Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 48 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 718
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    εγω σου λεω θα βγείς κερδισμένη και δεν θα χρειάζεσαι ούτε φάρμακα ούτε τίποτα.....

το θέμα είναι απλό... ξεκινα να σκέφτεσαι θετικά και να οραματίζεσαι ώστε να κερδίσεις ξανά πίσω την παλιά σου ζωή...!!!

το πως θα το κανεις αυτό?

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΌΣ.....!!!!!!

ομμμμ

απλα πουλα τρελα στην ζωη και χαμογελα οκ?
    Άμα ήταν τόσο απλό δε θα έγραφε κάνεις από σ αυτό το φόρουμ, θα είχαμε όλοι λυμένο το πρόβλημά μας χαχαχα καμία φορά ερχονται κ ανάποδα τα πράγματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Άμα ήταν τόσο απλό δε θα έγραφε κάνεις από σ αυτό το φόρουμ, θα είχαμε όλοι λυμένο το πρόβλημά μας χαχαχα καμία φορά ερχονται κ ανάποδα τα πράγματα
    όλα απλά είναι....... εμείς τα κάνουμε χειρότερα όλα.....

Senior Member
    όλα απλά είναι....... εμείς τα κάνουμε χειρότερα όλα.....
    Κάποιες φορές ναι..

Senior Member
    Κάποιες φορές ναι..
    ολα ειναι στο μυαλο καποια στιγμη θα το νιωσεις και εσυ αυτο που λεω.....

περασα δυσκολα και ακομα περναω με το ανχος μου αλλα απο ολο αυτο καταφερα να βγω πιο δυνατός

Senior Member
    ολα ειναι στο μυαλο καποια στιγμη θα το νιωσεις και εσυ αυτο που λεω.....

περασα δυσκολα και ακομα περναω με το ανχος μου αλλα απο ολο αυτο καταφερα να βγω πιο δυνατός
    Κ γω πέρασα κ περνάω δύσκολα κ απλά ελπζ ότι όλο αυτό θα τελειώσει σαν εφιάλτης

Senior Member
    Κ γω πέρασα κ περνάω δύσκολα κ απλά ελπζ ότι όλο αυτό θα τελειώσει σαν εφιάλτης
    ολα θα περασουν απλα κανε λιγο ακομα υπομονη οκ?

εγω σημερα νιοθω εντονη καταθλιψη..... μαζι με ζαλαδα....

Senior Member
    ολα θα περασουν απλα κανε λιγο ακομα υπομονη οκ?

εγω σημερα νιοθω εντονη καταθλιψη..... μαζι με ζαλαδα....
    Κ γω σμρ δεν είμαι στα κέφια μ.. Ξεκίνησες χάπια;

Senior Member
    Κ γω σμρ δεν είμαι στα κέφια μ.. Ξεκίνησες χάπια;
    εχει εδω και κατι μερες που περνω το cipralex.... δεν ειναι ομως απο αυτο.... το ξερω καλα αυτο το αντικαταθλιπτικο το επερνα 8 χρονια

γενικα ξεκινησε ξανα ο φοβος οτι θα παθω εγγεφαλικο η οτι εχω κατι στο κεφαλι μου..... μουδιασε ολη μου η μια μερια μαζι με την γλωσσα και δεν μπορουσα να μιλησω καθολου για καπια λεπτα........ δεν ξερω ρε γαμωτο να ηταν κριση πανικου? η οχι? πραγματικα εχω παθει σοκ...... και δεν με περνει και κανεις σοβαρα.... μου λενε αν θελεις να πας νοσοκομειο πηγενε μονος σου.....η εξετασεις παντως που ειχα κανει δεν ηταν καθολου καλες...... αυτες που μου κανανε σε δημοσιο νοσοκομειο..... ο νευρολογος που της ειδε λεει καποιο λαθος η θα ειχες πολυ ανχος και θα ανεβηκαν αυτες η τιμες..... πραγματικα δεν ξερω..... κοντευω να τρελαθω.......

εβαλα πριν listerine και ηταν φουλ στο αλκοολ και ειχα παρει xanax μηπως απο αυτο νιοθω εντονη αδιαθεσια δεν ξερω τωρα....... ειναι λιγο γελειο ομως.... αφου δεν το ηπια λολ

μετα κατεβασα και 1 espresso και τωρα σκευτομαι να παρω 0.25 xanax ακομα..... δεν θα παρω 0.5 γιατι φοβαμαι μην χριαστει μετα και το βραδυ να παρω..... ποτε δεν ετυχε βεβαια το βραδυ να παρω xanax... απο της 7 που επερνα 0.25 ημουνα καλα μεχρι το πρωι.....

Senior Member
    εχει εδω και κατι μερες που περνω το cipralex.... δεν ειναι ομως απο αυτο.... το ξερω καλα αυτο το αντικαταθλιπτικο το επερνα 8 χρονια

γενικα ξεκινησε ξανα ο φοβος οτι θα παθω εγγεφαλικο η οτι εχω κατι στο κεφαλι μου..... μουδιασε ολη μου η μια μερια μαζι με την γλωσσα και δεν μπορουσα να μιλησω καθολου για καπια λεπτα........ δεν ξερω ρε γαμωτο να ηταν κριση πανικου? η οχι? πραγματικα εχω παθει σοκ...... και δεν με περνει και κανεις σοβαρα.... μου λενε αν θελεις να πας νοσοκομειο πηγενε μονος σου.....η εξετασεις παντως που ειχα κανει δεν ηταν καθολου καλες...... αυτες που μου κανανε σε δημοσιο νοσοκομειο..... ο νευρολογος που της ειδε λεει καποιο λαθος η θα ειχες πολυ ανχος και θα ανεβηκαν αυτες η τιμες..... πραγματικα δεν ξερω..... κοντευω να τρελαθω.......

εβαλα πριν listerine και ηταν φουλ στο αλκοολ και ειχα παρει xanax μηπως απο αυτο νιοθω εντονη αδιαθεσια δεν ξερω τωρα....... ειναι λιγο γελειο ομως.... αφου δεν το ηπια λολ

μετα κατεβασα και 1 espresso και τωρα σκευτομαι να παρω 0.25 xanax ακομα..... δεν θα παρω 0.5 γιατι φοβαμαι μην χριαστει μετα και το βραδυ να παρω..... ποτε δεν ετυχε βεβαια το βραδυ να παρω xanax... απο της 7 που επερνα 0.25 ημουνα καλα μεχρι το πρωι.....
    Listerine ποιο εννοείς; ρε συ αυτό με το μουδιασμα τι να είναι.. Μηπως τυχαίνει απλά, αν όλα είναι καλά νευρολογικά δλδ

Senior Member
    Listerine ποιο εννοείς; ρε συ αυτό με το μουδιασμα τι να είναι.. Μηπως τυχαίνει απλά, αν όλα είναι καλά νευρολογικά δλδ
    listerine το κλασσικό το πράσινο που είναι για πλύσης στόματος....

νευρολογικά δεν ξέρω αν είναι όλα καλά..... από την στιγμή που έχω σπασμούς τινάγματα στο κεφάλι και στα χερια..... καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά...... είχα κάνει μαγνητική πριν 2 χρονια "γιαυτο" το τρέμουλο αλλα τότε ήταν μονο στο κεφάλι.... πλέον είναι περισσότερο στα χερια.... δεν μπορούνε να καταλάβουν τι είναι....... αυτό που ξέρω είναι ότι έχω πολύ σοβαρό θέμα και εύχομαι να είναι άγχος..........

πριν λίγο ήπια ένα διπλό espresso ξανά και μου έφυγε αυτή η κατάθλιψη που ένιωθα.... αλλα άρχισα να τρέμω χειρότερα.... ίσως ο καφές να επιδεινώνει το πρόβλημα.... αλλα ok θα παρω μετα ενα xanax..... μεχρι τωρα το ξεχασα να το παρω θελω να το αφησω να μην το παρω να δω αν θα με πιασουν στερητικα απο το xanax...

Senior Member
    listerine το κλασσικό το πράσινο που είναι για πλύσης στόματος....

νευρολογικά δεν ξέρω αν είναι όλα καλά..... από την στιγμή που έχω σπασμούς τινάγματα στο κεφάλι και στα χερια..... καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά...... είχα κάνει μαγνητική πριν 2 χρονια "γιαυτο" το τρέμουλο αλλα τότε ήταν μονο στο κεφάλι.... πλέον είναι περισσότερο στα χερια.... δεν μπορούνε να καταλάβουν τι είναι....... αυτό που ξέρω είναι ότι έχω πολύ σοβαρό θέμα και εύχομαι να είναι άγχος..........

πριν λίγο ήπια ένα διπλό espresso ξανά και μου έφυγε αυτή η κατάθλιψη που ένιωθα.... αλλα άρχισα να τρέμω χειρότερα.... ίσως ο καφές να επιδεινώνει το πρόβλημα.... αλλα ok θα παρω μετα ενα xanax..... μεχρι τωρα το ξεχασα να το παρω θελω να το αφησω να μην το παρω να δω αν θα με πιασουν στερητικα απο το xanax...
    Μήπως να ελαττώσεις λίγο τους καφέδες; χτυπάνε στα νεύρα σίγουρα
    Πω εγώ είμαι σίγουρη ότι με κόλλησε η μητέρα μου, χάλια είμαι :/

Senior Member

βοηθα το ζαναξ αλλα μαλλον πρεπει να περιμενεις να περασει η επιδραση του καφε....κανα 3 4ωρο....δε περνα η επιδραση καφε με ζαναξ αλλα καλμαρει...το χω παθει απειρες φορες,,,,αν ηπιες κ αλκοολ καλυτερα να φας λιγο ο καφες δε κανει κατι

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    βοηθα το ζαναξ αλλα μαλλον πρεπει να περιμενεις να περασει η επιδραση του καφε....κανα 3 4ωρο....δε περνα η επιδραση καφε με ζαναξ αλλα καλμαρει...το χω παθει απειρες φορες,,,,αν ηπιες κ αλκοολ καλυτερα να φας λιγο ο καφες δε κανει κατι
    οχι αλκοολ δεν ηπια....

Πηρα τον γιατρο μου τηλ... και μου ειπε να κανω ενεση stedon... μου ειχαν γραψει σε περιπτωση κρισης μυοκλονιας..... τωρα ειμαι οκ.. αλλα το μουδιασμα στην γλωσσα δεν λεει να φυγει με τπτ..... και κατι πονακια εχω στο κεφαλι ξαφνικα για δευτερολεπτα..... τωρα με επιασε και ενας πονος στην μιση γλωσσα και το χειροτερο ειναι η δυσκολια στην ομιλια...... αυτο με εχει τρομαξει..... δεν ξερω αν φταιει βεβαια το στομα μου που συνεχεια στεγνωνη και μηπως απο αυτο νιοθω ολα αυτα....

Senior Member
    Μήπως να ελαττώσεις λίγο τους καφέδες; χτυπάνε στα νεύρα σίγουρα
    Πω εγώ είμαι σίγουρη ότι με κόλλησε η μητέρα μου, χάλια είμαι :/
    αυτο θα κανω.......

περαστικα μαρακι... ευχομαι να εισαι καλα της επομενες ημερες...

Senior Member
    αυτο θα κανω.......

περαστικα μαρακι... ευχομαι να εισαι καλα της επομενες ημερες...
    Ευχαριστωω πολύ! Ψυχή τε και σώματι χαχαχ

Page 34 of 48 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast