Εγκλωβισμένη μεταξύ συζύγου και εραστή - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Quote Originally Posted by Plizy View Post
    Συμφωνώ με όλα όσα ειπες και σ ευχαριστώ ...Με έβαλε σε σοβαρότατες σκέψεις όμως η τελευταία σου κουβέντα ... είναι νομιζω θέμα αυτοπεποίθησης , που ποτέ δε διέθετα αν και είχα κάθε λόγο να διαθέτω ... φοβάμαι νομίζω να τον στείλω ... φοβάμαι την αντίδρασή του... το έχω προσπαθήσει άλλωστε ανεπιτυχώς κάποιες φορές ... πάντα με τουμπάρει... είμαι αδύναμη κι αναποφάσιστη ...
    Σε απειλει ;; Εισαι οικονομικα ανεξαρτητη απο οτι καταλαβα. Ειναι νοσηρο να σου δινει ερωτισμο και να ζηταει λεφτα. Ως γυναικα προς γυναικα στο γραφω. Δεν ξερω αν ειναι μικρο ποσα και βρισκεται σε οικονομικη ανεχεια αλλά αντρας που σεβεται τον εαυτο του δε βλεπει τη γυναικα που τον ελκυει ως atm. Θα τυχει να βοηθησεις. Φυσικα. Αλλά τι θα πει σε τουμπαρει;; τον ποθεις. Ειναι η πρωτη σου σχεση μετα απο 20 χρονια. Απλα για το γαμωτο δεν σου αξιζει τετοιο αρσενικο. Αποψη μου.
    Και εγω ειμαι αδυναμη και πιστευω ολοι οι ανθρωποι. Ο καθενας σε αλλο ζητημα. Εδω μεγαλωσες δυο παιδια θα κολωσεις στον τυπα;;; στη τελικη κοψε την "επιχορηγηση" να δεις ποσο τον ενδιαφερεις. Ανεβα !
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Σε απειλει ;; Εισαι οικονομικα ανεξαρτητη απο οτι καταλαβα. Ειναι νοσηρο να σου δινει ερωτισμο και να ζηταει λεφτα. Ως γυναικα προς γυναικα στο γραφω. Δεν ξερω αν ειναι μικρο ποσα και βρισκεται σε οικονομικη ανεχεια αλλά αντρας που σεβεται τον εαυτο του δε βλεπει τη γυναικα που τον ελκυει ως atm. Θα τυχει να βοηθησεις. Φυσικα. Αλλά τι θα πει σε τουμπαρει;; τον ποθεις. Ειναι η πρωτη σου σχεση μετα απο 20 χρονια. Απλα για το γαμωτο δεν σου αξιζει τετοιο αρσενικο. Αποψη μου.
    Είναι βασικά πανέξυπνος ... ευθέως μου χει ζητήσει μόνο μια φορά ...ποτέ άλλοτε ... το φέρνει δια της πλαγίας οδού πάντα ...κάνει βέβαια δυο δουλειες αλλά ποτέ δεν έχει φράγκο ... του αρέσει κι ο τζογος δυστυχως ... απ την άλλη είναι ορφανός και οι συγγενείς του δεν τον βοηθάνε... δεν μπορώ να αδιαφορήσω ... τον έχει χτυπήσει άσχημα η ζωή ... τα ποσά είναι μικρά αλλά τον βοηθώ και με το να τον τρέφω και να του αγοράζω πράγματα ... μια φορά σε καυγά που του ανέφερα πως νιώθω να με εκμεταλλεύεται βγήκε εκτός εαυτού ....

Τωρα εγινες περισσότερο κατανοητη. Αν θες αργοτερα κανε edit το κειμενο μην τυχον και το διαβασει ποτε. Αρα αγωνιζεται για τη ζωη του. Ο τζογος ειναι μια μορφη αυτοκαταστροφης και εθισμου. Αν δεν το καταλαβει μονος του δε μπορει να τον βοηθησει κανεις. Εσυ νοιαζεσαι και τον φροντιζεις. Δεν ειναι μονο το αψογο σεξ. Εχεις αισθηματα. Φιλεναδα ( με τη καλυτερη εννοια το γραφω ) σε εχεις ξοδεψει. Δινεις παντου δε δινεις σε εσενα πραγματικα. Η ψυχοθεραπεια κανει φοβερη δουλειά. Ειδικα η γνωσιακη ( να μιλησεις για το τωρα ). Δεν ξερω αν παιρνεις αγωγη αλλα αυτο ειναι το 50%. Τον εαυτο σου θα ανακαλυψεις απο την αρχη μετα απο 20χρονια. Εχει φοβο και πονο η αλλαγη αλλα εισαι εξυπνη και αξια. Δωσε μονο σε εσενα για 1 φορα προταιρεοτητα.

Junior Member
    [QUOTE=Constantly curious Φιλεναδα ( με τη καλυτερη εννοια το γραφω ) σε εχεις ξοδεψει. Δινεις παντου δε δινεις σε εσενα πραγματικα. Η ψυχοθεραπεια κανει φοβερη δουλειά. Ειδικα η γνωσιακη ( να μιλησεις για το τωρα ). Δεν ξερω αν παιρνεις αγωγη αλλα αυτο ειναι το 50%. Τον εαυτο σου θα ανακαλυψεις απο την αρχη μετα απο 20χρονια. Εχει φοβο και πονο η αλλαγη αλλα εισαι εξυπνη και αξια. Δωσε μονο σε εσενα για 1 φορα προταιρεοτητα.[/QUOTE] Από τον κυκεώνα των χαπιών πέρασα το 2012 , όντας δυστυχισμένη μέσα στο γάμο μου , χωρίς να το συνειδητοποιώ τότε βέβαια ... δε θέλω να ξαναρχίσω κάποια αγωγή , δε νομιζω ότι το χρειάζομαι πια.... μπορώ να αναγνωρίσω τις πηγες του άγχους μου και να το αντιμετωπίσω πια νομιζω ... η ψυχοθεραπεία όμως με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ... θα μπορούσε πιστεύεις να με βοηθήσει ουσιαστικά με το αδιέξοδό μου;;; Και για το «φιλενάδα» , ευχαριστώ ... ☺️

Εμενα με βοηθησε, επελεξα γυναικα και ενιωθα ανετα να εκφραστω. Ειχα φτασει πατο οταν ξεκινησα. Δεν εχασα, κερδισα. Στο φορουμ μας εχει topics περι ψυχοθεραπευτων και πανω κατω τι μας αντιστοιχει ως εν δυναμει θεραπευομενοι. Ευχομαι να δεις μονο εσενα. Ενα μικρο βημα που μπορει να φερει τοσες απαντησεις. Αν εχεις ατομο εμπιστοσύνης να σου προτεινει ακομα καλυτερα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εμενα με βοηθησε, επελεξα γυναικα και ενιωθα ανετα να εκφραστω. Ειχα φτασει πατο οταν ξεκινησα. Δεν εχασα, κερδισα. Στο φορουμ μας εχει topics περι ψυχοθεραπευτων και πανω κατω τι μας αντιστοιχει ως εν δυναμει θεραπευομενοι. Ευχομαι να δεις μονο εσενα. Ενα μικρο βημα που μπορει να φερει τοσες απαντησεις. Αν εχεις ατομο εμπιστοσύνης να σου προτεινει ακομα καλυτερα.
    Σ ευχαριστώ θερμά ! :)

Παρακαλω :) Ελπιζω καποια στιγμη να εχουμε νεα σου.

Banned
    απο το νειμ αυτο που εβαλες εχω βασιμες υποψιες οτι σ αρεσει ο πανταζης

Senior Member
    ... του αρέσει κι ο τζογος δυστυχως ...
    Ένα-ένα μας τα βγάζεις. Είναι σοβαρή η κατάσταση; Έχει άλλους εθισμούς;

απ την άλλη είναι ορφανός και οι συγγενείς του δεν τον βοηθάνε... δεν μπορώ να αδιαφορήσω ... τον έχει χτυπήσει άσχημα η ζωή
    Αυτή όμως (η ζωή) συνεχίζεται. Το χτύπημα που δέχτηκε σίγουρα επηρέασε την ως τώρα πορεία του, αλλά με τον τζόγο πλήττει ο ίδιος τον εαυτό του και υποσκάπτει τη συνέχεια.

Senior Member
    Απορώ μερικές φορές πως γίνεται να ζητάς διάσταση η χωρισμό από έναν άντρα και να μην το δέχεται. Αφορά και τους δύο στην περίπτωση σου, ο ένας έχει βολευτεί στην συνήθεια, ο άλλος την έχει καταβρεί, σεξ, χορηγίες μια χαρά.
    Αν χωρίσετε με τον άντρα σου πάντως, ο άλλος φοβάμαι θα σε ξεκανει μέχρι να θελήσει αυτός να φύγει και θα αναπολείς τον άντρα σου μετά και την συντροφικότητα.
    Γνώμη μου, αν χωρίσεις να χωρίσεις και τους δύο, αλλιώς κάτσε όπως είσαι.

george1520
    Guest
    Καλησπέρα.. το πρώτο σχόλιο που θα κάνω σε αυτό το θεμα θα ειναι βαση στο πρώτο σχόλιο που έγραψες... Θεωρώ οτι πάντα αυτο που γράφουμε οταν ανοίξουμε ενα θεμα είναι αυτα που πραγματικά σκεφτόμαστε. Μετα επηρεζομαστε απο τα σχόλια των άλλων. Δεν έχω διαβάσει τα αλλα σχόλια. Θα το κάνω μετά.

Κανένας δεν μπορεί να σε καταδικάσει για την επιλογή που έκανες να εχεις εραστή. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι σωστό. Το θεμα σου δεν ειναι ότι έχεις εραστή...
    Ο εραστής βρηκε την κοτα με το χρυσό αυγό.. εσυ το βλέπεις αλλά ταυτόχρονα βλέπεις και το άντρα σου που ζει στον κόσμο του και δεν κανει καμια προσπάθεια να ειστε καλύτερα και κάπου εκει μπερδευεσαι. Ο άντρας σου θεωρεί οτι είσαστε εντάξει. Για τους δικούς του λόγους. Ο εραστής όμως εγινε καταπιεστικός. Εχεις σκεφτεί οτι κάποια στιγμή θα νιώθεις οτι πνιγεσαι (αν και εδειξες οτι ολο αυτο καπως σε πνίγει) και θα θες να ξεκοψεις μςζι του και αυτός για να μην χασει την κοτα με το χρυσό αυγο να αρχίσει τις απειλές; Το πιο σωστό ειναι να μιλήσεις με τον άντρα σου, να πεις αυτα που νιώθεις (γιατί βλέπω οτι θες να κανει κατι να αλλάξει την κατάσταση), να του πεις για τον εραστή σου και τους λόγους που αποφάσισες να το κάνεις. Με αυτον τον τρόπο φεύγουν οι τύψεις (αν εχεις), εχεις την συνείδηση σου καθαρή, δινεις ενα χαστούκι στον αντρα σου και απαλλασσεσαι απο τον εραστή που σε κοιτάει στην τσέπη. Απο εκει και περα ο άντρας σου θα αποφασίσει αν θα είσαστε μαζί αφού πρώτα βάλατε γερές βάσεις η αν θα πάρειο καθένας τον δρόμο του. Πρέπει ολοι να υποστούν τις συνέπειες των πραξεων τους. Ο άντρας σου που δεν έκανε κατι για να σώσει τον γαμο σας, εσυ που τον κερατωσες και ο εραστής που εμαθε να τρώει τα λεφτά σου. Αυτη θα ειναι μια αρχή. Είτε για τον γάμο σου ειτε για να πάρετε διαφορετικούς δρόμους.
    Last edited by george1520; 29-08-2019 at 01:23. Reason: διόρθωση

Junior Member
    Και εγώ, θα πρότεινα να ενημερώσεις άμεσα τον σύζυγο. Έχει δικαίωμα να ξέρει τι ακριβώς γίνεται, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του γάμου και της ζωής του, γενικότερα. Αν πράγματι κάποτε τον αγάπησες, μην του στερήσεις αυτή την επιλογή.
    Σου εύχομαι το καλύτερο.

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα.. το πρώτο σχόλιο που θα κάνω σε αυτό το θεμα θα ειναι βαση στο πρώτο σχόλιο που έγραψες... Θεωρώ οτι πάντα αυτο που γράφουμε οταν ανοίξουμε ενα θεμα είναι αυτα που πραγματικά σκεφτόμαστε. Μετα επηρεζομαστε απο τα σχόλια των άλλων. Δεν έχω διαβάσει τα αλλα σχόλια. Θα το κάνω μετά.

Κανένας δεν μπορεί να σε καταδικάσει για την επιλογή που έκανες να εχεις εραστή. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι σωστό. Το θεμα σου δεν ειναι ότι έχεις εραστή...
    Ο εραστής βρηκε την κοτα με το χρυσό αυγό.. εσυ το βλέπεις αλλά ταυτόχρονα βλέπεις και το άντρα σου που ζει στον κόσμο του και δεν κανει καμια προσπάθεια να ειστε καλύτερα και κάπου εκει μπερδευεσαι. Ο άντρας σου θεωρεί οτι είσαστε εντάξει. Για τους δικούς του λόγους. Ο εραστής όμως εγινε καταπιεστικός. Εχεις σκεφτεί οτι κάποια στιγμή θα νιώθεις οτι πνιγεσαι (αν και εδειξες οτι ολο αυτο καπως σε πνίγει) και θα θες να ξεκοψεις μςζι του και αυτός για να μην χασει την κοτα με το χρυσό αυγο να αρχίσει τις απειλές; Το πιο σωστό ειναι να μιλήσεις με τον άντρα σου, να πεις αυτα που νιώθεις (γιατί βλέπω οτι θες να κανει κατι να αλλάξει την κατάσταση), να του πεις για τον εραστή σου και τους λόγους που αποφάσισες να το κάνεις. Με αυτον τον τρόπο φεύγουν οι τύψεις (αν εχεις), εχεις την συνείδηση σου καθαρή, δινεις ενα χαστούκι στον αντρα σου και απαλλασσεσαι απο τον εραστή που σε κοιτάει στην τσέπη. Απο εκει και περα ο άντρας σου θα αποφασίσει αν θα είσαστε μαζί αφού πρώτα βάλατε γερές βάσεις η αν θα πάρειο καθένας τον δρόμο του. Πρέπει ολοι να υποστούν τις συνέπειες των πραξεων τους. Ο άντρας σου που δεν έκανε κατι για να σώσει τον γαμο σας, εσυ που τον κερατωσες και ο εραστής που εμαθε να τρώει τα λεφτά σου. Αυτη θα ειναι μια αρχή. Είτε για τον γάμο σου ειτε για να πάρετε διαφορετικούς δρόμους.
    Εξαιρετικά διαφωτιστική η ματιά σου πάνω στο θέμα μου... σ ευχαριστώ από καρδιάς ... :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Exley View Post
    Και εγώ, θα πρότεινα να ενημερώσεις άμεσα τον σύζυγο. Έχει δικαίωμα να ξέρει τι ακριβώς γίνεται, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του γάμου και της ζωής του, γενικότερα. Αν πράγματι κάποτε τον αγάπησες, μην του στερήσεις αυτή την επιλογή.
    Σου εύχομαι το καλύτερο.
    Σ ευχαριστώ πολύ - να σαι καλά κι εσύ ! :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο το νειμ αυτο που εβαλες εχω βασιμες υποψιες οτι σ αρεσει ο πανταζης
    Χαχα.... καμία μα καμία σχέση ....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast