Wellbutrin και φυγαμε..!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

Wellbutrin και φυγαμε..!!!!

καλημερα...ο γιατρος μου αλλαξε το brintellix σε wellbutrin xr 150mg εχει κανεις εμπειρια?

εχω ακουσει οτι φερνει επιθετικοτητα και δεν ειμαι για ετσι λογο του παρορμητισμου μου δεν θελω παλι να βγαινω εξω και να κοπανω κοσμο...
    ευχαριστω πολυ

Banned
    Πολύ ντοπα το wellbutrin

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    Πολύ ντοπα το wellbutrin
    με ποια ουσια μοιαζει περιπου?μ τ χουν γραψει κ εμενα αλλα δεν εχω αρχισει ακομα φοβομουν οτι κανει καρδιαγγειακες παρενεργειες

Banned
    θανο δεν ξερω με ποια ουσια μοιαζει δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο αντικαταθλιπτικα αλλα απο οσα εχω παρει ειναι το πιο δυνατο...

Banned
    Εδώ και κάποιες ώρες διαβάζω στο ΝΕΤ ότι το wellbutrin που παίρνω είναι παρόμοια ουσία με αμφεταμίνες και στην Αμερική οι εθισμένοι το πίνουν μύριες η το βαρανε για ανέβασμα...σαν πρώην χρήστης φοβάμαι καμιά μέρα μην κρατηθώ και το ρίξω σε κάνα κουτάλι και το βαρεσω...αλλά να μου πεις αν ήθελα να πιω ναρκωτικά θα έπινα αυτό;; Θα γύριζα στην ηρωίνη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kavkaz12 View Post
    Εδώ και κάποιες ώρες διαβάζω στο ΝΕΤ ότι το wellbutrin που παίρνω είναι παρόμοια ουσία με αμφεταμίνες και στην Αμερική οι εθισμένοι το πίνουν μύριες η το βαρανε για ανέβασμα...σαν πρώην χρήστης φοβάμαι καμιά μέρα μην κρατηθώ και το ρίξω σε κάνα κουτάλι και το βαρεσω...αλλά να μου πεις αν ήθελα να πιω ναρκωτικά θα έπινα αυτό;; Θα γύριζα στην ηρωίνη
    Και γω το εχω διαβασει αυτο, και συγκεκριμενα το ρουφανε απο τη μυτη για να πετυχουν αυτο το αποτελεσμα και αποκλειστικα για να φτιαχτουνε, και ειναι πολυ επικινδυνο. Το εχουν σαν νομιμο υποκαταστατο του Speed. Τωρα να γυρισεις στην ηρωινη λογω wellbutrin δε νομιζω οτι το ενα εχει σχεση με το αλλο, μιλαμε για ενα δυνατο ανεβαστικο (wellbutrin) και ενα δυνατο κατεβαστικο (ηρωινη).

Γενικα εχω διαβασει καλα λογια για το wellbutrin, αλλα δεν ενδεικνυται για αγχωδεις διαταραχες, ναι μεν βελτιωνει την καταθλιψη αλλα ενας ανθρωπος που πασχει απο ΓΑΔ, ή καποια αλλη φοβια μπορει να γινει πολυ χειροτερα. Αυτο ισχυει με καθε διεγερτικο οπως πχ καφεινη. Σαν πασχων απο κοινωνικη φοβια και επειδη πινω καφε εξαιρετικα σπανια, οταν πινω νιωθω αυξημενη ομιλιτικοτητα αλλα ταυτοχρονα τα χερια μου τρεμουν απο την διεγερση.

Banned
    Το πέταξα το wellbutrin στα σκουπίδια...ήδη το λιγουρευομουν να κάνω κατάχρηση η να το σνιφαρω και δεν έχω καμία διάθεση για υποτροπή...άμα το κάνα αυτό μέρα θα παιζε κόκα πρέζα στο τραπέζι μου...

Senior Member
    Ελπιζω τουλαχιστο ο ιατρος σου να σε εβαλε σε κατι αλλο, γιατι ετσι μαχαιρι δεν κοβεις τα αντικαταθλιπτικα. Ενιωσες καμια διαφορα με το wellbutrin ? Εμενα η καταθλιψη μου εχει γινει αθλια και ενω ειμαι εναντια στα SSRI/SNRI μαλλον τελικα ειναι μονοδρομος να ξεκινησω ενα γιατι πλεον η ζωη μου ειναι ανυποφορη.

Banned
    Για 5 μέρες το πήρα και δεν ένιωσα τίποτα ούτε καν παρενέργειες κοιμόμουν σαν γουρούνι