Τον θέλω αλλά.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Member
    Ναι το ξέρω, ήταν ευκαιρία για αντιπρόταση εκείνη η περίπτωση.. Αλλά πραγματικά ήμουν πολύ πιεσμένη τότε με δουλειά και διάβασμα που δεν μπορούσα να σκεφτώ πότε θα μπορούσα να βρω ελεύθερο χρόνο! Αν πρότεινα για τώρα κάτι ίσως να συμφωνούσε, δεν ξέρω!

Μάλλον κάτι άλλο θα υπάρχει τις άλλες μέρες, δεν μπορεί.. Αυτές είναι κ οι δικές μου σκέψεις.. Όμως από την άλλη, όντως με τις δουλειές που έχει αναλάβει (που είναι πολλές) δεν θα προλάβαινε και πολλά άλλα πράγματα να κάνει.. Να το πω κι αλλιώς, βγαίνει, αλλά σπάνια, με φίλους μόνο, σχέση σίγουρα δεν παίζει..τώρα όταν βγαίνει σίγουρα θα την πέφτει κλπ και ίσως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που συναντιέται (αν κ λέει όχι)..

Λέω να πω αυτά που θέλω όταν συναντηθούμε, κι ό,τι γίνει!

Senior Member
    Δεν σε θέλει όπως θες να σε θέλει, τον ελκύεις για σεξ και αυτό είναι όλο.
    Αν σε γουστάρει ένας άντρας με όλη την έννοια της λέξης, δε μπορείς να φανταστείς από που θα ξεκλεβει χρόνο για να σε βλέπει και δεν θα αρκείται μόνο στο σεξ.

Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. Έτσι είναι.. απλώς δεν ενδιαφέρεται!

Member
    Κανονίσαμε όμως να συναντηθούμε και θα πω αυτά που θέλω..

Senior Member
    Οτι του φανει του λολοστεφανη...

Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Οτι του φανει του λολοστεφανη...
    ( * Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή)

Senior Member
    Μια φορά το μήνα που συναντιέστε δεν σημαίνει τίποτα, μπορεί και να βγάζεις τις ανάγκες του. Αν σε ήθελε μόνο γι' αυτό, θα ήταν περισσότερες οι επαφές, σίγουρα. Μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου, εγώ θα το σταματούσα, δεν σε βγάζει πουθενά!

Member
    Μιλήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Sophia123 View Post
    Μιλήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε..
    Για ανελυσε μας αν θες!

Member
    Συναντηθήκαμε γιατί δεν ήθελα από μήνυμα να πω κάτι.. Του είπα ότι επειδή έχει κρατήσει πολύ αυτή η κατάσταση και δεν βλέπω να οδηγεί κάπου, καλύτερα να σταματήσει να συμβαίνει.. Μου είπε πως δεν είναι ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα από τη μεριά του, άλλωστε την τελευταία φορά φάνηκε να ανοιγομαστε κι οι δυο περισσότερο, ότι καταλαβαίνει και σέβεται αυτό που ζητάω.. να μιλάμε, να τον παίρνω τηλέφωνο, να βγαίνουμε κλπ.. Είπε ότι αυτά που ήθελα να του πω ήταν σαν το τραγούδι του Σαμπανη, το "πριν πεις σ' αγαπώ" είπα ναι περίπου και πως ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία.. Ζήτησε να με αγκαλιάσει αφού τα συζητήσαμε και μέχρι να φύγω με κοιτούσε (σαν να περίμενε να αλλάξω γνώμη πιστεύω) .. Δεν ξέρω, ταραγμενος φάνηκε..

Member
    Πάντως του είπα ότι δεν με νοιάζει η ταμπέλα της σχέσης αλλά ότι απλώς φαινεται ότι μεταξύ μας δεν τραβάει.. Οπότε αν ήθελε θα έλεγε κάτι πιστεύω, δεν ξέρω..

Member
    Πιστεύετε το χειρίστηκα σωστά; Πάντως έχω στεναχωρηθεί πολύ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλυτερα να μην συνεχίσεις μαζί του.

Member
    Δεν θα συνεχίσω.. Τώρα ως γνωστοί ένα γεια θα λέμε και μια τυπική κουβέντα, αλλά ως εκεί..

Senior Member
    Συναντηθήκαμε γιατί δεν ήθελα από μήνυμα να πω κάτι.. Του είπα ότι επειδή έχει κρατήσει πολύ αυτή η κατάσταση και δεν βλέπω να οδηγεί κάπου, καλύτερα να σταματήσει να συμβαίνει.. Μου είπε πως δεν είναι ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα από τη μεριά του, άλλωστε την τελευταία φορά φάνηκε να ανοιγομαστε κι οι δυο περισσότερο, ότι καταλαβαίνει και σέβεται αυτό που ζητάω.. να μιλάμε, να τον παίρνω τηλέφωνο, να βγαίνουμε κλπ.. Είπε ότι αυτά που ήθελα να του πω ήταν σαν το τραγούδι του Σαμπανη, το "πριν πεις σ' αγαπώ" είπα ναι περίπου και πως ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία.. Ζήτησε να με αγκαλιάσει αφού τα συζητήσαμε και μέχρι να φύγω με κοιτούσε (σαν να περίμενε να αλλάξω γνώμη πιστεύω) .. Δεν ξέρω, ταραγμενος φάνηκε..
    Πάντως του είπα ότι δεν με νοιάζει η ταμπέλα της σχέσης αλλά ότι απλώς φαινεται ότι μεταξύ μας δεν τραβάει.. Οπότε αν ήθελε θα έλεγε κάτι πιστεύω, δεν ξέρω..
    Πιστεύετε το χειρίστηκα σωστά; Πάντως έχω στεναχωρηθεί πολύ
    καλημερα .
    κοιτα.....
    αναμενομενη η εξελιξη, για εμενα.
    απλα, νομιζα οτι θα του πεις τι θελεις, οχι οτι δεν τον θελεις, και θα ριξεις σε εκεινον το μπαλακι να εκτεθει λιγο...
    δλδ , πανω στο σκεπτικο "εμενα 1 συναντηση τον μηνα, δεν μου φτανει για να περναω καλα. θα ηθελα να βλεπομαστε συχνα, να πηγαινουμε καμια εκδρομη, να βγαινουμε βολτες, νοιωθω λιγο σαν να ειμαι η εκτονωση σου, ενω εσυ δεν εισαι η εκτονωση μου, γιατι μια φορα τον μηνα, τι να χεσει (που λεει ο λογος, οχι σαν νταλικερης)...." κι αστον αυτον να βγαλει το φιδι απ την τρυπα, αφου ΗΔΗ ειχε πει οτι μπορειτε να πυκνωσετε αν θελεις, η να κανετε οτι θελεις...
    εσυ του το εκανες ευκολο, λεγοντας "φευγω γιατι δεν παει παραπανω".
    ε, δεν θα επεφτε και στα γονατα να σου κανει προταση γαμου, αυτο το ξεραμε εξ αρχης.

βεβαια, για να μην στεναχωριεσαι επιπλεον απ οτι ηδη στεναχωριεσαι, δεν νομιζω οτι κι ετσι θα ειχε καποια διαφορετικη καταληξη, απλα θα τον ζοριζες και θα τον αναγκαζες να εκτεθει για τις μπαρουφες που σου ελεγε. κι ειχες και μια μικρη ελπιδα να στα πει οπως ηθελες.
    τωρα, τον διευκολυνες.

κατα τα αλλα, ΜΗΝ κρατησεις τις φιλικες επαφες που σου προτεινε, αυτο στο λεω εντονα και με μεγαλη σιγουρια.
    με τις φιλικες επαφες, αυτος θα εχει οτι ειχε και πριν, απο εσενα (γιατι με μαθηματικη ακριβεια θα προσπαθει να σε παει στο κρεβατι).
    ΕΣΥ εισαι αυτη που θα τσουρουφλιζεται και μαλιστα σε μια κατασταση ακομα πιο χαλαρη απο την αρχικη.

αν εχεις 1% πιθανοτητα να το ξανασκεφτει, αυτη θα ειναι αν αποστασιοποιηθεις εντελως και δεν απαντας πουθενα. αν του λειψεις μονο θα το ξανασκεφτει.
    μπορει βεβαια να μην εχει τπτ να ξανασκεφτει, αλλα λεμε για την μικρη πιθανοτητα.
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ, θα ειναι δραματικο για την ψυχολογια σου.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast