να χωρίσει η οχι??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Quote Originally Posted by elvira View Post
    αυτό δεν της το είπα αν και εμένα μου ου φαίνεται πολύ περίεργο άλλα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση ψυχολογικά που δεν ξέρω τι να της πω. το μόνο που της είπα εχτες ήταν ν; ι ηρεμησει να κοιμηθει και αυριο με πιο ηρεμία να δει πως έχουν τα πράγματα να το συζητήσουν ξανά και αν δει ότι δεν πείθεται τότε να φυγει. από την άλλη σκέφτομαι χωρίς να της το πω ότι εδώ και 10 χρόνια δεν της έχει δώσει κανενα στοιχείο ότι βρίσκεται με άλλη. μου πε οτι τα πάντα της έλεγε δεν έβγαινε ποτέ μόνος μετά τη δουλειά ήταν σπίτι και στη δουλειά μιλούσαν στο τηλέφωνο συνεχώς. και ούτε κινητά ή μηνύματα χτυπούσαν. αυτό εξ σκ το μονο που με κρατάει να της πω και γω ότι πρέπει να γυρίσει σελίδα. δοβαμαι μην την κάνω ακόμη χειρότερα και φυγεθ από το σπίτι χωρίς όμως λόγο και πάνε στράφι τόσα χρόνια. τείνω να πιστεύω πιο πολύ ότι έχει φετίχ...
    εγω δεν ειπα να φυγει.ειπα να ανακαλυψει τι γινεται πρωτα.ας κανει μια σοβαρη συζητηση μαζι του.καλο για το αυτοκινητο οκ ειπε μια δικαιολογια για τα καλσον που ηταν στο σπιτι τι ειπε?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι συμβουλη να δωσεις;
    ΕΚΕΙΝΗ πρεπει να δει αν την χαλαει η οχι καθεμια απ τις δυο περιπτωσεις.
    1. να ειναι οντως ενθυμια/τροπαια
    2. να τα φοραει ο ιδιος...
    αν την χαλανε και τα δυο ενδεχομενα, προφανως και πρεπει να φυγει. τι αλλο να κανει;

το τι θα πει στους γονεις νομιζω οτι ειναι ασχετο ζητημα.. αυτο ειναι το προβλημα δλδ; εδω χαλαει μια σχεση 10 χρονων!! τι ηλικιες εχουν;
    .

....
    Last edited by eosygood; 03-09-2019 at 10:05.

Senior Member
    Το τρόπαια δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη λέξη. Ακούγεται λίγο creepy. Καλύτερα λέγετε ενθύμια. Εγώ ψηφίζω ότι τα φοράει. Τόσα χρόνια πιστεύω θα χε ψιλιαστει κάτι αν την απατούσε εκτός αν είναι τόσο καλός!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Το τρόπαια δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη λέξη. Ακούγεται λίγο creepy. Καλύτερα λέγετε ενθύμια. Εγώ ψηφίζω ότι τα φοράει. Τόσα χρόνια πιστεύω θα χε ψιλιαστει κάτι αν την απατούσε εκτός αν είναι τόσο καλός!!
    κι εγω αυτο ψηφιζω.
    αν ηταν ενθυμια τι γυρευε το ενθυμιο μεσα στην ρεζερβα; θα ηταν με τα αλλα "ενθυμια". και γιατι αλλαζουν θεση μεσα στο σπιτι η αυξανονται; ειναι κατι που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ και το κρυβει..

Senior Member
    IBAN είναι 30 εκείνη 37 εκείνος....
    το ΙΒΑΝ τι ειναι;

το ΙΒΑΝ τι ειναι;
    συγγνώμη βγήκε στο πληκτρολόγιο χαχα. το θεμα ειναι οτι πήραν απόφαση η μάλλον πήρε απόφαση η αδερφή μου να δώσει τέλος οριστικό.

Senior Member
    συγγνώμη βγήκε στο πληκτρολόγιο χαχα. το θεμα ειναι οτι πήραν απόφαση η μάλλον πήρε απόφαση η αδερφή μου να δώσει τέλος οριστικό.
    εκεινη, ξερει.
    ας ελπισουμε να τους βγει σε καλο.

Banned
    το ΙΒΑΝ τι ειναι;
    η λεξη ε ι ναι απο δεξια προς αριστερα

Senior Member
    έλα τώρα που θα συζεις και θα κρατάς στο σπίτι και στο αμάξι ενθύμια καλσόν, έλεος. Δηλαδή πραγματικά Καλύτερα θα είναι να τα φοράει αυτός, πιο ανώμαλο μου φαίνεται το πρώτο και εννοείται πιο επικίνδυνο, σε τρομάζει ενώ το να τα φοράει απλα σε ξενερώνει

Member
    Υπάρχει και η τρίτη πιθανότητα, να τα αγόραζε για να την βρει σόλο. Το ebay είναι γεμάτο από μεταχειρισμένα καλσόν και παπούτσια που πουλάνε διάφορες για αυτό τον σκοπό.

Τί στο καλό; Και τις δύο φορές βρέθηκε καλτσόν;! Αν ήταν ξεχασμένο από γυναίκα δεν θα ήταν και τις δύο φορές καλτσόν....Ακόμη και ενθύμιο νάναι όμως δείχνει εμμονή με το αντικείμενο.
    Και πάντως, πρέπει να ήταν ξεχασμένο καιρό εκεί και δεν το θυμόταν, αφού έκανε την γκάφα να σηκώσει τη ρεζέρβα και αφού καλοκαιριάτικα δεν φοράμε καλτσόν εμείς οι γυναίκες.

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Τί στο καλό; Και τις δύο φορές βρέθηκε καλτσόν;! Αν ήταν ξεχασμένο από γυναίκα δεν θα ήταν και τις δύο φορές καλτσόν....Ακόμη και ενθύμιο νάναι όμως δείχνει εμμονή με το αντικείμενο.
    Και πάντως, πρέπει να ήταν ξεχασμένο καιρό εκεί και δεν το θυμόταν, αφού έκανε την γκάφα να σηκώσει τη ρεζέρβα και αφού καλοκαιριάτικα δεν φοράμε καλτσόν εμείς οι γυναίκες.
    έδωσαν οριστικό τέλος εχτες δεν μπόρεσε να το αντέξει εκείνη. εχει έρθει και μένει σπίτι μου μέχρι να βρεθεί λυση

Page 2 of 2 FirstFirst 12