Απουσία ερωτικής διάθεσης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Banned
    απο οτι υποψιαζομαι δε θες να κανες σεξ γιατι εχεις γινει ενα με τα ρουχα σε λιγο ετσι οπως πας θα μου πεις οτι εγινες ενα και με το σιδεροκαθαριστηριο

δε το αποκλειω επισης να μη θες να κανεις σεξ επειδη εγινε σαν πατριαρχης συνηθισμενος λογος

Senior Member
    Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα. Αν και τα μισά ήδη τα ξέχασα. Πρακτικά το σεξ που κάνουμε είναι από το καλύτερο που έχω κάνει. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία οκ ίσως να φαίνεται αλλά υπάρχει μια καλή χημεία. Και αυτός έχει θέμα στην επικοινωνία και εγώ. Προσπαθούμε όμως. Τώρα, για τις ιερόδουλες ναι, συμφιλιωθηκα κάπως με την ιδέα αν και ο φόβος μην το ξανακάνει δεν έχει φύγει. Αγαπιόμαστε, γι αυτό παντρεύτηκαμε. Είναι δύσκολος άνθρωπος ναι, αλλά εγώ νομίζω είμαι χειρότερη. Όσες φορές και αν έχουμε τσακωθεί, μετά, πάντα ζητά σωματική επαφή είτε είναι φιλί αγκαλιά η σεξ. Εγώ, να το πω κοινά, νομίζω έχω μουλαρώσει και δεν έχω αυτή την ανάγκη λόγω αποθημενων. Και μάλλον για να τον τιμωρήσω.
    Υποθέσεις κάνω και γω.

Sent from my RNE-L21 using Psychology Forum mobile app

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο οτι υποψιαζομαι δε θες να κανες σεξ γιατι εχεις γινει ενα με τα ρουχα σε λιγο ετσι οπως πας θα μου πεις οτι εγινες ενα και με το σιδεροκαθαριστηριο

δε το αποκλειω επισης να μη θες να κανεις σεξ επειδη εγινε σαν πατριαρχης συνηθισμενος λογος
    Θα μπορούσε, αλλά ποτέ δεν σιδερωνω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα. Αν και τα μισά ήδη τα ξέχασα. Πρακτικά το σεξ που κάνουμε είναι από το καλύτερο που έχω κάνει. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία οκ ίσως να φαίνεται αλλά υπάρχει μια καλή χημεία. Και αυτός έχει θέμα στην επικοινωνία και εγώ. Προσπαθούμε όμως. Τώρα, για τις ιερόδουλες ναι, συμφιλιωθηκα κάπως με την ιδέα αν και ο φόβος μην το ξανακάνει δεν έχει φύγει. Αγαπιόμαστε, γι αυτό παντρεύτηκαμε. Είναι δύσκολος άνθρωπος ναι, αλλά εγώ νομίζω είμαι χειρότερη. Όσες φορές και αν έχουμε τσακωθεί, μετά, πάντα ζητά σωματική επαφή είτε είναι φιλί αγκαλιά η σεξ. Εγώ, να το πω κοινά, νομίζω έχω μουλαρώσει και δεν έχω αυτή την ανάγκη λόγω αποθημενων. Και μάλλον για να τον τιμωρήσω.
    Υποθέσεις κάνω και γω.

Θυμάμαι το θεμα σου. Είχα σχολιάσει. Για πες μου ολα αυτα τα σκέφτεσαι ακομη? Οχι τι νομίζεις, τι εύχεσαι... Αλλα τα σκέφτεσαι; Σε επηρεάζουν;

Senior Member
    Φυσικά και τα σκέφτομαι και κατά καιρούς με επηρεάζουν. Όμως αυτό που προσπαθώ να σκέφτομαι είναι ότι έγιναν πριν με γνωρίσει

george1520
    Guest
    Ειναι μια μαχη ομως. Απο την μια οτι εγιναν και σε ενοχλούν και απο την αλλη οτι δεν είναι λογικό να σε ενοχλούν αφου ειναι πριν απο σενα. Το εχεις συζητήσει με κάποιον άλλον περα απο το φόρουμ; Ειδικό;

Page 2 of 2 FirstFirst 12