Συμβουλές για κάποιον πολύ αγχωμένο - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 48 FirstFirst ... 364445464748 LastLast
Results 676 to 690 of 718
    Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    έχεις δοκιμάσει CBD?

θα μπορούσες να ξεκινήσεις με ενα έλαιο 3% αλλά το πρόβλημα είναι οτι θα σου βγάζει πιθανών παρενέργειες απο της βενζοδιαζεπίνες... αυτό έπαθα εγώ αυξάνεται η δράση του φαρμάκου αυτό είναι και καλο και κακο.... το καλό είναι οτι μπορείς να κόψεις ετδι πιο εύκολα της βενζοδιαζεπίνες

το κακό οτι θα σου βγάζει μια ζαλάδα και θα εισαι λιγο περίεργα... βέβαια εδώ έχει να κάνει και με τον κάθε μεταβολισμό διαφορετικά...

γενικά μπορείς να δοκιμάσεις αλλα να κρατάς απόσταση απο τα φάρμακα τουλάχιστον 3 ώρες ξεκινάς απο 1 σταγόνα και σταδιακά αυξάνεις ανα μερα μια ακόμα σταγόνα μέχρι να βρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε εσένα...
    ετσι μου ειπαν κ στο cbdshop........να αρχισω με 3%....εννοεις αυξαναται η δραση του cbd ή των βενζο?.μετα απο ενα διαστημα μπορεις να πινεις οσο θες?ή πρεπει να κρατας στανταρ σταθερες σταγονες?επισης ποση ωρα κρατα η σταγονα?εχει καμια σχεσει με το κλασσικο χορτο?την thc.......οταν εκανα χρηση με αναιβαζε για κανα5ωρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    ετσι μου ειπαν κ στο cbdshop........να αρχισω με 3%....εννοεις αυξαναται η δραση του cbd ή των βενζο?.μετα απο ενα διαστημα μπορεις να πινεις οσο θες?ή πρεπει να κρατας στανταρ σταθερες σταγονες?επισης ποση ωρα κρατα η σταγονα?εχει καμια σχεσει με το κλασσικο χορτο?την thc.......οταν εκανα χρηση με αναιβαζε για κανα5ωρο
    Ενοοω ότι μπορεί να αυξήσει την επιδράσει τον βενζο.. ξεκινάς με 1 σταγόνα και καθε μέρα ανεβάζεις ανα 1 σταγόνα μεχρι να δεις που θα έχει αποτέλεσμα... Πχ μπορεί εσένα η 6 σταγόνες απο το 3% να έχουν αποτέλεσμα σε άλλους η 3 σταγόνες ειναι ανάλογα τον μεταβολισμό.. γιαυτο ξεκινας σταδιακά... δεν εχει καμία σχέση με το THC το CBD δεν είναι ψυχοτροπο είναι ακριβώς το αντίθετο του THC.. θεραπεύει χωρίς να κάνεις κεφάλι... Αυξάνει την διάθεση διώχνει το ανχος κλπ... Αλλά θέλει υπομονή και σταθερές δόσεις ανα ημέρα αφου βρεις την κατάλληλη δοσολογια σε σταγόνες... Μετα συνεχίζεις όπως εχει δεν αυξάνεις παραπάνω αλλά μπορείς αργοτερα να πάρεις ενα vaporizer και να κάνεις ανθοι CBD

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στρίψεις σε τσιγαρο CBD με καπνό... Μόνο σκέτο μπορείς απλα θα χάσεις τα τερπένια του φυτού λόγο καύσης αλλα θα εχεις την επίδραση του CBD.. γι'αυτό και προτείνετε η χρήση με vaporizer εκει περνεις ολα τα ευεργετικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει το φυτό και φυσικά γεύση απίστευτη...!!! Καμία σχέση με το κάπνισμα...

Η επίδραση γενικά του ελαίου ειναι περιπου 6 ώρες από μελέτες που έχω δει

Και στο κάπνισμα/ατμισμα απο 4-5 ωρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    Ενοοω ότι μπορεί να αυξήσει την επιδράσει τον βενζο.. ξεκινάς με 1 σταγόνα και καθε μέρα ανεβάζεις ανα 1 σταγόνα μεχρι να δεις που θα έχει αποτέλεσμα... Πχ μπορεί εσένα η 6 σταγόνες απο το 3% να έχουν αποτέλεσμα σε άλλους η 3 σταγόνες ειναι ανάλογα τον μεταβολισμό.. γιαυτο ξεκινας σταδιακά... δεν εχει καμία σχέση με το THC το CBD δεν είναι ψυχοτροπο είναι ακριβώς το αντίθετο του THC.. θεραπεύει χωρίς να κάνεις κεφάλι... Αυξάνει την διάθεση διώχνει το ανχος κλπ... Αλλά θέλει υπομονή και σταθερές δόσεις ανα ημέρα αφου βρεις την κατάλληλη δοσολογια σε σταγόνες... Μετα συνεχίζεις όπως εχει δεν αυξάνεις παραπάνω αλλά μπορείς αργοτερα να πάρεις ενα vaporizer και να κάνεις ανθοι CBD

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να στρίψεις σε τσιγαρο CBD με καπνό... Μόνο σκέτο μπορείς απλα θα χάσεις τα τερπένια του φυτού λόγο καύσης αλλα θα εχεις την επίδραση του CBD.. γι'αυτό και προτείνετε η χρήση με vaporizer εκει περνεις ολα τα ευεργετικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει το φυτό και φυσικά γεύση απίστευτη...!!! Καμία σχέση με το κάπνισμα...

Η επίδραση γενικά του ελαίου ειναι περιπου 6 ώρες από μελέτες που έχω δει

Και στο κάπνισμα/ατμισμα απο 4-5 ωρες
    thanx aki.....καλυτερο το ελαιο η το vaporizer?αν κ εγω π καπνιζω ισως δε βολεψει αφου λες οτι δε κανει με καπνο

Senior Member
    thanx aki.....καλυτερο το ελαιο η το vaporizer?αν κ εγω π καπνιζω ισως δε βολεψει αφου λες οτι δε κανει με καπνο
    Nαι απαγορεύετε να στρίψεις CBD με καπνό αλλά μπορείς χαλαρά να το στρίψεις σκετο.. απλα θα το κάνεις μικρό slim με τζιβανα δεν ξέρω πως θα το καταφέρεις χαχαχα ειναι λίγο βλακεία γιαυτο και ειπα vaporizer γιατί εκει βάζεις χύμα το άνθος cbd στην ποσότητα που θες απο 0.1g μεχρι 0.5

Ξεκινά με ένα έλαιο 3% και αργότερα κοιτάς για vaporizer

Γειά σας παιδιά! Επέστρεψα με νέο θέμα λ. Τα τελευταία βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα?

Senior Member
    χαθηκε το αγχος.......χαθηκε κ το παρεονι εδω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Γειά σας παιδιά! Επέστρεψα με νέο θέμα λ. Τα τελευταία βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα?
    μπορει να μην κουραζεσε....προσωρινο θα νε

μπορει να μην κουραζεσε....προσωρινο θα νε
    Πιστεύω το έχω παρατηρήσει τα τελευταία βράδια αν και ένιωθα κουρασμένη σήμερα και ξάπλωσα σχετικά νωρίς δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αν και χασμουριέμαι...

Senior Member
    Πιστεύω το έχω παρατηρήσει τα τελευταία βράδια αν και ένιωθα κουρασμένη σήμερα και ξάπλωσα σχετικά νωρίς δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αν και χασμουριέμαι...
    δε ξερω....κ γω το ιδιο θεμα εχω αυτες τις μερες...μπορει κατι να θελει να μας πει αυτη η αυπνια.....να κανουμε κατι διαφορετικο ισως

δε ξερω....κ γω το ιδιο θεμα εχω αυτες τις μερες...μπορει κατι να θελει να μας πει αυτη η αυπνια.....να κανουμε κατι διαφορετικο ισως
    Ισως, εγω κλείνω νωρίς τον υπολογιστή γιατί καθόμουν μέχρι αργά και ίσως φταίει και αυτό

Senior Member
    Ισως, εγω κλείνω νωρίς τον υπολογιστή γιατί καθόμουν μέχρι αργά και ίσως φταίει και αυτό
    Χελλοου!! Το παθαίνω κ γω κατά καιρούς.. Θα περάσει μην ανησυχείς! Μπορεί όντως να μην κουραζεσαι αρκετά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Χελλοου!! Το παθαίνω κ γω κατά καιρούς.. Θα περάσει μην ανησυχείς! Μπορεί όντως να μην κουραζεσαι αρκετά
    Εγώ απ την άλλη από χθες είμαι με χάλια ψυχολογία κ κοιμάμαι ατελείωτα.. Δεν πεινάω καν δε μπορώ να σηκωθώ απ το κρεβάτι.. Δεν ξέρω τι έγινε :/

Εγώ είμαι καλά απλά αυτό λίγο με τον υπνο έγινε τώρα και με το φαγητό όλα καλά. Πιστεύω να σου πάνε όλα καλά Μαρία!

Senior Member
    Εγώ είμαι καλά απλά αυτό λίγο με τον υπνο έγινε τώρα και με το φαγητό όλα καλά. Πιστεύω να σου πάνε όλα καλά Μαρία!
    Θα σου περάσειιι κ αν δεν περάσει δοκίμασε βελονισμό! Ειχα κάνει πέρσυ

Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Θα σου περάσειιι κ αν δεν περάσει δοκίμασε βελονισμό! Ειχα κάνει πέρσυ
    Βελονισμό? (^o^)

Page 46 of 48 FirstFirst ... 364445464748 LastLast