Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εσύ θες να περάσεις στην κοπέλα ότι αυτο που είναι τωρα (το κόκκαλο ) είναι αυτό που σαρέσει, θες να το διατηρήσει χωρίς όμως να αγχώνεται και να μην χρειάζεται και εσύ να την σκανάρεις συνέχεια.

Το πιο σωστό και λογικό θα ήταν να θες να σταματήσεις να δίνεις τόση σημασία στο σώμα του άλλου, να το σέβεσαι και έτσι θα είσαι και εσύ ήρεμος όπως και η κοπέλα που είναι δίπλα σου.
    Θεωρείς ότι είναι ασέβεια η διατήρηση των κιλών στο σημείο της χρονικής στιγμής της γνωριμίας? ( Δε μιλάω φυσικά για αύξηση από θέμα υγείας ή εγγυμοσυνης κτλ.)

Το ότι μου αρέσει αυτό, δεν είναι επιλογή, όπως και το ότι μου αρέσουν οι φράουλες ;) Απλά έτσι είναι. Γούστα. Ωστόσο για λόγους ειλικρίνειας θεωρώ ότι πρέπει κάπως (αυτό ψάχνω) να το ξέρει, δηλαδή θεωρεις καλύτερα να μην το ξέρει ?

george1520
    Guest
    Να ξερει τι; Σε ποιο στάδιο της σχέσης αρχίζεις να βλέπεις και τον εσωτερικό κόσμο του άλλου;

Senior Member
    Να ξερει τι; Σε ποιο στάδιο της σχέσης αρχίζεις να βλέπεις και τον εσωτερικό κόσμο του άλλου;
    Αυτό είναι άσχετο. Θεωρώ δεδομένο ότι τον εσωτερικό κόσμο τον έχεις εγκρίνει πριν πας σε σχέση. Δεν ασχολούμαι με κάποια όσο ωραία και να είναι ΟΣΟ .. αν δεν έχω εγκρίνει ως συμβατό τον κόσμο της με τον δικό μου, αν δε μου κάνει κλικ ως χαρακτήρας , με λίγα λόγια.

Μιλάμε για το παρακάτω.

Να ξέρει ότι έχω θέμα με τα κιλά εννοώ. Την αλήθεια δηλαδή.

Senior Member
    Οταν πέρασα μονοπυρηνωση επεσα στα 40 κιλα τότε θα ημουν ταμαμ για σενα χαχαχαχα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Αυτό είναι άσχετο. Θεωρώ δεδομένο ότι τον εσωτερικό κόσμο τον έχεις εγκρίνει πριν πας σε σχέση. Δεν ασχολούμαι με κάποια όσο ωραία και να είναι ΟΣΟ .. αν δεν έχω εγκρίνει ως συμβατό τον κόσμο της με τον δικό μου, αν δε μου κάνει κλικ ως χαρακτήρας , με λίγα λόγια.

Μιλάμε για το παρακάτω.

Να ξέρει ότι έχω θέμα με τα κιλά εννοώ. Την αλήθεια δηλαδή.
    Φιλέ Γιώργο.. Αυτο που έπρεπε να σε απασχολεί είναι αυτο το κόλλημα που έχεις με τα κιλά. Θες να συζητήσεις αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Οταν πέρασα μονοπυρηνωση επεσα στα 40 κιλα τότε θα ημουν ταμαμ για σενα χαχαχαχα
    1ον ΜΗΝ ξαναπείς τη λέξη μονοπυρήνωση γιατί χτυπάς πληγές ;) Ακόμα δεν έχω επανέλθει και δε ξέρω τι ζημιά έχει γίνει

2ον σκέψου να σε γνώριζα, αχ θα έλεγα τι τυχερός που είμαι, βρήκα τέτοιο γκομενάκι , και σε 3-4 μήνες θα γινοσουν καλά και τσουπ να και τα κιλακια χαχα

Θα έβρισκα άλλο ιό ο πονηρός χαχαχα γαστρεντερίτιδα

Ε έφτανες 52 και ανεβαίνεις, σου έλεγα "κοίτα από μια σταλιτσα ;) , γίνεσαι μπαλονιτσα, πάμε για τρέξιμο παρέα και διατροφή ? Στα 45 ησουν το όνειρο μου, πες μου τα να κάνω για σενα, ο,τι θέλεις αρκεί να μείνεις εκεί για να σε απολαμβάνω στο μέγιστο :) " , κακό? Θα περουσες βάζο στο κεφάλι? Πώς αλλιώς να το πω,... Θυμήσου ότι πρέπει να είμαι 100% ειλικρινής, πες ότι είναι ΙΨΔ η ειλικρίνεια μου :/

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    εεεεεεεεεεεε ατύχησε χαχαχα

Senior Member
    Φιλέ Γιώργο.. Αυτο που έπρεπε να σε απασχολεί είναι αυτο το κόλλημα που έχεις με τα κιλά. Θες να συζητήσεις αυτό;
    Δημόσιο είναι φίλε μου, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, δε χρειάζεσαι την άδεια μου :)

Εγώ δεν έχω κολλήματα με το τι θα γράψει ο άλλος στο thread μου, ελεύθερα όλα :)

*Πάντα με ευπρέπεια και σεβασμό στους κανόνες φυσικά.

george1520
    Guest
    1ον ΜΗΝ ξαναπείς τη λέξη μονοπυρήνωση γιατί χτυπάς πληγές ;) Ακόμα δεν έχω επανέλθει και δε ξέρω τι ζημιά έχει γίνει

2ον σκέψου να σε γνώριζα, αχ θα έλεγα τι τυχερός που είμαι, βρήκα τέτοιο γκομενάκι , και σε 3-4 μήνες θα γινοσουν καλά και τσουπ να και τα κιλακια χαχα

Θα έβρισκα άλλο ιό ο πονηρός χαχαχα γαστρεντερίτιδα

Ε έφτανες 52 και ανεβαίνεις, σου έλεγα "κοίτα από μια σταλιτσα ;) , γίνεσαι μπαλονιτσα, πάμε για τρέξιμο παρέα και διατροφή ? Στα 45 ησουν το όνειρο μου, πες μου τα να κάνω για σενα, ο,τι θέλεις αρκεί να μείνεις εκεί για να σε απολαμβάνω στο μέγιστο :) " , κακό? Θα περουσες βάζο στο κεφάλι? Πώς αλλιώς να το πω,... Θυμήσου ότι πρέπει να είμαι 100% ειλικρινής, πες ότι είναι ΙΨΔ η ειλικρίνεια μου :/
    Σε λίγο θα είσαι και η αιτία που θα έχει κόμπλεξ μια κοπέλα με τα κιλά της. Αυτο θες; Να είναι κοκκαλο και να κοιτάει τον καθρέφτη και να νομίζει ότι είναι χοντρή;

Senior Member
    εεεεεεεεεεεε ατύχησε χαχαχα
    Ναι καλά. Είμαι ήδη στην κουζίνα και ετοιμάζω αλλοιωμένο σάντουιτς με γαστρεντερίτιδα για την φαντασία χαχα

george1520
    Guest
    Δημόσιο είναι φίλε μου, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, δε χρειάζεσαι την άδεια μου :)

Εγώ δεν έχω κολλήματα με το τι θα γράψει ο άλλος στο thread μου, ελεύθερα όλα :)

*Πάντα με ευπρέπεια και σεβασμό στους κανόνες φυσικά.
    Σε ρώτησα αν θες να εξετάσεις αυτό και να φτιάξεις αυτό . σε ρώτησα κι πριν. Θυμάσαι να σου άσκησε ποτέ κάποιος κριτική για την εμφάνιση σου; Για τα κιλά σου;

Senior Member

Senior Member
    Σε ρώτησα αν θες να εξετάσεις αυτό και να φτιάξεις αυτό . σε ρώτησα κι πριν. Θυμάσαι να σου άσκησε ποτέ κάποιος κριτική για την εμφάνιση σου; Για τα κιλά σου;
    Όχι δεν είχα παραπάνω κιλά ποτέ, γενικά ήμουν καλός ωραίος, όχι Brad Pitt, νορμάλ πράματα, αλλά όσο θυμάμαι ήθελα αδύνατες.

george1520
    Guest
    Γενικά δεν είχες κριτική για οτιδήποτε; Δεν λέω για τα κιλά σου μονο

Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Δε μιλάς δε μιλάς, το εριξες το φαρμάκι [emoji14]

Το άλλο αστείο είναι ότι πολλές φορές (ειδικό πιο μικρός άπειρος) όταν μιλάς σε μια κοπέλα με πολύ λίγα κιλά, αν αναφέρεις κάτι σχετικά με κιλά στραβωνει , νομίζει ότι πας να της πεις να βάλει κιλά, γιατί την έχουν ζαλίσει οι άλλοι να βάλει, άρα οι άλλοι δε σέβονται κι εγώ που την θαυμάζω όπως είναι είμαι ο σωστός [emoji14]
    Και υδρωνω να την πείσω ότι έτσι όπως είναι μου αρέσει. Νομίζει ότι το λέω από ευγένεια χαχα ενώ ειμαι ειλικρινής, φαντάσου μπέρδεμα.

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast