Μαζοχισμός-ασφυξιολαγνεια. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Banned
    πρακτικα μπορεις να τους βρεις πολυ ευκολα αν μελετησεις το ποσο σου μιαζει καπια εμφανισιακα και μετα αντι να της το πεις τη κοιτας με το υφος της παπιας πα πα πα πα...

Senior Member
    Δεν φτάνω σε ακραία σημεία και δεν νομίζω ότι θα το έκανα κιόλας. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να φτάσεις στον θάνατο για να θεωρηθείς μαζοχιστής.
    Τ Ρα όσο αφορά το άλλο που με ρώτησαν ναι, δεν θεωρώ ότι γενικά πρέπει να μου φέρεται καλά ο οποιοσδήποτε οπότε το αναζητώ και στο σεξ και ίσως και μέσα στις σχέσεις. Όχι συνειδητά όμως. Έχει μεγάλη σημασία αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Δεν φτάνω σε ακραία σημεία και δεν νομίζω ότι θα το έκανα κιόλας. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να φτάσεις στον θάνατο για να θεωρηθείς μαζοχιστής.
    Τ Ρα όσο αφορά το άλλο που με ρώτησαν ναι, δεν θεωρώ ότι γενικά πρέπει να μου φέρεται καλά ο οποιοσδήποτε οπότε το αναζητώ και στο σεξ και ίσως και μέσα στις σχέσεις. Όχι συνειδητά όμως. Έχει μεγάλη σημασία αυτό.
    δεν ξερω αν κανω λαθος, και διορθωστε με γιατι δεν ασχολουμαι με το σπορ του σαδομαζοχισμου, αλλα απο τα λιγα που ξερω, ειναι καθαρα σεξουαλικο βιτσιο και δεν εχει καμια σχεση με το αν καποιος ανεχεται υποτιμητικες συμπεριφορες στην κανονικη του ζωη.
    απ οτι ξερω ειναι συμπεριφορα μονο για το κρεβατι χωρις κανεναν αντικτυπο του πως φερεται καποιος και πως θελει να του φερονται εκτος σεξ...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερω αν κανω λαθος, και διορθωστε με γιατι δεν ασχολουμαι με το σπορ του σαδομαζοχισμου, αλλα απο τα λιγα που ξερω, ειναι καθαρα σεξουαλικο βιτσιο και δεν εχει καμια σχεση με το αν καποιος ανεχεται υποτιμητικες συμπεριφορες στην κανονικη του ζωη.
    απ οτι ξερω ειναι συμπεριφορα μονο για το κρεβατι χωρις κανεναν αντικτυπο του πως φερεται καποιος και πως θελει να του φερονται εκτος σεξ...
    Υπάρχει και η μαζοχιστικη διαταραχή προσωπικοτητας αν δεν κάνω λάθος τον όρο που αφορά ένα μεγαλο φάσμα περαν του σεξουαλικου.μάλιστα πολλοι μπορούν να διαγνωστουν με αυτό χωρίς να έχουν 《βιτσια》στις σεξουαλικες τους επαφες.

Senior Member
    Δεν λέμε ότι κάποιος που είναι μαζοχιστής ζητά και την ταπείνωση και το ξύλο στην καθημερινή του ζωή. Ζήτα συμπεριφορες που είναι κοντινές σε συναισθηματική καποιηση ας πουμε

Senior Member
    εμενα η κοπέλα μου έχει τέτοιες τάσης BDSM.... εγώ δεν είχα ποτε και πλέον αυτή ήρθε και με άλλαξε και εμενα... και το παιχνίδι πλέον είναι πιο ενδιαφέρον στο κομμάτι του sex....

εγω το το βρίσκω ενδιαφέρον από την στιγμή που θέλουν κάτι τέτοιο το ζευγάρι υπό φυσιολογικές συνθήκες και χωρίς να ύπαρξη πίεση.....

Senior Member
    Ακριβώς Άκη. Ούτε ο άντρας μου είχε ποτέ τέτοια εμπειρια, ούτε και εγώ ή αλήθεια είναι. Του ανοιχτηκα και του είπα ότι τα γούστα μου είναι αυτα. Και η σληυεια είναι ότι το σεξ δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχει κσι vanilla σεξ. Όμως όταν έχουμε διάθεση για κάτι τέτοιο ο ένας "παρασέρνει" τον άλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Ακριβώς Άκη. Ούτε ο άντρας μου είχε ποτέ τέτοια εμπειρια, ούτε και εγώ ή αλήθεια είναι. Του ανοιχτηκα και του είπα ότι τα γούστα μου είναι αυτα. Και η σληυεια είναι ότι το σεξ δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχει κσι vanilla σεξ. Όμως όταν έχουμε διάθεση για κάτι τέτοιο ο ένας "παρασέρνει" τον άλλον.
    ετσι ακριβως και εγω με την κοπελα μου..... εμείς κάνουμε και role play... το sex ειναι απολαυση και ειναι ωραιο να υπαρχουν αυτές η εμπειρίες.... έχουμε πάρει επίσης πολλά προϊόντα από sexshop πάμε μαζί και διαλέγουμε ότι γουστάρει η κοπέλα μου.... εγω ειμαι 26 και αυτη 32 αλλα δεν έχει σημασία η ηλικία όταν ύπαρxει χημεία ομως ετσι; ;)

πολλα ατομα αυτο μπορει να το βρισκουν ανωμαλο.... εμεις ομως το βλεπουμε φυσιολογικο οπως και να εχει γουσταρουμε νεες εμπειριες καθε φορα στο σεξ..

Page 3 of 3 FirstFirst 123