τσίρκο , ίσως αρέσουν έτσι στους άλλους , γι'αυτό το κάνουν.

Όταν ήμουν πιο μικρός 23 βρήκα μια 18 γυαλακια σηδερακια απλότητα φανταστική, ε στα 23 της που χωρίσαμε , φακοί επαφής μαλλια τσαντάκια κτλ πάει η απλότητα :(

Γι'αυτό λέω, όταν είσαι ή ψάχνεις κάτι σπάνιο, λογικό είναι να πρέπει να ψάξεις πιο πολύ ... αλλά στο τέλος αξίζει νομίζω.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Σαν παιδί δηλαδή.
    Έχω πει και ότι προτιμω τις πολύ λευκές κτλ ο φίλος μας δε με ρώτησε τι προτιμώ αλλά αν θα τα έφτιαχνα μαζί της. Ναι προτιμώ αν δεν έχει πχ μεικαπ , αλλά δε θα την απορρίψω ούτε θα παίξει ρόλο αν φοράει. Ξεκάθαρο ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτό εδώ λες?
    Ακριβώς. Πολύ σωστά. Και όχι μόνο , και σε άλλα post. Προτιμώ την απλότητα όπως και πολλές άλλες προτιμήσεις αλλά μικρή αξία έχουν μπροστά στο παρόν θέμα. Φυσικά δεν θα απέρριπτα την κοπέλα με βάση αυτά, απλά μου αρέσουν ως χαρακτηριστικά, άλλο το ένα άλλο τι άλλο. Άλλωστε λογικό, αφού δήλωσα πριν λίγο ότι ...Μόδα σε μισώ :)

Senior Member
    Σαν παιδί δηλαδή.
    Lol Μια ΓΥΝΑΙΚΑ που δε φοράει τακούνια και λατέρνα ... Και δεν έχει τρίχες στα πόδια δε λέγεται παιδί. OMG

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ακριβώς. Πολύ σωστά. Και όχι μόνο , και σε άλλα post. Προτιμώ την απλότητα όπως και πολλές άλλες προτιμήσεις αλλά μικρή αξία έχουν μπροστά στο παρόν θέμα. Φυσικά δεν θα απέρριπτα την κοπέλα με βάση αυτά, απλά μου αρέσουν ως χαρακτηριστικά, άλλο το ένα άλλο τι άλλο. Άλλωστε λογικό, αφού δήλωσα πριν λίγο ότι ...Μόδα σε μισώ :)
    Let me explain you my thoughts.
    Πάνω σε αυτό το σχόλιο όμως.
    Το να περιποιείται κάποιος την εικόνα του,δεν σημαίνει ότι έχει τάσεις ντίβας ή φέρεται σαν ψώνιο κλπ.
    Ισα ίσα η περίποιηση είναι κάτι καλό.
    Οπως επίσης το ότι κάποιος/κάποια με σιδεράκια,γυαλάκια,η φανταστική απλότητα όπως είπες εσύ,δεν σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο και θα σου βγει κελεπούρι ως σύντροφος.Το ότι σε ελκύει ομως το ''αφημένο'' είναι κάπως...

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast