Αλλαγή συμπεριφοράς - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Απο την στιγμή που δινει σαν επιχείρημα "μα αφου δουλεύει γιατι μου την λεει για την βενζίνη" τα αλλα ολα για μενα είναι δευτερεύοντα.. Πηρε αυτοκίνητο για να εξυπηρετεί τον εαυτό της, οχι τους άλλους. Δεν εχει καμια υποχρέωση να ειναι παντα ο ταξιτζής της υπόθεσης. Και δεν είναι μονο θεμα χρημάτων. Φαινεται (που μπορεί να μην ισχύει) οτι την εκμεταλλεύεται και αυτο ειναι οτι χειρότερο. Να εχει η καθε μια το δικο της μεσο και από εκεί και περα θα δειτε αν η σχέση σας έχει όντως γερες βάσεις ή αν όλο αυτό ήταν το κουδουνάκι για να δειτε τι δεν παει καλα.
    Η αλήθεια είναι πως αυτό μου χτύπησε άσχημα και μένα. Είναι εντελώς άκυρο το επιχείρημα "μα αφού δεν είναι άνεργη" και χτυπάει καμπανάκια για το πώς βλέπει την φίλη της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ για την συμφωνημένη διαδρομή.
    Εγώ πχ επειδή έχω αμάξι, κάποιο διάστημα που δούλευα μακριά από τον τόπο που έμενα και πήγαινα με το αυτοκίνητο, έκανα εξυπηρέτηση σε μια άλλη κοπέλα και την έπαιρνα μαζί μου κάπου από την διαδρομή. Η κοπέλα προσφέρθηκε να μοιραζόμαστε την βενζίνη αλλά δεν δέχτηκα φυσικά γιατί αυτή τη διαδρομή εγώ θα την έκανα έτσι κι αλλιώς αφού πήγαινα για δουλειά, δεν μου έκανε κόπο ή εξτρα έξοδο να την παίρνω μαζί μου. Από μόνη της επειδή ένιωθε υποχρεωμένη κάποια στιγμή μου έκανε ένα δώρο.

Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό όμως από το να κανονίζουμε ΜΑΖΙ να πάμε για καφε κι αυτό να γίνεται για χρόνια. Από μόνη της η θεματοθέτρια θεωρώ ότι θα έπρεπε να χει προσφερθεί να πληρώνει κάποιες φορές την βενζίνη. Και με τους φίλους μας/ φίλες μας, δεν βγάζουμε τεφτέρι να μετράμε, ούτε καθόμαστε να υπολογίζουμε αν πρέπει να το γεμίσουμε με βενζίνη ή πόσο κατανάλωσε για την τάδε διαδρομή. Όταν ο άλλος πληρώνει βενζίνη, προσφερόμαστε μια στο τόσο να το γεμίζουμε κι εμείς και να είμαστε οκ.
    ακριβως.
    η φιλη δεν της ειπε να της το γεμιζει συνεχεια, απλα ΟΤΑΝ αγανακτησε γιατι δεν ειχε πληρωσει ποτε βενζινες, εκεινη, αντι να πει "οκ, εχεις δικιο, να στο γεμισω μια φορα κι εγω" της ειπε να της δωσει το αντιτιμο του λεωφορειου... δλδ ...ελεος..
    απο μονη της επρεπε να το γεμιζει ΚΑΠΟΙΕΣ φορες αντι να πληρωνει ποτε- ποτε τον καφε, και θα ηταν ολα πολυ καλυτερα.

το αλλο που θελω να σχολιασω, ειναι οτι αυτοι που δεν οδηγουν καν, πολλες φορες εχουν λανθασμενη εντυπωση και για την οδηγηση και για τα εξοδα.
    νομιζουν οτι το αυτοκινητο παει μονο του, η οτι μια διαδρομη 40 χλμ, ειναι μια υποθεση 2 ευρω..

προσωπικα μου την σπαει να κανω τον σωφερ, χωρις να ειναι θεμα χρηματων. αλλο το ποτε- ποτε και αλλο το "τακτικα".
    πχ, εχω φιλη που δεν οδηγει, ειναι να παμε καπου, μενει σε ενα μερος με τρομερη κινηση σε εναν στενο δρομο. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τι ειναι να την περιμενεις στην πορτα της και να εχεις σταματησει την κινηση για να μην ειναι εκεινη στημμενη στον δρομο εγκαιρως. μια φορα το εκανα για να μην ταλαιπωρειται και δεν το ξαναεκανα ΠΟΤΕ, χωρις να της πω καν τον λογο . απο τοτε, μπορει να την γυρισω σπιτι της, αλλα ΠΟΤΕ να την παρω. της δινω ραντεβου στο σημειο κι ας παρει λεωφορειο, ταξι, αεροπλανο, δεν με ενδιαφερει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακριβως.
    η φιλη δεν της ειπε να της το γεμιζει συνεχεια, απλα ΟΤΑΝ αγανακτησε γιατι δεν ειχε πληρωσει ποτε βενζινες, εκεινη, αντι να πει "οκ, εχεις δικιο, να στο γεμισω μια φορα κι εγω" της ειπε να της δωσει το αντιτιμο του λεωφορειου... δλδ ...ελεος..
    απο μονη της επρεπε να το γεμιζει ΚΑΠΟΙΕΣ φορες αντι να πληρωνει ποτε ποτε τον καφε, και θα τηαν ολα πολυ καλυτερα.

το αλλο που εθλω να σχολιασω, ειναι οτι αυτοι που δεν οδηγουν καν, πολλες φορες εχουν λανθασμενη εντυπωση και για την οδηγηση και για τα εξοδα.
    νομιζουν οτι το αυτοκινητο παει μονο του, η οτι μια διαδρομη 40 χλμ, ειναι μιανυποθεση 2 ευρω..

προσωπικα μου την σπαει να κανω τον σωφερ, χωρις να ειναι θεμα χρηματων. αλλο το ποτε ποτε και αλλο το "τακτικα".
    πχ, εχω φιλη που δεν οδηγει, ειναι να παμε καπου, μενει σε ενα μερος με τρομερη κινηση σε εναν στενο δρομο. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τι ειναι να την περιμενεις στην πορτα της και να εχεις σταματησει την κινηση για να μην ειναι εκεινη στημμενη στον δρομο εγκαιρως. μια φορα το εκανα για να μην ταλαιπωρειται και δεν το ξαναεκανα ΠΟΤΕ, χωρις να της πω καν τον λογο . απο τοτε, μπορει αν την γυρισω σπιτι της, αλλα ΠΟΤΕ να την απρω. της δινω ραντεβου στο σημειο κι ας παρει λεωφορειο, ταξι, αεροπλανο, δεν με ενδιαφερει.
    Ναι όσοι δεν οδηγούν τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να καταλάβουν. Γιαυτό είπα ότι μπορεί να μην είναι και θέμα χρημάτων ο λόγος της αγανάκτησης της φίλης αλλά γενικότερης συμπεριφοράς.
    Και εγώ είχα μια τέτοια φίλη/γνωστή. Κάθε φορά που ήθελε να έρθει σπίτι μου για καφέ έβρισκε έναν λόγο για να μου πει να πάω να την πάρω με το αμάξι!!! Ε όχι φίλη, θα γίνει μια φορά, θα γίνει δύο, από κει και μετά αν μπορείς να έρθεις έλα, αν δεν μπορείς δεν πειράζει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα ήταν μια φορά που θα ερχόταν σπίτι μου υποτίθεται και λίγο πριν έρθει με πήρε να μου πει να πάω να την πάρω γιατί λίγο πριν είχε βρέξει και δεν ήθελε να λερώσει τα παπούτσια της!!! Εννοείται δεν την ξαναπήρα ποτέ. Και φυσικά της κακοφάνηκε, και φυσικά βγήκα κακιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι όσοι δεν οδηγούν τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να καταλάβουν. Γιαυτό είπα ότι μπορεί να μην είναι και θέμα χρημάτων ο λόγος της αγανάκτησης της φίλης αλλά γενικότερης συμπεριφοράς.
    Και εγώ είχα μια τέτοια φίλη/γνωστή. Κάθε φορά που ήθελε να έρθει σπίτι μου για καφέ έβρισκε έναν λόγο για να μου πει να πάω να την πάρω με το αμάξι!!! Ε όχι φίλη, θα γίνει μια φορά, θα γίνει δύο, από κει και μετά αν μπορείς να έρθεις έλα, αν δεν μπορείς δεν πειράζει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα ήταν μια φορά που θα ερχόταν σπίτι μου υποτίθεται και λίγο πριν έρθει με πήρε να μου πει να πάω να την πάρω γιατί λίγο πριν είχε βρέξει και δεν ήθελε να λερώσει τα παπούτσια της!!! Εννοείται δεν την ξαναπήρα ποτέ. Και φυσικά της κακοφάνηκε, και φυσικά βγήκα κακιά.
    εμ ειδες που το "σωφεριλικι" εχει πολλα θεματα και η φιλη εδω, δεν οδηγει και δεν ξερουμε πως τα λεει και πως θα τα ελεγε και η αλλη;

εγω παλι, εχω αλλεργιασ σε τετοιες εξυπηρετησεις στην δουλεια.
    με φορτιζει τοσο η δουλεια που οταν τελειωσω, θελω να εξφενδονιστω και να παω σπιτιακι μου χωρις να ξοδεψω ουτε μισο δευτερολεπτο να συνεννοηθω για να παρω καποιον μαζι μου. επισης εχω ενα κεφαλι καζανι και δεν αντεχω το απαραιτητο κουβεντολοι στην διαδρομη. οσο με ξεκουραζει η οδηγηση, τοσο δεν αντεχω να εχω καποιον μαζι μου και να λεμε μπουρδες.
    αν γινεται να διακτινιστω, αυτο θα θελα...
    το πρωι, πηγαινοντας, ειμαι ακομα χειροτερα. αν δεν πιω καφε και δεν περασει κανα δυωρο απο το ξυπνημα δεν θελω να μιλαω σε κανεναν..

Senior Member
    εμ ειδες που το "σωφεριλικι" εχει πολλα θεματα και η φιλη εδω, δεν οδηγει και δεν ξερουμε πως τα λεει και πως θα τα ελεγε και η αλλη;

με φορτιζει τοσο η δουλεια που οταν τελειωσω, θελω να εξφενδονιστω και να παω σπιτιακι μου χωρις να ξοδεψω ουτε μισο δευτερολεπτο να συνεννοηθω για να παρω καποιον μαζι μου. επισης εχω ενα κεφαλι καζανι και δεν αντεχω το απαραιτητο κουβεντολοι στην διαδρομη. οσο με ξεκουραζει η οδηγηση, τοσο δεν αντεχω να εχω καποιον μαζι μου και να λεμε μπουρδες.
    το πρωι, πηγαινοντας, ειμαι ακομα χειροτερα. αν δεν πιω καφε και δεν περασει κανα δυωρο απο το ξυπνημα δεν θελω να μιλαω σε κανεναν..
    Περίεργο, νόμιζα ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα είχαν μόνο εσωστρεφείς σαν και μένα!

Senior Member

χααχαχα το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ με το πρωινό ξύπνημα. Χωρίς να περάσει καμιά ώρα , καφές και πέντε τσιγάρα σε απόλυτη ηρεμία δεν μιλάω σε άνθρωπο ούτε έχω επαφή με το περιβάλλον :)

Member
    Ξσηεσ ξτδηγ
    Last edited by Nelia_; 04-09-2019 at 17:59.

Member
    Γη ξφγξτ υηφστφω
    Last edited by Nelia_; 04-09-2019 at 18:00.

Member
    Ητητηφ θρημδ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nelia_ View Post
    Επίσης πολύ επίθεση βλέπω από τα συγκεκριμένα άτομα και δεν μου αρέσει. Και Αθήνα η συγκεκριμένη πάει κάθε μέρα. Θα έκανε την ίδια ακριβώς διαδρομή να πάμε που κάνει κάθε μέρα και θα έκανε εκείνη την μέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που είδατε ότι είμαι η μεγάλη εκμεταλλευτρια . Διότι δεν νευρίασα που έκανε επανάσταση στο να μην με πηγαινοφερνει. Χέστηκα κιόλας . Όμως αν είδατε ζητάω βοήθεια και όχι τη κριτική σας στο τι να της πω. Και δεν ζητάω μαθηματικούς να μου υπολογίσουν βενζίνη και καφέδες. Αν εσείς μετράτε τη φιλία σας σε ταξιτζήδες βενζίνη καφέδες και λεφτά και όχι στην προσφορά και συνεισφορά του άλλου τώρα κατάλαβα γιατί αυτή η χώρα έχει πέσει τόσο χαμηλά.
    Βρε κορίτσι μου δεν φταίει κανείς αν δεν εξηγείς καλά αυτό που θες να πεις. Τώρα το λες διαφορετικά.
    Θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς Αθήνα άσχετα από σένα κι απλά με την ευκαιρία έπαιρνε και σένα μαζί για να πάτε για καφέ;;

Ή εννοείς ότι πηγαίνει κάθε μέρα στην Αθήνα γιατί δουλεύει πχ οπότε της είναι συνηθισμένη η διαδρομή; Γιατί αν εννοείς αυτό, πάλι δεν παίζει ρόλο.

Member
    Ξτφβξσ τξρσ

Senior Member
    Πήγαινε έτσι και αλλιώς Αθήνα γιατί πάει κάθε μέρα και μετα θα κάναμε βόλτα .
    Και πως σε έπαιρνε μαζί τότε; Αφού σε έπαιρνε μαζί όταν πηγαίνατε λες.

Εσύ προσφέρθηκες κάποια στιγμή μέσα σε αυτά τα χρόνια να της βάλεις βενζίνη από μόνη σου;

Member
    Μα δεν με έπαιρνε κάθε μέρα ... Μια φορά στο τόσο άντε μια φορά την εβδομάδα η δύο το πολύ και όχι Αθήνα. Ναι προσφερθηκα και σε καφέδες και να της δώσω λεφτά

Senior Member
    Μα δεν με έπαιρνε κάθε μέρα ... Μια φορά στο τόσο άντε μια φορά την εβδομάδα η δύο το πολύ και όχι Αθήνα. Ναι προσφερθηκα και σε καφέδες και να της δώσω λεφτά
    Με έχεις καταμπερδέψει, δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Πάμε πάλι.
    Εσείς κανονίζατε απο κει που μένετε να πάτε βόλτα, μια δυο φορές την εβδομάδα και πηγαίνατε με το αυτοκίνητο της. Σωστά; Άρα πως θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς αυτή αφού μαζί κανονίζατε για βόλτα; Το αν πήγαινε αυτή και για άσχετους λόγους άλλες ώρες της μέρας δεν μας αφορά. Λέμε για όταν κανονίζατε για βόλτα εσείς οι δύο.

Ωραία, είχες προσφερθεί να της γεμίσεις βενζίνη λοιπόν κάποιες φορές, κι αυτή τι είπε; Δεν το δέχτηκε;

george1520
    Guest
    Επίθεση; Ποιος απο ολους εμας ειναι καλύτερος απο σενα ή απο οποιοδήποτε για να κάνουμε κριτική και επίθεση; Απλα σου λεμε το σενάριο που εσύ δεν εχεις σκεφτεί. Κάποτε μας ενοχλει κατι και δεν είμαστε σε θεση να δουμε ολες τις οπτικές γωνιες. Εμενα προσωπικά όλο αυτό με την βενζίνη, με τον τρόπο που σου το λεει, με το τρόπο που τα καταλαβαίνεις εσυ.. θα με έβαζε σε σκεψεις. Και οχι για το αυτοκίνητο και την βενζίνη. Αλλα για την σχέση σας.. εκει νομίζω ειναι καλύτερα να επικεντρωθείς.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast