Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 48 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 718
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Έβαλα να δω μία ταινία μπας και ηρεμισω. Δυστυχώς μια φίλη έχω που μένει στην εστία δεν έχει έρθει ακόμα οπότε... Και αύριο θα κάνει πάρτυ η ξαδέρφη μου και με έπιασε άγχος και γι αυτό.. Δηλαδή έλεος. Και πέρυσι πάλι στο πάρτι της ήμουν χάλια από το άγχος
    Αχ σε καταλαβαίνω πάρα πολύ, να το ξέρεις. Κ γω επειδή έχω κλειστεί σπίτι μου πολύ με αγχώνουν όλες οι έξοδοι.. Ξέρω ότι πρέπει να αρχίσω να βγαίνω για να το ξεπεράσω, αλλά δυσκολεύομαι.. Φαύλος κύκλος

Ναι ακριβώς έτσι και εγώ δεν βγαίνω πολύ

Senior Member
    Ναι ακριβώς έτσι και εγώ δεν βγαίνω πολύ
    Καταλαβαίνω...πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, αλλιώς θα χειροτερεύει

Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Καταλαβαίνω...πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, αλλιώς θα χειροτερεύει
    Ναι πρέπει. Καταλαβαινομαστε πολύ Μαρία. Εγώ ευτυχώς τώρα που ήρθα στην πόλη που σπουδάζω είναι μεγάλη πόλη και θα βγαίνω και μόνη βόλτες στα μαγαζιά. Απλά θα τελειώσω στις 10 την εξεταστική και δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα τον Οκτώβριο

Senior Member
    Ναι πρέπει. Καταλαβαινομαστε πολύ Μαρία. Εγώ ευτυχώς τώρα που ήρθα στην πόλη που σπουδάζω είναι μεγάλη πόλη και θα βγαίνω και μόνη βόλτες στα μαγαζιά. Απλά θα τελειώσω στις 10 την εξεταστική και δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα τον Οκτώβριο
    Μπορείς να γραφτείς γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα.. Να βγαίνεις όσο μπορείς με τις φίλες σου

Μπορείς να γραφτείς γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα.. Να βγαίνεις όσο μπορείς με τις φίλες σου
    Πολλές φίλες δεν έχω.. Και αυτές δεν μπορούν και πάντα και να πω την αλήθεια στην μια έχω πει γι όλο αυτό με το άγχος αλλά νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει όσο με καταλαβαίνετε εσείς ή ο αδερφός μου που το περνάτε όλο αυτό με το άγχος

Senior Member
    Πολλές φίλες δεν έχω.. Και αυτές δεν μπορούν και πάντα και να πω την αλήθεια στην μια έχω πει γι όλο αυτό με το άγχος αλλά νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει όσο με καταλαβαίνετε εσείς ή ο αδερφός μου που το περνάτε όλο αυτό με το άγχος
    Ναι κ μένα δε με καταλαβαίνουν όλοι.. Κ τώρα με τα αντικαταθλιπτικα το χω πει μόνο σε μια φίλη μου, δεν καταλαβαίνουν όλοι

Ναι κ μένα δε με καταλαβαίνουν όλοι.. Κ τώρα με τα αντικαταθλιπτικα το χω πει μόνο σε μια φίλη μου, δεν καταλαβαίνουν όλοι
    Ακριβώς. Εντωμεταξύ από την μία μίλαγα με την μητέρα μου και ένιωθα την καρδιά σαν να χάνει ένα χτυπο που λένε και τώρα προσπαθώ πάλι να ηρεμήσω και η κοπέλα στο δίπλα δωμάτιο έφερε το αγόρι της.... Καταστροφή

Senior Member
    Ακριβώς. Εντωμεταξύ από την μία μίλαγα με την μητέρα μου και ένιωθα την καρδιά σαν να χάνει ένα χτυπο που λένε και τώρα προσπαθώ πάλι να ηρεμήσω και η κοπέλα στο δίπλα δωμάτιο έφερε το αγόρι της.... Καταστροφή
    Ακου λίγη μουσικουλα κ πιες ένα χαμομηλι αν έχεις

Senior Member
    Το περπατημα στην φυση και γενικα καποιο αθλημα θα βοηθησει πολυ με το αγχος...μπορεις ν τ περιγραψεις αυτο που σε πιανει κ ποτε σε πιανει?

Ακου λίγη μουσικουλα κ πιες ένα χαμομηλι αν έχεις
    Έχω χαμομήλι.. Εντωμεταξύ δεν έχω φάει και τίποτα από το μεσημέρι.. Και το μεσημέρι δεν έφαγα καλά.....

Senior Member
    Έχω χαμομήλι.. Εντωμεταξύ δεν έχω φάει και τίποτα από το μεσημέρι.. Και το μεσημέρι δεν έφαγα καλά.....
    Θα σε χαλαρώσει το χαμομηλι πάντως.. Κ δεν πείνας καθόλου;

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Το περπατημα στην φυση και γενικα καποιο αθλημα θα βοηθησει πολυ με το αγχος...μπορεις ν τ περιγραψεις αυτο που σε πιανει κ ποτε σε πιανει?
    Κυρίως κακές σκέψεις ότι είμαι αγχωμένη και νιώθω χάλια ψυχολογικα και δεν έχω όρεξη για να φαω

Senior Member
    Σου συμβαινει καιρο?περασες καποιο ασχημο γεγονος προσφατα? Σε καποιον ειδικο εχεις μιλησει?

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Σου συμβαινει καιρο?περασες καποιο ασχημο γεγονος προσφατα? Σε καποιον ειδικο εχεις μιλησει?
    Όχι δεν πέρασα κάποιο άσχημο γεγονός απλά ήμουν 2 μήνες στο σπίτι και ήμουν κλεισμένη μέσα και το συνήθισα πολύ και όταν ήταν να φύγω με έπιασε άγχος και ακόμα έχω. Μου συνέβη 1η φορά πέρυσι το καλοκαίρι που πέρασα πάλι τα ίδια και με έπιασε άγχος. Και μετά με έπιανε και άγχος όταν ήταν να πάω σπίτι για τις διακοπές επειδή ήξερα ότι θα είμαι πάλι κλεισμένη στο σπίτι και ότι μετά όταν θα είναι να φύγω θα είμαι χάλια... Όχι ακόμα δεν έχω πάει περιμένω να έρθει η ψυχολόγος που έχει το ΤΕΙ/ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ μας γιατί είναι δωρεάν

Page 5 of 48 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast