Results 121 to 135 of 264
-
25-08-2019, 10:38 #121
μα δεν ειναι φανερο ελισσαβετ, οτι οταν καποιος που γνωριζει εναν/μια του γουστου του και κανει σχεση και προχωραει αυτη η σχεση, παραμενει τοσο αγκιστρωμενος στην εμφανιση που ιδανικα εχεισ το μυαλο του, ειναι αγκιστρωμενος εμμονικαστην επιφανεια των πραγματων και εν τελει , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ;
δεν θελει; φοβαται; δεν μπορει;
ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εχεις μια βαθια σχεση με εναν ανθρωπο οταν εισαι τοσο κολλλημενος με την εικονα του που να σε χαλαει οταν σε βαθος χρονου χασει η παρει μερικα κιλα.
αλλο το πως θελεις να ειναι για να κανεις σχεση μαζι του, κι αλλο να τρως τετοιο κολλημα οταν εισαι ηδη καιρο μαζι του κι εχεις ουσιαστικη και μονιμη σχεση..
- 25-08-2019, 10:43 #122
Ο georgeww αν πρόσεξες λέει για τον εαυτό του ότι είναι διατεθειμένος αν κάποια γυναίκα που θα θεωρεί γυναίκα της ζωής του, του ζητήσει να γίνει φέτες (ενώ δεν είναι) θα το κάνει με χαρά για να την ευχαριστήσει. Σε ερώτηση μου αν του ζητήσει να κάνει λιφτινγκ ή εμφύτευση μαλλιών αν θα το έκανε, απάντησε πως δεν ξέρει ποσο ευκολο ή ακριβό είναι αλλά αν μπορούσε φυσικά πάλι θα το έκανε για να την ευχαριστήσει Μάλιστα το θεωρεί τιμή του και καμάρι του αυτό ότι είναι διατεθειμένος να κάνει οτι μπορεί για να αρέσει στην κοπέλα του.
Εσυ τι νομίζεις με αυτή την άποψη που διατυπώνει; Οτι αυτός (ο οποιοσδήποτε) που δηλώνει πως ειναι διατεθειμένος να τα κάνει αυτά στο σώμα του για μια άλλη, δεν θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις κι από την σύντροφο του;;;; Απλά δεν το λέει γιατί ξέρει πως θα φάει κράξιμο. Είναι σαφές ότι θα περιμένει τα ανάλογα όμως. Αν εγώ είμαι διατεθειμένη να κάνω τα χατίρια του συντρόφου μου, περιμένω πως κι εκείνος θα κάνει τα δικά μου αφού αυτό θεωρώ ένδειξη αγάπης. Αυτό θεωρεί ένδειξη αγάπης ο θεματοθέτης.
Μην είσαι καθόλου σίγουρη λοιπόν πως ασχέτως πώς την βρήκε δεν θα της ζητάει με έμμεσους και πονηρούς τρόπους να αλλάξει και να γίνει όπως θέλει εκείνος. Αφου αυτό θεωρεί αγάπη!!!!
25-08-2019, 10:54 #123
Δεν ξέρω αν αυτό εννοει ο gewrgeww.δεν έχει νοημα να βρεις κάποιον και να τον αλλαξει σύμφωνα με τα γούστα σου.εγώ ξέρω βρισκεις αυτό που σου αρέσει αρχικά.έχει δικαίωμα να θέλει η γυναίκα του να είναι όπως την γνώρισε και να μην παραμελησει τον εαυτό της δεν έχει όμως δικαίωμα να της ζητήσει να γίνει κάτι άλλο γι αυτόν.
Είναι δύσκολο να βρεις έναν άντρα όπως στο παραδειγμα που ανέφερες που να γνώρισε μια γυναίκα άλλη και μετά λογω κάποιας ασθενειας να πάρει κιλά η να χάσει και εσύ να συνεχίζεις να την ποθεις.άλλο όμως αγαπάς άλλο ποθείς.
Δεν νομίζω στα μάτια αυτού του άντρα να άρεσε το θεαμα αυτό και να την ποθουσε όπως παλιά. Είναι φυσιολογικό και ανθρωπινο.
25-08-2019, 10:56 #124
Αποστολία συμφωνώ 100% μαζί σου. Ακριβώς αυτο λεω τοση ώρα. Φυσικά εσύ ηρθες καλοπροαίρετα γιαυτο και γράφεις τόσο όμορφα και μαλιστα έχεις και την εμπειρία, άρα καταλαβαίνεις. Σταμάτησα να τα σχολιάζω τα άλλα γιατι ειναι κακοπροαίρετα και έχουν στόχο μόνο να προσβάλουν και να παραποιήσουν οπως καταλαβες πιστεύω.
Επειδή η κλασική τους τακτική κάποιον, είναι να μιλάνε εξ ονόματός μου , οτι ταχα ειπα το ταδε και το αλλο... ας πως καλυτερα εγω τι λέω (ξανά) για να μην υπάρχει παρανόηση.
1ον Είπα υγιής βάση ιατρικής. δηλαδή π.χ. η αποστολία είναι 1.60 είπαμε? οπότε https://www.calculator.net/ideal-wei...it=0&x=69&y=10
τι λέει εδω? Οτι healthy 47.4 - 64 (φυσικα εξαρταται και απο άλλα πραγματα, απο τον σκελετο κτλ) άρα εγώ λέω μου αρέσει το 47.4 , (το γράφω στο πρώτο Post το υγιής) Φυσικά πιο σωστά θα ήταν να μιλαμε για BMI κτλ γιατι καποια μπορει να ειναι 47.4 με πολυ λίπος και να φαινεται και καποια με λίγο... αλλα ας μην μπλέξουμε.
2ον το κόκκαλο φαίνεται σε καποιους ανθρωπους, δε χρειάζεται να ειναι 30 κιλά, ε όταν φαινεται μου αρεσει ... πχ το collarbone π.χ. γοφό λεκάνη (δε θυμαμαι πως λεγεται) και σε άλλα σημεία πχ πλάτη.
3ον ξανα λεω το σενάριο ... ας το κανουμε πρακτικο με πρωταγωνίστρια την αποστολία ως παράδειγμα για να το καταλαβουμε ολοι και να μη λεμε τέρατα και κουταμαρες. Είναι η αποστολία με το πρόβλημα που ειπε οτι ειχε, στα 39 κιλά, 1.60, την πετυχαίνω στο δρομο στη καφετ. σε κοινη παρέα whatever, και γνωριζομαστε και ταιριαζουμε σα χαρακτηρες, όλα καλα, οπότε γυρναω και τις λεω... τι ωραία που είσαι πολύ μου αρέσει το σώμα σου, να είσαι περήφανη γιαυτό (μονο που εγω δε το λεω ετσι για να το πω, δε την θεωρω ασχημη εικονα οπως οι πιο πολλοι, το λεω αληθινα ειλικρινά οτι είναι ωραίο αυτό που βλέπω) ΑΛΛΑ Αποστολία μου πρεπει για λόγους υγείας (και όχι αισθητηκης γιατι εκει είσαι κούκλα, και παλι θα είσαι το ίδιο οταν φτασεις 47) να πας στο υγιές που ειναι τουλάχιστον 47. Οπότε θα σε βοηθήσω (θα τρώμε παρεα :p ) να παμε στα 47 ... αλλά πολύ θα χαιρόμουν να μεινεις εκει και να μη γινεις 57 γιατι μου αρεσει το αδυνατο κορμι.
Πάει η Αποστολία και γινεται 50 ... ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ την χωρίζω .. πάλι είναι ωραία είναι φυσιολογικη αλλά απομακρυνεται σιγα σιγα απο το αδυνατο (δηλαδη 47) πάλι μου αρέσει γιατι είναι μικρή η διαφορά ΑΛΛΑ η αποστολία ... τρώει... παει 55 ... επ αποστολία καλή μου .. δε μου αρεσουν τα παραπανω κιλα και στο είχα πει, κανε μου την χάρη για να γουστάρω κι εγω ... μείνε στα 50 αν δε μπορεις να είσαι 47 και θα κανω κι εγω ό,τι θέλεις (σε λογικά πλαίσια) για να σε πείσω ... πχ κατι για το δικό μου σωμα αν θελεις... πχ της αρεσει ενα ντυσιμο, ενα τατουάζ? πιο αδυνατο πιο παχουλο πιο γυμνασμένο? οκ γιατι θελω να σου αρεσω. Δε σου ζητάω τίποτα αλλο για την εμφάνιση .. μονο αυτο. Απο κει και πέρα είναι απόφαση της αποστολίας... πει .. ασε με οτι θελω θα κανω και γινει 57 και με γραφει... δε θα θελω να χωρισω μονο γιατι δε θα μου αρεσει .. αλλα και γιατι δε με αγαπαει.. με γραφει.
Οπότε ναι μου αρεσουν τα κοκκαλα που φαίνονται, ναι πρεπει να ειναι στο φυσιολογικο βαρος (δειτε το λινκ) για λόγους υγείας, δεν πιέζω κανεναν.
Οπότε το αρχικό ερώτημα ήταν πως θα της πω της Αποστολίας όταν θα είναι 50 κιλα (ειτε ετσι την γνώρισα είτε ηταν 39 και πηγε 50) ότι με χαλάει πολυ να πας 55 σε θελω μου αρεσεις πολύ με μεγάλη διαφορά οταν εισαι 47-50 ΑΛΛΑ να μην την αγχώσω ωστε να κοιτάει συνέχεια την ζυγαρια!!!
ΟΧΙ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις πρώην γιατί συνήθως οι πολύ αδύνατες είναι έτσι το σκαρί τους και δεν παχαίνουν ... μονο με μία που ηταν 1.67 54 και έγινε 52 κιλά (μπειτε στο λινκ, ελάχιστο είναι το 51.6) που της έλεγα μη πας 54+ μου αρέσεις στα 52 .. πήγε 48 και τις είπα οτι μη κατέβει άλλο, όχι οτι είναι άσχημο το 48 (δε μπορω να πω ψέματα, λυπαμαι) αλλά το υγιές είναι 52 οπότε να πας και να μεινεις εκει. Χωρίσαμε για τελείως άσχετο λόγο μετα απο χρόνια και τα κιλα δεν έπαιξαν κανένα ρόλο.
Αν θέλεις καποιος να ρωτήσει πάνω σε αυτή τη βάση κι όχι να αρχισει τα κοκκαλα 39 κιλα παιδεραστες ... ψυχιατρο γιατι δε σου αρεσουν οι χοντρες κτλ .. γιατι βαριεμαι.
Αποστολία σε ευχαριστώ που είσαι η φωνή της λογικής. Ξαναλέω, ουσιαστικά το όλο θέμα είναι πως θα πω στην 39κιλη αποστολία οτι πραγματικά μου είναι αισθητικά όμορφο αυτο το σωμα που βλέπω (και να την πείσω οτι λεω αληθεια) αλλα θέλω να είναι και υγιής πάνω απολλα οπότε παμε στα 47 (αλλα μείνε εκει, οχι 55, δε θελω) μα χωρίς να αγχωθεί οταν φτάσει 50.
25-08-2019, 10:56 #125
Δεν ξέρω ρε συ, δεν μπορώ να παρακολουθήσω την κουβέντα αλήθεια, μου φαίνονται κινέζικα όλα αυτά.
Προσωπικά οι 3 μακροχρόνιες σχέσεις που έκανα ήταν με άντρες κανονικούς στα κιλά. Δεν τους ζύγισα, δεν ξέρω πόσα κιλά ήταν, αλλά φαντάζομαι πως προτιμώ τους κανονικούς. Μου έτυχαν και τα δύο. Ο ένας από αυτούς στην πορεία της σχέσης πήρε κιλά, ο άλλος έχασε πολλά κιλά. Εκτός από την ανησυχία μου για θέμα υγείας και καλής ψυχολογίας που θυμάμαι να με απασχόλησε, δεν ΘΥΜΑΜΑΙ να σκέφτηκα ποτέ ""πω αυτός έγινε χοντρός, δεν μου αρέσει τώρα". Αυτό που θυμάμαι να με απασχόλησε ειδικά σε αυτόν που είχε χάσει πολλά κιλά ήταν αν έχει κάποιο θέμα υγείας, γιατί δεν έχει όρεξη για φαί, μήπως του συμβαίνει κάτι τελοσπάντων. Συνέχισα να τον γουστάρω ΤΡΕΛΑ παρόλο που είχε γίνει κόκκαλο και συνέχιζα να βλέπω απέναντι μου τον ίδιο άνθρωπο που ερωτεύτηκα και στις αρχές της σχέσης.
Ναι θα μου φαινόταν τρομερά επιφανειακός ένας άνθρωπος που μετά από χρόνια σχέσης εξακολουθούσε με την μεζούρα και την ζυγαριά να μετράει την σύντροφο του.
Αλλά μου φαίνεται και τρομερά χειριστικός. Αν έχει αυτές τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης κάποιος για την εξωτερική εμφάνιση, δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειριστικός και καταπιεστικός μπορεί να γίνει για άλλα ζητήματα μέσα σε μια σχέση που έχουν σχέση με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της συντρόφου του. Αν δηλαδή ψάχνω πλάγιους τρόπους να της πω πόσα κιλά θέλω να είναι (γιατί αφου με αγαπάει πρέπει να θέλει να με ευχαριστεί), σκέφτομαι πόσους πλάγιους και ύπουλους τρόπους θα ψάχνει για να της πει πως να φέρεται, τι να λέει, πως να κάνει το ένα ή το άλλο...
25-08-2019, 11:05 #126
Πάλι πολύ σωστα το λες :)
Δεν αλλάζω καμία... απλα δεν θελω να αλλάξει αυτο που βρηκα :) (εκτος αν πρεπει να παρει κιλα για λογους υγειας... παντα η υγεια πρώτη, καθε αλλαγή έχει αυτο ως 1ο κανονα)
οποτε αν καποια μου πει γινε 100 κιλα μου αρεσει.. δε θα το κανω φυσικά, αλλα αν μου πει ειναι πολυ σημαντικό για μενα να εισαι πιο γυμνασμενος.. ε καλο θα μου κανει.
Η αγάπη χωρίς πράξεις χωρίς θυσία για τον αλλο είναι απλα συμφέρον. Αν καποιος θεωρεί αγάπη σου δινω για να παρω.. δικαίωμά του.. εγω θα της έγινα αυτα που λες (τις αλλαγές πχ στο σωμα) χωρίς αντάλλαγμα.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν ειπα οτι ζηταω κατι αλλο .. ισα ισα το αντιθετο εγραψα.. οτι δε με νοιαζει κατι αλλο τοσο πολυ... μου αρεσουν και οι ρυτίδες και αν ασπρισουν τα μαλλια της πολυ θα γουσταρα :) αλλωστε τι χαλαρο δερμα και ρυτιδες μου λετε... αφου σας ειπα οτι μου αρεσουν οι μεγαλες :) ... δε προσεχετε ;)
(ξέρεις πόσο εύκολο είναι οι ενεσεις botox?) ΝΑΙ αν αυτο την "έφτιαχνε" (το να κανω botox, που δε παίζει να γουστάρει καμία αλλα λεμε τωρα ως παράδειγμα) όσο ανάβει εμένα ένα αδύνατο κορμί .. θα το έκανα για την γυναίκα μου, φυσικά. Για την γυναίκα μου θα έδινα την ζωή μου.. στο botox θα κολλούσα? Και μετά λενε γιατι χωρίζουν ... ουτε μια υποχώρηση δε θελει η σημερινη γενια.
25-08-2019, 11:08 #127
25-08-2019, 11:14 #128
Ναι θα μου φαινόταν τρομερά επιφανειακός ένας άνθρωπος που μετά από χρόνια σχέσης αφήνει τον εαυτό της σε παρακμή και δε δίνει σημασία στα θέλω του συντρόφου της. Αλλά μου φαίνεται και τρομερά αδιάφορη. Αν έχει αυτές τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης κάποιος για την εξωτερική εμφάνιση, δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο αδιάφορη και εγωίστρια μπορεί να γίνει για άλλα ζητήματα μέσα σε μια σχέση που έχουν σχέση με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του συντρόφου της. Αν δηλαδή ψάχνω πλάγιους τρόπους να του πω όσα κιλά θέλω θα είμαι (γιατί αφου με αγαπάει πρέπει να με ανέχεται ακομα και αν αφεθώ απο αδιαφορία να ειμαι 100 κιλά), σκέφτομαι πόσους πλάγιους και ύπουλους τρόπους θα ψάχνει για να του πει πως να φέρεται, τι να λέει, πως να κάνει το ένα ή το άλλο...
:)
25-08-2019, 11:19 #129
Δεν είναι κάποιος κακοπροαιρετος απέναντι σου ο καθένας σου είπα τα βλέπει από την δική του πλευρά και είναι σεβαστό.
Τώρα αν κάποιος μου έλεγε στα 39 μου αρέσεις ίσως να μην τον πιστεύα.καταρχήν δεν μπορούσα να βρω ρούχα να μου κάνουν τι να μου αρέσει και τι να σου αρέσει σε αυτήν την εικόνα? Ειμαι 49 τώρα και νιώθω πολύ όμορφα τα ρούχα μου κάνουν τέλεια ακούω πολλά κοπλιμεντα για το σώμα μου αλλα κυρίως νιώθω εγώ καλά. Οπότε ότι και να μου λένε δεν ιδρωνει το αυτάκι μου.για άλλους είμαι αδύνατη γι άλλους γεμάτη δεν με απασχολει.
Μου κάνει εντύπωση όμως που οκ καταλαβαίνω θες συγκεκριμένα κιλα αλλά όλα τα άλλα πως και δεν σε απασχολούν?
25-08-2019, 11:23 #130
25-08-2019, 11:27 #131
Ε γι αυτο είπα κάποια στιγμή οτι εν τέλη εγω ζητάω τα λιγότερα χαχα
Κοίτα κάποια στιγμή το ματι αποκτάει εμπειρία (λόγω ηλικίας) και το να βαλεις μεικαπ σκουλαρικια κτλ ... δε περνάει.
Είναι τόσο μεγάλη η ωραιότητα του αδύνατου στο μάτι μου που τα άλλα είναι ήσσονος σημασίας. Σαν τι αλλο να με απασχολεί? Οι ρυτίδες? γοητεία. Η χαλάρωση? ε φυσικό είναι. Ρουχα κτλ.. αστείο στα μάτια μου, σα να μου λες οτι οι φραουλες θα αλλαξουν γεύση αναλογως με το περιτύλιγμα. Σε αυτον που ξέρει απο φράουλες... οχι δεν αλλαζει.
(μιλαμε ΠΑΝΤΑ για την εξωτερική εμφάνιση, το χαρακτηρα κτλ αστα.. θεωρούμε οτι σε αυτά τα βρηκαμε, μη το πιασουμε αυτο, ειναι παντα πολυπλοκο και υποκειμενικο)
25-08-2019, 11:36 #132
Έχεις λίγο ιδιαίτερα γούστα αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να της πεις με ομορφο τρόπο από την αρχή αυτό σου το κόλλημα με τα κιλά και εκείνη ας πράξει ανάλογα.
Αν δεν είχες ποτέ θέμα με τις σχεσείς σου τις παλιές και όλα ήταν οκ με τα κιλά γιατί άνοιξες το θέμα και γιατί λες σε απασχολει σαν φοβια αυτό δεν κατάλαβα ακόμη.
25-08-2019, 11:38 #133
Πες μου σε τι θελεις ακριβώς να σου απαντησω και αν ειναι καλοπροαίρετο, ευχαρίστως να απαντησω.
Αν εννοεις τις παραπ και συκοφ.. θα ξεκινήσω με το τελευταιο αλλα θελεις μπορω να βρω και τα άλλα (αν και κυριως αναφ στην ρεμεντυ που το κανει επίτηδες)
"Πραγματικά η όλη συζήτηση μου φαίνεται αισχρή."
υπονοεις οτι εσυ μονο εισαι η καθαρη και οι αλλοι ειμαστε οι σκαρτοι και αναφέρεις αστόχως ένα παράδειγμα που υπήρχε θέμα υγείας, ενώ έχω πει εδω και πολλες σελίδες πίσω οτι δε μιλαω για γεγονότα υγείας οπως πχ (το πιο "απλό") θυροειδης κτλ. και μπερδεύεις σε ένα παραλήρημα το αγαπη στον/στην σύντροφο με το γούστο και χαρακτηριστικά επιλογής συντρόφου, λες και εσυ ελεγες ναι σε όποιον και αν στην επεφτε γιατι δεν ειχε σημασια η εμφανιση ... και μονο αφου τους γνώριζες ελεγες δε μου κανεις.
Υποκρισία.
#94 συκοφαντίες
#101 ψέματα , "εύχεται να μην το κάνει γιατί του αρεσει ΕΤΣΙ." ενώ εχω πει πολλές φορές οτι θα της έλεγα να παρει κιλά όσα χρειάζεται για να ειναι υγιής, αλλα απο αισθητικής πλευράς είναι κούκλα και ετσι οπως ειναι τωρα.
και πολλά άλλα ... αλλα βαριεμαι.
25-08-2019, 11:39 #134
25-08-2019, 11:42 #135
Κοιτα καλο ειναι να μεριμνουμε πριν γινει το κακο και 2ον υπήρχε μια δυσπιστία στις κοπέλες οταν το ελεγα αυτό (και ήταν πολυ αδύνατες) συν οτι στη μεγάλη σχέση (που ήμουν και άπειρος στο θέμα) είδα ενα θεματάκι οπως ειπα πιο πανω, αλλα έδρασα γρήγορα, οπότε ηθελα να δω ιδέες για το πως θα το θετει καποιος όμορφα χωρίς βλάβη.
Εσυ μπορει να μη το θεωρείς πολυ ευαίσθητο θέμα γιατι ήσουν η αδυνατη ... μια που παλεύει για να μεινει λεπτη ... το έχει ως λεπτό ζήτημα. (ετσι βλέπω)
Α το φοβία δε ξερω αν ηταν σωστό, δεν ήξερα πως να το γράψω, ίσως να είναι και άστοχο ως λέξη. Όπως και να έχει, έχω την περιγραφή οπότε λέω θα καταλάβει ο αλλος.
το "ομορφο τρόπο" ψάχνω και είπα να παρω ιδέες.. αυτος ηταν το στοχος του θέματος. Γιαυτό είπα , ξέφυγε.