Results 1 to 7 of 7
-
23-08-2019, 22:34 #1
πανε 8 μηνες που την χωρησα μετα απο 4 χρωνια σχεση και ακομα ημαι πληγωμενος
καλησπερα την οπελα την ηξερα απο μικρη ηχαμε μια φιληα σπανηα βγαιναμε εξω μαζη αντε στης γιορτες μας και κανα δυο φωρες το χρονο να σμηγαμε ε ηπα να της μιλησω να προχωρησουμε μαζη και δεχτικε .στους 7 μηνες ηταν ολλα μια χαρα μετα αραιωνε για 2 μηνες ηχαμε επαφη απο το τηλεφωνο μονο υης ελεγα τι κανης τι γηναιτε τι ην αφτα που χανεσε μου ελλεγε οολο δικαιολογηες οτι εχη τη μανα της αφτη ηταν χωρησμενη και με ενα παιδι εγω ελεφθερος με τον αντρα της τα ηχε αλλα λογο του παιδιου τελος παντων ημουν παντα παρων οταν με φωναζε ξαφνηκα την βλεπο με εναν αλλον μαζη της το λεω φιλος της μανας μου μου ελεγε με λιγα λογια την εβλεπα με αφτον σηνεχεια και στο τελος δεν αντεξα και εφυγα πληγωμενος απο το σπιτι της με πηρε τηλεφωνο μετα απο 4 μηνες και τσακωθηκα την εβρησα και μου ηπε πανω στα νεβρα της οτι τον αραβονιαστηκε κιωλας ακωμα ημε χαλια ομος αφτη την διεκοψα παντελος εκανα φραγη και στο τηλεφονο της ,κιεγω λεω ηχε εμενα ηχε και αφτον παραληλα θελω τη γνωμη σας εκανα καλλα που εφηγα οριστικα;;;;; εφχαριστω
- 23-08-2019, 22:42 #2george1520Guest
Εσυ τι λες; Τι σου αξίζει; Να εισαι με μια γυναίκα και να είστε οι δύο σας μονο; Ή να είσαστε 3? Τι σου αξίζει; Να φιλαει εσενα και μετά κάποιον αλλον;; Αξιοπρέπεια!!! Θα βρεις καλύτερη και θα είναι μονο για σένα
23-08-2019, 23:31 #3
Αδελφε μου Εμμανουηλ, πρωτα αν αγαπας εναν ανθρωπο,τον αφηνεις να κανει της επιλογες του,διοτι η αγαπη ως αιτια εχει την ελευθερια επιλογης. Πρεπει να χαιρεσε που εκανε αυτο που ηθελε και αγαπουσε, εσενα θεωρω αν δεν κανω λαθος οτι σου θιχθηκε λιγο ο εγωισμος σου.
Θα σου προτεινα να αφησεις αυτην την Ιστορια στην ακρη και να συνεχισεις την ζωη σου,βαζοντας διαφορετικα κριτιρια επιλογης του ανθρωπου που θα ειναι διπλα σου.
Αν ξέρω να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει ή σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του. Και αν έχω το χάρισμα να προφητεύω και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ με τη δύναμη της ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε δεν είμαι τίποτε απολύτως.
Και αν πουλήσω όλη την περιουσία μου για να χορτάσω με ψωμί όλους τους φτωχούς, και αv παραδώσω το σώμα μου για να καεί, αλλά αγάπη δεν έχω, τότε σε τίποτε δεν ωφελούμαι.
Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει
Αν υπάρχουν ακόμα προφητείες, θα έλθει μέρα που και αυτές θα καταργηθούν αν υπάρχουν χαρίσματα γλωσσών και αυτά θα σταματήσουν αν υπάρχει γνώση και αυτή θα καταργηθεί. Γιατί τώρα έχουμε μερική και όχι τέλεια γνώση και προφητεία· όταν όμως έλθει το τέλειο, τότε το μερικό θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, μιλούσα ως νήπιο, σκεφτόμουν ως νήπιο, έκρινα ως νήπιο. Όταν έγινα άνδρας, κατάργησα τη συμπεριφορά του νηπίου. Τώρα βλέπουμε σαν σε καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε όμως θα βλέπουμε το ένα πρόσωπο το άλλο πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνο ένα μέρος από την αλήθεια, αλλά τότε θα έχω πλήρη γνώση, όπως ακριβώς γνωρίζει και εμένα ο Θεός. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη.
Αν πραγματικα ΑΓΑΠΑΣ εναν ανθρωπο δεν του επιβαλεσαι, απλα τον αφηνεις ελευθερο...
23-08-2019, 23:51 #4
Βασικά πολύ καλά έκανες κι έφυγες και πολύ κακά έκανες που έμεινες τόσο καιρό σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.
26-08-2019, 17:17 #5
αρωστημενη σχεση πραγατικα παιδια δεν κατεβαινα για καφε μη την δω με τον αλλον και δεν θα ηξερα πως θα αντηδρουσα εκινη την ωρα .απο το σπιτι της εφηγα με πικρα εφτηχως που δεν εφηγα με νεβρα και να γηνοτανε της τρελης εκει μεσα και να ηχα και δηκαστηρια
26-08-2019, 21:41 #6
φηλε γρηγορη την αφησα παντελως την ηστορια
αφτη. απλα οταν της ελεγα τι ηνε αφτα που κανης .πες μου να φηγω μη με βαστας επιδη σε αγαπαω.επρεπε να μου το πη στα ησα πχ οτι σε βαρεθικα μανωλη η οτι δηποτε αλλο
26-08-2019, 21:44 #7
εκανα ηπομονη και καθομουνα εδηνα εφκαιρηες πολλες οσπου εγηνε στο τελος το μπαμ