Άγχος-αντιμετώπιση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό σε μένα, μπορεί να έπαιρνα κ 4 λεωφ τη μέρα.. Τελείως ξαφνικά.. Τώρα σου πέρασε;
    Και σε εμένα έτσι ξαφνικά ξεκίνησε και ενώ τόσα χρόνια έμπαινα κανονικά σε λεωφορείο χωρίς κάποιο θέμα.... Και από τότε πραγματικά μερικες φορές όταν μπαίνω κάτι με πιάνει σαν μικρές κρίσεις πανικού... Μερικές φορές το παλεύω βέβαια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Geo93 View Post
    Και σε εμένα έτσι ξαφνικά ξεκίνησε και ενώ τόσα χρόνια έμπαινα κανονικά σε λεωφορείο χωρίς κάποιο θέμα.... Και από τότε πραγματικά μερικες φορές όταν μπαίνω κάτι με πιάνει σαν μικρές κρίσεις πανικού... Μερικές φορές το παλεύω βέβαια
    Εμένα είναι η σκέψη πιο πολύ.. Αλλά δυστυχώς δε μπορώ να την πολεμήσω. Φαύλος κύκλος πραγματικά

george1520
    Guest
    Μήπως έγινε κάτι μέσα σε κάποιο λεωφορείο το οποίο σας σοκαρε;

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ είχα τν φοβια απλά να μν ζαλιστω κάθε φορά που έμπαινα μέσα σε λεωφορείο... Όχι ο, τι ζαλιζόμουν ποτέ αλλά το σκεφτόμουν συνέχεια να μν το πάθω.... Και όλο αυτό έγινε φαύλος κύκλος για εμένα

Εμένα είναι η σκέψη πιο πολύ.. Αλλά δυστυχώς δε μπορώ να την πολεμήσω. Φαύλος κύκλος πραγματικά
    Ναι και εγώ στην σκέψη περισσότερο... Εγώ σκεφτόμουν να μν ζαλιστω συνέχεια

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Geo93 View Post
    Εγώ είχα τν φοβια απλά να μν ζαλιστω κάθε φορά που έμπαινα μέσα σε λεωφορείο... Όχι ο, τι ζαλιζόμουν ποτέ αλλά το σκεφτόμουν συνέχεια να μν το πάθω.... Και όλο αυτό έγινε φαύλος κύκλος για εμένα
    Αφού ποτέ δεν ζαλίστηκες .. γιατί κάνεις τέτοιες σκέψεις;

Αφού ποτέ δεν ζαλίστηκες .. γιατί κάνεις τέτοιες σκέψεις;
    Γιατί απλά είχα την φοβια αυτή να μν το πάθω... Το σκεφτόμουν συνεχεια να μν το πάθω... Να μν μου έρθει να ζαλιστω μέσα στο λεωφορείο... Όταν περνούσε ο καιρός και επειθα τον εαυτό μου ο, τι αφού δεν το έχεις πάθει ποτέ ούτε τώρα θα το πάθεις όλα ήταν οκ... Αλλά πολλές φορές με έπιανε το άγχος αυτό

Senior Member
    Εμένα προσωπικά όχι.. Τα μισά απ αυτά που έχω δεν ξέρω από που προέρχονται

george1520
    Guest
    Να καταργηθούν τα λεωφορεία να ηρεμήσετε χαχα. πλακιτσα για να χαλαρώσουμε

Senior Member
    Σ ευχαριστώ πολύ! Μου είπε δε θα τα πάρω για πολύ.. Τι εννοείς αδύναμη;
    εννουσα οτι με τα φαρμακα θα παψεις να στηριζεσαι μονο στη δικη σου δυναμη...αλλα κ ο εγκεφαλος θα μαθει να λειτουργει ετσι.....κ μετα θα ειναι πολυ δυσκολο η ακατορθοτο να ζησεις χωρις αυτα......βεβαια αν σου παει καλα το φαρμακο ειναι πρωτιμοτερο απ το να βασανιζεσαι........Αυτο που ειδα σε εμενα ειναι οτι οταν ειχα αρχισει να εχω κρισεις πανικου πριν παρω φαρμακα τις αντιμετωπιζα με μεγαλυτερη ψυχραιμια,,,,ενω πλεον χρειαζομαι απαραιτητα ηρεμιστικα......και οσο περασε κ ο καιρος και αντιψυχωτικο καμια φορα για να σταματησει μια απλη κριση πανικου που στο παρελθον με ενα χαμομηλι παιζει να ημουν καλα μετα,,,,αυτο θεωρω πιο αδυναμη,ευαλωτη κ εξαρτημενη απ τα φαρμακα.....

Senior Member
    Εγω δεν σου λεω να αντιδρατε όταν είσαστε σε κατάσταση ηρεμιας. Αν για παράδειγμα σε αγχωνει να πας με το λεωφορείο; Να μπεις στο λεωφορείο και να πας. Κόντρα στον φόβο σου.
    το πιο πιθανο πιστευω αν κανεις κριση πανικου μεσα στο λεωφορειο ειναι να καλεσει καποιος το εκαβ κ να σε παρουν......εκτος αν εχεις απλο φοβο,αγχος

Εγώ σκεφτόμουν ότι έχω 4 ώρες ταξίδι και με αγχωνομουν αλλά όταν ερχόταν η ώρα και έμπαινα στο λεωφορείο και μετά από λίγο που ξεκίναγε ένιωθα καλά ηρεμοθσα έβαζα μουσική και κοίταγα έξω και ήμουν κομπλέ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Εγώ σκεφτόμουν ότι έχω 4 ώρες ταξίδι και με αγχωνομουν αλλά όταν ερχόταν η ώρα και έμπαινα στο λεωφορείο και μετά από λίγο που ξεκίναγε ένιωθα καλά ηρεμοθσα έβαζα μουσική και κοίταγα έξω και ήμουν κομπλέ
    αν ακουγες nightstalker στο δρομο,,,,ετσι εξηγηται γιατι γινοσουν κομπλε

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    εννουσα οτι με τα φαρμακα θα παψεις να στηριζεσαι μονο στη δικη σου δυναμη...αλλα κ ο εγκεφαλος θα μαθει να λειτουργει ετσι.....κ μετα θα ειναι πολυ δυσκολο η ακατορθοτο να ζησεις χωρις αυτα......βεβαια αν σου παει καλα το φαρμακο ειναι πρωτιμοτερο απ το να βασανιζεσαι........Αυτο που ειδα σε εμενα ειναι οτι οταν ειχα αρχισει να εχω κρισεις πανικου πριν παρω φαρμακα τις αντιμετωπιζα με μεγαλυτερη ψυχραιμια,,,,ενω πλεον χρειαζομαι απαραιτητα ηρεμιστικα......και οσο περασε κ ο καιρος και αντιψυχωτικο καμια φορα για να σταματησει μια απλη κριση πανικου που στο παρελθον με ενα χαμομηλι παιζει να ημουν καλα μετα,,,,αυτο θεωρω πιο αδυναμη,ευαλωτη κ εξαρτημενη απ τα φαρμακα.....
    Έχεις δίκιο.. Γ αυτό ελπζ να μην τα πάρω για πολύ καιρό.. Όπως είπε ο γιατρός

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    αν ακουγες nightstalker στο δρομο,,,,ετσι εξηγηται γιατι γινοσουν κομπλε
    ωπ,μπερδεψα το walker με το σταλκερ

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast