Τον θέλω αλλά.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Junior Member
    Κατα την γνωμη μου...
    Λες οτι σου κανει για σχεση... προφανως φαινεται απο την πλευρα του οτι δεν ειναι διαθεσιμος να σου δωσει παραπανω. Ειτε χρονο ειτε συναισθήματα. Εισαι σιγουρη οτι σου κανει λοιπον? Γιατι και στην σχεση καπως ετσι θα το βλεπει και εσυ θα λιωνεις. Επισης θεωρω αν δεν σε "αγνοουσε" δεν θα κολαγες τοσο. Τρελενομαστε παντα με κατι που δεν εχουμε 100%
    Δεν μπορεις να κα εις τπτ παρα να τον αγνοεις και εσυ.
    Επισης ποσο καιρο εισαι χωρισμενη εσυ.? Και ποσο εκεινος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sophia123 View Post
    Γενικά του στέλνω μηνύματα, τι κάνει κλπ αλλά σπάνια.. Απαντάει αμέσως και πρόθυμα, αλλά μόνος του δεν παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει εύκολα πρώτος..

Εμ αν μου έλεγε τι θέλει καλά θα ήταν, μου δείχνει ότι θέλει σεξ, αυτό είναι εμφανές. Φυσικά την έχω κάνει την ερώτηση "εσύ τι θέλεις; " σε συνέχεια δικής του ερώτησης, αλλά δεν πήρα ούτε εγώ σαφή απάντηση. Λες και εξαρτάται το τι θέλει αυτός από το τι θέλω εγώ..

Για το εάν έχει βγει με άλλη όσο καιρό συμβαίνει κάτι μεταξύ μας, απάντησα απλώς ότι δεν ξέρω (λογικά ναι πιστεύω), μου είχε πει πως όχι πριν από καιρό που είχα ρωτήσει.

Δεν περιμένω αντάλλαγμα από εκείνον για κάτι. Να τον διεκδικήσω θέλω με τον πιο σωστό τρόπο γιατί έτσι αισθάνομαι..
    Όσο περισσότερο σε διαβάζω, τόσο περισσότερο πιστεύω πως είστε στην ίδια φάση. Χαλάρωσε τον κάπως, να μην ντρέπεται ούτε να φοβάται κάτι. Το να μπείτε σε μουντ γνωριζόμαστε καλύτερα δε σημαίνει ούτε πως θα του περάσεις χαλκα στη μύτη ούτε πως θα συμβούν δράματα αν δεν κολλήσετε ούτε πως θ του πάρεις το κεφάλι αν δεν τα κάνει όλα σωστά. Όσο φοβάσαι εσύ αλο τόσο ανασφαλής και φοβισμένος παίζει ν είναι κι εκείνος. Και όχι, μην πεις έλα να κάνουμε σχέση, στειλτου μηνύματα, ζήτησε τα πλαγίως τύπου μόνο εγώ σε θυμάμαι αλλά όχι γκρινιαρικα, γενικότερα, βρες τρόπο να νοιώσει ασφάλεια κ να καταλάβει πως θέλεις Ν περνάς χρόνο μαζί του όπως κι αν είναι. Για ποιο λόγο να τον ενδιαφέρει το πως τον βλέπεις εάν σε έχει μόνο για σεξ και οποιαδήποτε στιγμή την κάνει χωρίς πολλά πολλά? Αν αρχίζεις Ν τον ενοχλείς, δεν θα ρωτούσε απλώς θα χάνονταν. Απλό δεν είναι?

Member
    Δεν είμαι σίγουρη ότι μου κάνει.. Εγώ έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει το αντίθετο, επειδή ξέρει ότι για να κάνει σχέση πρέπει να επενδύσει χρόνο και ενέργεια, τον κάνει πίσω αυτό. Δηλαδή, εάν έκανε σχέση, θα ήταν 100% εκεί και σοβαρός, καθώς σκέφτεται και το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης μες στα επόμενα χρόνια. Εκείνος σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει 3 χρόνια να κάνει σχέση, προτιμάει να είναι μόνος του δηλαδή. Εγω όταν γνωριστήκαμε είχα κάποια σχέση που τελείωσε όμως, πριν από δυο χρόνια και κάποιο χρονικό διάστημα ήμουν με κάποιον άλλο για 1-2 μήνες (το ήξερε αυτό).

Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Όσο περισσότερο σε διαβάζω, τόσο περισσότερο πιστεύω πως είστε στην ίδια φάση. Χαλάρωσε τον κάπως, να μην ντρέπεται ούτε να φοβάται κάτι. Το να μπείτε σε μουντ γνωριζόμαστε καλύτερα δε σημαίνει ούτε πως θα του περάσεις χαλκα στη μύτη ούτε πως θα συμβούν δράματα αν δεν κολλήσετε ούτε πως θ του πάρεις το κεφάλι αν δεν τα κάνει όλα σωστά. Όσο φοβάσαι εσύ αλο τόσο ανασφαλής και φοβισμένος παίζει ν είναι κι εκείνος. Και όχι, μην πεις έλα να κάνουμε σχέση, στειλτου μηνύματα, ζήτησε τα πλαγίως τύπου μόνο εγώ σε θυμάμαι αλλά όχι γκρινιαρικα, γενικότερα, βρες τρόπο να νοιώσει ασφάλεια κ να καταλάβει πως θέλεις Ν περνάς χρόνο μαζί του όπως κι αν είναι. Για ποιο λόγο να τον ενδιαφέρει το πως τον βλέπεις εάν σε έχει μόνο για σεξ και οποιαδήποτε στιγμή την κάνει χωρίς πολλά πολλά? Αν αρχίζεις Ν τον ενοχλείς, δεν θα ρωτούσε απλώς θα χάνονταν. Απλό δεν είναι?
    Νομίζω θα ακολουθήσω αυτές τις συμβουλές κι όπου βγει.. Γιατί για να ξεκόψω μου φαίνεται δύσκολο.. Κι αν ρωτάει απλώς για να δει αν τον θέλω απλώς για επιβεβαίωση;
    Ενα θέμα είναι ότι δεν ήθελε να βγαίνουμε έξω μαζί κάποιες φορές που το είχα προτείνει παλιότερα, οπότε αυτό με κάνει να κάνω πίσω .. Αλλά τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι αν το πρότεινα δεν θα έχει αντίρρηση.. Γιατί βγήκαμε για ποτό και συζήτηση πρόσφατα και δεν ήταν ότι ήθελε απαραίτητα να γίνει κάτι..

Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! Με έκαναν να σκεφτώ το θέμα από διάφορες πλευρές..

Senior Member
    ...

Επίσης, διαφωνώ με την ρεμεντη πως ο τύπος πετάει αετό. Αυτό το λες εσύ, αυτός λες πως σε ρωτάει για το τι περιμένεις. Εσύ σαφή απάντηση δεν δίνεις, από την πλευρά του, απολύτως λογικά μπορεί να σκεφτεί πως εσύ πετάς αετό.

Τέλος, πως εννοείς το θέμα σχέση? Να μπορείς να τον παίρνεις τηλέφωνα, να σου δίνει αναφορά, να τον "κάνεις ότι θέλεις"? Ή απλώς να τον γνωρίσεις καλύτερα?

Άποψη μου είναι να του ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ως προς τις επιθυμίες σου. Για να σου φύγει η ανασφάλεια, παρ τον αργά κ ζήτησε του να πάτε βόλτα ξέρω γω. Το να ξεκοψεις στο ξεκάρφωτο ειναι κάπως λάθος.

Επίσης, όλο το διάστημα που βρίσκεστε, αυτός έχει βγει με άλλη? Εσύ με άλλον?
    το οτι την ρωταει τι θελει και μηπως θελει να πυκνωσουν , τωρα το ειπε η σοφια.
    πριν μας ειχε πει οτι της ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν ειναι διατεθιμενος να κανει σχεση...
    επισης μας ειπε οτι βρισκονται μια φορα τον μηνα..
    γιατι θα πρεπει να πει εκεινη αν θελει να πυκνωσουν (που δεν ειναι κακο να πει, ας πει). για να μηντ ο ζηταει ΚΑΙ ο ιδιος, σημαινει οτι εκεινος ειναι ικανοποιημενος ετσι. δεν θελει κατι παραπανω.. εκει κολλαει το "πεταει αετο". δεν διεχνει να θελει κατι παραπανω.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι την ρωταει τι θελει και μηπως θελει να πυκνωσουν , τωρα το ειπε η σοφια.
    πριν μας ειχε πει οτι της ειχε ξεκαθαρισει οτι δεν ειναι διατεθιμενος να κανει σχεση...
    επισης μας ειπε οτι βρισκονται μια φορα τον μηνα..
    γιατι θα πρεπει να πει εκεινη αν θελει να πυκνωσουν (που δεν ειναι κακο να πει, ας πει). για να μηντ ο ζηταει ΚΑΙ ο ιδιος, σημαινει οτι εκεινος ειναι ικανοποιημενος ετσι. δεν θελει κατι παραπανω.. εκει κολλαει το "πεταει αετο". δεν διεχνει να θελει κατι παραπανω.
    Γενικά, αν και θα προτιμούσα να ισχύει το απλώς να είναι ανασφαλής ή να μην ξέρει τι θέλει, πιστεύω ότι γνωρίζει τι αισθάνομαι και κάθε φορά λέει και κάνει τόσα, ώστε να είναι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε.. Έχει προτείνει να πάμε και ταξίδια μαζί (!) , αλλά σε όλα αυτά ήμουν επιφυλακτική και ήξερα ότι μάλλον δεν τα εννοεί..

Senior Member
    Αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που τραβάει αυτή η ιστορία, γιατί ρε παιδάκι μου δεν τον πιάνεις να του μιλήσεις σταράτα; Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Το πολύ πολύ να φας άκυρο και να το πάρεις απόφαση να πας παρακάτω. Και η χυλόπιτα μες στη ζωή είναι, που είναι το κακό; Τώρα πάλι αν θέλει να μείνετε στα ίδια κι αφού εσένα δεν σου αρκεί αυτό, καλό θα είναι να ξεκόψεις και το τίμιο από μέρους του αν βλέπει ότι την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα,αυτό θα ήταν. Αν δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο να απομακρυνθεί. Μπορεί πάλι και να γουστάρει το κάτι παραπάνω αλλά ως τώρα να τον κρατάνε οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ του όπως και εσένα και αν του μιλήσεις να τον ξεκουνήσεις λίγο και όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μένεις σε demi και ασαφείς καταστάσεις επ' αόριστον. Τον χρόνο σου χάνεις.

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα που τραβάει αυτή η ιστορία, γιατί ρε παιδάκι μου δεν τον πιάνεις να του μιλήσεις σταράτα; Λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει. Το πολύ πολύ να φας άκυρο και να το πάρεις απόφαση να πας παρακάτω. Και η χυλόπιτα μες στη ζωή είναι, που είναι το κακό; Τώρα πάλι αν θέλει να μείνετε στα ίδια κι αφού εσένα δεν σου αρκεί αυτό, καλό θα είναι να ξεκόψεις και το τίμιο από μέρους του αν βλέπει ότι την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα,αυτό θα ήταν. Αν δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο να απομακρυνθεί. Μπορεί πάλι και να γουστάρει το κάτι παραπάνω αλλά ως τώρα να τον κρατάνε οι ανασφάλειες και τα κόμπλεξ του όπως και εσένα και αν του μιλήσεις να τον ξεκουνήσεις λίγο και όλα να πάνε κατ' ευχήν.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μένεις σε demi και ασαφείς καταστάσεις επ' αόριστον. Τον χρόνο σου χάνεις.
    Δηλαδή προτείνεις να του πω ξεκάθαρα πώς νιώθω και τι θέλω; Του έχω πει ότι γενικά τον σκέφτομαι συχνά όλο αυτόν τον καιρό.. Απλώς χαμογέλασε, χάρηκε δηλαδή και με πήρε αγκαλιά.. Πιστεύω ότι αποφεύγει να πει κάτι αρνητικό πχ μήπως στεναχωρηθω και δεν θέλω να βρεθούμε πάλι

Senior Member
    Nαι, να του μιλήσεις. Για πόσο ακόμα θα παίζετε την κολοκυθιά;

Αλλά και αυτός δείχνει σημάδια ότι δεν το βλέπει όλο αυτό καθαρά και μόνο για σεξ, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα. Ακόμα κι αν δεν θέλει σχέση τελικά κι αυτός δείχνει σημάδια ότι έχει αρχίσει και δένεται μαζί σου. Μακροπρόθεσμα αν δεν ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, όλο και χειρότερα θα μπλέκεστε συναισθηματικά.

Senior Member
    Γενικά, αν και θα προτιμούσα να ισχύει το απλώς να είναι ανασφαλής ή να μην ξέρει τι θέλει, πιστεύω ότι γνωρίζει τι αισθάνομαι και κάθε φορά λέει και κάνει τόσα, ώστε να είναι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε.. Έχει προτείνει να πάμε και ταξίδια μαζί (!) , αλλά σε όλα αυτά ήμουν επιφυλακτική και ήξερα ότι μάλλον δεν τα εννοεί..
    μα αφου τα προτεινε εκεινος, γιατι δεν δεχτηκες, και θα διαπιστωνες αν τα εννοει η οχι.
    το να του κανεις εσυ προτασεις ενω εχεις φαει πορτα, ειναι αβολο και ριψοκινδυνο, αλλα στο να δεχτεις τις δικες του προτασεις και να δεις αν μπορει να βγει καπου, που ειναι το προβλημα;;;

η δικη μου αμφιβολια ειναι, οτι οπως λες κι εσυ, μπορει να σου προτεινει διαφορα για να μην στραβωσεις, ΑΛΛΑ ισως θεωρει δεδομενο οτι το θεμα της σχεσης το εχει ξεκαθαρισει, επομενως ο'τι κι αν κανετε, οπου κι αν πατε, δεν σημαινει οτι θα προχωρησει σε δεσμευση απεναντι σου...
    εφοσον ομως βασανιζεσαι, δεν χανεις κατι να τα ξεκαθαρισεις ολα αυτα.
    αν για παραδειγμα εχεις αποφασισει να φυγεις αν δεν αλλαξει η κατασταση, δεν χανεις τπτ αν πριν φυγεις του πεις τι πραγματικα θελεις.
    μπορει να το ξανασκεφτει, τι να πω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα αφου τα προτεινε εκεινος, γιατι δεν δεχτηκες, και θα διαπιστωνες αν τα εννοει η οχι.
    το να του κανεις εσυ προτασεις ενω εχεις φαει πορτα, ειναι αβολο και ριψοκινδυνο, αλλα στο να δεχτεις τις δικες του προτασεις και να δεις αν μπορει να βγει καπου, που ειναι το προβλημα;;;

η δικη μου αμφιβολια ειναι, οτι οπως λες κι εσυ, μπορει να σου προτεινει διαφορα για να μην στραβωσεις, ΑΛΛΑ ισως θεωρει δεδομενο οτι το θεμα της σχεσης το εχει ξεκαθαρισει, επομενως ο'τι κι αν κανετε, οπου κι αν πατε, δεν σημαινει οτι θα προχωρησει σε δεσμευση απεναντι σου...
    εφοσον ομως βασανιζεσαι, δεν χανεις κατι να τα ξεκαθαρισεις ολα αυτα.
    αν για παραδειγμα εχεις αποφασισει να φυγεις αν δεν αλλαξει η κατασταση, δεν χανεις τπτ αν πριν φυγεις του πεις τι πραγματικα θελεις.
    μπορει να το ξανασκεφτει, τι να πω..
    Ε τώρα θα συμφωνήσω πάνω κάτω.

Γενικότερα, μπορει στην αρχή να μην ήθελε να δεσμευτεί. Αλλά μου φαίνεται παντελώς κουλό να τραβιεστε 2 χρόνια να σου προτείνει πράγματα να χαίρεται όταν βρίσκεστε κτλ. Όσο θεαρα ή σεξ μασιν και να είσαι, αν δεν τον γέμιζες γιατί να μείνει; αντίστοιχα εσύ, όσο θεός του έρωτα και όμορφος και και και να ήταν, αν δεν δεν υπήρχε συναισθήμα δεν θα θυμωσουν κν το όνομα του τώρα.

Απλώς μην το πολύ σκέφτεσαι. Και να σου πω κάτι, αν μετά 2 χρόνια θέλει να σε πάει εκδρομή όχι για να σε ξεμοναχιασει κ να σου εξομολογηθεί έρωτες, αλλά για να έχει κάποια να συνουσιαζεται, τι να πω, άρρωστακι είναι και όπως κ να έχει θα έιχες πάρει γραμμή. Χαλάρωσε κ εκφράσου, θα απελευθερωθεις κ αστου χώρο να εκφραστεί κ ο ιδιος

Member
    Δεν δέχτηκα γιατί ήμουν απασχολημένη λόγω δουλειάς (γιατί αλλιώς δεν θα έλεγα όχι..) όταν πρότεινε κάτι συγκεκριμένο.. Δεν έχω αποφασίσει να φύγω γενικά, ακόμα τουλάχιστον, είτε έτσι είτε αλλιώς.. Δεν θέλω να βάλω κάποια ταμπέλα σχέσης προς το παρόν, γιατί ούτως ή άλλως θα τρόμαζε, θέλω να είμαι μέρος της καθημερινότητάς του όμως, κι όχι μια στο τόσο..

Senior Member
    Δεν δέχτηκα γιατί ήμουν απασχολημένη λόγω δουλειάς (γιατί αλλιώς δεν θα έλεγα όχι..) όταν πρότεινε κάτι συγκεκριμένο.. Δεν έχω αποφασίσει να φύγω γενικά, ακόμα τουλάχιστον, είτε έτσι είτε αλλιώς.. Δεν θέλω να βάλω κάποια ταμπέλα σχέσης προς το παρόν, γιατί ούτως ή άλλως θα τρόμαζε, θέλω να είμαι μέρος της καθημερινότητάς του όμως, κι όχι μια στο τόσο..
    οπως σου εχω πει, η ταμπελα μπαινει μονη της στην πορεια μιας γνωριμιας.
    το θεμα ειναι αν ζεις αυτα που θελεις μαζι του η νοιωθεις στερημενη.
    αν εισαι ικανοποιημενη, ολα καλα.

υ.γ. τι σχεση εχει το οτι ειχες δουλεια;; ας ελεγες "εχω δουλεια. μπορεις να παμε καπου το αλλο/παραλλο/αντιπαραλλο σκ;"

Senior Member
    Ε τώρα θα συμφωνήσω πάνω κάτω.

Γενικότερα, μπορει στην αρχή να μην ήθελε να δεσμευτεί. Αλλά μου φαίνεται παντελώς κουλό να τραβιεστε 2 χρόνια να σου προτείνει πράγματα να χαίρεται όταν βρίσκεστε κτλ. Όσο θεαρα ή σεξ μασιν και να είσαι, αν δεν τον γέμιζες γιατί να μείνει; αντίστοιχα εσύ, όσο θεός του έρωτα και όμορφος και και και να ήταν, αν δεν δεν υπήρχε συναισθήμα δεν θα θυμωσουν κν το όνομα του τώρα.

Απλώς μην το πολύ σκέφτεσαι. Και να σου πω κάτι, αν μετά 2 χρόνια θέλει να σε πάει εκδρομή όχι για να σε ξεμοναχιασει κ να σου εξομολογηθεί έρωτες, αλλά για να έχει κάποια να συνουσιαζεται, τι να πω, άρρωστακι είναι και όπως κ να έχει θα έιχες πάρει γραμμή. Χαλάρωσε κ εκφράσου, θα απελευθερωθεις κ αστου χώρο να εκφραστεί κ ο ιδιος
    για εμενα, το θεμα ειναι η συχνοτητα. που φαινεται να τον καλυπτει για την δικη τους σχεση..
    δλδ, αν μετα απο 2 χρονια που τραβιουνται και λογικα θα εχει αναπτυξει και καποια συναισθηματα, ειναι ικανοποιημενος με συναντηση μια φορα τον μηνα(!), για μενα σημαινει οτι κανει κατι αλλο (ή διάφορα άλλα) τις αλλες μερες του μηνα, κι αυτο το κατι αλλο , δεν ειναι δουλεια...
    και οι πιο πολυασχολοι βρισκουν μια χαρα χρονο γι αυτα που θελουν να κανουν στην προσωπικη τους ζωη.

στο να εκφραστει, συμφωνω. απο την στιγμη που θελει παραπανω πραγματα, δενε χει νοημα να καταπιεζεται για να μην χασει την 1 φορα τον μηνα και τις υπολοιπες να σκαει..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast