Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 48 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 718
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    οχι αλκοολ δεν ηπια....

Πηρα τον γιατρο μου τηλ... και μου ειπε να κανω ενεση stedon... μου ειχαν γραψει σε περιπτωση κρισης μυοκλονιας..... τωρα ειμαι οκ.. αλλα το μουδιασμα στην γλωσσα δεν λεει να φυγει με τπτ..... και κατι πονακια εχω στο κεφαλι ξαφνικα για δευτερολεπτα..... τωρα με επιασε και ενας πονος στην μιση γλωσσα και το χειροτερο ειναι η δυσκολια στην ομιλια...... αυτο με εχει τρομαξει..... δεν ξερω αν φταιει βεβαια το στομα μου που συνεχεια στεγνωνη και μηπως απο αυτο νιοθω ολα αυτα....
    εκανες φιλε εξετασεις για σκπ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    εκανες φιλε εξετασεις για σκπ ?
    ειχα κανει ναι.... και θα κανω ξανα..... το θεμα ειναι οτι δεν με περνουν στα σοβαρα η γιατροι...........

Senior Member
    ειχα κανει ναι.... και θα κανω ξανα..... το θεμα ειναι οτι δεν με περνουν στα σοβαρα η γιατροι...........
    Μήπως να πας σε άλλο γιατρό τότε..

Senior Member
    τελικα μπορει το cipralex να με εχει φρικαρει τωρα στην αρχη αλλα τελικα μου εκανε καλο που το ειχα σταματησει 2 χρονια..... τωρα που το αρχισα αρχισε να πιανει ξανα το ιδιο...!!!!!! νομιζω οτι θα καταφερω να κοψω το xanax......!!!!!!!!

μου φερνει πολυ υπνο το cipralex γιαυτο το περνω και βραδυ και μεσα σε 30 λεπτα χωρις να το καταλαβω κανω νανι νανι.... χαχαχαχα

αν το παρω πρωι θα πεσω κατω απο την νυστα.... παντως ξυπναω με ενα βαρη κεφαλι..... αλλα μπορω να πινω οσους καφεδες γουσταρω χωρις να τρεμω καθολου.....! :P

αν περιμενα απο τον γιατρο να μου πει να το παρω αστο.... αν δω οτι παρω κιλα θα το κοψω ξανα θα χασω τα κιλα και θα το αρχισω παλι.... αν και βεβαια θα σταματησω εντελως την ζαχαρη.....

Πιστεύω να σας πάνε όλα παιδιά!

nightwalker77777 , καταρχήν θα πρέπει να χαλαρώσεις . Μην πιέζεσαι ούτε να προσπαθείς να κάνεις ότι ορίζει η κοινωνία και οι παρέες . Τι πάει να πει σου είπε ο αδερφός σου να βγαίνεις ; Αμα δεν γουστάρεις δεν θα βγεις . Δεν σου λέω να κάτσεις σε ένα δωμάτιο και να κλαις αλλά μην ψάχνεις σόνι και καλά να κάνεις ότι κάνουν όλοι διότι εσύ μπορεί να είσαι διαφορετική . Αν θες την γνώμη μου , για αρχή ακου λιγο μουσικούλα σπίτι και να βγαίνεις οπωσδήποτε κάθε μέρα για περπάτημα και καθαρό άερα κυρίως το βράδυ που ειναι και πιο ήσυχα . Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα επόμενα 50 χρόνια . Για αρχή μείνε στο σήμερα και μόνο . Προσπάθησε να βελτιωθείς και να εισαι ενα χιλιοστό καλύτερα αύριο και ασε τις μακροχρόνιες σκέψεις και πλάνα .

Senior Member
    τελικα μπορει το cipralex να με εχει φρικαρει τωρα στην αρχη αλλα τελικα μου εκανε καλο που το ειχα σταματησει 2 χρονια..... τωρα που το αρχισα αρχισε να πιανει ξανα το ιδιο...!!!!!! νομιζω οτι θα καταφερω να κοψω το xanax......!!!!!!!!

μου φερνει πολυ υπνο το cipralex γιαυτο το περνω και βραδυ και μεσα σε 30 λεπτα χωρις να το καταλαβω κανω νανι νανι.... χαχαχαχα

αν το παρω πρωι θα πεσω κατω απο την νυστα.... παντως ξυπναω με ενα βαρη κεφαλι..... αλλα μπορω να πινω οσους καφεδες γουσταρω χωρις να τρεμω καθολου.....! :P

αν περιμενα απο τον γιατρο να μου πει να το παρω αστο.... αν δω οτι παρω κιλα θα το κοψω ξανα θα χασω τα κιλα και θα το αρχισω παλι.... αν και βεβαια θα σταματησω εντελως την ζαχαρη.....
    Τα χεις ψάξει κ τα ξέρεις, θα κάνεις τη σωστη επιλογή χαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Κ για σένααα! Πως είσαι σμρ τι έκανες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    και σε εσενα!

Senior Member

ποσο cipralex πινεις....εμενα ποτε δε μ εκανε υπνηλια βεβαια....κ οταν επινα κ αλκοολ μαζι...εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    ποσο cipralex πινεις....εμενα ποτε δε μ εκανε υπνηλια βεβαια....κ οταν επινα κ αλκοολ μαζι...εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια
    5mg.....

το περνω βραδυ παντα ομως......!!!! και εχω ενα φοβερο υπνο.....!!!

το μονο θεμα ειναι οτι αρχισε να κανει καπιες παρενεργειες στο στομαχι μου... και μου εφερε μια αδυναμια.... αλλα στην αρχη ειναι αυτα..... μετα θα ειμαι καλα...!!!!!

Senior Member
    5mg.....

το περνω βραδυ παντα ομως......!!!! και εχω ενα φοβερο υπνο.....!!!

το μονο θεμα ειναι οτι αρχισε να κανει καπιες παρενεργειες στο στομαχι μου... και μου εφερε μια αδυναμια.... αλλα στην αρχη ειναι αυτα..... μετα θα ειμαι καλα...!!!!!
    Εμένα αυτό το λαντοζ όλα καλά, αλλά μ έχει ρημάξει τον ύπνο.. Κοιμάμαι αργά, ξυπνάω μέσα στη νύχτα κ δε μπορώ να ξανακοιμηθω δεν αντέχω άλλο

Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα με πονο στα πνευμόνια και λιγο βηχα και με μουδιασμενη ολη η δεξια μερια στην γλώσσα φρικη......

Παρόλαυτα εκανα τον καφέ μου και άραξα...

Δεν ξέρω τι να κάνω.... Ασε που εχω ένα στομάχι γαμησετα που αυτο ηταν ανανεωμένο όταν ξεκινάς αντικαταθλιπτικά ο οργανισμός τρελαίνεται μεχρι μα συνιθιστη η ουσία και επιδεινώνει και το ανχος νομιζω στην αρχή.... Μάλλον γιαυτο ειμαι τοσο χαλια τωρα....

Senior Member
    Σήμερα ξύπνησα με πονο στα πνευμόνια και λιγο βηχα και με μουδιασμενη ολη η δεξια μερια στην γλώσσα φρικη......

Παρόλαυτα εκανα τον καφέ μου και άραξα...

Δεν ξέρω τι να κάνω.... Ασε που εχω ένα στομάχι γαμησετα που αυτο ηταν ανανεωμένο όταν ξεκινάς αντικαταθλιπτικά ο οργανισμός τρελαίνεται μεχρι μα συνιθιστη η ουσία και επιδεινώνει και το ανχος νομιζω στην αρχή.... Μάλλον γιαυτο ειμαι τοσο χαλια τωρα....
    Αυτό με το μουδιασμα νομίζω πρέπει να το δεις πιο επισταμενα. Αν είναι απ τα χάπια ή κάτι άλλο
    Εμένα μ είπε ο γιατρός να ξεκίνησω το bespar 10mg για τον ύπνο, αλλά το σκέφτομαι δε θέλω αλλά χάπια

Senior Member

Διπλή δόση λαντος ΧΑ ΧΑ

Πήρα διπλή δόση λαντος χθες παιδιά χθες νομίζω ότι πήρα δύο φορές τα λαντος μου δηλαδή 120 μιλιγκραμ το είπα στον γιατρό δεν μου απάντησε εγώ μια χαρά νιώθω πάντως ΧΑ ΧΑ

Page 35 of 48 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast