Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δωσε λίνκ.
    Δε μπορώ να βρω λινκ γιατί δε θυμάμαι το θέμα. Θυμάμαι μόνο τη φώτο και την τοποθέτηση του Γιώργου και αυτό γιατί μου είχε κανει πολυ κακη εντύπωση
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Το να μην ακολουθείς τη μόδα δεν είναι παιδικό. Μπορεί έτσι να σας έχουν πείσει αλλά άποψη μου ότι δεν είναι καθόλου παιδί μια γυναίκα 30 χρόνων που δε φοράει τακούνια και δε βάζει πολύ μεικαπ.

Μη τα μπερδεύουμε. Αν διαφωνείς οκ, δικαίωμα σου.
    Μόδα είναι και οι πολύ αδύνατες γυναίκες που γουστάρεις και αυτές χωρίς μουστάκια. Σε άλλες εποχές οι παχουλές θεωρούνταν όμορφες κι αν είχαν και μουστάκι ακόμα πιο όμορφες. Μην πας να μας το παίξεις αντισυμβατικός και τέτοια ζορζ, δεν έχεις πώς να τα μαζέψεις όσα είπες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δωσε λίνκ.
    Συμφωνώ. Δώσε.

Επίσης το κάθε ποστ που κάνω δε θυμάμαι τώρα για τι πράγμα μιλούσαμε ή αν τρολαραμε ή γενικά τη φάση. Αν μας δώσεις λινκ μπορώ να σου πω.

Αν και πάλι δε σημαίνει κάτι. Δεν είπα ότι μου αρέσουν ΟΛΕΣ οι αδύνατες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δε μπορώ να βρω λινκ γιατί δε θυμάμαι το θέμα. Θυμάμαι μόνο τη φώτο και την τοποθέτηση του Γιώργου και αυτό γιατί μου είχε κανει πολυ κακη εντύπωση
    Α...καλωσηρθες στο κλαμπ! Τώρα θα πει και σένα δυσαρεστημένη που δεν σε επέλεξε και του βγάζεις κακία.

Εγώ δεν είχα δει τέτοια φώτο που λες, αλλά είναι ολοφάνερο αυτό που του είπε κ ο george κάτι σελίδες πίσω. Στην αρχή μιλούσε πολύ πιο απόλυτα, μιλούσε και τόνιζε οτι μιλά για ΠΟΛΥ αδύνατες και όταν είδε το κράξιμο άρχισε να τα μαζεύει. Το ίδιο και με τα βαψίματα, περιποιήσεις κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μόδα είναι και οι πολύ αδύνατες γυναίκες που γουστάρεις και αυτές χωρίς μουστάκια. Σε άλλες εποχές οι παχουλές θεωρούνταν όμορφες κι αν είχαν και μουστάκι ακόμα πιο όμορφες. Μην πας να μας το παίξεις αντισυμβατικός και τέτοια ζορζ, δεν έχεις πώς να τα μαζέψεις όσα είπες.
    Δε νομίζω να είπα ότι είμαι αντισυμβατικός, αν η μόδα αλλάξει και μου αρέσει, τότε θα είμαι φαν :) τώρα την μισώ στην παρούσα φάση, τουλάχιστον κάποια σημεία όπως πχ το μαύρισμα.

Δε χρειάζεται να μαζέψω κάτι. Τα ίδια λέω. Τόση ώρα.

Αχ πάλι μέσα στο θέμα είσαι και ας ξεφεύγουμε εμείς :)

Τώρα καταλαβαίνεις από την πλευρά μου πως είναι και το μπορεί να ακούσω απλά επειδή μου αρέσει η λεπτή.

Μα τόσο αμαρτία είναι ? :)

Τουλάχιστον εσύ κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ. Φαντάσου τώρα με όλη αυτή τη νοοτροπία να πρέπει να πείσω την 39 κιλά ότι είναι κούκλα και όταν γίνει 45 θα είναι πάλι κούκλα και δε το λέω για να την καλοπιασω αλλά το πιστεύω. Να γιατί δε με πιστεύει μετά ;)
    Γιατί να πείσεις κάποια που είναι λεπτή ότι σου αρέσει να είναι λεπτή? Αφού για να είσαι μαζί της προφανως σου αρεσει να είναι λεπτή.
    39 κιλά είναι χάλια κατά τη γνώμη μου.νομίζω όλες οι κοπελες εκτός από αυτές που πασχουν από ανορεξια ξέρουν ποια είναι τα ιδανικά τους κιλά δεν χρειάζεται να τους τα επισημαινει καποιος.
    Τώρα αν εσύ γουστάρεις λεπτή και αυτή γουστάρει να παχυνει μαζευεις τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλια.γιατί δωσατε τόση αναλυση σε ένα απλό ζήτημα δεν το κατάλαβα ακόμη.

Senior Member
    Α...καλωσηρθες στο κλαμπ! Τώρα θα πει και σένα δυσαρεστημένη που δεν σε επέλεξε και του βγάζεις κακία.

Εγώ δεν είχα δει τέτοια φώτο που λες, αλλά είναι ολοφάνερο αυτό που του είπε κ ο george κάτι σελίδες πίσω. Στην αρχή μιλούσε πολύ πιο απόλυτα, μιλούσε και τόνιζε οτι μιλά για ΠΟΛΥ αδύνατες και όταν είδε το κράξιμο άρχισε να τα μαζεύει. Το ίδιο και με τα βαψίματα, περιποιήσεις κτλ.
    Ήταν για να σου δώσω να καταλάβεις μια παρα πολυ αδύνατη γυναίκα που τα ποδαρακια της ουτε καν έκλειναν. Κάτι που θα χαρακτηριζαμε εμείς αδύνατο. Και ειχε πεταχτει ο Γιώργος και ειχε πει οτι την θελει ακομα πιο αδύνατη. Ε αν αυτό δεν ειναι ανορεξία τι ειναι; και τώρα ζητάει λινκ για κατι οου είχα δει μήνες πριν λες και ειμαι αναγκασμένη να θυμαμαι το τοπικ.αυτος που το έγραψε και του φάνηκε και παχουλη ας το βρει.

Senior Member

Πιο αρχή από το 1ο ποστ που είναι το θέμα, δε γίνεται. Εκεί γράφω για υγεία. Το πολύ αδύνατο ξαναλέω ναι είναι οκ αισθητικά , το ίδιο έλεγα. Άλλο αν πρέπει ιατρικά να βάλει, τότε θα βάλει.

Η Αποστολία ήταν 39 άρα θα ήμουν οκ αισθητικά, θα της έλεγα τη ωραία που είσαι αλλά πάμε 47 για να είσαι υγιής πάνω απολλα. Το είπα και πριν , το ξαναλέω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ήταν για να σου δώσω να καταλάβεις μια παρα πολυ αδύνατη γυναίκα που τα ποδαρακια της ουτε καν έκλειναν. Κάτι που θα χαρακτηριζαμε εμείς αδύνατο. Και ειχε πεταχτει ο Γιώργος και ειχε πει οτι την θελει ακομα πιο αδύνατη. Ε αν αυτό δεν ειναι ανορεξία τι ειναι; και τώρα ζητάει λινκ για κατι οου είχα δει μήνες πριν λες και ειμαι αναγκασμένη να θυμαμαι το τοπικ.αυτος που το έγραψε και του φάνηκε και παχουλη ας το βρει.
    Α κάτσε μπορεί να το βρω. Τώρα θυμάμαι. Ο εξουθενωμένος το έβαλε. Ναι δεν ήταν αδύνατη. Θα ψάξω κάτσε. Ελπίζω να το βρω.

Senior Member
    Α κάτσε μπορεί να το βρω. Τώρα θυμάμαι. Ο εξουθενωμένος το έβαλε. Ναι δεν ήταν αδύνατη. Θα ψάξω κάτσε. Ελπίζω να το βρω.
    Περιμενψ να με βγάλεις λάθος

Senior Member
    Δε νομίζω να είπα ότι είμαι αντισυμβατικός, αν η μόδα αλλάξει και μου αρέσει, τότε θα είμαι φαν :) τώρα την μισώ στην παρούσα φάση, τουλάχιστον κάποια σημεία όπως πχ το μαύρισμα.

Δε χρειάζεται να μαζέψω κάτι. Τα ίδια λέω. Τόση ώρα.
    χαχαχαχα Πλάκα έχεις τελικά. Μόνο παιδάκι μπορεί να ψαρώσει με αυτά που γράφεις και να τα νομίσει για εξυπνάδες. Όλοι οι υπόλοιποι ενήλικες αντιλαμβανόμαστε την αγωνιώδη προσπάθεια σου να βαφτίσεις το κρέας ψάρι.

Τελικά σου αρέσει η μόδα που θέλει τις γυναίκες άτριχες και σχεδόν αποστεωμένες όπως είναι η σημερινή μόδα ή όχι;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γιατί να πείσεις κάποια που είναι λεπτή ότι σου αρέσει να είναι λεπτή? Αφού για να είσαι μαζί της προφανως σου αρεσει να είναι λεπτή.
    39 κιλά είναι χάλια κατά τη γνώμη μου.νομίζω όλες οι κοπελες εκτός από αυτές που πασχουν από ανορεξια ξέρουν ποια είναι τα ιδανικά τους κιλά δεν χρειάζεται να τους τα επισημαινει καποιος.
    Τώρα αν εσύ γουστάρεις λεπτή και αυτή γουστάρει να παχυνει μαζευεις τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλια.γιατί δωσατε τόση αναλυση σε ένα απλό ζήτημα δεν το κατάλαβα ακόμη.
    Έλα ντε. Δε περίμενα να πάρει τόση διάσταση ένα απλό ζήτημα. Ε γιατί την έχουν πείσει οι άλλοι ότι δεν είναι ωραία και εγώ θέλω να ξέρει ότι είναι. Για μένα. Καλό και στην ψυχολογία.

Senior Member
    Για ν σε βοηθήσω πρέπει ν είναι στο τι σκέφτεστε

Senior Member
    Δε ξέρω σε ποια κατηγορία θα μπορούσα να θέσω το ερώτημα, but anyway.

Από μικρός πάντα μου άρεσαν οι πολύ αδύνατες. Όντας στα 35 μου ακόμα έχω αυτό το κόλλημα. Οι σχέσεις μου ήταν κυρίως με αδύνατες έως κανονικές. Για να μιλάμε με αριθμούς και να συνεννοηθούμε, ήταν από 42 κιλά έως 54 (ας αφήσουμε το ύψος απέξω, δε με απασχολεί, η 42 κιλά ήταν 1.70, η κανονική ήταν 52 στο 1.67). Το θέμα είναι ότι παρόλο που δε με πειράζει αν η άλλη είναι κανονική, ωστόσο μόλις βλέπω κάποια πολύ αδύνατη είναι σα να βλέπει ο ναρκομανής την ουσία του. Μιλάμε όμως για πολυυυυ αδύνατη. Κόκκαλο.

Αυτό φυσικά δε μπορώ να το κρατήσω κρυφό και ούτε θέλω, δηλαδή όταν κάνω μια σχέση, ξέρει ότι έχω αυτή την αδυναμία με αποτέλεσμα να της δημιουργώ ανασφάλεια ως προς τα κιλά της.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι συνήθως αυτές τις κοπέλες, τις έχουν πείσει ότι πρέπει να πάρουν κιλά, οπότε πρώτον δε με πιστεύουν όταν λέω έτσι μου αρέσεις και δεύτερον ΔΕ θέλω να πάρουν κιλά :)

Πώς μπορώ να διαχειριστώ το θέμα, δηλαδή πως μπορώ να τις πείσω ότι όντως έτσι μου αρέσει και να μην πάρει κιλά, αλλά ταυτόχρονα μη της δημιουργήσω πρόβλημα με τα κιλά και κοιτάει κάθε μέρα τη ζυγαριά? Είτε είναι κανονική είτε πολύ αδύνατη.

Δε θέλω να χάσει κιλά αν είναι κανονική, αλλά ξέρω καλά ότι η γυναικεία ανασφάλεια κάποια στιγμή θα τις βάλει ιδέες ότι πρέπει να χάσει για να μου αρέσει περισσότερο, κάτι που δε θέλω. Πολύ λεπτό σημείο και το έχω ζήσει, όμως ό,τι και να πω δε με πιστευε γιατί ήξερε ότι μαρεσουν πολύ αδύνατες. Δε μπορούσα να την πείσω ότι αφού έτσι τη γνώρισα , είμαι οκ, δε χρειάζεται να χάσει κιλά.

Εγώ είμαι κανονικός, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα κιλά.

(Φυσικά πάντα στα πλαίσια της καλής υγείας χωρίς βλάβη του οργανισμού)
    Άντε πάλι στο πρώτο ποστ να δουμε τι γράφει ο ζορζ.

Τι μας λέει λοιπόν στα μπολντ? Οτι του αρέσουν οι ΠΟΛΥ αδύνατες. Οι κοκκαλο όπως χαρακτηριστικά λέει. Και του αρέσουν τόσο πολύ που ενώ μπορεί να είναι με μια κανονική, όταν δει πολύ αδύνατη κάνει σαν ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ.

Περιγράφει γυναίκα 1.70 και 42 κιλά που οι άλλοι της λένε να πάρει κιλά αλλά ο ζορζ ΔΕΝ θέλει όπως τονίζει. (Βέβαια μετά επειδή ΟΛΟΙ τον κράξαμε, το μάζεψε και είπε ότι κι αυτός της έλεγε να πάρει κιλά)

Τι άλλο μας λέει; Οτι δημιουργεί ανασφάλεια στις γυναίκες με τις οποίες σχετίζεται και κοιτάζουν συνέχεια την ζυγαριά. (γιατί άραγε;;;;)

Senior Member
    Άντε πάλι στο πρώτο ποστ να δουμε τι γράφει ο ζορζ.

Τι μας λέει λοιπόν στα μπολντ? Οτι του αρέσουν οι ΠΟΛΥ αδύνατες. Οι κοκκαλο όπως χαρακτηριστικά λέει. Και του αρέσουν τόσο πολύ που ενώ μπορεί να είναι με μια κανονική, όταν δει πολύ αδύνατη κάνει σαν ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ.

Περιγράφει γυναίκα 1.70 και 42 κιλά που οι άλλοι της λένε να πάρει κιλά αλλά ο ζορζ ΔΕΝ θέλει όπως τονίζει. (Βέβαια μετά επειδή ΟΛΟΙ τον κράξαμε, το μάζεψε και είπε ότι κι αυτός της έλεγε να πάρει κιλά)

Τι άλλο μας λέει; Οτι δημιουργεί ανασφάλεια στις γυναίκες με τις οποίες σχετίζεται και κοιτάζουν συνέχεια την ζυγαριά. (γιατί άραγε;;;;)
    Δεν γράφω της λένε να πάρει αλλά δε θέλω. Η συγκεκριμένη ήταν κοπέλα μου. Αυτό μόνο λέω. Και όταν έπεσε στα 42 όπως έχω ξαναπει, την βοήθησα να πάει 45. Ενώ παραθέτεις αυτά που γράφω , τελικά τα λες αλλιώς. Κόκαλο το είπαμε 100 φορές, δε ξαναγράφω τα ίδια.
    Ναι ξέρεις τώρα και να με κράζει κάποιος όπως λες, είχα μια σκασιλα.

Εγώ έκανα ένα ερώτημα, αν απαντάει κάποιος οκ, τα άσχετα, δε με απασχολούν.

Δε βρήσκω την φωτό αλλά ίσως βάλω καμιά άλλη για αντιπαράθεση. Για να μιλάμε πρακτικά γιατί τώρα μιλάμε στον αέρα.

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast