Results 1 to 8 of 8
Thread: Σημερινό επεισόδιο πρόγραμμα
-
26-08-2019, 05:59 #1MartinH97Guest
Σημερινό επεισόδιο πρόγραμμα
Καλησπέρα , καλημέρα στη παρέα του φόρουμ . Σημερα λοιπόν βγήκα έξω με την παρέα μου αφού πρώτα φάγαμε κάτι κοκορέτσια ( για τους 2-3 ) και ειμασταν έτοιμοι να σκάσουμε . Βγήκαμε στο κλαμπ ήπιαμε τα ποτά μας και μου σκάει μια γκόμενα σύρμα . Μιλήσαμε εκεί για διάφορα ώσπου μέσα στο κλαμπ φασωθηκαμε . Ας μπω στο ψητό του ψυχολογικού μου προβλήματος . Όταν την φασωσα μέσα στο κλαμπ γουσταρα τέρμα και μου σηκώθηκε ( αν αναρωτιεστε γιατί το λεω μάλλον πρέπει να δείτε και άλλα θρεντς μου για να με καταλάβετε ) . Παράλληλα όσο μιλούσα εγώ με την κοπέλα την προσπαθούσε και ένα ακόμη παλικάρι . Σε κάποια φάση μέσα στο κλαμπ την λέω έλα πάμε έξω , καθώς βγαίναμε είδα με κοζαρει ο τυπάς και γυρνάω και τον κοιτάω με βλέμμα σαν ******* (κρατήστε το αυτό γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμη στον προβληματισμό μου ) . Βγαίνουμε έξω φασωνομαστε και είδα ότι δεν καυλωνα ( η γκόμενα όταν λέω σύρμα εννοώ 9/10 ) και τρελάθηκα και εκεί που φασωνομαστε την λέω έλα πάμε μέσα και ότι έγινε μένει εδώ και δεν λέμε τίποτα σε κανέναν . Η τύπισσα μπριζοσε και πήγαμε μέσα στο κλαμπ . Κάτσαμε ένα μισάωρο Μαξ όπου έκλεισε η μουσική . Βγαίνουμε έξω και την λέω αν θες να σε γυρίσω σπίτι όπως και έγινε . Λίγο πιο κάτω από το σπίτι της φασωθηκαμε ξανά αλλά και πάλι δεν μου πολύ σηκώθηκε .
Λοιπόν τα ερωτήματα μου είναι τα εξής : 1ο) μήπως δεν καυλωσα γιατί δεν μου αρέσουν οι γυναίκες και το έκανα μόνο για να το κάνω .
2ο) μήπως κοίταξα τον άλλον σε φάση σου την έφαγα μαλακά ; ( Γιατί όταν τον κοίταξα γύρισε και λέει δυνατά σε ένα φίλο του ' μαλακά απίστευτο αυτός δεν είναι καλά ' )
- 26-08-2019, 15:02 #2YokoChocoGuest
Εμένα όλο αυτό που γράφεις μου φαίνεται δυσνόητο, άκρη δεν βγάζω. Συζήτησε το με ένα ψυχολόγο καλύτερα.
''Φασωθήκαμε'' τι στο καλό σημαίνει; Πρώτη φορά ακούω αυτήν την φράση.
Το ότι σε είδε ο άλλος και είπε ότι δεν είσαι καλά, πρέπει να σε προβληματίσει, μάλλον κάνεις ''μπάμ'' από μακρυά
ότι έχεις ψυχολογικά, ειδικό χρειάζεσαι φίλε μου όχι κουβέντα σε φορουμ, δεν είμαστε ειδικοί εδώ.
26-08-2019, 15:28 #3
Αμήν. Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που δυσκολεύεται.
Χρησιμοποιείς δυσνόητη αργκό και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε. Αν δε κάνω λοιπόν λάθος, βρέθηκες με μια κοπέλα την οποία πλεύριζε συγχρόνως και κάποιος άλλος. Τώρα, τι είδους ... καπηλειά είναι αυτά στα οποία συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι άλλο κεφάλαιο αλλά ίσως όχι άσχετο με το γενικότερο πρόβλημα που έχεις. Η αρχική αντίδρασή σου σημαίνει ότι όντως σου αρέσουν τα κορίτσια. Το ότι στη συνέχεια δεν μπόρεσες να «αποδώσεις» δεν είναι ξεκάθαρο γιατί συνέβη.
26-08-2019, 16:04 #4WhyAlwaysMe?Guest
26-08-2019, 17:53 #5
Δε..σε(και το λέω και για τον εαυτό μου αυτο)..βοηθαει..το να..υπεραναλυεις..καθε..μεμο νωμενη..περιπτωση.Περα από κάποια γνώμη που μπορούμε όλοι να εκφράσουμε δε μπορούμε να σου δώσουμε απαντήσεις για πράγματα που αφορούν εσένα και τα θέλω σου.Ειναι κάτι που θα ανακαλύψεις μόνος σου.Plus,don't panic!
26-08-2019, 20:42 #6
Μήπως να σταματήσεις να ψάχνεσαι και να πηγαίνεις σε μαγαζιά για να τεστάρεις τον εαυτό σου και να δεις αν σου σηκώνεται.Το τι σου αρέσει θα το βρεις όταν μπορέσεις όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και συναισθηματικά να δεθεις με κάποιον και όχι "κυνηγωντας" υποψήφια θύματα φασώματος και χουφτωματος..
04-09-2019, 00:44 #7Πες το μου και αυτόGuest
04-09-2019, 00:46 #8Πες το μου και αυτόGuest