Κόλλημα (και σχέσεις) με πολύ αδύνατες - φοβία πάχους - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 264
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ωραία να στο ξαναπω. Είναι λογικό και φυσιολογικό να έχεις κάποια κριτήρια επιλογής συντρόφου.. Αυτό που είναι παράλογο είναι η απαίτηση σου να μείνει ένας άνθρωπος στα κιλά που είναι γιατί αυτό σαρέσει. Άνοιξες το θέμα γιατί ήθελες να σου προτείνουμε φράσεις ή λέξεις κλειδιά για να λες σε μια κοπέλα πως το σώμα που έχει τώρα σαρέσει (όταν είναι στα κιλά που θες) ή όταν βάλει κιλά να τις πεις έτσι ώστε να χάσει τα κιλά χωρίς να την προσβάλλεις ή να την κάνεις να αισθανθεί άσχημα.
    Δίνεις πολλή σημασία στα κιλά της κοπέλας που είναι μαζί σου και η ενασχόληση σου πάνω σε αυτό το κομμάτι θα της δημιουργήσει κόμπλεξ και ανασφάλειες. Δεν είναι ωραίο να έχει ένας άνθρωπος συνεχώς δυο μάτια καρφωμένα πάνω του για να ελεγχει το βάρος του ή τις μπουκιές του. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει, στο σώμα, στον χαρακτήρα κτλ. Δεν γίνεται να έχεις απαίτηση να μείνει μια κοπέλα στα κιλά που την επέλεξες και να την πιέζεις με τον τρόπο σου να μην βάλει άλλα. Αντίθετα το πιο λογικό θα ήταν να παρότρυνες αυτή την κοπέλα να βάλει κιλά για να είναι καλά στην υγεία της. Τα λιγα κιλά (τα κοκκαλα) είναι απόδειξη ότι κατι της συμβαίνει και χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι την προσωπικότητα της κοπέλας που είναι μαζί σου και να μην έχεις απαίτηση να ικανοποιεί τα γουστα σου εις βάρος της υγείας της (εσύ ειπες κιλά και υψος και απο εκει προκύπτουν αυτα που σου λεω).

Θα μπορούσες εσυ με την συμπεριφορά σου και τις απαιτησεις που έχεις πάνω σε αυτο το κομμάτι να δημιουργήσεις κόμπλεξ της κοπέλας σε σημείο να φτάσει στην νευρική ανορεξία. Ειμαστε σε μια σχέση για να περναμε κι οι δυο καλά. Όχι μόνο ο ένας. Εσυ στις σχέσεις σου θες η κοπέλα να είναι όπως ακριβως την θες και να κάνει ότι μπορεί για να μην αλλάξει αγνοώντας όμως την ψυχολογία της και τις συνέπειες που θα έχει στο μέλλον όλο αυτο.
    Να συμπληρώσω στα πολύ σωστά που λες ότι το υγιές για μια γυναίκα μεγαλώνοντας είναι να βάζει κιλά. Αυτό είναι το υγιές πέρα από τα γούστα του καθενός. Μπορεί μια γυναίκα στα 20 της και στα 30 της να είναι 55 κιλά και να είναι μια χαρά αν ομως στα 60 της είναι 55 κιλά δεν θα είναι μια χαρά. Είναι εντελώς παράλογη απαίτηση να ζητάει από μια γυναίκα να μείνει στα λιγοστά κιλά που μπορεί να είχε όταν την γνώρισε.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι ο ίδιος δηλώνει ότι δνε θα είχε κανένα πρόβλημα να αλλάξει οτιδήποτε στο δικό του σώμα προκειμένου να αρέσει σε κάποια. Το θεωρεί φυσιολογικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Προσωπικά δεν τον χαρακτήρισα παιδεραστή !!!! Είπα απλά ότι από τις περιγραφές που έκανε για το πώς θέλει την κοπέλα του το μυαλό μου πήγε σε παιδί. Και δεν το είπα καθόλου τυχαία. Τυχαίνει να έχω διαβάσει ότι άντρες που προτιμούν τόσο απόλυτα (σε σημείο που θέλει να της το τονίσει ώστε να μην πάρει κιλά λέμε, δεν μιλάμε για απλή προτίμηση γιατί και μένα δεν μου αρέσουν οι άντρες με παραπάνω κιλά αλλά αν ο σύντροφος μου πάρει κιλά κάποια στιγμή σε υγιή πλαίσια, δεν θα χαλαστώ , μου έχει τύχει κιόλας) γυναίκες χωρίς καθόλου καμπύλες (τα νούμερα που αναφέρει είναι για γυναίκες χωρίς καθόλου καμπύλες!) , έχουν μια τάση προς παιδικά/εφηβικά σώματα. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος είναι παιδεραστής. Δεν είμαι ψυχολόγος για να το κρίνω, αυτό όμως για μένα είναι κάτι που θέλει διερεύνηση γιαυτό του πρότεινα ψυχολόγο.

Κάνε λίγο εικόνα τις περιγραφές που έκανε και νομίζω και σένα το μυαλό σου σε παιδί θα πάει. Όχι καμπύλες, όχι βαψίματα, όχι τακούνια, όχι πολλές περιποιήσεις, ακμή, αθώοτητα, αγνότητα κτλ....σου θυμίζει ενήλικη γυναίκα η περιγραφή;
    Α και το πιο αστείο είναι ότι μου αρέσουν οι μεγάλες :) οπότε φαντάσου γέλιο που έριξα όταν διάβασα αυτά.

Banned
    Όχι καμπύλες, όχι βαψίματα, όχι τακούνια, όχι πολλές περιποιήσεις, ακμή, αθώοτητα, αγνότητα κτλ....σου θυμίζει ενήλικη γυναίκα η περιγραφή;
    κοιτα υπαρχουν καπιες που κατα διαστηματα χανουν πολα κιλα και μενουν κοκκαλα μονο απλα επειδη κρυβονται οταν συμβαινει αυτο μαλον δε τις γνωριζεις εγω επειδη ειμουν διπλα του συνεχως με συμβουλευοταν συχνα για τα προσωπικα του και ετσι ηξερα πολα αλλα το οτι του αρεσε αυτο να τις βλεπει ακτινογραφιες δε μπορουσα να το φανταστω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Α και το πιο αστείο είναι ότι μου αρέσουν οι μεγάλες :) οπότε φαντάσου γέλιο που έριξα όταν διάβασα αυτά.
    Είσαι μεγάλος άνθρωπος κι αντί να προβληματιστείς προσπαθείς να μαζέψεις όπως οπως ο, τι ξεστόμισες.
    Δίκια σου η ζωή, κάνε ο, τι γουστάρεις.
    Ελπίζω να συναντήσεις έξυπνες γυναίκες που μόλις παίρνουν χαμπάρι τα ψυχολογικά που πας να τους δημιουργήσεις να φέυγουν τρέχοντας.

Senior Member
    Να συμπληρώσω στα πολύ σωστά που λες ότι το υγιές για μια γυναίκα μεγαλώνοντας είναι να βάζει κιλά. Αυτό είναι το υγιές πέρα από τα γούστα του καθενός. Μπορεί μια γυναίκα στα 20 της και στα 30 της να είναι 55 κιλά και να είναι μια χαρά αν ομως στα 60 της είναι 55 κιλά δεν θα είναι μια χαρά. Είναι εντελώς παράλογη απαίτηση να ζητάει από μια γυναίκα να μείνει στα λιγοστά κιλά που μπορεί να είχε όταν την γνώρισε.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι ο ίδιος δηλώνει ότι δνε θα είχε κανένα πρόβλημα να αλλάξει οτιδήποτε στο δικό του σώμα προκειμένου να αρέσει σε κάποια. Το θεωρεί φυσιολογικό.
    Άρα είναι παράλογο που θέλει κάποιος η γυναίκα του να μην είναι χοντρή, και που είναι διατεθειμένος να κάνει και αυτός το ίδιο αλλά και κάτι παραπάνω όπως πχ παραπάνω γυμναστήριο αν αυτή γουστάρει κοιλιακούς?

Ε τι να κάνουμε, είμαι ανώμαλος γιατί θέλω η γυναίκα μου να είναι ευτυχισμένη και θα κάνω το κάτι παραπάνω γι'αυτό. Οι σχέσεις του τύπου εγώ έτσι είμαι έτσι μαρεσει κι αν σαρεσει ......δε μου αρέσουν.

Senior Member
    Είσαι μεγάλος άνθρωπος κι αντί να προβληματιστείς προσπαθείς να μαζέψεις όπως οπως ο, τι ξεστόμισες.
    Δίκια σου η ζωή, κάνε ο, τι γουστάρεις.
    Ελπίζω να συναντήσεις έξυπνες γυναίκες που μόλις παίρνουν χαμπάρι τα ψυχολογικά που πας να τους δημιουργήσεις να φέυγουν τρέχοντας.
    Κλασικά η μπάλα στην κερκίδα. Δε μαζεύω τίποτα , όποιος θέλει, να τοποθετηθεί επί συγκεκριμένου , τώρα μιλάς χωρις να λες τίποτα.

Senior Member
    Κλασικά η μπάλα στην κερκίδα. Δε μαζεύω τίποτα , όποιος θέλει, να τοποθετηθεί επί συγκεκριμένου , τώρα μιλάς χωρις να λες τίποτα.
    Την μπάλα στην εξέδρα εσύ την πετάς που κάνεις γαργάρα όσα δεν σε συμφέρουν.
    Περιμένω ακόμα να μου απαντήσεις στο προηγούμενο και να που υποδείξεις ακριβώς που παραποίησα τα λόγια σου και σε συκοφάντησα.

Elisavet εκτός από τα κιλά στα άλλα είπε θα προτιμούσε να έχει αυτά τα χαρακτηριστικα.εμενα δεν πήγε σε παιδί το μυαλό μου να σου πω την αλήθεια ούτε σε άντρα.εδώ μιλάμε ανώνυμα άρα θα μπορούσε να πει ότι του αρέσουν οι άντρες η οι ανηλικες.
    Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
    Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα με τα κιλα.ξέρω γυναίκες που γυμναζονται και είναι 55 60 χρόνων και πιο μεγάλες με κορμι λαμπάδα χωρίς να είναι αρρωστες.ποιος γιατρός λέει ότι βαζοντας χρόνια πανω μας πρέπει να βάζουμε και κιλα?Εγώ ήξερα την θεωρία ότι ανάλογα με το ύψος σου πρέπει να είσαι και κάποια κιλά. Δηλαδή όταν πας 60 χρονων πρέπει να ανέβεις και δέκα κιλα και το ύψος να παραμείνει το ίδιο?δεν νομίζω
    Τώρα οσον αφορά τον gewrgeww που είναι το θέμα μας αν βλέπεις ότι αυτή σου ή εμμονή με τα κιλά σου χαλαει τις σχέσεις η σου δημιουργει κάποια προβλήματα και φοβίες καλό είναι να το δεις με έναν ειδικό όπως σου είπαν και οι άλλοι. Τώρα αν είσαι τυχερός και βρεις αυτό που ψάχνεις γιατι υπάρχουν πολλες που θέλουν να προσέχουν το σώμα τους τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.εγώ πχ κάνω γυμναστική και προσέχω λίγο γιατί δεν θέλω να πάω πάνω από 51 κιλά. Όταν ανεβαίνω πιο πάνω δεν νιώθω καλά εγώ ή ίδια. Έχω στο μυαλό μου δηλαδή ότι μια ζωή θα είμαι σε αυτά τα κιλά και προσπαθω.βέβαια δεν μπορώ να παραβλεψω και απροβλεπτα γεγονότα όπως ένα θεμά υγεία που μπορεί να με κάνει να βάλω κιλά η το αντιθετο.όλα μέσα στη ζωή είναι.πάντως στα 39 μου ήμουν άρρωστη είχα καταθλιψη δεν είναι καθόλου υγιες για μια γυναίκα αυτό.
    Πιστεύω αν ερωτευτείς και αγαπήσεις κάποια και είστε μαζί για χρόνια να παραβλεψεις όλο αυτό με την συγκεκριμένη εικόνα που εχεις στο μυαλό σου.γιατί αργά ή γρήγορα αν δεν παχυνει ο άνθρωπος σου σίγουρα θα ρυτιδιασει και η εικόνα σίγουρα θα αλλάξει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τζορτζ σου εγραψα ενα σχολιο πιο πάνω.

george1520
    Guest
    Άρα είναι παράλογο που θέλει κάποιος η γυναίκα του να μην είναι χοντρή, και που είναι διατεθειμένος να κάνει και αυτός το ίδιο αλλά και κάτι παραπάνω όπως πχ παραπάνω γυμναστήριο αν αυτή γουστάρει κοιλιακούς?

Ε τι να κάνουμε, είμαι ανώμαλος γιατί θέλω η γυναίκα μου να είναι ευτυχισμένη και θα κάνω το κάτι παραπάνω γι'αυτό. Οι σχέσεις του τύπου εγώ έτσι είμαι έτσι μαρεσει κι αν σαρεσει ......δε μου αρέσουν.
    Φίλε μου δεν ζητάς μια που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ αλλα μια που είναι υπερβολικά λεπτή σε σημείο που φαίνονται τα κόκκαλο της. Αυτό όμως εγω προσωπικά δεν το κατακρίνω. Γούστα είναι αυτά. Αυτό που σχολιάζω είναι η συμπεριφορά που έχεις όταν αυτή την κοπέλα την κάνεις δική σου. Οι απαιτήσεις σου και τα ψυχολογικά που δημιουργείς.

Ελπίζω να καταλάβεις γρήγορα πριν πάρεις κάποια κοπέλα στον λαιμό σου. Τότε τα πράγματα δεν θα αλλάξουν.

Senior Member

Δεν είναι παράλογο να μην θέλει την γυναίκα του χοντρή.
    Παράλογο και ΑΡΡΩΣΤΟ είναι να μην βλέπει πως στα 45 κιλά είναι άρρωστη κι ενώ όλοι οι άλλοι της λένε να πάρει κιλά αυτός εύχεται να μην το κάνει γιατί του αρεσει ΕΤΣΙ.

Επίσης εντελώς μη υγιές είναι να είσαι διατεθειμένος να γίνεις φέτες επειδή στο ζητάει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ, χρειάζεσαι ψυχολόγο.

Banned
    προσπαθοντας να τον ψυχολογισω τωρα μαλον ηταν ατομο σκοτεινης φυσης που ειχε καταληξει στο σωστο συμπερασμα οτι επρεπε να παει κοντρα στη φυση του ετσι τεριαζε με αυτες που εκαναν το ιδιο και πηγαιναν κοντρα στη φυση τους αν και δεν ηταν σωστο να μενουν τοσο αδυνατες αλλα δε το εκαναν επιτηδες ειχαν ψυχολογικο προβλημα αλλα οτι εξαφανισε τον εαυτο του βαζοντας με εμενα για καθοδηγιτη του απορω πως το καταφερε να παταξει τον εγωισμο του σε τετοιο σημειο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Elisavet εκτός από τα κιλά στα άλλα είπε θα προτιμούσε να έχει αυτά τα χαρακτηριστικα.εμενα δεν πήγε σε παιδί το μυαλό μου να σου πω την αλήθεια ούτε σε άντρα.εδώ μιλάμε ανώνυμα άρα θα μπορούσε να πει ότι του αρέσουν οι άντρες η οι ανηλικες.
    Δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
    Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα με τα κιλα.ξέρω γυναίκες που γυμναζονται και είναι 55 60 χρόνων και πιο μεγάλες με κορμι λαμπάδα χωρίς να είναι αρρωστες.ποιος γιατρός λέει ότι βαζοντας χρόνια πανω μας πρέπει να βάζουμε και κιλα?Εγώ ήξερα την θεωρία ότι ανάλογα με το ύψος σου πρέπει να είσαι και κάποια κιλά. Δηλαδή όταν πας 60 χρονων πρέπει να ανέβεις και δέκα κιλα και το ύψος να παραμείνει το ίδιο?δεν νομίζω
    Τώρα οσον αφορά τον gewrgeww που είναι το θέμα μας αν βλέπεις ότι αυτή σου ή εμμονή με τα κιλά σου χαλαει τις σχέσεις η σου δημιουργει κάποια προβλήματα και φοβίες καλό είναι να το δεις με έναν ειδικό όπως σου είπαν και οι άλλοι. Τώρα αν είσαι τυχερός και βρεις αυτό που ψάχνεις γιατι υπάρχουν πολλες που θέλουν να προσέχουν το σώμα τους τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.εγώ πχ κάνω γυμναστική και προσέχω λίγο γιατί δεν θέλω να πάω πάνω από 51 κιλά. Όταν ανεβαίνω πιο πάνω δεν νιώθω καλά εγώ ή ίδια. Έχω στο μυαλό μου δηλαδή ότι μια ζωή θα είμαι σε αυτά τα κιλά και προσπαθω.βέβαια δεν μπορώ να παραβλεψω και απροβλεπτα γεγονότα όπως ένα θεμά υγεία που μπορεί να με κάνει να βάλω κιλά η το αντιθετο.όλα μέσα στη ζωή είναι.πάντως στα 39 μου ήμουν άρρωστη είχα καταθλιψη δεν είναι καθόλου υγιες για μια γυναίκα αυτό.
    Πιστεύω αν ερωτευτείς και αγαπήσεις κάποια και είστε μαζί για χρόνια να παραβλεψεις όλο αυτό με την συγκεκριμένη εικόνα που εχεις στο μυαλό σου.γιατί αργά ή γρήγορα αν δεν παχυνει ο άνθρωπος σου σίγουρα θα ρυτιδιασει και η εικόνα σίγουρα θα αλλάξει.
    Βρε Αποστολία δεν εννοώ ότι ο άνθρωπος γουστάρει μικρά παιδιά και μας το κρύβει εδώ και μας λέει ότι ψάχνει ενήλικη γυναίκα. Υποσυνείδητα γίνονται αυτά. Προφανώς αν ισχύει, ούτε ο ίδιος δεν το ξέρει συνειδητά. Αλλά και πάλι, το αν ισχύει ή όχι δεν θα το κρίνω ούτε εγώ ούτε κανείς εδώ στο φόρουμ. Εγώ είπα απλά πού πήγε το μυαλό μου και του συνέστησα ψυχολόγο ΚΑΙ γιαυτόν τον λόγο.

Ότι μια γυναίκα μεγαλώνοντας είναι φυσιολογικό και υγιές να βάζει κιλά (δεν εννοώ να γίνει υπέρβαρη!!!) το λέει όποιος γιατρός κι αν ρωτήσεις. Η γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση είναι φυσιολογικό να βάλει κιλά . Η φύση έχει φροντίσει με αυτόν τον τρόπο να την προστατεύει από ασθένειες όπως η οστεοπόρωση. Κορμί λαμπάδα και υγιέστατη μπορεί να είναι μια γυναίκασε μεγάλη ηλικία και στα 60 και στα 65 κιλά. Στα 45 και στα 50 δεν έχει κορμί λαμπάδα, είναι απλά κόκκαλο. (μιλώ για ύψος γύρω στο 1.70)

Banned
    εγω νομιζω οτι το προβλημα το εχουν περισσοτερα αυτες που διαλεγει και οχι τοσο αυτος το εχω ζησει το εργο...

Banned
    αστυνομος σαινης σε πληρη λειτουργεια εγω δεν τον ειδα ποτε να γουσταρει παιδια απλα ηθελε να εξολοθρευσει τον εαυτο του και ετσι ταιριαζε με αυτες.

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast