Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 48 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 718
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Καλά πολύ καλά!! <3
    Τέλεια χαίρομαι πολύ <3

Καλημέρα!! Σε καταλαβαίνω κ γω όταν δίνω δεν καλόκοιμάμαι.. Καλή επιτυχία!!
    Τα προηγούμενα βράδια κοιμόμουν καλά χθες όμως τίποτα...θα κοιμηθώ τώρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Τα προηγούμενα βράδια κοιμόμουν καλά χθες όμως τίποτα...θα κοιμηθώ τώρα
    Εγώ από χθες χάλια.. Δε μπορώ να σηκωθώ καθόλου, ψιλό τρέμουν τα χέρια μου κ τα πόδια μ πολύ αδύναμα.. Μηπως είναι απ τα χάπια; :/

Senior Member
    Εγώ από χθες χάλια.. Δε μπορώ να σηκωθώ καθόλου, ψιλό τρέμουν τα χέρια μου κ τα πόδια μ πολύ αδύναμα.. Μηπως είναι απ τα χάπια; :/
    πφφφφ...... σε επιασε το ladose...... ετσι ημουν και εγω... σε αλλους δινει ενεργεια αλλα σε αλλους τους φερνει αυτο ακριβως που επαθες.......

παρε τον γιατρο σου τηλ.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    πφφφφ...... σε επιασε το ladose...... ετσι ημουν και εγω... σε αλλους δινει ενεργεια αλλα σε αλλους τους φερνει αυτο ακριβως που επαθες.......

παρε τον γιατρο σου τηλ.....
    Τις πρώτες μέρες ήμουν πλ καλά με ενέργεια κ υπερένταση μη σου πω.. Τώρα σμρ δε μπορώ να κάνω βήμα κ παίρνω 1μιση όχι 2..μη σου πω με τα δύο καλύτερα ήμουν

Senior Member
    Τις πρώτες μέρες ήμουν πλ καλά με ενέργεια κ υπερένταση μη σου πω.. Τώρα σμρ δε μπορώ να κάνω βήμα κ παίρνω 1μιση όχι 2..μη σου πω με τα δύο καλύτερα ήμουν
    πολύ μικρή διαφορα μπορώ να πω..... αναφερόμαστε τώρα σε 5mg διαφορα... τα αντικαταθλιπτικά θέλουν από 15μέρες έως και 1 μηνα για να συγκεντρωθούν μέσα στο αίμα... "γιαυτο" τώρα σε έπιασε αυτό..... πιθανόν να μην σου ταιριάζει το συγκεκριμένο φάρμακο.....

σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου

Senior Member
    πολύ μικρή διαφορα μπορώ να πω..... αναφερόμαστε τώρα σε 5mg διαφορα... τα αντικαταθλιπτικά θέλουν από 15μέρες έως και 1 μηνα για να συγκεντρωθούν μέσα στο αίμα... "γιαυτο" τώρα σε έπιασε αυτό..... πιθανόν να μην σου ταιριάζει το συγκεκριμένο φάρμακο.....

σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου
    Δεν ξέρω ρε συ τις πρώτες μέρες ήμουν πλ καλά.. Χθες πέρασα ένα μεγάλο στρες με το μάθημα που έδινα, αλλά σήμερα πονάνε τα πόδια μου σκέψου

Senior Member
    pssst ασε την βροχη.... και ακου αυτο...... 30λεπτα το ακουω και κοντευω να κοιμηθω στην καρεκλα.....
    Δεν ξέρω, είμαι ο μόνος που νιώθει μεγάλη νύστα απλά διαβάζοντας στην οθόνη ενός iPad; Το έχω βέβαια σε Night Shift από κάποια ώρα και μετά, και αυτό το γλυκό χρώμα που παίρνει η οθόνη είναι εντελώς υπνωτικό ...

Senior Member
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ........!!!!!!
    Και πού να διαβάσεις (ίσως και να το έκανες ήδη) για τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας χρήσης τους στον οργανισμό ...

Senior Member
    Θα συμφωνήσω μήπως είναι λίγο νωρίς για δέσμευση? Θέλει πολύ σκέψη....
    Γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν παιδιά είναι πολύ καλή ηλικία, ίσως ιδανική. Αν είναι απλά για σχέσεις, δεσμεύσεις, ακόμα και γάμους αλλά χωρίς παιδιά στο πρόγραμμα, τότε η ηλικία είναι μάλλον αδιάφορη ως παράμετρος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Και πού να διαβάσεις (ίσως και να το έκανες ήδη) για τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας χρήσης τους στον οργανισμό ...
    άσε ξέρω αλλα εγω συνεχίζω να περνώ γιατί δεν μπορώ αλλιώς... η επιπτώσεις είναι πολλές αλλα οχι σε όλους τα ίδια σε εμένα μαλλον απο το Xanax μουδιαζη η γλώσσα μου και εχω αδυναμία απο το ένα χέρι.... γενικα με έχει φρικαρει αυτό πολυ πολλές φορές πιστεύω οτι ειναι εγγεφαλικο ασε.... και ειμαι 26 και ο νευρολόγος που με ειδε είπε οτι δεν πάθω κατι σε χαμηλή δοσολογία που τα περνώ δηλαδή μέχρι 1mg την ημέρα είναι λέει οκ... αμα ξεφύγεις όμως και το πας σε μεγαλύτερες δόσεις εκει ειναι λεει που ειναι πιο επικίνδυνο να εχεις όλες της μακροχρόνιες επιπτώσεις... πολλα ατομα το περνούν αυτο το χάπι καθε μέρα για παρα πολλα χρονια δυστυχώς.... όμως αναρωτιέμαι τι ειναι πιο επικίνδυνο; να καπνίζεις καπνό η να περνεις 1 Xanax την ημέρα; επίσης εχω και αλλη απορία πως τα αντιψυχωσικα φάρμακα θεωρούνται πιο ασφαλές απο της βενζο σε μακροχρόνια χρήση; απο την στιγμή που προκαλούνε χειρότερες συνέπειες.... πραγματικά α τα φάρμακα προκαλούν κατι μακροχρόνια αυτη ειναι η αλήθεια....

Εγώ έριξα για λίγο έναν υπνάκο όλα καλά :-D

Senior Member
    Εγώ έριξα για λίγο έναν υπνάκο όλα καλά :-D
    Εμένα η μαμά μ παίζει να χει ίωση κ να κόλλησα, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα πόδια μου τελείως κομμενα

Senior Member
    Εμένα η μαμά μ παίζει να χει ίωση κ να κόλλησα, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα πόδια μου τελείως κομμενα
    τωρα ειναι περιεργο ολο αυτο..... γιατι και το ladose Μπορει να προκαλεσει αυτο που λες... ρωτα την μανα σου αν νιωθει ετσι..

Senior Member
    τωρα ειναι περιεργο ολο αυτο..... γιατι και το ladose Μπορει να προκαλεσει αυτο που λες... ρωτα την μανα σου αν νιωθει ετσι..
    Δε νιώθει καλά γτ έχει μάλλον ίωση.. Απλά εγώ γενικά σμρ είμαι πολύ πεσμένη, ενώ απ τη μέρα π τα πήρα ένιωθα καλύτερα

Page 31 of 48 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast