Εγκλωβισμένη μεταξύ συζύγου και εραστή - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51
    Junior Member
    [QUOTE=Vox;1064340]Ένα-ένα μας τα βγάζεις. Είναι σοβαρή η κατάσταση; Έχει άλλους εθισμούς;

Ευτυχώς μπορώ να πω πως το ελέγχει ... όχι άλλους εθισμούς δεν έχει ...

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Απορώ μερικές φορές πως γίνεται να ζητάς διάσταση η χωρισμό από έναν άντρα και να μην το δέχεται. Αφορά και τους δύο στην περίπτωση σου, ο ένας έχει βολευτεί στην συνήθεια, ο άλλος την έχει καταβρεί, σεξ, χορηγίες μια χαρά.
    Αν χωρίσετε με τον άντρα σου πάντως, ο άλλος φοβάμαι θα σε ξεκανει μέχρι να θελήσει αυτός να φύγει και θα αναπολείς τον άντρα σου μετά και την συντροφικότητα.
    Γνώμη μου, αν χωρίσεις να χωρίσεις και τους δύο, αλλιώς κάτσε όπως είσαι.
    Σ ευχαριστώ για το σχόλιο ! Καλημέρα!

Banned
    Quote Originally Posted by Plizy View Post
    Παντρεμένη από τρυφερή ηλικία ,20 ολόκληρα χρόνια με έναν υπέροχο κατά τ άλλα άνθρωπο , η ζωή μου κύλησε πιστεύοντας πως θα αγαπιόμαστε για πάντα , δε θα χωρίσουμε ποτέ κλπ κλπ Προβλήματα στη σχέση δεν υπήρχαν , μια απομάκρυνση ομως , μια στασιμότητα , η φυσιολογική φθορά του χρόνου έκανε φανερή την εμφάνισή της.Ταυτοχρονα οι κρισεις πανικού και το διαρκες αγχος μου χτύπησαν την πόρτα .Κι επιπλέον τα παιδιά μεγάλωσαν , φοιτητές σ άλλη πόλη πια κι εγώ σαραντάρα σοκαρισμένη απ το άδειο σπίτι και με μια τεράστια κρίση ηλικίας στους ώμους . Ο σύζυγος απορροφημένος από τη δουλειά του , μονίμως αφηρημένος , δεν πήρε ποτέ σοβαρά το ψυχολογικό μου αδιέξοδο , ακόμη κι όταν απευθύνθηκα για βοήθεια σε ειδικό ψυχικής υγείας .Επιπλεον η σεξουαλικη μας ζωή είχε πάρει άγρια τον κατήφορο... Ώσπου ως από μηχανής Θεός εμφανίστηκε στη ζωή μου ο κατά πολύ νεότερος εραστης μου... ήταν μια αποκάλυψη για μένα ...το ξεκίνησα χωρίς δισταγμό καθώς διψούσα για έρωτα , για επιβεβαίωση , για τρυφερότητα ... η σεξουαλικότητά μου σε απίστευτα ύψη , η ψυχολογία άριστη κι εγώ χαμένη στο όνειρό μου... οι μήνες πέρασαν και δυστυχως το άγχος άρχισε να χτυπά πάλι την πόρτα μου.... τα ψέματα στοιβάζονται βασανιστικά ... οι τύψεις αρχίζουν να με κατακλύζουν ... πώς το κάνω αυτό στον άνθρωπο που στάθηκε στο πλάι μου τόσα χρόνια ;;; Ενώ ως τώρα έβλεπα την εξωσυζυγική σχέση ως ένα δώρο στον βασανισμένο εαυτό μου και την είχα διαχωρίσει τελειως από το γάμο μου , πλέον δεν άντεχα το βάρος ... αποφάσισα να ζητήσω από το σύζυγο να είμαστε σε διάσταση για λίγο χρόνο καθώς φαινόταν ότι διανύουμε σοβαρή κρίση ... προσπάθησα ακόμη και να ψελλίσω την αλήθεια για την απιστία αλλά δεν τα κατάφερα ... το έβλεπε ότι θα κατέρρεε ... δε δέχτηκε με τίποτα τη διάσταση ... απάντησε πως μόνο εγώ υπάρχω γι αυτόν και καμία άλλη ... ταυτόχρονα ο εραστης μου άρχισε να γίνεται φορτικός ... να με πιέζει να μένω περισσότερη ώρα μαζί του ενώ ήξερε πως πιεζομουν υπερβολικά .. να ελέγχει το κινητό μου τυφλωμένος από ζήλια ... να είναι ιδιαίτερα νευρικος απέναντί μου...να μου αποσπά χρηματικά ποσά καθώς βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο ... προσπάθησα να διακόψω μαζί του αρκετές φορές ... αδύνατο ... απειλές από μέρους του και απόγνωση από μέρους μου καθώς η ζωή είναι βασανιστικά άδεια χωρίς αυτόν στη ζωή μου... είμαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... δε θέλω να χωρίσω τον άντρα μου ... δεν μπορώ να του το κάνω αυτό ... θα διαλυθεί ...αλλά πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη ζωή μου μαζί του καθώς πλέον μόνο συναισθήματα συντροφικότητας έχουν απομείνει και απλά δεν περνάω καλά μαζί του ;;; Από την άλλη πώς θα απαγκιστρωθώ από τον χειριστικό και πιεστικό εραστή μου;;;; Θέλω να απαγκιστρωθώ;;; Ξέρω πως υπάρχει ημερομηνία λήξης λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ...μου το έχει δηλώσει κι ο ίδιος άλλωστε ... δεν έχω αυταπάτες ... τι να κάνω ... ;;;;; Ώρες ώρες εύχομαι να μπορούσα να φύγω μακριά από όλα κι από όλους ... να μαι μόνη κι ελεύθερη ...
    Τελικά τι εκανες με τον συζυγο και τον εραστη?

Senior Member
    εγω ειμαι παντα αναπληρωματικοσ ετσι να τα λεμε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    η γυναικα μου δεν εχει αυτοεκτιμηση και φταιει ο μπαμπασ τησ εγω στη δικια μου την κορη το ελυσα το θεμα για σασ που νομιζετε ο γαμοσ ειναι παιδικη χαρα σασ πληροφορω αν το παρετε ελαφρια οπωσ το εχει παρει εκεινη βγαινει παιδι βλαμμενο σαν κι αυτη χωρισ βαθοσ χωρισ ποιοτητα εγω για την κορη μου δεν ηθελα αυτο τωρα το μπουφρεντ ειναι κι αυτοσ μεγαλωμενοσ ετσι δηλαδη χωρισ προσωπικοτητα ετσι το λεει αυτη απλα ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση εγω τι να τουσ κανω αφου οι γονεισ τουσ το πηραν χαλαρα στο μεγαλωμα να κανουν κι αυτοι παιδι να τουσ πω τι να κανουν τωρα ετσι τι να τουσ κανω αυτοι και οι δυο ειναι ετσι δεν ειμαστε καλα σεξ εγω δε μεγαλωσα ετσι δεν ειμαι καλα φαγητο γυμναστικη μπανακι τετοια οι αλλοι ειναι ετσι τι να τουσ κανω εγω αυτουσ μπορω να σασ μιλαω ωρεσ για το μεγαλωμα και που ειναι τα λαθη αλλα δεν εχουν αυτοεκτιμηση και μαλακιζονται κι οι δυο εγω τι να τουσ κανω

Senior Member
    ο αλλοσ το ονειρο του ειναι να το παιζει γαμιασ τησ γειτονιασ κι η γυναικα μου εχει κριση ηλικιασ και δεσανε κυλησε ο τεντζερησ και βρηκε το καπακι τωρα ποιοσ φταιει οσο ειμασταν χωρισμενοι πηγαινε στα μπουζουκια κι εβλεπε τα σκηνικα και χαιροταν τωρα στα μπουζουκια δεν εχει σκηνικα και βρηκε τον τυπο αφου αυτα θελει εγω τι να την κανω αυτα ηθελαν ολεσ τοτε παλι καταληγουμε στη χαμηλη αυτοεκτιμηση την ειπα πηγαινε για δουλεια τιποτα κανε αυτο κανε το αλλο τιποτα με ειπε θα παει για μεταπτυχιακο και καλα θα βρει αλλον εκει εγω τι να την κανω αντρασ γυναικα κουμαντο δεν μπορει να κανει αυτα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234