Αλλαγή συμπεριφοράς - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 96
    Member
    Μα της έχω δώσει λεφτά πολλές φορές όταν δεν είχε!!!!! Θες να σου πω πόσα? Να είσαι ευχαριστημένη.?
    Και όχι δεν την ζηλεύω. Δεν αντέχω την αδικία αυτό κατάλαβε το. Όχι δεν είμαι δικαστής αλλά και εσύ έχεις μια επίθεση προς εμένα και με την πρώτη ευκαιρία να σχολιάσεις πάλι εδώ. Όλοι σταμάτησαν εσύ συνεχίζεις την επίθεση. Δεν ξέρεις πόσα της έχω προσφέρει για αυτό κοφτό. Και σε εκείνη και στην οικογένεια της. Μόνο εγώ ήμουν δίπλα της όταν όλοι έφευγαν από κοντά της. Και εκείνη κοίταξε το πορτοφόλι της

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nelia_ View Post
    Μα της έχω δώσει λεφτά πολλές φορές όταν δεν είχε!!!!! Θες να σου πω πόσα? Να είσαι ευχαριστημένη.?
    Και όχι δεν την ζηλεύω. Δεν αντέχω την αδικία αυτό κατάλαβε το. Όχι δεν είμαι δικαστής αλλά και εσύ έχεις μια επίθεση προς εμένα και με την πρώτη ευκαιρία να σχολιάσεις πάλι εδώ. Όλοι σταμάτησαν εσύ συνεχίζεις την επίθεση. Δεν ξέρεις πόσα της έχω προσφέρει για αυτό κοφτό. Και σε εκείνη και στην οικογένεια της. Μόνο εγώ ήμουν δίπλα της όταν όλοι έφευγαν από κοντά της. Και εκείνη κοίταξε το πορτοφόλι της
    το θεμα δεν ειναι οτι δεν ξερω εγω ποσα της εχεις προσφερει.
    το θεμα ειναι οτι δεν ξερει η φιλη σου ποσα της εχεις προσφερει, γιατι αν θεωρουσε οτι της εχεις προσφερει, δεν θα τα ελεγε αυτα.
    εσυ νοιωθεις οτι αδικεισαι, αλλα κι εκεινη το ιδιο πιστευει, οτι αδικειται απο σενα. περιεργο δεν ειναι;
    επομενως, ή δεν της εχεις προσφέρει οσα νομιζεις εσυ, η ειναι αγνωμων.
    ενα απο τα δυο....
    το οτι καθεσαι και σχολιαζεις ποσα λεφτα εχει ο πατερας και ποσα της δινει ο φιλος της, και θεωρεις επιθεσεις τις διαφορετικες γνωμες, συνηγορουν προς το οτι δεν ε χεις σωστη κριση...

ο'τι απ ολα κι αν συμβαινει, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι κατασταση αυτη μεταξυ "κολλητων" φιλεναδων, να λεγονται και να γινονται. δεν ειστε καλες φιλες ο'τι κι αν νομιζεις εσυ..
    και "κοφτο" να λες στις φιλεναδες σου.

Senior Member
    Λέτε λέτε τα αναλύσετε όλα αλλά το πιο σημαντικό που είπε ότι απαιτεί ο δικος της να τα πληρώνει όλα αυτός σε ότι κάνουν, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση? Δεν έχετε γνωρίσει έξω τέτοια άτομα? Δεν εχετε δει τι είναι και πώς σκέφτονται? Εινσι απο τα ατομα που χιλια καλα να τους κανεις, περιμένουν αυτό το ένα "λαθος" που θα σε δικάσουν. Όλος ο κόσμος περιφέρεται γύρω τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Λέτε λέτε τα αναλύσετε όλα αλλά το πιο σημαντικό που είπε ότι απαιτεί ο δικος της να τα πληρώνει όλα αυτός σε ότι κάνουν, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση? Δεν έχετε γνωρίσει έξω τέτοια άτομα? Δεν εχετε δει τι είναι και πώς σκέφτονται? Εινσι απο τα ατομα που χιλια καλα να τους κανεις, περιμένουν αυτό το ένα "λαθος" που θα σε δικάσουν. Όλος ο κόσμος περιφέρεται γύρω τους.
    Πού το είδες αυτό βρε συ;
    Η θεματοθέτρια είπε πως της τα πληρώνει όλα ο φίλος της, δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι ούτε τα οικονομικά του καθενός και πόσα προσφέρει. Συνήθως αυτός που λέει κάτι για κάποιον άλλον, μια πληροφορία για τον εαυτό του μας δίνει στην ουσία όχι για τον άλλον. Το σχόλιο που έκανε η θεματοθέτρια για την φίλη της με τον σύντροφο της, για την ίδια την θεματοθέτρια κάτι δείχνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    ουτε οτι το απαιτει ειπε, ουτε οτι τα πληρωνει ολα.
    ειπε οτι της πληρωνει πολλα και διαφορα, αλλα απο που προκυπτει οτι το απαιτει;;
    ; μπορει να εχει χρηματα και να θελει να προσφερει στην αγαπημενη του, διευκολυνσεις. τι προβλημα υπαρχει σε αυτο;
    δεν ειναι ολοι ματζιρηδες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πού το είδες αυτό βρε συ;
    Η θεματοθέτρια είπε πως της τα πληρώνει όλα ο φίλος της, δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι ούτε τα οικονομικά του καθενός και πόσα προσφέρει. Συνήθως αυτός που λέει κάτι για κάποιον άλλον, μια πληροφορία για τον εαυτό του μας δίνει στην ουσία όχι για τον άλλον. Το σχόλιο που έκανε η θεματοθέτρια για την φίλη της με τον σύντροφο της, για την ίδια την θεματοθέτρια κάτι δείχνει.
    μονο για τον συντροφο της;
    εδω καθεται και λεει οτι παιρνει παχυλο μισθο ο πατερας της (!!) λες και θα καθεται ολοκληρη γυναικα να ζηταει τις βενζινες απ τον πατερα της..
    δλδ, τους εχει στο ματι οικογενειακως τους ανθρωπους...

Member
    Remedy θα ασχοληθείς για πολύ ακόμα με το θέμα? Για να ξέρω .

Δεν εχω διπλωμα οδηγησης. Το ανεβαλλα για πολλους λογους,το εχω μετανιωσει αλλά στο χερι μου ειναι να το αλλαξω. Μια φιλη που επαιρνε σταθερο μισθο καλο με πλεονασμα αλλά ηξερα οτι μπορω και θελω να μοιραστω τα εξοδα ( κανεις δε βρισκει τα ευρω σε φυλλα δεντρων ) δεν εκανε ποτέ παραπονο. Μια αλλη που εκτιμω αφανταστα για πολλους και συναισθηματικους λογους επειδη ημουν σε απογνωση για το πως θα πηγαινω καπου για λογους υγειας με πηγε μια φορα φυσικα πληρωσα βενζινη καφε φαι αλλα στην επιστροφη ειπε " εγω θα κανω τη ταξιτζου" . Το υφος ειχε ειρωνια. Δεν ξανα ζητησα ποτέ να με παει καπου. Αυτα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν εχω διπλωμα οδηγησης. Το ανεβαλλα για πολλους λογους,το εχω μετανιωσει αλλά στο χερι μου ειναι να το αλλαξω. Μια φιλη που επαιρνε σταθερο μισθο καλο με πλεονασμα αλλά ηξερα οτι μπορω και θελω να μοιραστω τα εξοδα ( κανεις δε βρισκει τα ευρω σε φυλλα δεντρων ) δεν εκανε ποτέ παραπονο. Μια αλλη που εκτιμω αφανταστα για πολλους και συναισθηματικους λογους επειδη ημουν σε απογνωση για το πως θα πηγαινω καπου για λογους υγειας με πηγε μια φορα φυσικα πληρωσα βενζινη καφε φαι αλλα στην επιστροφη ειπε " εγω θα κανω τη ταξιτζου" . Το υφος ειχε ειρωνια. Δεν ξανα ζητησα ποτέ να με παει καπου. Αυτα.
    Η δεύτερη που αναφέρεις προφανώς ήταν γαιδούρι. Η δική σου στάση του να μην ξαναπάς, έδειξε αξιοπρέπεια.
    Φαντάσου όμως όταν σου είπε αυτό να της ελεγες εσύ " ενταξει, θα σου πληρώσω το αντίτιμο του εισιτηρίου". Τότε και η δική σου στάση κάτι θα έδειχνε.

Επίσης βρε συ cc μιλάς για θέμα υγείας και για το ότι δεν είχες άλλο τρόπο να πας. Εννοείται ότι όταν είμαστε σε δύσκολη φάση περιμένουμε από τους φίλους μας και τους κοντινούς μας ανθρώπους να μας βοηθήσουν όπως και εμείς φυσικά εκείνους. Και παρόλα αυτά λες ότι πάντα πλήρωνες βενζίνες κτλ, δεν καθόσουν να υπολογίσεις πόσο θα κανε το εισιτήριο του λεωφορείου για να πας.

Senior Member
    Remedy θα ασχοληθείς για πολύ ακόμα με το θέμα? Για να ξέρω .
    δεν εχω προγραμμα. ασχολουμαι με ο'τι νομιζω.
    οπότε, δεν εχω απάντηση. αναλογως...

Member
    Αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις πρόγραμμα....

Senior Member
    Αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις πρόγραμμα....
    για εσενα, αντιθετα, φαινεται να εχεις..

Member
    Καλύτερα από το να ασχολούμαι και να κάνω επίθεση σε αγνώστους σε ένα φόρουμ που είναι για υποστήριξη και όχι για μπουλινγκ και χαρακτηρισμούς

Senior Member
    Καλύτερα από το να ασχολούμαι και να κάνω επίθεση σε αγνώστους σε ένα φόρουμ που είναι για υποστήριξη και όχι για μπουλινγκ και χαρακτηρισμούς
    μα, αυτο κανεις...

Member
    Κάπου το έχεις χάσει. Εγώ ζήτησα συμβουλη. Όχι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Εσύ με έχεις βγάλει εκμεταλλευτρια με άσχημο τόνο έκανες τα μαθηματικά σου και δεν δέχεσαι άλλες απόψεις. Κάθεσαι και λες τα δικά σου σεντόνια. Είπα κάποια στιη ευχαριστω για τις απαντήσεις εσύ το συνεχίσες να με προσβάλεις. Και να λες ότι τη καημένη τη φίλη μου την έχω κάνει ταξιτζου και πάλι άρχισες τα μαθηματικά σου. Ε δεν σε βλέπω να σταματάς το συνεχίζεις. Εχει και άλλα θέματα το φόρουμ να ασχοληθείς ξέρεις.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast