Άγχος-αντιμετώπιση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Έχεις δίκιο.. Γ αυτό ελπζ να μην τα πάρω για πολύ καιρό.. Όπως είπε ο γιατρός
    Δεν χρειαζεται και να τα αποφευγουμε ομως πιστευω τα φαρμκα οταν χρειαζεται παρολα αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    Δεν χρειαζεται και να τα αποφευγουμε ομως πιστευω τα φαρμκα οταν χρειαζεται παρολα αυτα
    Αρκεί να μπορούμε να τα κόψουμε όταν χρειαστεί πάντα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Αρκεί να μπορούμε να τα κόψουμε όταν χρειαστεί πάντα
    αυτο πες το παλι.....

εγω που θελω να κοψω το xanax θα κανω χρονια.... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    αυτο πες το παλι.....

εγω που θελω να κοψω το xanax θα κανω χρονια.... :P
    Φαντάζομαι, θα είναι δύσκολο.. Μακάρι να το πάρεις απόφαση κ να τα καταφέρεις

Quote Originally Posted by thanosP View Post
    ωπ,μπερδεψα το walker με το σταλκερ
    Χαχαχχα το nightwalker το πήρα από το Game of Thrones αλλά με βοηθαγε και η μουσική αλλά μόνο ξένα. Από το Πάσχα που με είχε πιάσει άγχος που θα ερχόμουν σπίτι μου ξεκίνησα να ακούω χαλαρωτική μουσική και κυρίως με βοηθαγε ο ήχος της βροχής είχα βρει και έναν τυπα που έλεγε κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και όλα κομπλέ. Αλλά τώρα ήταν το μεγάλο "μπλακ ουτ" που ήρθα σπίτι μου για τόσο καιρό και είναι στιγμές που δεν βοηθαγε τίποτα. Ειδικά και τις πρώτες μέρες που ήρθα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ταχυκαρδία και μου έδωσε ζαναξ η μητέρα μου για κάποια βραδιά και να πω είναι αλήθεια ότι εθίζεσαι γιατί μετά έλεγα άμα δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα πάρω ένα αλλά είχα δει που λένε ότι είναι εθιστικα και δεν ήθελα να κολλήσω και κατάφερα να ηρεμήσω και να μην χρειαστώ να ξανά πάρω αν και με ξαναπιάσει αλλά δεν το χρειάστηκα το ζαναξ... Προσπαθώ μόνη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Χαχαχχα το nightwalker το πήρα από το Game of Thrones αλλά με βοηθαγε και η μουσική αλλά μόνο ξένα. Από το Πάσχα που με είχε πιάσει άγχος που θα ερχόμουν σπίτι μου ξεκίνησα να ακούω χαλαρωτική μουσική και κυρίως με βοηθαγε ο ήχος της βροχής είχα βρει και έναν τυπα που έλεγε κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και όλα κομπλέ. Αλλά τώρα ήταν το μεγάλο "μπλακ ουτ" που ήρθα σπίτι μου για τόσο καιρό και είναι στιγμές που δεν βοηθαγε τίποτα. Ειδικά και τις πρώτες μέρες που ήρθα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ταχυκαρδία και μου έδωσε ζαναξ η μητέρα μου για κάποια βραδιά και να πω είναι αλήθεια ότι εθίζεσαι γιατί μετά έλεγα άμα δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα πάρω ένα αλλά είχα δει που λένε ότι είναι εθιστικα και δεν ήθελα να κολλήσω και κατάφερα να ηρεμήσω και να μην χρειαστώ να ξανά πάρω αν και με ξαναπιάσει αλλά δεν το χρειάστηκα το ζαναξ... Προσπαθώ μόνη μου
    Γιατί σε αγχωνει τόσο το να πας σπίτι σου;;

Senior Member
    Αυτό που μου έχετε πάθει ονομάζεται γενικευμένη Αγχωδης Διαταραχή. Όσοι το περνούν κάνουν σχεδόν τις ίδιες σκέψεις, αποκτούν παρόμοιες φοβίες, νιώθουν πως έχασαν έτσι ξαφνικά τον εαυτό τους, περιορίζουν όλο και περισσότερο τις κοινωνικές συναναστροφές κλπ κλπ. Μιλάμε όλα αυτά που γράφετε τα πέρασα καρμπον κι εγώ.
    Μαρια10 ο ψυχολόγος δεν σου έκανε γνωσιακή-συμπεριφορικη? Είναι στάνταρ σε αυτές τις περιπτώσεις.
    Επίσης παιδιά χωρίς ψυχανάλυση δε θα βρείτε εύκολα τους λόγους που σας οδήγησαν εδώ και τους μηχανισμούς με τους οποίους λειτουργεί το μυαλό σας και τρώει κολλήματα.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Όλο αυτό με το σπίτι μου και το άγχος προς αυτό ξεκίνησε πέρυσι. Όταν το καλοκαίρι είχα καθίσει μέσα δεν έβγαινα για καφέ και όταν έβγαινα απόγευμα για καμιά βόλτα θα πήγαινα με την μητέρα μου. Και όλα αυτά επειδή δεν έχω παρέες ήταν το κακό ότι είχα ξεκοψει με κάποιες φίλες μου από το Λύκειο και έκανα παρέα με μια κοπέλα που θεωρούσα κολλητή αλλά σταματήσαμε να μιλάμε γιατι αυτή σπούδαζε εξωτερικό και είδα και έμαθα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν έτσι έμεινα χωρίς παρέα. Και έτσι πέρυσι το καλοκαίρι μου βγήκε χάλια και κατάλαβα λίγες μέρες πριν φύγω που με έπιασε άγχος και ήμουν χάλια. Έφυγα από το σπίτι με πήρε λίγο καιρό αλλά γύρω τον Οκτώβριο άρχισα να είμαι καλύτερα. Όμως όταν έφτασαν Χριστούγεννα και ήρθε η ώρα να έρθω πάλι σπίτι μου με έπιασε άγχος και με έπιασε και το Πάσχα πριν έρθω. Κατάλαβα ότι επειδή πέρασα ένα άσχημο καλοκαίρι μέσα κλεισμένη θα ήταν έτσι και της άλλες φορές αλλά επειδή ήταν λίγες μέρες ήμουν καλά αλλά τώρα επειδή ήταν 2 μήνες συνήθισα το σπίτι και όλα αυτό που παρόλο δεν μου άρεσε το συνήθισα και τώρα που είναι να φύγω με έπιασε άγχος.

george1520
    Guest
    Πως ειμαστε σημερα κοπελες;

Μπορώ να πω νιώθω καλύτερα με έπιασε μία στεναχωρια γιατί δεν βρίσκω την γάτα μου και μου έχουν μείνει 3 μικρά γατάκια που δεν έχουν μάθει να τρώνε

george1520
    Guest
    Μπορώ να πω νιώθω καλύτερα με έπιασε μία στεναχωρια γιατί δεν βρίσκω την γάτα μου και μου έχουν μείνει 3 μικρά γατάκια που δεν έχουν μάθει να τρώνε
    Πολύ μικρά; Βάλε το χέρι σου μέσα στο στόμα τους και δες αν έχουν δοντάκια

Δεν έχουν ακόμα ήπιαν λίγο γάλα για πρώτη φορά και δεν ήξεραν..

george1520
    Guest
    Δεν έχουν ακόμα ήπιαν λίγο γάλα για πρώτη φορά και δεν ήξεραν..
    τι γαλα έδωσες; Χωρίς λακτόζη! παρε απο pet shop ή απο κτηνιατρο.

Ναι ναι.. Μου αρέσει που αλλιώς ξεκίνησε το όλο θέμα και αλλιώς καταλήξαμε

george1520
    Guest
    Ναι ναι.. Μου αρέσει που αλλιώς ξεκίνησε το όλο θέμα και αλλιώς καταλήξαμε
    Σε βοηθάω να σου φύγει ένα άγχος...χαχα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast