Αγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44

Thread: Αγχος

Quote Originally Posted by thanosP View Post
    εγω δε νομιζω οτι εχεις κανενα προβλημα.....η σκεψη ειναι φυσιολογικη διεργασια......η εμμονη ειναι παθολογικη
    Ναι δεν είναι τρομερός λόγος αυτός για να αγχώνομαι αλλά το έχω φτάσει σε άλλο σημείο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Ναι δεν είναι τρομερός λόγος αυτός για να αγχώνομαι αλλά το έχω φτάσει σε άλλο σημείο...
    αλλο σημειο δηλαδη??απ το αγχος τι φτανεις να κανεις ή
    τι παθαίνεις?ο λογος δεν εχει σημασια,σημασια εχει σε τι βαθμο δυσκολευει την ζωη σου

Σήμερα.. Τώρα που ξύπνησα ένιωσα έντονα άγχος... Ταχυκαρδία και σίγουρα δεν ξέρω άμα θα έχω και όρεξη να φάω. Αυτό είναι το άγχος μου έντονη ταχυκαρδία και όχι όρεξη για φαγητό που αυτό είναι και το ποιο σημαντικό για εμένα γιατί είμαι και αδύνατη.

Junior Member
    Σήμερα.. Τώρα που ξύπνησα ένιωσα έντονα άγχος... Ταχυκαρδία και σίγουρα δεν ξέρω άμα θα έχω και όρεξη να φάω. Αυτό είναι το άγχος μου έντονη ταχυκαρδία και όχι όρεξη για φαγητό που αυτό είναι και το ποιο σημαντικό για εμένα γιατί είμαι και αδύνατη.
    Η μειωμένη όρεξη είναι χαρακτηριστικό σύμπτωμα του άγχους. Πόσες ώρες κοιμάσαι το βράδυ?

Τυχαίνει να κοιμάμαι αργά γιατί βλέπω τηλεόραση και μετά κάθομαι στο κινητό οπότε περισσότερες φορές κοιμάμαι στις 2 και ξυπνάω 11 με 11 και 30... Είμαι εντάξει με τον ύπνο το φαγητό είναι το κακό

Junior Member
    Ωραία! Χαίρομαι που είσαι εντάξει με τον ύπνο. Εγώ δυστυχώς δεν... Πάντως επειδή και εγώ είμαι αδύνατος από προσωπική εμπειρία έχω να σου πως δύο πράγματα: Μην παραλείπεις γεύματα. Έστω και μικρές ποσότητες καλής ποιότητας φαγητού. Επίσης προσπάθησε να αποδεχτείς τον εαυτό σου (την σωματική σου εικόνα) όπως είναι. Το λέω αυτό γιατί έχω παλάψει πολλά χρόνια να πάρω βάρος χωρίς αποτέλεσμα. Ο καθένας έχει ένα συγκεκριμένο τύπο σώματος. Το σημαντικό είναι να τρώμε σωστά και να μένουμε υγιείς.

Προσπαθώ απλά νιώθω ότι δεν κατεβαίνει τίποτα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι μην καταλήξω σε χειρότερα και τρέχω μετά για αλλα

Senior Member
    Προσπαθώ απλά νιώθω ότι δεν κατεβαίνει τίποτα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι μην καταλήξω σε χειρότερα και τρέχω μετά για αλλα
    To πέρασα κ γω αυτό για λίγο καιρό να ξέρεις, μη σκέφτεσαι ποτέ θα φας και τι. Κ τρώγε κυρίως πράγματα που να σαρεσουν

Αυτό θα κάνω τώρα που θα φύγω και θα πάω στο δωμάτιο μου και θα αρχίσω να συνηθίζω θα περνώ να τρώω πράγματα που μου αρέσουν

Senior Member
    Αυτό θα κάνω τώρα που θα φύγω και θα πάω στο δωμάτιο μου και θα αρχίσω να συνηθίζω θα περνώ να τρώω πράγματα που μου αρέσουν
    Σε καταλαβαίνω, γιατί σε πολλά σημεία βλέπω τον εαυτό μου

Senior Member
    προτάθηκε να πάμε σε ένα σπίτι που νοίκιασε η θεία μου με την οικογένεια της παραλιακά για 2 μέρες νομίζω και αυτό με αγχωσε γιατί σκέφτηκα και άμα πάω και δεν τρώω καλά?
    Μα είναι πρόβλημα το να μη φας καλά για ... δυο μέρες; Σιγά τα ωά. Πάλι κάτι θα φας, κάτι θα γίνει, που θα πάει.

Επίσης μπορείς πάντα να έχεις μαζί σου για κάθε ενδεχόμενο κάποιο τρόφιμο που δε χρειάζεται συντήρηση, π.χ. κάποιου είδους μπισκότα. Ξέρω κάποια που όταν έκανε ένα ταξίδι λίγων ημερών στην Κίνα, κουβάλησε μαζί της ολόκληρο ελληνικό εστιατόριο (τρόπος του λέγειν)! Ελιές, ελαιόλαδο, τυριά, ψωμί και διάφορα άλλα.

Και να μη φας καλά στο επίσημο γεύμα, θα ξέρεις ότι στο δωμάτιό σου σε περιμένει το αγαπημένο σου σνακ. Δύο μέρες είναι αυτές, νομίζω ότι το μεγαλοποιείς μέσα στο μυαλό σου.

Senior Member
    Τυχαίνει να κοιμάμαι αργά γιατί βλέπω τηλεόραση και μετά κάθομαι στο κινητό οπότε περισσότερες φορές κοιμάμαι στις 2 και ξυπνάω 11 με 11 και 30... Είμαι εντάξει με τον ύπνο το φαγητό είναι το κακό
    Δε νομίζω. Δεν έχεις καλό πρόγραμμα ύπνου και δεν αποκλείεται αυτό να σε επηρεάζει με τρόπους που ούτε εσύ μπορείς να αντιληφθείς. Προφανώς δεν αναφέρομαι στη διάρκεια αλλά στην ποιότητα του ύπνου.

Ναι σίγουρα... Απλά στο θέμα του φαγητού δεν μπορώ να μην φάω ένα καλό γεύμα λόγω ότι είμαι αδύνατη και ήδη έχω χάσει κιλά και είμαι πολύ χαμηλά από το κανονικό οριο

Senior Member
    Απλά στο θέμα του φαγητού δεν μπορώ να μην φάω ένα καλό γεύμα λόγω ότι είμαι αδύνατη και ήδη έχω χάσει κιλά και είμαι πολύ χαμηλά από το κανονικό οριο
    Δεν ξέρω για τι νούμερα μιλάμε. Κι εγώ είμαι ιδιαίτερα λεπτοκαμωμένος αλλά το θέμα δε με απασχολεί. Δε φοβάμαι να μη φάω καλά για 1-2 ή και 3 μέρες. Π.χ. στα ταξίδια απορρυθμίζομαι τόσο στο φαγητό όσο και στον ύπνο αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό πάνω μου.

Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου, ειδικά όταν λες ότι έχεις χάσει κιλά.

Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό με το άγχος και το φαγητό

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast