Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 48 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 718
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    σημερα ειμαι με κανναβη και μισο xanax..... ειμαι λίγο πιο καλα...

ο γιατρος μου ειπε να αρχισω ξανα την χρηση κανναβης σε ατμισμα...
    Ααα σε βοηθάει?

Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Ανοίγω και άλλη συζήτηση γιατί παιδιά δεν με βλέπω καλά. Αύριο φεύγω και σήμερα τώρα ειδικά το απόγευμα είμαι φουλ αγχωμένη με σκοπό να κάνω μόνο αρνητικές σκέψεις και να σκέφτομαι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα στην ζωή μου ότι το άγχος με έχει νικήσει και θα καταστραφώ και θέλω να βάλω τα κλάματα. Έχετε καμιά συμβουλή για μια κοπέλα 21 χρονών που τα βλέπει όλα αρνητικά?
    θεωρώ πως δεν είναι το άγχος καθ'εαυτό που σε ταλαιπωρεί καθώς οι αρνητικές σου σκέψεις είναι δείγματα άλλων προβλημάτων που ίσως χρειάζονται αντιμετώπιση από ψυχίατρο ή και σε συνδυασμό με ψυχολόγο.
    Το άγχος δεν είναι αυτό που σε κάνει να έχεις αρνητισμό μέσα σου.Άρα το xanax θα σου είναι μόνο μια προσωρινή λύση που θα πρέπει μάλλον να την παίρνεις για πάντα έτσι όπως πάει εκτός αν επισκεφθείς κάποιον ειδικό και σε καθοδηγήσει σωστά.Εγώ έπεσα σε κατάθλιψη ήπιας προς μέτριας μορφής όταν ήμουν 17(πλέον 24 και ακόμη υποφέρω σε λίγο μικρότερο βαθμό απ'ότι πριν 3-4 χρόνια,μετά από δύο άσχημα χρόνια για εμένα έπεσα στη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή χωρίς να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα αλλά είναι το χειρότερο απ'όλα ελάχιστοι καταθλιπτικοί εδώ μέσα θεωρώ πως έχουν περάσει από τον αργό θάνατο που λέγεται μείζονα κατάθλιψη όπως εγώ γιατί μιλάω με πολλούς τα συμπτώματα τους είναι ναι μεν καταθλιπτικά όμως καμία σχέση με την ασθένεια που προανέφερα.Κάποιος είχε πει στον Stephen Ilardi καθηγητή ψυχολογίας στην Αμερική πως είχε περάσει από αυτήν την ασθένεια και τώρα είναι καλά,όμως τώρα έχει καρκίνο (και θα έλεγε κανείς μακράν χειρότερο απ'ότι προβλήματα περνούσε πριν) και όμως απάντησε ο ασθενής αυτός ότι έχω καρκίνο κάνω θεραπείες το μέλλον είναι αβέβαιο αν θα ζήσω μπορώ όμως να βγω έξω να μιλήσω με φίλους να κάνω μια βόλτα να πιω ένα ποτό ή καφέ να ζήσω και το τελευταίο δευτερόλεπτο της σύντομης εναπομείνουσας του ζωής και παρολαυτα υπάρχει η Ελπίδα ότι θα μπορέσω να καταφέρω να βγω νικητής όμως πριν όταν είχα μείζονα καταθλιπτική διαταραχή ήμουν ήδη νεκρός. Φτάνει όμως με τις ιστορίες μου.
    Το θέμα είναι να βρει κάποιος ειδικός τα συμπτώματά σου και να αντιμετωπίσετε μαζί γιατί μόνη σου..δύσκολα τα πράγματα

Senior Member
    Ααα σε βοηθάει?
    με την κάνναβη ξεπέρασα εντελώς της κρισης πανικού.... και δεν το πίστευε κανενας γιατρός... μου λένε ιδεα σου ειναι κλπ...

εγώ όμως αυτο που κατάλαβα ειναι οτι κάνει θαύματα.... καλύτερα και απο xanax.... σε εμένα τουλάχιστον....

δεν ειναι σε όλους το ίδιο...

Member
    Εσύ Άκη φαντάζομαι 1098 μηνύματα τα 1000 θα είναι για την κάνναβη και το cbd,δεν ξέρω αν δουλεύεις για αυτούς ή αν όχι θα σε προτείνω εγώ..
    Παρεμπιπτόντως πήρα από εξωτερικό Ευρώπη από αξιόπιστη πηγή online 4 μπουκαλάκια e-liquid των 10ml με την υψηλή περιεκτικότητα.
    'Άντε να δούμε αν θα με βοηθήσουν καθόλου και θα σε ευγνωμονώ ή όχι χεχε
    Τα έσταξα καλά παρολαυτά για να τα αγοράσω..δεν είναι καθόλου οικονομικό το cbd

Senior Member
    Quote Originally Posted by nickirkas View Post
    Εσύ Άκη φαντάζομαι 1098 μηνύματα τα 1000 θα είναι για την κάνναβη και το cbd,δεν ξέρω αν δουλεύεις για αυτούς ή αν όχι θα σε προτείνω εγώ..
    Παρεμπιπτόντως πήρα από εξωτερικό Ευρώπη από αξιόπιστη πηγή online 4 μπουκαλάκια e-liquid των 10ml με την υψηλή περιεκτικότητα.
    'Άντε να δούμε αν θα με βοηθήσουν καθόλου και θα σε ευγνωμονώ ή όχι χεχε
    Τα έσταξα καλά παρολαυτά για να τα αγοράσω..δεν είναι καθόλου οικονομικό το cbd
    χαχαχα οχι ρε συ... δεν έχω καμια σχέση ούτε δουλεύω για καμια εταιρία... εγώ στο forum είμαι μέλος από το 2016 όπως είδες... μπήκα να πω και εγώ τα θέματα μου.... και εγώ ασθενής είμαι κλασσικά με άγχος..... :P πάντα μου άρεσε να ψάχνω εναλλακτικές θεραπειες πέρα από τα φάρμακα.... απλά στην περίπτωση μου η κάνναβη με έσωσε.... και επειδή είμαι και από Kαναδά... όπου είναι νόμιμη και η thc... πέρα από το cbd... έχω δοκιμάσει διαφορα αλλα έχω κάνει και θεραπεία σε κλινική κάνναβης.....

πηρες e-liquid για χρηση σε ηλ/τσιγαρο? να ξερεις αυτα ειναι για χαλαρωση περισσοτερο... και οχι για θεραπεια... εγω περνω online της harmony... με χαλαρωνει αρκετα... και με βοηθαει στο ανχος.... περνω το 600mg... και ναι ειναι πανακριβο η αληθεια ειναι........

να σου πω ότι προτείνεται η χρήση σε pod και κατά προτίμηση με κεραμική αντίσταση....

πρόσεχε με της δοσολογίες μην κανεις πολύ... ξεκινάς σιγά σιγά... μπορεί να μην νιώσεις την ίδια στιγμή κάτι αλλα να σε πιάσει μετά από λίγο...

ελπίζω να σε βοηθήσει φιλε μου.... δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις... αλλα καλο θα ήταν να κοιτάξεις αργότερα για κάποιο έλαιο...

Senior Member
    με την κάνναβη ξεπέρασα εντελώς της κρισης πανικού.... και δεν το πίστευε κανενας γιατρός... μου λένε ιδεα σου ειναι κλπ...

εγώ όμως αυτο που κατάλαβα ειναι οτι κάνει θαύματα.... καλύτερα και απο xanax.... σε εμένα τουλάχιστον....

ακι οντως η κανναβη ειναι καλυτερη απο xanax συμφωνω......μιλας για cbd η για κανναβη ιντικα thc.....η δευτερη ή θασε γιατρεψει εντελως η θα σε κανει χαλια εντελως πιστευω...........τελικα πως πας?εκανες εξετασεις για σκπ

Quote Originally Posted by nickirkas View Post
    θεωρώ πως δεν είναι το άγχος καθ'εαυτό που σε ταλαιπωρεί καθώς οι αρνητικές σου σκέψεις είναι δείγματα άλλων προβλημάτων που ίσως χρειάζονται αντιμετώπιση από ψυχίατρο ή και σε συνδυασμό με ψυχολόγο.
    Το άγχος δεν είναι αυτό που σε κάνει να έχεις αρνητισμό μέσα σου.Άρα το xanax θα σου είναι μόνο μια προσωρινή λύση που θα πρέπει μάλλον να την παίρνεις για πάντα έτσι όπως πάει εκτός αν επισκεφθείς κάποιον ειδικό και σε καθοδηγήσει σωστά.Εγώ έπεσα σε κατάθλιψη ήπιας προς μέτριας μορφής όταν ήμουν 17(πλέον 24 και ακόμη υποφέρω σε λίγο μικρότερο βαθμό απ'ότι πριν 3-4 χρόνια,μετά από δύο άσχημα χρόνια για εμένα έπεσα στη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή χωρίς να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα αλλά είναι το χειρότερο απ'όλα ελάχιστοι καταθλιπτικοί εδώ μέσα θεωρώ πως έχουν περάσει από τον αργό θάνατο που λέγεται μείζονα κατάθλιψη όπως εγώ γιατί μιλάω με πολλούς τα συμπτώματα τους είναι ναι μεν καταθλιπτικά όμως καμία σχέση με την ασθένεια που προανέφερα.Κάποιος είχε πει στον Stephen Ilardi καθηγητή ψυχολογίας στην Αμερική πως είχε περάσει από αυτήν την ασθένεια και τώρα είναι καλά,όμως τώρα έχει καρκίνο (και θα έλεγε κανείς μακράν χειρότερο απ'ότι προβλήματα περνούσε πριν) και όμως απάντησε ο ασθενής αυτός ότι έχω καρκίνο κάνω θεραπείες το μέλλον είναι αβέβαιο αν θα ζήσω μπορώ όμως να βγω έξω να μιλήσω με φίλους να κάνω μια βόλτα να πιω ένα ποτό ή καφέ να ζήσω και το τελευταίο δευτερόλεπτο της σύντομης εναπομείνουσας του ζωής και παρολαυτα υπάρχει η Ελπίδα ότι θα μπορέσω να καταφέρω να βγω νικητής όμως πριν όταν είχα μείζονα καταθλιπτική διαταραχή ήμουν ήδη νεκρός. Φτάνει όμως με τις ιστορίες μου.
    Το θέμα είναι να βρει κάποιος ειδικός τα συμπτώματά σου και να αντιμετωπίσετε μαζί γιατί μόνη σου..δύσκολα τα πράγματα
    Τώρα είμαι πολύ καλύτερα ήταν μέχρι να φύγω από το σπίτι μου και να συνηθίσω ξανά μακριά από τους δικούς μου. Το μόνο άγχος είναι τις εξεταστικής.

Φαρμακευτική κανναβη να υποθέσω?

Μαρία πως τα πήγες με το μάθημα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    ακι οντως η κανναβη ειναι καλυτερη απο xanax συμφωνω......μιλας για cbd η για κανναβη ιντικα thc.....η δευτερη ή θασε γιατρεψει εντελως η θα σε κανει χαλια εντελως πιστευω...........τελικα πως πας?εκανες εξετασεις για σκπ
    και cbd kai thc.... η indica ειναι πιο πολυ για υπνο.... προτιμω sativa Που ειναι λιγο πιο ανεβαστικη... γενικα στον Καναδα που θα παω θα δοκιμασω διαφορα :P

αν και τωρα που ειμαι Ελλαδα μονο CBD περνω.... αλλα ατμιζω cbd wax.... ειναι απιστευτα..... αμεση επιδραση και μια χαλαρωση ωραια..... χωρις να κανεις κεφαλι... βοηθαει φουλ σε καταστασης κρισης πανικου

αλλα γενικα η Κανναβη δεν ειναι για ολους το ιδιο.....

Senior Member
    Φαρμακευτική κανναβη να υποθέσω?
    ε ναι.....

ε ναι.....
    Κοίτα εσένα τι σε βοηθάει καλύτερα και τι σου λέει και ο γιατρός σου πάντα

Καλημέρα...πιστεύω να κοιμήθηκατε καλύτερα από εμένα γιατί από ότι φαίνεται εμένα με έπιασε άγχος για το σημερινό μάθημα και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόνο λίγο τώρα τα ξημερώματα και αυτή την στιγμή ξύπνησα γιατί δίνω στις 10.. Ειμαι κομμάτια.... :'(

Senior Member
    Μαρία πως τα πήγες με το μάθημα?
    Καλά πολύ καλά!! <3

Senior Member
    Καλημέρα...πιστεύω να κοιμήθηκατε καλύτερα από εμένα γιατί από ότι φαίνεται εμένα με έπιασε άγχος για το σημερινό μάθημα και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόνο λίγο τώρα τα ξημερώματα και αυτή την στιγμή ξύπνησα γιατί δίνω στις 10.. Ειμαι κομμάτια.... :'(
    Καλημέρα!! Σε καταλαβαίνω κ γω όταν δίνω δεν καλόκοιμάμαι.. Καλή επιτυχία!!

Page 30 of 48 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast