Results 1 to 15 of 79
Thread: θα γυρίσει ?
-
03-11-2015, 20:16 #1
θα γυρίσει ?
Καλησπέρα στην παρέα το θέμα μου είναι μεγάλο οπότε δεν θα το αναλύσω πολυ, ότι ερωτήσεις έχετε θα απαντήσω για να μου πείτε ποιο σωστές τις πιθανότητες να γυρίσει η κοπέλα που είχα σοβαρή σχέση και με χώρισε μετά απο 5 χρόνια σχέσης. Τι πιθανότητες υπάρχουν επανασύνδεσης ? Το μόνο σημαντικό είναι να σημειώσω οτι αφότου χωρίσαμε με μήνυμα κιόλας γιατί μου είπε οτι δεν μπορούσε απο κοντά βρήκε άλλον στην δεύτερη ημέρα αφότου με χώρισε.
Οταν την ρώτησασ γιατί μου είπε οτι απλά βαρέθηκε οτι είμαι πολύ καλό παιδί της έδινα πολλά αλλά πλεόν δεν νιώθει κάτι για εμένα. Της είπα τουλάχιστον να μιλάμε να μείνουμε φίλοι η έστω να βγούμε μια φορά τελευταία έξω αλλα μου είπε σε παρακαλώ δεν νιώθω άνετα και αυτό δεν το πολυ κατάλαβα. πλεόν είναι συνέχεια με την μοναδική της φίλη και γενικά ουτε με χαιρετάει με έσβησε και μπλοκάρισε απο το φμπ και το τηλ και γενικά υπάρχει αδιαφορία απο μέρους της. Της είχα πεί οτι ήταν η γυναικα της ζωής μου και είχα μιλη΄σει με τους δικου΄ς μου να την αραβωνιαστο σε κάνα μήνα αλλά τελικά με χώρισε. Οί φίλοι μου μου είπαν οτι απλά ρουτινιασαν τα πράμματα άσχετα αν τις έδεινες αυτα που ήθελε και πριν λίγο καιρό μου είχε πει και η ίδια οτι είμαστε σαν 40 ρηδες κατι το οποίο δεν το καταλάβαινα γιατί περνούσαμε υπέροχα κια σχεδόν κάθημερινα είμασταν μαζι. Στο τέλος μου είπε πολύ βαριές κουβέντες στις οποίες ακόμα δεν μποορώ να χωνέψω όπως δεν με αγαπά πλεόν, οτι θέλει να προχωρήσει αλλού οτι δεν νιώθει τίποτα απολύτωςς οτι τα ξέχασε όλα και το κυριότερο της είπα αν θέλει χρόνο και μου είπε όχι να χωρίσουμε θέλει και οτι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Την ρώτησα αν έφταιξα κάπου και μου είπε οχι απλα βαρέθηκε. Πότε δεν το καταλαβα πώς βαριέσαι τον άλλον ειδικά αφου σου φέρεται καλά 5 χρόνια σχέση και τώρα στο τέλος υπήρξαν μερικά ψιλομαλωματάκια για μαλακίες απο μέρους της με φώναζε και τέτοια δίχως λόγο το οποιό απο τότε άρχισσα να καταλαβαίνω οτι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης της είπα για μαι δέυτερη ευκαιρία και μου είπε οτι δεν χρειάζεται γιατί πάλι έτσι θα καταλήγαμε και ότι έπρεπε να με είχε χωρίσει πρίν απο καιρό και πως δεν με έβλεπε οτι θα με είχε για πάντα...
μετά απο 6 μήνες ακόμα την σκέφτομαι ..
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.Last edited by car; 03-11-2015 at 20:33.
- 03-11-2015, 20:54 #2
μπααα δεν το κοβω να γυρναει.. αφου σε εστειλε ετσι.. σε μπλοκαρισε κιολας.. δεν θελει και να εχετε επαφες.. βρηκε και αλλον αν δεν τον ειχε ηδη..
αντε το επομενο ποτηρι κρασι στην υγεια της και πανε παρακατω
03-11-2015, 21:09 #3
στη υγεια της δεν νομιΖω γιατι εχω δωσει πολλα σε αυτη τη σχεση και νιωθω πολυ αδικημενος...
03-11-2015, 21:56 #4
Και να γυρισει,που κατα την γνωμη μου αν στραβωσει καπου η νεα της σχεση θα το κανει,δεν αξιζει να τα ξαναβρειτε.Θα ξαναφυγει και μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα.
03-11-2015, 22:01 #5
Δεν πηρες χαμπαρι τιποτα δλδ? Κεραμιδα ηταν ολο αυτο ενω αυτη ειχε βρει ηδη αλλον ? Η σχεση σας ηταν σουπερ και μια ωραια πρωια ειπε αντε γεια?? Καποια επεισοδια θα τα εχασες και εσυ!
Μετα απο 5 χρονια να σε χωρισει με ενα μηνυμα?? Καλο παρταλι η δικια σου.. πφφφφφφ!
03-11-2015, 22:07 #6
εγω απορω ρε παιδια πραγματικα πως μπορεσε και το τελειωσε. ειλικρινα εχασε παρα πολλα και οχι επειδη το λεω για να το παιξω υπερανω απλα κερδιζε παρα πολλα απο εμενα για διαφορους λογους...
αλλα τεσπα ο καθενας με τις σκεψεις και τις επιλογες του.
εχω και μια ακομη ερωτηση παει τοσο καιρος και η αχαριστη γυναικα εφοσον ηξερε οτι ειμαι χαλια λογου του λαθους της αντιμετωπισης του χωρισμου.. δεν εχει στειλει ενα μηνυμα να δει αν ειμαι καλα μετα απο τοσες αναμνησεις, συζουσαμε κιολας για ενα μεγαλο διαστημα οσο ειμασταν φοιτητες. απο την ιδια πολη ειμαστε αν υπαρχει απορια. συγνωμη αλλα το θεωρω αχαριστια αυτο.
σκεφτομουνα αφου περασε τοσο καιρος και ακομα τη σκεφτομαι να στειλω απλα ενα γεια, αλλα ολοι μου λενε οτι αν ηθελε θα το εκανε και πως αν το κανω το ποιο σιγουρο δεν θα εχω απαντηση. εσεις τι λετε ;
03-11-2015, 22:11 #7
Εγω θα σου ελεγα να μην στειλεις τιποτα.Κατσε,κλαψε,ξενερωσ� � και προχωρα.Δεν ειναι καλη παστα ανθρωπου απο αυτα που περιγραφεις.
Last edited by pngts; 03-11-2015 at 22:27.
03-11-2015, 22:12 #8
mnimonio. αυτο ειναι που με παραξενεψε ολα τα χρονια ηταν κοπελα ησυχη που μετρουσε τις κουβεντες και γενικα αποφασισμενη ηξερε τι ηθελε ξαφνικα μετα απο μεγαλες διακοπες στο χωριο της γυρισε αλλαγμενη και απο τοτε ξεκινησαν οι μαλακιες αποερους της πχ εβρισκε ετιες να μαλωσουμε απο το τιποτα και ναι μου ηρθε πολυ αποτομο πως γινεται ενα τετοιο ατομο να αλλαζει ετσι απλα; τι σκατα εγινε εκει τοσο καλο γκομενο βρηκε και τα ξεχασε ολα ετσι απλα ;
πριν φυγει για διακοπες ηταν ολα υπεροχα μαλιστα μου ειχε υποσχεθει χωρις να της πω κατι εγω οτιε αγαπαει και θελει να μεινει για παντα μαζι μου..
τι να πω εχω χαθει πραγματικα με το φερσιμο της
03-11-2015, 22:18 #9
ακομα και να εχασα επρισοδεια επειδη ειμουν ερωτευμενος και την αγαπουσα πολυ ενταξει το δεχομαι πες οτι εκανα λαθος...
αλλα γιατι να μην το συζητησουμε να μου δειξει το λαθος μου εστω ;
γιατι δεν ασχοληθηκε καν ;
πως με ξεπερασε ετσι απλα ;
οταν τη συναντω στο δρομο συνηθως αλλαζει πλευρα και παντα ειναι με σκυμμενο το κεφαλι γιατι ξερει οτι μου φερθηκε μαλακιωδως να υποθεσω...
03-11-2015, 22:24 #10
Επειδη ειναι δειλη και βλαμμενη κατα την γνωμη μου . Ξερεις εναν ανθρωπο δεν τον μετρας μονο στην αρχη του αλλα και στο τελος , τον τροπο που τελειωνει καποια πραγματα. Καταλαβαινω τον πονο σου αλλα μην την ξαναδεχτεις πισω .
Προφανως ειχε βαρεθει car , προφανως για καιρο βολευοταν στην σχεση και την καλοσυνη την δικη σου και οταν βρεθηκε η ευκαιρια στην εκανε .
03-11-2015, 22:42 #11
03-11-2015, 22:55 #12
Το θεμα ειναι να μην συνεχισεις να εισαι εκμεταλλευσιμος.. Οσο και να νιωθεις γι'αυτην . Τι να σου πω εσυ θα κρινεις καλυτερα , εσυ την εζησες , αλλα φιλε μου.. πολλα φαουλ μαζι εκανε και δεν ησουν η εξαμηνη σχεση της , αλλα ο επι 5 χρονια συντροφος της. Τι να σου πω.. Δεν αξιζει για εμενα .
Μπορουσε να το τελειωσει με αξιοπρεπεια και οχι ετσι .
03-11-2015, 23:02 #13
03-11-2015, 23:04 #14
Φιλη ειμαι.. Τωρα πονας και ειναι λογικο , θα περασει ομως.. απλα μην την αναζητας αλλο , θα πληγωνεσαι ολο και πιο πολυ . Και η καρδια σου και η αξιοπρεπεια σου.
03-11-2015, 23:11 #15
Πραγματικα εχω μερικες ερωτησεις αποριες αν μπορειτε βοηθηστε με την εμπειρια σας ...
1 πραγματικα δεν με αγαπα μετα απο τοσα ;
2 τα ξεχασε ολα; γιατι ετσι μου ειπε ..
3 με σκεφτετε καθολου μετα απο τοσο καιρο η με εχει χεσμενο .... Και ασχολειται με τον αλλον αν ειναι ακομα μαζι;
Και κατι που ξεχασα να αμαφερω ειναι πως μου ειπε οτι ποτς δεν με εβλεπε σοβαρα γιατι θελει να περασει πολλες περιπετειες, ακριβως τα αντιθετα μου ελεγε πριν παει τις διακοπες δηλαδη τι να πιστεψω ελεος ;
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία